Hatha-Yoga (18+)

Antal tilmeldte: 11/18 Alder: 18-99 Pris: 815,00 DKK
23/08/2022 - 28/03/2023 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Tirsdag 18:35-19:50 Instruktør: Lise Ryge

Mit fokus er på teknik, præcision og kropsholdning. Vejrtrækningen bruges til at komme dybere ind i stillingerne. Jeg lægger vægt på at guide med præcise anvisninger. Timens fokus er nuet, så læg hverdagens tankemylder væk. Kom i stilhed, gå hjem med ro i sindet - yogaen forbinder krop og sjæl. Vi arbejder med balance, styrke og smidighed - med tiden øges også din udholdenhed, koncentration og kropsbevidsthed. Du gør kun det, din krop kan! Alle kan dyrke yoga uanset alder, køn og smidighed.

Det anbefales at træne i tætsiddende, behageligt tøj. Medbring yogamåtte, gerne et yogabælte, 2 yogablokke, et håndklæde og tæppe.

Roskilde Gymnastikforening tilbyder nye deltagere på holdet at låne en yogamåtte de første par træningsgange.

Bemærk at holdet starter allerede d. 23/8-22, da instruktøren har planlagt ferie inden for gymnastiksæsonen.

Pris: 815,00 DKK

Lise Ryge

Jeg har undervist i forskellige former for bevægelse siden 1992. I 2018 tog jeg DGI’s Hatha yogauddannelse og i 2019 en 1-årig Hatha yogauddannelse. Jeg underviser i yoga i flere idrætsforeninger og deltager løbende på yoga workshops. Jeg anser yoga for at være den mest alsidige måde at vedligeholde kroppen på, som jeg er stødt på. Derudover skal man ikke underkende yogaens velgørende effekt på nervesystemet og psyken.