SOMMERHOLD - Trampolin - Jam 14+

Antal tilmeldte: 3/20 Alder: 14-99 Pris: 375,00 DKK
04/04/2022 - 13/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Mandag 19:30-21:00 Instruktør: Maila Walmod
Beskrivelse

Trampolin - Jam (14+)

 

Instruktør: Maila Walmod

Trampolin Jam er et nyt unikt hold, der giver dig muligheden for at arbejde på de spring, du gerne vil blive bedre til i et fedt og støttende fællesskab – og selvfølgelig hjælpe de andre på holdet også! Det er et meget selvstyret hold, hvor vi hjælper hinanden med at få en fed trampolintræning. Derfor skal du kunne tage ansvar for din egen træning, dvs. tage dine ture, hjælpe dine holdkammerater, vælge dit fokus og mål med træning og med turene og opsøge feedback når du har brug for hjælp. Maila er træner på holdet og kan hjælpe og guide, men hun springer selv med også.

 

For børn og unge under 18 år er dette IKKE et begynderhold!!! Du skal kunne være ansvarlig for egen træning og det kræver modenhed eller erfaring.

Hvis du er voksen, kan du til gengæld have meget begrænset eller ingen erfaring med trampolin, du kan både få feedback af Maila, der er træner, og af andre på holdet.

 

Går du på dette hold så synes du det er fedt at træne og støtter op om opvarmningen. Træningen starter med en opvarmning, der er obligatorisk med både styrke, gymnastiske øvelser og mobilitet. Du er selvfølgelig med til alt hvad du kan, men styrer selv om du laver regression af øvelsen eller finder egne alternative øvelser, hvis der er elementer, du ikke laver. Men du er med

 

Træningen foregår i

- almindeligt træningstøj

- med sokker/gymnastiksko

- uden smykker, ure og lynlåse.

 

Afbud sker som SMS til Maila på 40164446.

Pris: 375,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Maila Walmod