Springlopperne (5-6 år)

Antal tilmeldte: 31/31 Venteliste: 10 Alder: 5-6 Pris: 1.025,00 DKK
01/09/2022 - 30/03/2023 Kildegårdshallen (Hallen) Torsdag 16:00-17:15 Instruktør: Laurits Sandau Lund Martin Ilsøe Sussie Karen Hermansen Isabella Nielsen Annika Brøns Hansen Ella Lyster Nielsen

Holdet er for både piger og drenge i alderen 5 – 6 år og der er plads til alle uanset den enkeltes niveau.

Vi vil sætte fokus på grund spring, og man vil skulle lave mange gentagelser af disse, før man går videre til næste spring.

Vi vil øve 1-2 danse og springe både Airtrack (Spring bane) og Mini trampolin. Af spring på banen trænes: kolbøtte, håndstand & vejrmølle og på minitrampolinen trænes: op hop, skrue & kolbøtte på saltoplint.

Gymnasterne træner i bare tæer eller tynde gymnastiksko. Kondisko er ikke tilladt under træningen, af hensyn til sikkerheden. Vi ser helst at man træner enten i gymnastikdragt (uden skørt) eller i T-shirt & træningsbukser/shorts. Langt hår skal være sat op. Smykker skal tages af eller være tapet ind. Der vil blive spillet musik i hallen under træningerne.

Vi ønsker at have fokus på et godt fællesskab med plads til alle. Det er vigtigt for os, at børne får en forståelse for at deltage på et hold og at de hygger sig med hinanden.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 25. marts 2023.

Afbud sendes til Kim på: 27500980 eller til Sussie på: 29646415.

Pris: 1.025,00 DKK

Laurits Sandau Lund

Martin Ilsøe

Jeg har altid været vild med gymnastik, og har bl.a. gået på Gørlev Idrætsefterskole, hvor jeg startede min instruktøruddannelse. Som træner brænder jeg for det jeg laver. Jeg elsker de succesoplevelser gymnastikken kan give, og glæder mig til at dele disse oplevelser.

Jeg har været træner på springhold i 18 år, for både nybegyndere og øvede. Sideløbende har jeg taget et hav af kurser - i spring, akrobatik, dans, leg, trampolin m.m. - da jeg nyder at hente inspiration fra andre, især mine kollegaer.

I træningen vil jeg lægge vægt på høj aktivitet, individuel udvikling, sjov og leg, samt det sociale fællesskab som er forudsætning for at man trives og udvikles.

Jeg glæder mig til at se jer til en masse fed gymnastik.

Kontakt: ma.ils@hotmail.com - mobil/sms: 27290521

Sussie Karen Hermansen

Jeg har i flere år undervist børn i springgymnastik, og har siden 2018 været instruktør i Roskilde Gymnastikforening, hvor jeg har undervist på holdene: Springlopperne og Smølferne.
I år har jeg valgt kun at have Springlopperne.

Isabella Nielsen

Jeg er 12 år gammel og jeg har gået til Sports Acro i et år. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte som hjælpetræner og være sammen med de små børn.

Annika Brøns Hansen

Jeg er 12 år og har gået til akrobatik i 4 sæsoner, både på aspirantholdet og det øvede hold. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2-3 år og er rigtig glad for det.
Jeg glæder mig til at møde gymnasterne og til at lære fra mig.

Ella Lyster Nielsen