Rytmehold - Omnia 17+

Antal tilmeldte: 31/31 Venteliste: 0 Alder: 17-45 Pris: 1.050,00 DKK
04/09/2021 - 25/06/2022 Idrættens hus (Rytmesal 2) Lørdag 10:00-12:00 Instruktør: Stine Jacobsen

Holdet træner hver anden lørdag i de ulige uger.

OMNIA er et rytmehold, hvor vi skal lave noget lækker gymnastik og dans, have det sjovt og være fælles om tingene. Vi skal træne en masse gymnastik i forskellige genrer, øve teknik og grundtræning, samt lave styrke- og konditionstræning. Men frem for alt skal vi have det sjovt sammen og tilbringe lørdag formiddag i hinandens hyggelige selskab. Der vil derfor også blive lagt vægt på det sociale, med diverse arrangementer eller bare en hyggelig frokost efter træning.

OMNIA betyder ”ALLE” på latin, og tanken er, at vi alle skal bidrage til træningen og opvisningerne. Jeg vil stå for det praktiske og de overordnede ting, men vi er fælles om at lave serier og bestemme musik, dragter, opvarmning og grundtræning.

Jeg glæder mig smadder meget til at træne med jer alle sammen, så kom og vær med til en dejlig lørdagstræning.

-Stine

Der vil være en ekstra udgift til dragter omkring nytår.

Holdet deltager i flg. arrangementer hvor deltagergebyrerne er inkluderet i kontingentet:

-        Roskildegymnastikforenings lokalopvisning

-        Forårsopvisningen i Kalundborg

-        Forårsopvisningen i Roskilde

-        Sommerstævnet på Vigen

-        Sommerstævnet på Fælleden

Derudover skal vi i fællesskab beslutte om vi vil deltage i:

Landsstævnet i Svendborg 2022, hvor vi selv hver især skal betale deltagergebyret.

Pris: 315,00 DKK

Samlet rabat på 735,00 DKK