Blæksprutterne (4-6 år)

Antal tilmeldte: 23/30 Alder: 4-6 Pris: 700,00 DKK
07/09/2022 - 22/03/2023 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Onsdag 17:30-18:30 Instruktør: Ann Rasmussen Emilia Busk Rahbek Emily Kristensen
Beskrivelse

Holdet er for både piger og drenge. Timen starter med lidt opvarmning og vi skal lege forskellige lege som f.eks.: stop dans, ikke røre jorden, blæksprutte leg og stafet løb. Vi skal prøve redskaberne vi har i salen af, udfordres på en forhindringsbane, lære at slå forlæns & baglæns kolbøtter samt at holde balancen ved at gå på line. Timen sluttes af med eksempelvis afslapning hvor vi ”pensler” hinanden eller der er udstrækning, hvor vi laver et par yoga øvelser for børn.

Da holdet er et børnehold, forventer vi at forældre sidder i omklædningsrummet og ikke i salen.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 25. marts 2023.

Mange blækspruttehilsener,

Ann Rasmussen & hjælpere.

 

Foto taget for: Roskilde Kongres og Idrætscenter - www.roskildekongrescenter.dk

Pris: 700,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Ann Rasmussen

Jeg er 47 år, har en datter på 18 år og bor i Gevninge. Jeg er uddannet køkkenassistent, men arbejder som butiksansat, kombineret med mit arbejde i Gevninge Forsamlingshus.

Jeg er en aktiv person som dyrker yoga i min fritid, og er derudover en ildsjæl som elsker frivilligt arbejde. Jeg er derfor aktiv i café runde Rie (- en Non-profit café ved Lynghøjsøerne som drives af frivillige kræfter), og jeg er holdkaptajn for et hold ved ”Stafet for Livet” - Team Svogerslev (- en holdaktivitet for Kræftens Bekæmpelse).

Jeg har undervist i børnegymnastik for børn i alderen 2-6 år i mange år - både på Voksen/barn-hold og på Børnehold, og jeg ser rigtigt meget frem til at undervise jer i gymnastik.

Emilia Busk Rahbek

Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse på Hedegårdenes skole. Jeg har gået til dans og sports akrobatik, og nu går jeg til almindeligt gymnastik.
Jeg skal være hjælpetræner på holdet: Blæksprutterne (4-6 år) igen i år og jeg glæder mig meget til at have børnegymnastik sammen med Emily og Ann igen.

Emily Kristensen

Jeg er 14 år og går i 8. klasse. Jeg har gået til gymnastik næsten hele mit liv, har været hjælpetræner før og glæder mig rigtigt meget til at være det igen.