Trampolin konkurrence

Antal tilmeldte: 7/10 Alder: 7-16 Pris: 6.250,00 DKK
16/08/2021 - 24/06/2022 Idrættens hus (Trampolinghal) Mandag 17:15-19:15Onsdag 17:15-19:15Fredag 17:15-19:15 Instruktør: Maila Walmod Lars Walmod

Har du sprunget trampolin før i en forening, har du lyst til at træne tre gange om ugen og gå til trampolinkonkurrencer, så er det her holdet for dig! Du arbejder både med fysisk grundtræning og smidighed, på god teknik, og på nye kombinationer og trampolinøvelser. Holdet træner mandag og onsdag sammen med aspirantholdet.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

For at gå på konkurrencehold skal du minimum kunne lave:

- alle grundspring (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran

- halv skrue mave med armtræk foran

- ¾ forlænder og forlænder med armtræk foran

- baglænder og barani med armtræk foran

- kunne lave en 10-springsøvelse med 3-4 saltospring

- prioritere træningsdage

Desuden har du lyst til at deltage ved konkurrencer, sociale arrangementer og ekstratræninger med dit hold. Selvom trampolin er en enmandssport er der på dette hold et stort fokus på at lære at hjælpe hinanden på holdet med både god træningsindstilling, feedback til holdkammerater og aktiv deltagelse i evaluering af dagens træning, hvor alle springere siger noget.

Det forventes, du er klar på at følge træningsplanen og være i dialog med trænerne om din udvikling. Vi sætter også meget pris på at forældre er med til diverse sociale arrangementer og forældremøder og til konkurrencer så vidt muligt.

Tilmelding er efter aftale med trænerteamet – kontakt Maila Walmod, på mail: maila@roskildegf.dk eller på SMS: 40164446.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

• Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
  • Du prioriterer dine træningsdage og har spist inden (ikke under træning)
  • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
  • Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.
  • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
  • Langt hår skal være sat op med elastik.
  • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
  • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
  • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
  • Afbud sker på SMS til trænere på den pågældende dag.

Pris: 1.875,00 DKK

Samlet rabat på 4.375,00 DKK