(884) FORÅRSHOLD - Trampolin – Øvede (9-14 år)

Antal tilmeldte: 13/18 Alder: 9-14 Pris: 525,00 DKK
08/01/2024 - 18/03/2024 Idrættens hus (Trampolinhal) Mandag 15:45-17:10 Instruktør: Tinke Sonne Ea Bennike Mürsch Maila Walmod Birgitte Retz Hansen
Beskrivelse

Trampolin for øvede gymnaster, der arbejder frem mod deltagelse i stævner

Har du sprunget trampolin minimum én sæson før i en forening og har du mod på at arbejde videre med grundspring, saltoer og øvelser til konkurrencer, så er det her holdet for dig. På holdet arbejder du også med at sætte mål og evaluere dagens træning, samt at lære at give holdkammerater feedback guidet af trænerne.

Hvis du helst kun vil lave vilde tricks, så er holdet ikke for dig. Vil du derimod gerne lære god trampolinteknik og arbejde sammen med dine holdkammerater og træner på at lære springene korrekt, så er du landet på det helt rigtige hold!

For at gå på Øvede har du lyst til at følge træningsprogrammet og prøve alle de ting, der trænes på (det kan altid justeres efter niveau og tryghed, men du skal være med på alle ture på dit niveau). Du skal helst kunne lave:

- alle grundspring (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran

- alle benspring med armtræk foran

- arbejde med/i gang med at lære ¾ forlænder og ½ skrue mave med armtræk foran.

Desuden er du helt klar over at opvarmning er obligatorisk, du er åben og positiv omkring dette og har du lyst til at lære at lave 10-springsøvelser i løbet af sæsonen. Det er skridt på vej mod at deltage ved begynderkonkurrencer. Tag gerne kontakt til cheftræner Maila Walmod, hvis du er i tvivl om du passer på holdet. Mail: maila@roskildegf.dk eller på SMS: 40164446.

Til sidst er der supplerende træning med bl.a. udstræk og afslutning af dagens træning. Der er i både start og slutning af træning fokus på at begynde at reflektere over egen læring og sætte ord på hvad du har lært af dagens lektion. 

Vi ønsker overordnet at holde følgende retningslinjer på holdet:

  • Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut. (Forældre er velkomne til at komme ind og sige hej på samme måde og hvis det ikke forstyrre gymnastens fokus er man også velkommen i hallen.)
  • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
  • Det forventes, at du som springer møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren (giv besked til haltelefon 52 23 21 24).
  • Du deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
  • Langt hår skal være sat op med elastik.
  • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse etc. – det gælder også ørenringe og du må ikke springe med dem. Er det nye, kan du købe micro pore tape på apotek og dække dem med.
  • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Til trampolin har du sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
  • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52 23 21 24

Pris: 525,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Tinke Sonne

Jeg går selv til trampolin og har gjort det i 4 år. Jeg elsker at springe trampolin, og det er virkelig fedt at have fået muligheden for at give mine erfaringer og viden videre, som hjælpetræner på trampolinholdet. Jeg elsker at være i hallen med springerne, og så får jeg lov til at opleve deres smil og glæde, når de lærer noget nyt - og det er noget af det bedste jeg ved.

Ea Bennike Mürsch

Maila Walmod

Jeg er suppleant i bestyrelsen for Roskilde Gymnastikforening og kontaktperson for alle foreningens trampolinhold. Derudover har jeg hovedansvaret for trampolinafdelingen i Roskilde Gymnastikforening og har endvidere morgenhold med fysisk træning og bevægelse.

I trampolinhallen har jeg fornøjelsen af både at undervise på begynderniveau og helt op til konkurrencespringerne, og både børn, såvel som voksne - på voksenholdet hopper jeg selv med, for trampolin er en sport for alle indre legebørn og hvor man kan have sin helt egen rejse med grin på læben og det skønne lille sug i maven, af at være vægtløs et splitsekund.

Det vigtigste for mig som instruktør er at støtte springerne i deres udvikling gennem refleksion. Jeg er 31 år og har siden jeg var seks år gammel haft passion for trampolinsporten, først som begynderspringer, men senere med stigende træningsmængde som landsholdsspringer, som både junior og senioratlet. EM og VM er skiftet ud med trænergerningen og jeg har undervist i mere end 10 år og underviser andre instruktører på trampolinuddannelsen i GymDanmark.

Mine værdier er særligt at skabe sammenhold, refleksion og fælles ansvar for at bidrage til en god træning. Trampolintræningen er ikke kun teknisk træning af høj kvalitet, det er for mig også en mulighed for at støtte springere i at sætte ord på, og lære at række hånden op, og dele med fællesskabet i et frirum, hvor vi ikke har fokus på hvilke spring man kan, men på den indsats den enkelte bidrager med til træning.

I mit professionelle virke uden for trampolinhallen er det også bevægelse og trivsel, der er fællesnævner; jeg har mit eget firma, MW - Mental Wellness, som mentaltræner, fysisk træner og foredragsholder. Desuden underviser jeg som nævnt på GymDanmarks instruktøruddannelse, samt gennem Dansk Studiecenter. Sammen med Skovslottet har jeg også events og træningsforløb med fokus på Bevidst Træning og Bevidst Bevægelse - at være både selvbevidst og kropsbevidst.

Uddannelsesmæssigt har læst idræt på KU og tager kandidatstudiet over de næste par år, med et sportspsykologisk fokus. Jeg er uddannet trampolintræner, GymTræner 2 og diplomtræner igennem DIF og Team Danmark, og så har jeg ved siden af også en coachuddannelse og en foredragsuddannelse. Det er suppleret med kurser og nørderi i nervesystem og smertevidenskab, såvel som sportspsykologiske redskaber.

Birgitte Retz Hansen

Jeg er 52 år, og har dyrket rytme- og springgymnastik fra 7 års alderen og til jeg var omkring 30 år.
Jeg har været hjælpetræner i 1 år på RG’s trampolinhold, og har instruktøruddannelse i springgymnastik fra Viborg gymnastik højskole, samt GymTræner 1 – basis.
Til daglig arbejder jeg med rehabilitering af synshandikappede og er mor til 2 piger.