(805) - FORÅRSHOLD - Seniormotion M/K (50+)

Antal tilmeldte: 27/50 Alder: 50-99 Pris: 325,00 DKK
09/01/2024 - 09/04/2024 Roskilde Kongres- og Idrætscenter - Hal B Tirsdag 09:00-10:00 Instruktør: Maila Walmod
Beskrivelse

Hvad er Senior Motion M/K (50+)?
Senior Motion er et motionshold, under hyggelige former, sammen med jævnaldrende og ligesindede. Det er et motionstilbud tilrettelagt for seniorer, der gerne vil holde på bevægelighed og kropslig frihed til dagligdagens gøremål. Maila brænder for at støtte alle i at få det bedst muligt i egen krop – og netop gennem bevægelse, opnås fysisk og mental velvære.

Hvem kan deltage?
Alle aktiviteter kan skaleres efter niveau og der er plads til alle. Man bliver aldrig for gammel til at starte til senior-motion, og skulle man have fysiske skavanker er det netop om at komme af sted. Som Helle Gotved siger: "Det er din krop, og den er hvad du gør den til". Kom og få rørt dig, vær sammen med andre mennesker i et dejligt fællesskab, og mærk hvor skønt du har det både undervejs og efter!

Hvad træner vi på Senior Motion M/K (50+)?
Fokus er at få rørt hele kroppen med både rytmiske øvelser, lege, koordination og lette styrkeøvelser. Vi starter med opvarmning af hele kroppen, bagefter laver vi forskellige aktiviteter. Vi slutter altid med afspænding.

Eventuelt afbud til træning kan foretages på tlf. nr.: 40164446

Pris: 325,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Maila Walmod

Jeg er suppleant i bestyrelsen for Roskilde Gymnastikforening og kontaktperson for alle foreningens trampolinhold. Derudover har jeg hovedansvaret for trampolinafdelingen i Roskilde Gymnastikforening og har endvidere morgenhold med fysisk træning og bevægelse.

I trampolinhallen har jeg fornøjelsen af både at undervise på begynderniveau og helt op til konkurrencespringerne, og både børn, såvel som voksne - på voksenholdet hopper jeg selv med, for trampolin er en sport for alle indre legebørn og hvor man kan have sin helt egen rejse med grin på læben og det skønne lille sug i maven, af at være vægtløs et splitsekund.

Det vigtigste for mig som instruktør er at støtte springerne i deres udvikling gennem refleksion. Jeg er 31 år og har siden jeg var seks år gammel haft passion for trampolinsporten, først som begynderspringer, men senere med stigende træningsmængde som landsholdsspringer, som både junior og senioratlet. EM og VM er skiftet ud med trænergerningen og jeg har undervist i mere end 10 år og underviser andre instruktører på trampolinuddannelsen i GymDanmark.

Mine værdier er særligt at skabe sammenhold, refleksion og fælles ansvar for at bidrage til en god træning. Trampolintræningen er ikke kun teknisk træning af høj kvalitet, det er for mig også en mulighed for at støtte springere i at sætte ord på, og lære at række hånden op, og dele med fællesskabet i et frirum, hvor vi ikke har fokus på hvilke spring man kan, men på den indsats den enkelte bidrager med til træning.

I mit professionelle virke uden for trampolinhallen er det også bevægelse og trivsel, der er fællesnævner; jeg har mit eget firma, MW - Mental Wellness, som mentaltræner, fysisk træner og foredragsholder. Desuden underviser jeg som nævnt på GymDanmarks instruktøruddannelse, samt gennem Dansk Studiecenter. Sammen med Skovslottet har jeg også events og træningsforløb med fokus på Bevidst Træning og Bevidst Bevægelse - at være både selvbevidst og kropsbevidst.

Uddannelsesmæssigt har læst idræt på KU og tager kandidatstudiet over de næste par år, med et sportspsykologisk fokus. Jeg er uddannet trampolintræner, GymTræner 2 og diplomtræner igennem DIF og Team Danmark, og så har jeg ved siden af også en coachuddannelse og en foredragsuddannelse. Det er suppleret med kurser og nørderi i nervesystem og smertevidenskab, såvel som sportspsykologiske redskaber.