Dance Fit (18+)

Antal tilmeldte: 9/20 Alder: 18-99 Pris: 1.175,00 DKK
04/09/2022 - 19/03/2023 Idrættens hus (Rytmesal 1) Søndag 10:15-11:45 Instruktør: Pernille Larsen Rikke Skjold Larsen

Er du vild med at danse? - Så er Dance Fit timen til dig!

Dance Fit er en time, som giver dig sved på panden og høj puls. Du vil blandt andet opleve Hit-Fit Dance-konceptet, hvor du danser til hits fra 50’erne og op til i dag. Målet for Dance Fit er at få bevæget kroppen på den sjove måde. Alle kan være med - nybegyndere som garvede dansere. Nogle koreografier vil føles meget lette, mens andre kan være lidt sværere – men vigtigst af alt: Du vil få pulsen op og få trænet lattermusklerne imens. Der er plads til at lave fejl, og vi skal mest af alt have det sjovt.

Udover Dance-Fit, træner vi styrketræning med forskellige workouts som f.eks. cirkeltræning og Bring Sally Up-squat challenge. Alle kan deltage, uanset om du har styrketrænet før eller ej.

Har du en yogamåtte, kan denne medbringes.

Dance Fit deltager i gymnastikforeningens lokalopvisning i marts 2023.

Vi glæder os til at se jer alle!

Pris: 1.175,00 DKK

Pernille Larsen

Rikke Skjold Larsen

Jeg er 26 år og arbejder til dagligt som indretningskonsulent i Glostrup, træner en del Cross Fit og har bopæl i Roskilde. Jeg er tidligere danser på højt niveau og var aktiv i over 20 år, dog er jeg pensioneret nu.

Som underviser synes jeg det er vigtigt at alle har det sjovt og samtidig bliver udfordret. Jeg er instruktør i Roskilde Gymnastikforening på 5. sæson og glæder mig til at se og møde, nye såvel som tidligere deltagere på Dance Fit om søndagen, som er holdet jeg underviser på sammen med min søster, Pernille.