(090) Trampolin - Aspiranthold (11+) - Udtaget hold

Antal tilmeldte: 3/12 Alder: 11-18 Pris: 1.980,00 DKK
04/09/2023 - 20/03/2024 Idrættens hus (Trampolinhal) Mandag 17:15-19:15Onsdag 17:15-19:15 Instruktør: Lars Walmod Sara Ladegaard Maila Walmod
Beskrivelse

Trampolin for dig, der gerne vil prøve stævner og konkurrencer

Har du sprunget trampolin før i en forening, har du lyst til at træne to gange om ugen, vil du arbejde mod at komme til konkurrencer og vil du lære endnu flere trampolinspring? Så meld dig på Trampolin Aspiranthold! Der er i træning fokus på god teknik og udvikling af nye spring - men også især at sætte dem sammen til trampolinøvelser og prøve kræfter med at komme ud til sjove stævner med holdkammeraterne.

Trampolin er en individuel sport, men i Roskilde Gymnastikforenings trampolinafdeling har vi fokus på sammenhold, fællesskab og personlig udvikling. Derfor er sammenhold i fokus og du arbejder med at støtte dine holdkammerater med måtte og feedback, som du guides i af instruktørerne. Alle er med til at skabe den gode stemning og der er gode og tilpasse udfordringer med lidt mere krævende opvarmning og trampolinprogram.

 

Der er træning to gange om ugen samme tid som konkurrenceholdet. Til alle træninger vil der til at starte med være en fælles snak inden en grundig, gymnastisk opvarmning, som alle deltager i, inden man springer i trampolinerne. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning, hvor alle sætter ord på læringer og refleksioner fra træningen.

 

For at sikre at kunne følge med på programmet, skal du helst kunne lave:

- alle grundspring (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran

- halv skrue mave med armtræk foran

- ¾ forlænder og forlænder med armtræk foran.

- kunne/være i gang med at lære baglænder og barani og ¾ baglænder

- kunne lave en 10-springsøvelse

 

Desuden har du lyst til at deltage ved konkurrencer, sociale arrangementer og ekstra-træninger med dit hold. Selvom trampolin er en enmandssport er der på dette hold et stort fokus på at lære at hjælpe hinanden på holdet med både god træningsindstilling, feedback til holdkammerater og aktiv deltagelse i evaluering af dagens træning, hvor alle springere siger noget.

Det forventes, du er klar på at følge træningsplanen og være i dialog med trænerne om din udvikling. Vi sætter også meget pris på at forældre er med til diverse sociale arrangementer og forældremøder og til konkurrencer så vidt muligt.

 

Hvis du gerne vil gå på holdet, så er tilmelding efter aftale med trænerteamet og at have været nede og se en træning – kontakt Maila Walmod, på mail: maila@roskildegf.dk eller på SMS: 40164446.  

 

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

  • Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og holdkammerater ved start/slut med en high-five. Vi håber også forældre har lyst at komme forbi og samme hilsen gælder :) 
  • Du prioriterer dine træningsdage og har spist inden (ikke under træning)
  • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er – på holdet kommunikeres også i en forældregruppe på Messenger.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon
  • Det forventes, at du som springer møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren. Og du deltager naturligvis i hele opvarmningen og den supplerende træning.
  • Stævner, konkurrencer, sociale arrangementer og muligheder 
  • Langt hår skal være sat op med elastik og du har ikke smykker eller tøj med knapper/store lynlåse etc. Du sørger selv for tape, hvis du har nye ørenringe, du ikke tager ud.
  • Du springer i sokker/gymnastiksko og kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
  • Afbud sker til som SMS til trænere eller i Messengergruppe. Der kan også skrives til haltelefon på 52232124  

Pris: 1.980,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Lars Walmod

Jeg har været formand for Roskilde Gymnastikforening siden 2018, og siddet i bestyrelsen siden 2011.

Derudover er jeg kontaktperson for vores Unicykel-hold & Fællesholdet, samt medlem af gymnastikforeningens Festivals-udvalg.

Jeg er også både instruktør på og dommer for vores trampolinhold, hvor jeg nyder den gode stemning og at se udøverne udvikle sig i deres sportsgren.

Jeg er en glad deltager på foreningens Freestyle step-hold, hvor jeg brænder kalorier af en gang om ugen.

Til daglig arbejder jeg som elektriker på RUC, bor i Roskilde med min hustru og glædes altid når vores voksne datter kommer forbi.

Sara Ladegaard

Maila Walmod

Jeg er suppleant i bestyrelsen for Roskilde Gymnastikforening og kontaktperson for alle foreningens trampolinhold. Derudover har jeg hovedansvaret for trampolinafdelingen i Roskilde Gymnastikforening og har endvidere morgenhold med fysisk træning og bevægelse.

I trampolinhallen har jeg fornøjelsen af både at undervise på begynderniveau og helt op til konkurrencespringerne, og både børn, såvel som voksne - på voksenholdet hopper jeg selv med, for trampolin er en sport for alle indre legebørn og hvor man kan have sin helt egen rejse med grin på læben og det skønne lille sug i maven, af at være vægtløs et splitsekund.

Det vigtigste for mig som instruktør er at støtte springerne i deres udvikling gennem refleksion. Jeg er 31 år og har siden jeg var seks år gammel haft passion for trampolinsporten, først som begynderspringer, men senere med stigende træningsmængde som landsholdsspringer, som både junior og senioratlet. EM og VM er skiftet ud med trænergerningen og jeg har undervist i mere end 10 år og underviser andre instruktører på trampolinuddannelsen i GymDanmark.

Mine værdier er særligt at skabe sammenhold, refleksion og fælles ansvar for at bidrage til en god træning. Trampolintræningen er ikke kun teknisk træning af høj kvalitet, det er for mig også en mulighed for at støtte springere i at sætte ord på, og lære at række hånden op, og dele med fællesskabet i et frirum, hvor vi ikke har fokus på hvilke spring man kan, men på den indsats den enkelte bidrager med til træning.

I mit professionelle virke uden for trampolinhallen er det også bevægelse og trivsel, der er fællesnævner; jeg har mit eget firma, MW - Mental Wellness, som mentaltræner, fysisk træner og foredragsholder. Desuden underviser jeg som nævnt på GymDanmarks instruktøruddannelse, samt gennem Dansk Studiecenter. Sammen med Skovslottet har jeg også events og træningsforløb med fokus på Bevidst Træning og Bevidst Bevægelse - at være både selvbevidst og kropsbevidst.

Uddannelsesmæssigt har læst idræt på KU og tager kandidatstudiet over de næste par år, med et sportspsykologisk fokus. Jeg er uddannet trampolintræner, GymTræner 2 og diplomtræner igennem DIF og Team Danmark, og så har jeg ved siden af også en coachuddannelse og en foredragsuddannelse. Det er suppleret med kurser og nørderi i nervesystem og smertevidenskab, såvel som sportspsykologiske redskaber.