Springmix (11-14 år)

Antal tilmeldte: 30/30 Venteliste: 0 Alder: 11-14 Pris: 1.750,00 DKK
05/09/2022 - 05/06/2023 Kildegårdshallen (Hallen) Mandag 17:45-19:45 Instruktør: Maria Petersen Malou Hansen Amalie Elisabet Dawall Alexander Thøgersen
Beskrivelse

På Springmix har vi stort fokus på den enkelte gymnasts egen udvikling, samt et godt fællesskab og en god holddynamik. Holdet er for alle mellem 11-14 år; drenge, piger, nybegyndere og mere erfarne gymnaster. Vi møder vores gymnaster, på lige det niveau de er. Du er derfor velkommen lige meget om du har gået til gymnastik før eller ej.

Til træningerne skal vi både springe banespring og trampetspring. Vi skal lave lidt akrobatik, øve rytmiske serier til opvisningerne, samt lave styrke- & smidighedstræning, så vi kan blive endnu bedre springere. Derudover skal vi også lege, hygge os og bare have det sjovt sammen!

Springmix er et opvisningshold, så der vil være et par opvisninger i løbet af sæsonen. Der vil derfor også være en ekstra udgift til opvisningsdragter på 300-500,- kr.

Pris: 1.750,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Maria Petersen

Malou Hansen

Amalie Elisabet Dawall

Gymnastik har været en del af mit liv så længe jeg kan huske. I mange år var jeg TeamGym gymnast, så tog jeg på Idrætsefterskole og i 2016 blev jeg instruktør.

Gymnastik er meget mere end træning for mig; der er fællesskab, udfordring, udvikling, sjov & ballade og masser af gode oplevelser.

Det er disse ting jeg glæder mig til at give videre som instruktør, hver gang jeg møder op til træning!

Alexander Thøgersen

Jeg blev inviteret ned og hjælpe af en af mine venner, i sæsonen 2018/19, på et par hold der hedder Supernova og Stjerneskud. Jeg blev så bare hængende, begyndte selv at gå til springgymnastik og hjalp til, når de andre hold havde brug for det. I dag er jeg blevet instruktør, for mange af de hold som jeg hjalp på.

Det bedste ved at være instruktør på et gymnastikhold, ud over at vi selvfølgelig har det supersjovt, er at være en del af ens gymnasts fremskridt. Der er nærmest ikke noget bedre end følelsen af, når ens gymnaster bliver glade over at lære noget nyt.

Jeg tror på at alt kan læres med den rette indstilling, og jeg har ikke selv gået til gymnastik eller nogen anden form sport, før jeg kom til Roskilde Gymnastikforening. Jeg har lært det hele som voksen og bruger i dag meget af min tid i et fitnesscenter, hvor jeg prøver at mestre min krop med eksempelvis: håndstand, menneskeligt flag og andre sjove øvelser.

Jeg glæder mig til fed gymnastik sæson.