Cross Fitness 16+

Antal tilmeldte: 9/35 Alder: 16-99 Pris: 1.275,00 DKK
02/09/2021 - 23/06/2022 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Torsdag 18:00-19:30
Beskrivelse

Ønsker du at blive stærkere og mere udholdende, er dette hold for dig.
Alle kan være med uanset køn og fitness niveau.

Træningen er en supereffektiv, sjov og varieret konditions- og styrketræning. Træningen er meget alsidig, og du træner kroppen på forskellige måder hele tiden. I træningen indgår basale styrketræningsøvelser og cardio træning. I Cross Fitness lægger vi stor vægt på fællesskabet og skaber et motiverende træningsmiljø, som bygger på kvalitet i træningen og personlig opmærksomhed til dig.  

I træningen er det mest brugte redskab din egen krop. Derudover vil der indgå øvelser hvor vi bruger forskellige redskaber, som for eksempel: skamler, sjippetove, kettlebells, medicin bolde m.m. 

Træningen udfordrer og forbedrer din kondition, styrke, balance, smidighed og koordination. Derudover er målet også, at den enkelte skal nå sit bedst mulige jeg, indenfor det niveau træningen er på.  Med Cross Fitness får du den bedste start, på dit nye træningsliv og bliver en del af et godt træningsfællelsskab.

Træningen vil foregå både inden- og udendørs og vi træner i almindeligt træningstøj og træningssko.

Der vil være varieret musik til træningen fra forskellige genrer.

Holdet deltager ikke i opvisninger.

Springmusene 7-10 år

Antal tilmeldte: 38/45 Alder: 7-10 Pris: 1.375,00 DKK
06/09/2021 - 06/06/2022 Kildegårdshallen (Hallen) Mandag 16:15-17:45
Instruktør: Alexander Thøgersen Noah Waynert Malou Hansen
Beskrivelse

Holdet er for både piger og drenge i alderen 7-10 år. Der er plads til alle - både begyndere og øvede.

Vi vil bruge springgrav til indlæring af nye spring og vil efterhånden skifte springgraven gradvist ud med almindelige nedspringsmåtter. Vi sætter fokus på grundspring, og man vil skulle lave mange gentagelser af disse, før man går videre til næste spring.

Vi vil til træning lave forskelligt opvarmning inden vi begynder springe på både Airtrack (Spring bane) og Mini trampolin. Ved træningen af spring på banen indgår: håndstand, vejrmølle, rondant & kraftspring og i trampolinen trænes: op hop, overslag, skrue- & saltospring.

I løbet af sæsonen vil vi tage et par ture over i Springcentret i Idrættens Hus, og hygge os sammen med andre springhold.

Vi ønsker at have fokus på et godt fællesskab med plads til alle og det er vigtigt for os, at de unge får en forståelse af at være en del af et hold.

Der vil blive spillet musik i hallen under træningerne.

Der trænes i bare tæer eller tynde gymnastiksko. Kondisko er ikke tilladt under træningen, af hensyn til sikkerheden. Vi ser helst at man træner enten i gymnastikdragt (uden skørt) eller i T-shirt & træningsbukser/shorts. Langt hår skal være sat op.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 26. marts 2022 og i Gymnastik ved Fjorden (Vigen) i juni måned.

Dragt: Der vil være en lille udgift til opvisningsdragt.

Springmix 11-14 år

Antal tilmeldte: 19/30 Alder: 11-14 Pris: 1.700,00 DKK
06/09/2021 - 06/06/2022 Kildegårdshallen (Hallen) Mandag 17:45-19:45
Instruktør: Maria Petersen Laura Brendstrup Malou Hansen Amalie Elisabet Dawall
Beskrivelse

På Springmix har vi stort fokus på den enkelte gymnasts egen udvikling, samt et godt fællesskab og en god holddynamik. Holdet er for alle mellem 11-14 år drenge, piger, nybegyndere og mere erfarne gymnaster - alle er velkomne! Vi møder vores gymnaster, på lige det niveau de er. Du er derfor velkommen lige meget om du har gået til gymnastik før eller ej.

Til træningerne skal vi både springe banespring og trampetspring. Vi skal lave lidt akrobatik, øve rytmiske serier til opvisningerne, samt lave styrke- & smidighedstræning, så vi kan blive endnu bedre springere. Derudover skal vi også lege, hygge os og bare have det sjovt sammen!

Springmix er et opvisningshold, så der vil være et par opvisninger i løbet af sæsonen. Der vil derfor også være en ekstra udgift til opvisningsdragter på max. 300,- kr.

 

Team Novus - Spring 13-17 år

Antal tilmeldte: 21/21 Alder: 13-17 Pris: 1.150,00 DKK
01/09/2021 - 08/06/2022 Kildegårdshallen (Hallen) Mandag 19:45-21:30Onsdag 19:00-21:00
Instruktør: Signe Kristensen Frederikke Rasmussen
Beskrivelse

Træningstider: mandag 19.45-21.30 & onsdag 19.00-21.00 i Kildegårdshallen, og så vil der være ekstra træninger, primært om søndagen, i IH - Springcenteret om eftermiddagen, dette vil I høre nærmere om ved sæsonstart.

Team Novus spring er et hold for både begyndere og øvede springgymnaster, som har lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer. Der er plads til alle uanset erfaring, træningen ville blive tilpasset, så hver enkel gymnast bliver udfordret på eget niveau.

I træningen ville vi blandt andet arbejde med opvarmning, som består af generel muskelvarme, styrke, ud spænding og basis teknikker, som fx håndstand. I løbet af sæsonen ville vi arbejde med forskellige spring både på bane og trampolin, samt der ville være en rytmedel som er fælles med Team Novus rytme.

I forbindelse dragter og holdtrøjer ville der komme en ekstra udgift udover kontingent, man skal afsætte ca. 500-600 kr.

Du skal vælge at gå på Team Novus spring, hvis du ønsker at udvikle dig som springgymnast, lære egen krop at kende, få en masse bekendtskaber og bare have det rigtig sjovt med at lave gymnastik.

Vi har en forventning om at man prioriterer at komme til træninger og at man deltager i opvisninger. Samt at man er klar på at yde sit bedste og få en masse nye udfordringer. Vi prioriterer det sociale fællesskab højt, da dette er vigtigt for et godt sammenhold på Team Novus. Vi håber at du er klar på en mega fede sæson med en masse gode oplevelser.

Team Novus rytme bliver trænet af Cecilia Møller og Line Olesen, som vi ville have fællestræninger med igennem sæsonen. Samt at vi deltager sammen til opvisninger.

 Hvis der er spørgsmål til holdet, kan Signe kontaktes på mail.

 

Springlopperne mix 5-6 år

Antal tilmeldte: 41/41 Alder: 5-6 Pris: 1.050,00 DKK
02/09/2021 - 09/06/2022 Kildegårdshallen (Hallen) Torsdag 16:15-17:45
Instruktør: Mikala Emily Gulholm Anna Rose Mogensen Sussie Karen Hermansen Kim Jørgensen
Beskrivelse

Holdet er for både piger og drenge i alderen 5 – 6 år og der er plads til alle uanset den enkeltes niveau.

Vi bruger springgrav til indlæring af nye spring og gradvist skiftes springgraven ud med almindelige nedspringsmåtter. Vi vil sætte fokus på grund spring, og man vil skulle lave mange gentagelser af disse, før man går videre til næste spring.

Vi vil øve 1-2 danse og springe både Airtrack (Spring bane) og Mini trampolin. Af spring på banen trænes: kolbøtte, håndstand & vejrmølle og på minitrampolinen trænes: op hop, skrue & kolbøtte på saltoplint.

Gymnasterne træner i bare tæer eller tynde gymnastiksko. Kondisko er ikke tilladt under træningen, af hensyn til sikkerheden. Vi ser helst at man træner enten i gymnastikdragt (uden skørt) eller i T-shirt & træningsbukser/shorts. Langt hår skal være sat op. Der vil blive spillet musik i hallen under træningerne.

Vi ønsker at have fokus på et godt fællesskab med plads til alle. Det er vigtigt for os, at børne får en forståelse for at deltage på et hold og at de hygger sig med hinanden.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 26. marts 2022.

Afbud sendes til Kim på: 27500980 eller til Sussie på: 29646415.

Stjerneskud 7-10 år

Antal tilmeldte: 21/30 Alder: 7-10 Køn: Piger Pris: 1.400,00 DKK
03/09/2021 - 10/06/2022 Kildegårdshallen (Hallen) Fredag 16:00-17:30
Instruktør: Alexander Thøgersen Noah Waynert Martin Ilsøe André Jespersen Chi Aja Aasborg
Beskrivelse

Kom og spring sammen med os! Holdet er et springhold for gymnastikglade piger, som udover en masse spring også øver lidt balance, dans, rytmeøvelser, akrobatik, styrke m.m. i en hyggelig atmosfære.


Vi skal springe, lege, danse og have det sjovt – både ved hjælp af vores mange skumredskaber og på luftpuden(airtracken) og i springgraven. Herunder vil trænerne gøre meget brug af spring-teknikbaner. Vi øver vejrmøller, håndstand, flik-flak, trampolinspring, seje tricks og måske en lille dans.

Vi vægter sund, fysisk aktivitet og glæden ved sporten højt. Gennem alsidige kropsøvelser, lege, styrke-/smidigheds- & rytmeøvelser, spring på redskaber osv., søger vi at opbygge gymnasternes teknik og motorik. Målet er at skabe alsidige, robuste og glade gymnaster som har lyst til sporten hele livet.

Vi træner i bare tæer eller alternativt tynde gymnastiksko.

Holdet er åbent for nye som tidligere gymnaster - alle er velkommen til at prøve holdet. Vi glæder os til at se dig!

Der vil være en ekstra udgift på ca. 300,- kr. for en dragt, som pigerne efterfølgende beholder.

Holdet deltager i:

·       Foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 26. marts 2022.

·       Gymnastik ved Fjorden i juni.

Holdets gymnaster kan vælge at deltage i RG fælles-springdage i springcentret enkelte lørdage i løbet af sæsonen (det er frivilligt!!)

Afbud sendes til Martin Ilsøe på: 27290521 eller til Noah Waynert på: 51513233.

Supernovaer 9-11 år

Antal tilmeldte: 26/30 Alder: 9-11 Køn: Piger Pris: 1.500,00 DKK
03/09/2021 - 10/06/2022 Kildegårdshallen (Hallen) Fredag 17:30-19:15
Instruktør: Alexander Thøgersen Noah Waynert Martin Ilsøe André Jespersen Chi Aja Aasborg
Beskrivelse

Holdet er et superhyggeligt hold for springtossede piger, hvor vi - udover kilometervis af spring - også øver balance, dans, serier, akrobatik, styrke m.m. Holdet er åbent for nye som tidligere gymnaster. Vi springer i springgrav og på airtrack og træner flik-flak, saltoer, fede tricks, håndstand/-gang og nogle gymnaster øver måske lidt tempo-flik, baglænder og skruespring el.lign. Der er plads til piger på alle niveauer - også helt nye. Vi er et sammentømret trænerteam, som differentierer træningen efter den enkelte gymnasts behov og niveau. Vi skal plante frø og bygge på de færdigheder, som hver enkelt gymnast hidtil har lært. I år vil trænerne gøre særlig meget brug af nogle fede, målrettede spring-teknikbaner og arbejde hen mod at gøre springene selvautomatiserede. Vi vil også give grupper af gymnaster små opgaver, samtidig med at vi har det rigtig sjovt sammen til træning.

Vi vægter sund fysisk aktivitet og glæden ved sporten højt. Gennem kropsøvelser, styrke-/smidigheds- & rytmeøvelser, lege, spring på redskaber osv., søger vi at opbygge gymnasternes teknik og kropskontrol. Målet er at skabe alsidige, robuste og glade gymnaster, som har lyst til sporten hele livet. Kom og vær med... til sportsligt fællesskab i sjove og sunde rammer. Vi glæder os til at se dig!

Omkring nytårstid vil der være en ekstra udgift på ca. 300,- kr. for en dragt, som pigerne efterfølgende beholder.

Holdet deltager i:

·       Foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 26. marts 2022.

·       DGI’s opvisning i marts.

·       Gymnastik ved Fjorden i juni.

Derudover kan lidt socialt samvær komme på tale, i løbet af sæsonen.

Den 4. lørdag hver måned er der gratis fællestræning for foreningens gymnaster i springcentret i Idrættens Hus, Roskilde - det er frivilligt om man deltager.

Bemærk: Som gymnast i foreningen, er det er muligt at tilmelde sig holdet: ”Åben springtræning” om tirsdagen, hvis man har lyst til at springe endnu mere i det fede springcenter.

Afbud sendes til Martin Ilsøe på: 27290521, André Jespersen på: 53773664 eller Noah Waynert på: 51513233.

Parkour begynder 8-15 år

Antal tilmeldte: 25/25 Alder: 8-15 Pris: 1.600,00 DKK
05/09/2021 - 05/06/2022 Kildegårdshallen (Hallen) Søndag 13:00-15:00
Instruktør: Rune Hansen Anton Mervig Schrøder
Beskrivelse

På parkour-holdet går vi meget op i sammenhold og i at skabe god kommunikation blandt alle eleverne. Vi fokuserer på at blive bedre til parkour som et hold, men også på den individuelle udvikling, inden for parkour rammerne.

Der vil være megen fokus på træning af faldteknikker, såsom rullefald og "diveroll". Ud over det, så handler parkour jo om at komme fra A til B hurtigst muligt, og det gøres ved at man forcerer diverse "forhindringer" ved brug af "Vaults", som f.eks.: "Monkey, Lazy eller Dash vault".  

Vi ved af egen erfaring, hvor hårdt parkour kan være og derfor mener vi også, at det er vigtigt at lægge en del styrketræning og styrkelege ind i træningen, som vores opvarmning. Vi træner armstrækker, coretræning (planke), mavebøjninger og "catcrawl", og bruger også disse øvelser under andre lege eller stikbold.

Denne ekstra træning, vil hjælpe meget når vi skal i krig med diverse Vaults. 

Power Boys 10-13 år

Antal tilmeldte: 10/20 Alder: 10-13 Køn: Drenge Pris: 1.700,00 DKK
07/09/2021 - 07/06/2022 Idrættens hus (Springhal) Tirsdag 16:00-18:00
Instruktør: Alexander Thøgersen Martin Ilsøe André Jespersen Kim Jørgensen
Beskrivelse

Power Boys er for dig, der har lyst til at blive bedre til springgymnastik og som er klar til at lægge arbejde i udviklingen, og det er samtidig holdet for alle – nye som øvede – gymnaster. Vi træner spring på bane, i minitrampolin og på diverse redskabsbaner. Her øver vi spring som f.eks.: kraftspring, salto, flikflak, baglænder og skruer - det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi instruktører sørger for at møde hver gymnast på den enkeltes niveau, så alle bliver udfordret og kan gå stolte hjem fra træning. Vi vil på holdet arbejde med koncepttræning, hvor vi både vil benytte hinanden og forskellige redskaber.

Vi glæder os til at en masse sjove og udfordrende træninger med dig!

Power Girls - 10-13 år

Antal tilmeldte: 40/40 Alder: 10-13 Køn: Piger Pris: 1.700,00 DKK
07/09/2021 - 07/06/2022 Idrættens hus (Springhal) Tirsdag 16:00-18:00
Instruktør: Alexander Thøgersen Martin Ilsøe André Jespersen Kim Jørgensen
Beskrivelse

Power Girls er for dig, der har lyst til at blive bedre tiæ springgymnastik og som er klar til at lægge arbejde i udviklingen, og det er samtidig holdet for alle – nye som øvede – gymnaster. Vi træner spring på bane, i minitrampolin og på diverse redskabsbaner. Her øver vi spring som f.eks.: kraftspring, salto, flikflak, baglænder og skruer - det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi instruktører sørger for at møde hver gymnast på den enkeltes niveau, så alle bliver udfordret og kan gå stolte hjem fra træning. Vi vil på holdet arbejde med koncepttræning, hvor vi både vil benytte hinanden og forskellige redskaber.

Vi glæder os til at en masse sjove og udfordrende træninger med dig!

Foxy Ladies and Gentlemen - Spring

Antal tilmeldte: 42/50 Alder: 18-35 Pris: 1.800,00 DKK
07/09/2021 - 21/06/2022 Idrættens hus (Springhal) Tirsdag 20:00-22:00
Instruktør: Anja Hauge Phie Lambert Esben Buhl Marius Kure Jonas Hjorth Kim Jørgensen
Beskrivelse

Traditionen tro starter Foxy sæsonen med tre prøvetræninger, hvor I alle har muligheden for at få et indblik i, hvordan det er at gå på Foxy-holdene.

Foxy er et gymnastikhold i aldersgruppen 17-35 år. Holdet har eksisteret i den nuværende form i 5 år, og er for alle gymnaster, der elsker gymnastik og fællesskab. Der vil blive lagt vægt på gode og energiske træninger med fokus på, at du som gymnast bliver udfordret og udvikler dig løbende. Ved opstart vælger du, om du henholdsvis vil være en del af rytmesiden eller springsiden.

Træningerne foregår i nogle af de bedste spring- og rytme-faciliteter på Sjælland, nemlig i Idrættens Hus på Kildegården, Roskilde. Vi træner hver tirsdag fra kl. 20-22 (og ofte med lidt hygge efterfølgende). Holdet er et opvisningshold, og træningerne vil derfor munde ud i et samlet opvisningsprogram, som vi vil vise flere steder i løbet af foråret. Derudover deltager vi også til DGI’s Landsstævne 2022 i Svendborg, der ligger fra 30. juni-3. juli. Her håber vi meget på, at mange af jer vil deltage, men det er ikke et krav for at gå på holdet.

På rytmesiden vil der både være fokus på teknik træning og serier. Vi har fokus på at udvikle jer individuelt som gymnast, men også som et samlet hold. Vi vil samtidig sørge for, at du får afprøvet forskellige gymnastik- og dansegenre fra street til moderne og kommer til at arbejde med forskellige udtryk i serierne.

På springsiden vil der være fokus på udviklingen af den enkelte gymnast. Vi vil arbejde både med standard opstillinger, men også en del stationsarbejde. For os er det vigtigt, at du som gymnast arbejder fokuseret mod et mål, uanset om det er vejrmølle, salto, randi eller triple out. For os er det vigtigt, at alle er lige, uanset hvilket niveau man er på.

Udover de ugentlige træninger og forårets opvisninger, så laver vi også forskellige sociale arrangementer, hvor vi hygger, lærer hinanden at kende og laver skæg og ballade. Det sociale er en lige så vigtig del af holdet som det gymnastiske. I vil opleve, at vi som trænere møder forberedte op hver gang, og at vi vil gøre meget for at lytte til jeres ønsker.

I kan læse mere om holdet, for foreningens hjemmeside: www.roskilde-gymnastikforening.dk/

Vi er i fuld gang med at planlægge sæsonen og opvisningens program, og vi glæder os helt vildt til at se jer alle sammen tirsdag d. 24. august.

De bedste hilsner fra instruktørteamet,

- Anja, Phie, Kim, Marius og Esben

**** OBS! Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 19. september, hvor vi vil holde sæsonens første ekstra træning, med ekstra fokus på at lære hinanden at kende****

Foxy Ladies and Gentlemen - Rytme

Antal tilmeldte: 27/50 Alder: 18-35 Pris: 1.800,00 DKK
07/09/2021 - 21/06/2022 Idrættens hus (Rytmesal 1) Tirsdag 20:00-22:00
Instruktør: Anja Hauge Phie Lambert Esben Buhl Marius Kure Kim Jørgensen
Beskrivelse

Traditionen tro starter Foxy sæsonen med tre prøvetræninger, hvor I alle har muligheden for at få et indblik i, hvordan det er at gå på Foxy-holdene.

Foxy er et gymnastikhold i aldersgruppen 17-35 år. Holdet har eksisteret i den nuværende form i 5 år, og er for alle gymnaster, der elsker gymnastik og fællesskab. Der vil blive lagt vægt på gode og energiske træninger med fokus på, at du som gymnast bliver udfordret og udvikler dig løbende. Ved opstart vælger du, om du henholdsvis vil være en del af rytmesiden eller springsiden.

Træningerne foregår i nogle af de bedste spring- og rytme-faciliteter på Sjælland, nemlig i Idrættens Hus på Kildegården, Roskilde. Vi træner hver tirsdag fra kl. 20-22 (og ofte med lidt hygge efterfølgende). Holdet er et opvisningshold, og træningerne vil derfor munde ud i et samlet opvisningsprogram, som vi vil vise flere steder i løbet af foråret. Derudover deltager vi også til DGI’s Landsstævne 2022 i Svendborg, der ligger fra 30. juni-3. juli. Her håber vi meget på, at mange af jer vil deltage, men det er ikke et krav for at gå på holdet.

På rytmesiden vil der både være fokus på teknik træning og serier. Vi har fokus på at udvikle jer individuelt som gymnast, men også som et samlet hold. Vi vil samtidig sørge for, at du får afprøvet forskellige gymnastik- og dansegenre fra street til moderne og kommer til at arbejde med forskellige udtryk i serierne.

På springsiden vil der være fokus på udviklingen af den enkelte gymnast. Vi vil arbejde både med standard opstillinger, men også en del stationsarbejde. For os er det vigtigt, at du som gymnast arbejder fokuseret mod et mål, uanset om det er vejrmølle, salto, randi eller triple out. For os er det vigtigt, at alle er lige, uanset hvilket niveau man er på.

Udover de ugentlige træninger og forårets opvisninger, så laver vi også forskellige sociale arrangementer, hvor vi hygger, lærer hinanden at kende og laver skæg og ballade. Det sociale er en lige så vigtig del af holdet som det gymnastiske. I vil opleve, at vi som trænere møder forberedte op hver gang, og at vi vil gøre meget for at lytte til jeres ønsker.

I kan læse mere om holdet, for foreningens hjemmeside: www.roskilde-gymnastikforening.dk/

Vi er i fuld gang med at planlægge sæsonen og opvisningens program, og vi glæder os helt vildt til at se jer alle sammen tirsdag d. 24. august.

De bedste hilsner fra instruktørteamet,

- Anja, Phie, Kim, Marius og Esben

**** OBS! Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 19. september, hvor vi vil holde sæsonens første ekstra træning, med ekstra fokus på at lære hinanden at kende****

Rytmehold - Omnia 17+

Antal tilmeldte: 31/31 Alder: 17-45 Pris: 1.050,00 DKK
04/09/2021 - 25/06/2022 Idrættens hus (Rytmesal 2) Lørdag 10:00-12:00
Instruktør: Stine Jacobsen
Beskrivelse

Holdet træner hver anden lørdag i de ulige uger.

 

OMNIA er et rytmehold, hvor vi skal lave noget lækker gymnastik og dans, have det sjovt og være fælles om tingene. Vi skal træne en masse gymnastik i forskellige genrer, øve teknik og grundtræning, samt lave styrke- og konditionstræning. Men frem for alt skal vi have det sjovt sammen og tilbringe lørdag formiddag i hinandens hyggelige selskab. Der vil derfor også blive lagt vægt på det sociale, med diverse arrangementer eller bare en hyggelig frokost efter træning.

OMNIA betyder ”ALLE” på latin, og tanken er, at vi alle skal bidrage til træningen og opvisningerne. Jeg vil stå for det praktiske og de overordnede ting, men vi er fælles om at lave serier og bestemme musik, dragter, opvarmning og grundtræning.

Jeg glæder mig smadder meget til at træne med jer alle sammen, så kom og vær med til en dejlig lørdagstræning.

-Stine

Der vil være en ekstra udgift til dragter omkring nytår.

Holdet deltager i flg. arrangementer hvor deltagergebyrerne er inkluderet i kontingentet:

-        Roskildegymnastikforenings lokalopvisning

-        Forårsopvisningen i Kalundborg

-        Forårsopvisningen i Roskilde

-        Sommerstævnet på Vigen

-        Sommerstævnet på Fælleden

 

Derudover skal vi i fællesskab beslutte om vi vil deltage i:

Landsstævnet i Svendborg 2022, hvor vi selv hver især skal betale deltagergebyret.

Sports Acro Aspiranterne øvede

Antal tilmeldte: 13/13 Alder: 7-18 Pris: 1.100,00 DKK
01/09/2021 - 08/06/2022 Idrættens hus (Rytmesal 1) Onsdag 16:30-19:00
Instruktør: Andrea Olsson Anna Rose Mogensen Helle Nordahl

Sports Acro, konkurrence fra 8 år og ingen øvre grænse.

Antal tilmeldte: 7/35 Alder: 8-25 Pris: 4.500,00 DKK
17/08/2021 - 16/06/2022 Idrættens hus (Rytmesal 1) Tirsdag 16:00-18:30 Kildegårdshallen (Hallen) Torsdag 18:00-20:00
Instruktør: Lisbeth Vejlstrup Karina Visholm Andersen Pernille Madsen
Beskrivelse

Holdets træningstider:

·       Tirsdag:  16.00 – 18.30 i Idrættens Hus – Rytmehal 1 

·       Torsdag: 18.00 – 20.00 i Kildegårdshallen     

·       Følgende lørdage: 09.00 – 13.00 i Idrættens Hus – Rytmehal 1

  Kun følgende datoer træner hold 1 om lørdagen:

ü 28.08.2021

ü 25.09.2021

ü 06.11.2021

ü 11.12.2021

ü 22.01.2022

ü 19.02.2022

ü 12.03.2022

ü 16.04.2022

ü 14.05.2022

ü 06.06.2022

Vi tilbyder træning i alle skoleferier - bortset fra skolernes sommerferie.

Går gymnasten på hold 1:

kan gymnasten stille op i: Begynder reglementet, som hedder DK1 eller DK2:

Her har gymnasten ”måske” brug for støtte til at lave lidt serie, eventuelt få hjælp til at lave musik til rutinen, få støtte til modtagning og hjælp til at få (Gymnastik-) lektier for. En super god start, hvor man får lov at træne sammen med de meget øvede, men ikke skal træne for mange timer i det første år eller to. Holdet er stadig et hold hvor fokus er i højsædet. Til de to ugentlige træninger forventes gymnasten at dukke op til alle træninger og deltage 100 % aktivt. Da dette er et konkurrencehold, skal gymnasten være indstillet på, at legeaftaler, legegrupper, fødselsdage etc. kommer i 2. række.

Trænerne vil gøre deres bedste for at holdsætte Hold 1 og Hold 2 ud fra de rette omstændigheder. MEN – gymnasterne kan rykke både op eller ned, alt afhængigt af gymnasternes udvikling. Dette er en træner vurdering. I begge reglementer, skal gymnasten turde stå på scenen selv, eller sammen 2 eller 3 andre, og fortælle en historie, ved brug af gymnastikken og kroppen.

Vi forventer at gymnasten tør, har lyst til og vil kæmpe for at gå på holdet. Vi forventer at gymnasten selv kan være i træningslokalet – uden mor og far. Vi har ikke forældre siddende i salen. Det forventes endvidere at gymnasten dygtiggør og udvikler sig. Hold 1 og Hold 2 laver opvisning sammen og træner sammen som et hold.

Der forventes en ekstra udgift til køb af konkurrencedragt. Ca. 1300 DKK i alt.
Der forventes en ekstra udgift til køb af Opvisningsdragt. Ca. 500 DKK i alt.

Vi gør dog MEGET ud af, at genbruge og købe brugte dragter, da de oftest blot har været anvendt et par gange – derfor er ovenstående blot et skøn.

Der skal selv betales transport til diverse konkurrencer og opvisninger.

Det forventes at man deltager ved alle opvisninger og venskabskonkurrencer samt i Sjællandsmesterskaberne.

Der deltages i følgende opvisninger og konkurrencer: (Grundet COVID-19, er der mange datoer som endnu ikke er udmeldt af GymDanmark).

·       Forårsdagene - start marts.

·       Roskildes lokalopvisning - oftest sidste lørdag i marts.

·       Venskabskonkurrence(r) – dem vi eventuelt bliver inviteret til.

·       Opvisning i Præstegården i Svogerslev, Grundlovsdag.

Sports Acro, konkurrence

Antal tilmeldte: 13/25 Alder: 7-25 Pris: 5.500,00 DKK
17/08/2021 - 18/06/2022 Idrættens hus (Rytmesal 1) Tirsdag 16:00-18:30Lørdag 09:00-13:00 Kildegårdshallen (Hallen) Torsdag 18:00-20:00
Instruktør: Lisbeth Vejlstrup Karina Visholm Andersen Pernille Madsen
Beskrivelse

Holdets træningstider:

·       Tirsdag:  16.00 – 18.30 - I Idrættens Hus – Rytmehal 1 

·       Torsdag: 18.00 – 20.00 - I Kildegårdshallen     

·       Lørdag:   09.00 – 13.00 - I Idrættens Hus – Rytmehal 1 - Aftaler laves løbende med trænerteamet, om man deltager i alle lørdagstræninger. 

Vi træner i alle skoleferier - bortset fra skolernes sommerferie.

Går gymnasten på hold 2:

Hold 2 er for de meget øvede, enten spring-, rytme-, acro-gymnaster eller lignende, og som har en bred gymnastikforståelse og selv har et ønske om at deltage i sporten på et meget højt plan. Bliver gymnasten udtaget til Hold 2, forventes det at gymnasten har pli og besidder pligtfølelse, samt at gymnasten kan selvtræne, selv kan hjælpe med at udarbejde internationale rutine skemaer, læse de internationale regler og selv laver og klipper sin egen musik. Gymnasten deltager ydermere aktivt i at finde dragter. Vi forventer at gymnasten er modig, at gymnasten tør og er selvtrænende, er ihærdig efter at lære nyt, er en god kammerat, samt er positiv og åben. Gymnasten tør stå på scenen selv, eller sammen 2 eller 3 andre, og fortælle en historie ved brug af gymnastikken og kroppen. Gymnasten er meget god til at stå på hænder, springe forskellige spring og vælger at afsætte 2-3 dage om ugen til benhård konkurrencetræning. Gymnasten deler glædeligt ud af sin viden til resten af holdet og hjælper med at udvikle kompetencer. Gymnasten skal have lyst til at styrke sin krop som bund, samt have lyst og stort mod til at lave saltoer som top. Hjemmetræning er et krav.

Udenlandstræner 2021/2022:

Vi har igen sidste år, med stor succes, haft Belgiske gæstetrænere på besøg, for at højne niveauet i Roskilde. Dette påtænker vi at fortsætte med. Det kan derfor forventes at være et lille beløb til egenbetaling, for at dække udgifter til disse weekendtræninger. Træningerne forløber gerne fra lørdag morgen til søndag eftermiddag. (Datoer er endnu uviste, grundet COVID-19).

Udenlandskonkurrence 2022:

Hold 2 har de sidste 3 år deltaget i en konkurrence i udlandet. I 2018 & 2019 var holdet i Holland, hvor de deltog i en international konkurrence, og i 2020 var de i Portugal.
Det forventes, at Hold 2 igen deltager og rejser til Portugal, (Enten Marts eller Maj 2022- Uvist).

Alle udgifter til turen er 100 % egenbetaling. Skal gymnasten med til Portugal, kan det godt ende med blot at blive som tilskuer, hvis ikke gymnasterne og deres rutine er klar til at konkurrere. Har vi små gymnaster som skal med her, forventes det at der deltager en voksen sammen med gymnasten og rejser med som voksenhjælper.

Der forventes en ekstra udgift til køb af konkurrencedragt. Ca. 1500-1800 DKK i alt.
Der forventes en ekstra udgift til køb af Opvisningsdragt. Ca. 500 DKK i alt.

Vi gør dog MEGET ud af, at genbruge og købe hinandens brugte dragter, da de oftest blot har været anvendt et par gange – derfor er ovenstående blot et skøn.

Det forventes at man deltager ved alle opvisninger og venskabskonkurrencer samt i Sjællandsmesterskaberne.

Der deltages i følgende opvisninger og konkurrencer: (Grundet COVID-19, findes der mange datoer som endnu ikke er udmeldt af GymDanmark).

·       Forårsdagene - start marts.

·       Roskildes lokalopvisning - oftest sidste lørdag i marts.

·       Venskabskonkurrence(r) – dem vi eventuelt bliver inviteret til.

·       Opvisning i Præstegården i Svogerslev, Grundlovsdag.

·       DGI – Opvisning på Vigen strand - en af de første weekender i juni.

 • Konkurrencer 2021:

o   Sjællandsmesterskaberne - ligger gerne i april.

o   Acro Cup – ligger gerne i starten af maj.

o   Danmarksmesterskaberne – ligger gerne i slutningen af maj.

Træner teamet udarbejder en Acro-kalender, som opdateres løbende. Denne er vores ”Bibel” til at huske: hvad, hvor og hvornår!! Bliver uddelt ved sæsonstart.

 

Foto taget for Roskilde Kongres og Idrætscenter - www.roskildekongrescenter.dk

Unicykling begyndere

Antal tilmeldte: 11/30 Alder: 7-25 Pris: 1.225,00 DKK
20/09/2021 - 16/06/2022 Hedegårdenes Skole (Hallen) Torsdag 16:00-17:30
Instruktør: Johanne Lea Hjøllund Petersen Maja Andersen
Beskrivelse

Holdet er for nye cyklister der skal til at lære hvordan man kører på unicykel og for cyklister der træner tricks og freestyle shows. Til træning arbejder vi meget med at blive stabile på cyklen og med at mestre de basale tricks. Dette gør vi bl.a. gennem lege på cyklen, trick workshops og med lidt styrketræning. Da vi fokuserer meget på freestyle shows bruger vi også træningen til at lære god udstråling og performance.

Holdet har tidligere deltaget i DM i gruppefreestyle og mange af vores cyklister deltager også i solo og pair freestyle til DM på begynder niveau. Cyklisterne sætter selv deres træningsmål som holder dem motiverede og engagerede. Trænerne sørger for træning som alle kan være med til uanset niveauet.

Træningen forgår i træningstøj og indendørssko.

Det er ikke nødvendigt at medbringe sin egen cykel til at starte med, da vi har lånecykler - dog kan man risikere at skulle dele disse, hvis der er flere til træningen uden egen cykel. 

Unicykling Øvede

Antal tilmeldte: 6/30 Alder: 7-99 Pris: 1.400,00 DKK
02/09/2021 - 16/06/2022 Hedegårdenes Skole (Hallen) Torsdag 17:30-19:00
Instruktør: Johanne Lea Hjøllund Petersen Maja Andersen
Beskrivelse

Unicykling Øvede er et hold for dem som mestrer de fleste basale tricks på deres cykel, dvs. fra level 4 og op efter. På holdet fokuserer vi på at lære mange forskellige tricks. Mange af deltagerne på holdet er freestyle cyklister og derfor er træningen i perioder meget freestyle orienteret. På holdet fokuserer vi ydermere på styrketræning og til tider smidighedstræning, som led i at blive dygtigere på cyklen.

Under træningen er der fokus på, at alle får mulighed for at blive udfordret, at alle kan hjælpe og motivere hinanden til at blive bedre og der er råderum til selv at få indflydelse på hvad træningen skal indeholde. Trænerne står for aktiviteter og øvelser, men cyklisterne skal også kunne være selvkørende på dette hold dvs. kunne varetage fri træning.

Holdet har deltaget i DM i ”Gruppefreestyle” mange gange, og de fleste på holdet deltager også ved VM. Derudover stiller vi ofte med et hold i Hockey disciplinen til DM.

De almindelige træninger foregår iført træningstøj og indendørssko.

Ekstra træning for tilmeldte unicyklister

Antal tilmeldte: 1/30 Alder: 7-99 Pris: 500,00 DKK
02/09/2021 - 16/06/2022 Hedegårdenes Skole (Hallen) Torsdag 19:00-20:00
Beskrivelse

 

Trampolin konkurrence

Antal tilmeldte: 7/10 Alder: 7-16 Pris: 6.250,00 DKK
16/08/2021 - 24/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Mandag 17:15-19:15Onsdag 17:15-19:15Fredag 17:15-19:15
Instruktør: Maila Walmod Lars Walmod
Beskrivelse

Har du sprunget trampolin før i en forening, har du lyst til at træne tre gange om ugen og gå til trampolinkonkurrencer, så er det her holdet for dig! Du arbejder både med fysisk grundtræning og smidighed, på god teknik, og på nye kombinationer og trampolinøvelser. Holdet træner mandag og onsdag sammen med aspirantholdet.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

 

For at gå på konkurrencehold skal du minimum kunne lave:

- alle grundspring (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran

- halv skrue mave med armtræk foran

- ¾ forlænder og forlænder med armtræk foran

- baglænder og barani med armtræk foran

- kunne lave en 10-springsøvelse med 3-4 saltospring

- prioritere træningsdage

 

Desuden har du lyst til at deltage ved konkurrencer, sociale arrangementer og ekstratræninger med dit hold. Selvom trampolin er en enmandssport er der på dette hold et stort fokus på at lære at hjælpe hinanden på holdet med både god træningsindstilling, feedback til holdkammerater og aktiv deltagelse i evaluering af dagens træning, hvor alle springere siger noget.

Det forventes, du er klar på at følge træningsplanen og være i dialog med trænerne om din udvikling. Vi sætter også meget pris på at forældre er med til diverse sociale arrangementer og forældremøder og til konkurrencer så vidt muligt.

 

Tilmelding er efter aftale med trænerteamet – kontakt Maila Walmod, på mail: maila@roskildegf.dk eller på SMS: 40164446. 

 

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
 • Du prioriterer dine træningsdage og har spist inden (ikke under træning)
 • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker på SMS til trænere på den pågældende dag.

Fællesholdet 18+

Antal tilmeldte: 48/70 Alder: 18-30 Pris: 2.200,00 DKK
19/08/2021 - 30/06/2022 Idrættens hus (Springhal) Torsdag 20:00-22:00
Beskrivelse

Fællesholdet er et godt initiativ mellem de fire gymnastikforeninger i Roskilde: RG, SIF, HVG & RTG, hvor man gerne vil samle en masse dygtige gymnaster til et fedt opvisningshold. Holdet vil bestå af både en springside og en rytmeside, begge dele er for både piger og drenge. Der vil blive lagt stor vægt på sammenholdet, også på kryds og tværs mellem rytme og spring. Vores vision er at finde den perfekte blanding af hygge, leg og god gymnastik.

Idéen er opstået, da vi synes vi mangler flere opvisningshold på Sjælland, der på længere sigt kan blande sig i toppen af dansk gymnastik.
 

OBS!

Pris for hele sæson 2021/2022  : 2200,- kr.

Pris for ”Efterårs-turister”         : 1100,- kr.

Pris for ”Forårs-turister ”          : 1600,- kr.

 

Mindre egenbetaling til tøj må påregnes.

 

Foto taget for: Roskilde Kongres og Idrætscenter - www.roskildekongrescenter.dk

SOMMERHOLD - Blæksprutterne 4-6 år

Antal tilmeldte: 8/20 Alder: 4-6 Pris: 200,00 DKK
30/03/2022 - 25/05/2022 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Onsdag 17:30-18:30
Instruktør: Ann Rasmussen Emilia Busk Rahbek
Beskrivelse

Blæksprutterne (4-6 år)

Instruktør: Ann Rasmussen.

Hjælpeinstruktører: Emilia Busk Rahbek & Emily Kristensen.

Holdet er for både piger og drenge. Timen starter med lidt opvarmning og vi skal lege forskellige lege som f.eks.: stop dans, ikke røre jorden, blæksprutte leg og stafet løb. Vi skal prøve redskaberne vi har i salen af, udfordres på en forhindringsbane, lære at slå forlæns & baglæns kolbøtter samt at holde balancen ved at gå på line. Timen sluttes af med eksempelvis afslapning hvor vi ”pensler” hinanden eller der er udstrækning, hvor vi laver et par yoga øvelser for børn.

Da holdet er et børnehold, forventer vi at forældre sidder i omklædningsrummet og ikke i salen.

Mange blækspruttehilsener,

Ann Rasmussen & hjælpere.

SOMMERHOLD Voksen/barn 3-5 år

Antal tilmeldte: 28/46 Alder: 3-5 Pris: 300,00 DKK
30/03/2022 - 25/05/2022 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Onsdag 16:30-17:30
Instruktør: Ann Rasmussen
Beskrivelse

Holdet er for voksen med barn og vi skal undersøge alt, hvad vi har i gymnastiksalen. Timen begynder med at vi samles i en rundkreds og gymnasterne bliver krydset af. Vi synger en goddag sang og laver lidt opvarmning, hvor vi f.eks. skal tumle rundt på en forhindringsbane. Derefter leges/trænes eksempelvis med små redskaber, på en redskabsbane eller vi leger forskellige lege. Timen slutter med at vi atter samles i en rundkreds og synger en farvel sang.

Jeg ser frem til nogle hyggelige tumlinge-timer sammen med jer.

Venlige hilsener

Ann Rasmussen

SOMMERHOLD Krudtuglerne 3-5 år

Antal tilmeldte: 22/37 Alder: 3-5 Pris: 200,00 DKK
29/03/2022 - 24/05/2022 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Tirsdag 17:30-18:30
Instruktør: Ann Rasmussen Emma Rolsted Freja Rolsted Sofie Källberg
Beskrivelse

Man skal være fyldt 3 år, når man starter på holdet.

Vi samles altid i en rundkreds når timen begynder. Opvarmningen kan være i form af stop dans, stafetløb eller hvad vi finder på af sjove ting. Derefter leges/trænes f.eks. med små redskaber, på redskabsbane eller der er sanglege. Til sidst er der afslapning på madrassen, efterfulgt af samling i rundkreds, før vi siger farvel.

Da holdet er et børnehold, forventer vi at forældre sidder i omklædningsrummet og ikke i salen, bortset fra de første 2 træninger. Der vil være nogle dage i løbet af sæsonen, hvor forældre også er velkomne til at komme med ind i salen og være aktive - datoerne får I senere.

Jeg og mine 3 hjælpere ser frem til nogle hyggelige timer sammen med jeres børn i gymnastiksalen.

Med krudtugle hilsener

Ann Rasmussen

 

SOMMERHOLD Voksen/barn 2-3 år

Antal tilmeldte: 42/54 Alder: 2-3 Pris: 300,00 DKK
29/03/2022 - 24/05/2022 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Tirsdag 16:30-17:30
Instruktør: Ann Rasmussen
Beskrivelse

Holdet er for voksen med barn og vi skal undersøge alt, hvad vi har i gymnastiksalen. Timen begynder med at vi samles i en rundkreds og gymnasterne bliver krydset af. Vi synger en goddag sang og laver lidt opvarmning, hvor vi f.eks. skal tumle rundt på en forhindringsbane. Derefter leges/trænes eksempelvis med små redskaber, på en redskabsbane eller vi leger forskellige lege. Timen slutter med at vi atter samles i en rundkreds og synger en farvel sang.

Jeg ser frem til nogle hyggelige tumlinge-timer sammen med jer.

Venlige hilsener

Ann Rasmussen

SOMMERHOLD - Trampolin - Begyndere/fortsættere 8-10 år

Antal tilmeldte: 16/16 Alder: 8-10 Pris: 485,00 DKK
29/03/2022 - 14/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Tirsdag 16:00-17:15
Instruktør: Mads Overgaard-Larsen Lena Svane Anna-Lucca Plæhn
Beskrivelse

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Med fokus på sikkerhed og god trampolinteknik lærer du trampolinspring, og hvordan du kan sætte springene sammen til trampolinøvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har gået en sæson eller to, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan. Her lærer du også, at til trods for, at stortrampolin i de fleste tilfælde er en enmandssport, så er sammenhold og venskab supervigtigt. Der vil naturligt være lidt ventetid mellem turene, hvor man bliver ved trampolinen, mens de andre springer. Der er korte ture, så alle prøver mange gange på en træning og kan holde koncentrationen mens, der hoppes på trampolinen.

Hvis du helst bare vil lege, er det her ikke holdet for dig. Vil du derimod gerne lære grundlaget fysisk og trampolinmæssigt for at kunne lave gode saltoer og skruespring, så skynd dig at melde dig på! Dette er også holdet for dig, hvis du har gået på mini-holdet.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som du obligatorisk deltager i, inden du springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

 

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
 • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker på SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124

SOMMERHOLD - Trampolin - Begyndere/let øvede 11-16 år

Antal tilmeldte: 12/16 Alder: 11-16 Pris: 585,00 DKK
29/03/2022 - 14/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Tirsdag 17:30-19:00
Instruktør: Mads Overgaard-Larsen Lena Svane Andrea Fejer
Beskrivelse

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Med fokus på sikkerhed og god trampolinteknik lærer du trampolinspring, og hvordan du kan sætte springene sammen til trampolinøvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har gået en sæson eller to, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan. Her lærer du også, at til trods for, at stortrampolin i de fleste tilfælde er en enmandssport, så er sammenhold og venskab supervigtigt. Der vil naturligt være lidt ventetid mellem turene, hvor man bliver ved trampolinen, mens de andre springer. Der er korte ture, så alle prøver mange gange på en træning og kan holde koncentrationen mens, der hoppes på trampolinen.

Hvis du helst bare vil lege, er det her ikke holdet for dig. Vil du derimod gerne lære grundlaget fysisk og trampolinmæssigt for at kunne lave gode saltoer og skruespring, så skynd dig at melde dig på! Dette er også holdet for dig, hvis du har gået på mini-holdet.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som du obligatorisk deltager i, inden du springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

 

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
 • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker på SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124

SOMMERHOLD - Trampolin - Voksen 17+

Antal tilmeldte: 5/20 Alder: 17-99 Pris: 375,00 DKK
30/03/2022 - 15/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Onsdag 19:30-20:45
Instruktør: Mads Nielsen
Beskrivelse

Uanset om du har sprunget trampolin før eller bare har lyst til at prøve den fede fornemmelse af at få luft under fødderne, så er voksenholdet et hyggeligt og socialt hold med plads til alle!

Her handler det om at dele oplevelsen med andre og udfordre sig selv.

Til alle træninger vil der være opvarmning først og mulighed for noget udstrækning til sidst. Programmet er op til en selv afhængigt af niveau og mål, men instruktøren er altid klar med sparring og vejledning i god teknik og progression. Som oftest vil instruktøren selv være med.

Træningen foregår i

- almindeligt træningstøj

- med sokker/gymnastiksko

- uden smykker, ure, lynlåse o.lign.

Afbud sker som SMS til Maila på 40164446.

SOMMERHOLD - Trampolin - Aspiranthold

Antal tilmeldte: 7/12 Alder: 7-16 Pris: 1.250,00 DKK
28/03/2022 - 14/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Mandag 17:15-19:15Onsdag 17:15-19:15
Instruktør: Katja Vandsted Maila Walmod Kaare Munkholm
Beskrivelse

Har du sprunget trampolin før i en forening, har du lyst til at træne to gange om ugen, vil du arbejde mod at komme til konkurrencer og vil du lære endnu flere trampolinspring, så er det her holdet for dig! Med et fokus på god teknik, trampolinøvelser, gymnastisk fysisk styrke og sammenhold træner du to gange om ugen samme tid som konkurrenceholdet.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

 

For at gå på aspiranthold skal du minimum kunne lave:

- alle grundspring (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran

- halv skrue mave med armtræk foran

- ¾ forlænder og forlænder med armtræk foran.

- kunne/være i gang med at lære baglænder og barani og ¾ baglænder

- kunne lave en 10-springsøvelse

 

Desuden har du lyst til at deltage ved konkurrencer, sociale arrangementer og ekstratræninger med dit hold. Selvom trampolin er en enmandssport er der på dette hold et stort fokus på at lære at hjælpe hinanden på holdet med både god træningsindstilling, feedback til holdkammerater og aktiv deltagelse i evaluering af dagens træning, hvor alle springere siger noget.

Det forventes, du er klar på at følge træningsplanen og være i dialog med trænerne om din udvikling. Vi sætter også meget pris på at forældre er med til diverse sociale arrangementer og forældremøder og til konkurrencer så vidt muligt.

 

Tilmelding er efter aftale med trænerteamet – kontakt Maila Walmod, på mail: maila@roskildegf.dk eller på SMS: 40164446. 

 

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
 • Du prioriterer dine træningsdage og har spist inden (ikke under træning)
 • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker på SMS til trænere på den pågældende dag.

SOMMERHOLD - Trampolin - Jam 14+

Antal tilmeldte: 3/20 Alder: 14-99 Pris: 375,00 DKK
04/04/2022 - 13/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Mandag 19:30-21:00
Instruktør: Maila Walmod
Beskrivelse

Trampolin - Jam (14+)

 

Instruktør: Maila Walmod

Trampolin Jam er et nyt unikt hold, der giver dig muligheden for at arbejde på de spring, du gerne vil blive bedre til i et fedt og støttende fællesskab – og selvfølgelig hjælpe de andre på holdet også! Det er et meget selvstyret hold, hvor vi hjælper hinanden med at få en fed trampolintræning. Derfor skal du kunne tage ansvar for din egen træning, dvs. tage dine ture, hjælpe dine holdkammerater, vælge dit fokus og mål med træning og med turene og opsøge feedback når du har brug for hjælp. Maila er træner på holdet og kan hjælpe og guide, men hun springer selv med også.

 

For børn og unge under 18 år er dette IKKE et begynderhold!!! Du skal kunne være ansvarlig for egen træning og det kræver modenhed eller erfaring.

Hvis du er voksen, kan du til gengæld have meget begrænset eller ingen erfaring med trampolin, du kan både få feedback af Maila, der er træner, og af andre på holdet.

 

Går du på dette hold så synes du det er fedt at træne og støtter op om opvarmningen. Træningen starter med en opvarmning, der er obligatorisk med både styrke, gymnastiske øvelser og mobilitet. Du er selvfølgelig med til alt hvad du kan, men styrer selv om du laver regression af øvelsen eller finder egne alternative øvelser, hvis der er elementer, du ikke laver. Men du er med

 

Træningen foregår i

- almindeligt træningstøj

- med sokker/gymnastiksko

- uden smykker, ure og lynlåse.

 

Afbud sker som SMS til Maila på 40164446.

SOMMERHOLD - Trampolin - Let øvede 8-12 år

Antal tilmeldte: 11/16 Alder: 8-12 Pris: 375,00 DKK
30/03/2022 - 15/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Onsdag 15:45-17:00
Instruktør: Tinke Sonne Frederikke Holmgaard Maila Walmod
Beskrivelse

Trampolin Let øvede (8 - 12 år)

Instruktører: Maila Walmod

Hjælpeinstruktører: Tinke Sonne & Frederikke Holmgaard.

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Med fokus på sikkerhed og god trampolinteknik lærer du trampolinspring, og hvordan du kan sætte springene sammen til trampolinøvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har gået en sæson eller to, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan. Her lærer du også, at til trods for, at stortrampolin i de fleste tilfælde er en enmandssport, så er sammenhold og venskab supervigtigt. Der vil naturligt være lidt ventetid mellem turene, hvor man bliver ved trampolinen, mens de andre springer. Der er korte ture, så alle prøver mange gange på en træning og kan holde koncentrationen mens, der hoppes på trampolinen.

Hvis du helst bare vil lege, er det her ikke holdet for dig. Vil du derimod gerne lære grundlaget fysisk og trampolinmæssigt for at kunne lave gode saltoer og skruespring, så skynd dig at melde dig på!

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som du obligatorisk deltager i, inden du springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

 Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.

Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.

Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)

Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.

Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.

Langt hår skal være sat op med elastik.

Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.

Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.

Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.

Afbud sker på SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124

SOMMERHOLD - Trampolin - Begyndere/øvede 11-16 år

Antal tilmeldte: 2/16 Alder: 11-16 Pris: 450,00 DKK
01/04/2022 - 17/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Fredag 16:00-17:15
Instruktør: Lena Svane Alida Flanding Lars Walmod
Beskrivelse

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Med fokus på sikkerhed og god trampolinteknik lærer du trampolinspring, og hvordan du kan sætte springene sammen til trampolinøvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har gået en sæson eller to, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan. Her lærer du også, at til trods for, at stortrampolin i de fleste tilfælde er en enmandssport, så er sammenhold og venskab supervigtigt. Der vil naturligt være lidt ventetid mellem turene, hvor man bliver ved trampolinen, mens de andre springer. Der er korte ture, så alle prøver mange gange på en træning og kan holde koncentrationen mens, der hoppes på trampolinen.

Hvis du helst bare vil lege, er det her ikke holdet for dig. Vil du derimod gerne lære grundlaget fysisk og trampolinmæssigt for at kunne lave gode saltoer og skruespring, så skynd dig at melde dig på! Dette er også holdet for dig, hvis du har gået på mini-holdet.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som du obligatorisk deltager i, inden du springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

 

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
 • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
 • Afbud sker på SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124