God-morgen-gymnastik (18+)

Antal tilmeldte: 10/30 Alder: 18-99 Pris: 325,00 DKK
31/08/2022 - 23/11/2022 Idrættens hus (Rytmesal 1) Onsdag 08:00-09:00 Instruktør: Maila Walmod

Kom til sjov, fysisk træning – en fejring af alt det, som kroppen kan! Dette hold er til dig, der gerne vil arbejde med din balance, koordination, styrke og egen kropsfornemmelse. Gennem en kombination af fysisk kropsvægts-træning og alsidig gymnastik, tager din instruktør dig hver uge gennem en sjov træning med lidt af hvert på paletten. Der vil være elementer af klassisk gymnastik med f.eks. armbøjninger, sving og maveøvelser, som kombineres med øvelser fra yoga, mobility, pilates og crossfit.

Til en træning vil vi altid varme hele kroppen op med ledopvarmning samt mobilitets- og balanceøvelser. Herefter vil der hver gang være forskellige træningsprogrammer, hvor hele kroppen arbejdes igennem. Det kan både være individuelle styrkeøvelser, forskellige cirkeltræningsprogrammer, par øvelser, yoga flows, lege der giver sved på panden samt at arbejde med koordination og gymnastiske elementer. Der garanti for at lære nyt, grine sammen og blive stærkere på en sikker måde i et godt fællesskab. Maila vil altid hjælpe med forskellige progressioner, så I i fællesskab finder den variation, som passer dig og giver dig den gode udfordring.

Træningen foregår enten med bare fødder eller iført strømper – det anbefales dog at have bare tæer til træninger, hvor der indgår løb.

Der er garanti for at få stimuleret både musklerne og de små grå, når vi sammen skal prøve nye bevægelser og udforske alt det, som kroppen kan.

Start din onddag med et smil og en sjov & anderledes helkropstræning for voksne i alle aldre!

Pris: 325,00 DKK

Maila Walmod

Jeg er suppleant i bestyrelsen for Roskilde Gymnastikforening og kontaktperson for alle foreningens trampolinhold. Derudover har jeg hovedansvaret for trampolinafdelingen i Roskilde Gymnastikforening og har endvidere morgenhold med fysisk træning og bevægelse.

I trampolinhallen har jeg fornøjelsen af både at undervise på begynderniveau og helt op til konkurrencespringerne, og både børn, såvel som voksne - på voksenholdet hopper jeg selv med, for trampolin er en sport for alle indre legebørn og hvor man kan have sin helt egen rejse med grin på læben og det skønne lille sug i maven, af at være vægtløs et splitsekund.

Det vigtigste for mig som instruktør er at støtte springerne i deres udvikling gennem refleksion. Jeg er 31 år og har siden jeg var seks år gammel haft passion for trampolinsporten, først som begynderspringer, men senere med stigende træningsmængde som landsholdsspringer, som både junior og senioratlet. EM og VM er skiftet ud med trænergerningen og jeg har undervist i mere end 10 år og underviser andre instruktører på trampolinuddannelsen i GymDanmark.

Mine værdier er særligt at skabe sammenhold, refleksion og fælles ansvar for at bidrage til en god træning. Trampolintræningen er ikke kun teknisk træning af høj kvalitet, det er for mig også en mulighed for at støtte springere i at sætte ord på, og lære at række hånden op, og dele med fællesskabet i et frirum, hvor vi ikke har fokus på hvilke spring man kan, men på den indsats den enkelte bidrager med til træning.

I mit professionelle virke uden for trampolinhallen er det også bevægelse og trivsel, der er fællesnævner; jeg har mit eget firma, MW - Mental Wellness, som mentaltræner, fysisk træner og foredragsholder. Desuden underviser jeg som nævnt på GymDanmarks instruktøruddannelse, samt gennem Dansk Studiecenter. Sammen med Skovslottet har jeg også events og træningsforløb med fokus på Bevidst Træning og Bevidst Bevægelse - at være både selvbevidst og kropsbevidst.

Uddannelsesmæssigt har læst idræt på KU og tager kandidatstudiet over de næste par år, med et sportspsykologisk fokus. Jeg er uddannet trampolintræner, GymTræner 2 og diplomtræner igennem DIF og Team Danmark, og så har jeg ved siden af også en coachuddannelse og en foredragsuddannelse. Det er suppleret med kurser og nørderi i nervesystem og smertevidenskab, såvel som sportspsykologiske redskaber.