Krudtuglerne (3-5 år)

Antal tilmeldte: 30/30 Venteliste: 3 Alder: 3-5 Pris: 700,00 DKK
06/09/2022 - 21/03/2023 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Tirsdag 17:30-18:30 Instruktør: Emma Rolsted Freja Rolsted Sofie Källberg Ann Rasmussen
Beskrivelse

Man skal være fyldt 3 år, når man starter på holdet.

Vi samles altid i en rundkreds når timen begynder. Opvarmningen kan være i form af stop dans, stafetløb eller hvad vi finder på af sjove ting. Derefter leges/trænes f.eks. med små redskaber, på redskabsbane eller der er sanglege. Til sidst er der afslapning på madrassen, efterfulgt af samling i rundkreds, før vi siger farvel.

Da holdet er et børnehold, forventer vi at forældre sidder i omklædningsrummet og ikke i salen, bortset fra de første 2 træninger. Der vil være nogle dage i løbet af sæsonen, hvor forældre også er velkomne til at komme med ind i salen og være aktive - datoerne får I senere.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 25. marts 2023.

Jeg og mine 3 hjælpere ser frem til nogle hyggelige timer sammen med jeres børn i gymnastiksalen.

Med krudtugle hilsener

Ann Rasmussen

 

Pris: 700,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Emma Rolsted

Freja Rolsted

Sofie Källberg

Ann Rasmussen

Jeg er 47 år, har en datter på 18 år og bor i Gevninge. Jeg er uddannet køkkenassistent, men arbejder som butiksansat, kombineret med mit arbejde i Gevninge Forsamlingshus.

Jeg er en aktiv person som dyrker yoga i min fritid, og er derudover en ildsjæl som elsker frivilligt arbejde. Jeg er derfor aktiv i café runde Rie (- en Non-profit café ved Lynghøjsøerne som drives af frivillige kræfter), og jeg er holdkaptajn for et hold ved ”Stafet for Livet” - Team Svogerslev (- en holdaktivitet for Kræftens Bekæmpelse).

Jeg har undervist i børnegymnastik for børn i alderen 2-6 år i mange år - både på Voksen/barn-hold og på Børnehold, og jeg ser rigtigt meget frem til at undervise jer i gymnastik.