Motionsherrer (30+)

Antal tilmeldte: 23/35 Alder: 30-99 Køn: Mænd Pris: 650,00 DKK
05/09/2022 - 27/03/2023 Klostermarksskolen (Festsalen) Mandag 18:00-19:00 Instruktør: Hans-Henrik Schmidt

Mandegymnastik for dig der trænger til at bevæge dig, enten fordi du er ramt af stivhed i led og muskler, eller fordi du gerne vil undgå det. Jeg garanterer at vi kommer igennem HELE kroppen, uden at løbe for meget rundt.

Holdet er tiltænkt alle der har mod på at tage fat på noget gedigen herregymnastik og hvor der er plads noget mandehørm.

Vi deltager IKKE i opvisninger og men vi forventer at du er mødestabil.

Timen består af:

• Opbygning
  • Led opvarmning
  • Puls
  • Styrke
  • Afspænding

Har du spørgsmål kan du skrive til mig hhs@hhsbyg.dk

Vel mødt!  - jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en time i godt selskab.

Pris: 650,00 DKK

Hans-Henrik Schmidt

Jeg er en Roskilde dreng, med rødder i Roskilde Gymnastikforening tilbage til 1983, hvor jeg tog hul på konkurrencegymnastikken på et rent drengehold.

Få år efter indledte jeg min instruktøruddannelse, der strakte sig over mange år og retninger.

I det seneste årti har jeg hovedsageligt undervist unge Team Gym-gymnaster i fysisk træning og en del teknik - men alt dette er lagt på hylden nu, til fordel for en racercykel og meget stramt tøj ;-)

Jeg er instruktør i gymnastikforeningen mandag aften på holdet: Motionsherrer 30+, så måske ses vi en mandag.

Jeg bor i Roskilde sammen med min familie, og driver en lille tømrerforretning i Roskilde Øst.