(064) Sports Acro - Konkurrencehold (8+) - Udtaget hold

Antal tilmeldte: 16/25 Alder: 8-40 Pris: 2.875,00 DKK
15/08/2023 - 22/06/2024 Idrættens hus (Rytmesal 1) Tirsdag 16:00-18:30Lørdag 09:00-13:00 Kildegårdshallen (Hallen) Torsdag 17:30-19:30 Instruktør: Karina Visholm Andersen Kasper Dyrmose Andersen Signe Pørksen Emilie Müller Asta-Fernanda Nielsen Pernille Madsen
Beskrivelse

Vores unikke og specielle Sports Acro - Konkurrencehold i Roskilde Gymnastikforening:

Som top og bund bruger gymnasten meget tid og flid på at udfærdige: Saldoer, håndstand, kateter, udstråling & spring. Vi bruger meget tid på selve grundtræningen, og her gælder det om en enorm vilje - og om at have tungen lige i munden. 

Gymnasterne arbejder to eller tre sammen i henholdsvis: Par eller trio. Disse kombinationer bliver sammensat af trænerteamet primært udfra gymnasternes kunnen, deres ambitionsniveau, og hvordan det passer med hele holdet.

Gymnasten skal være engageret og kunne samarbejde med alle, dvs. Have en god og en positiv holdånd. Det skal være en glæde at dyrke Sports Acro.

Udover at lave diverse opvisninger sammen som et helt hold, vil gymnasterne indbyrdes i deres par og trio bruge de fleste af træningerne på at arbejde individuelt sammen.

Arbejdet i par og trio skal fremvises ved vores venskabskonkurrencer samt til Sjællandsmesterskaberne og/eller Danmarksmesterskaberne. Vil du gerne se, hvad gymnasten forventes at kunne fremvise i slutningen af sæsonen, samt se præcis hvad vi acrobater kan, så kan du se en masse flotte videoer her:
http://www.gymfotovideo.dk – Vælg Sportsacrobatik, Vælg derefter en af de pågældende konkurrencer og se en masse flotte videoer.

Hvis man skal gå på acro holdet sæson 2023/2024 – Skal man først udtages og deltage til alle 3 udtagelsestræninger som afholdes i august måned.

Herefter vil trænerteamet melde ud, om man er udtaget- Og hvem man er udtaget sammen med.

Vi har to hold i sæson 2023/2024  – Begge hold er et og samme og træner samtidigt, men med udtagelse af at de mere erfarne på Hold 2,  har længere og flere træningstider.

Vores Hold 2 – Træner:

 • Tirsdag: 16.00 – 18.30 i Idrættens Hus
 • Torsdag: 17.30 – 19.30 i Kildegårdshallen
 • Lørdage: 09.00– 13.00 i Idrættens Hus        

Er man forhindret visse træninger grundet studier, eksamner og fritidsarbejde, laves der aftaler med trænertemaet.

Går gymnasten på hold 2:

 • Hold 2 er for de meget trænede gymnaster - Enten spring/Rytme/Acro og lignende – som har en bred forståelse, og som selv har et ønske om at deltage i sporten på et meget højt plan.
 • Er gymnasten udtaget til Hold 2, forventes det, at gymnasten har pli, pligtfølelse, at gymnasten kan selvtræne, selv hjælpe med at udarbejde internationale rutine skemaer,  Læse de internationale regler og at gymnasten selv laver og klipper sin egen musik.
 • Gymnasten deltager ydermere aktivt, i at finde dragter.
 • Vi forventer at gymnasten er modig, gymnasten tør, er selvtrænende, ihærdig efter at lære nyt, er en god kammerat, er positiv og er åben.
 • Gymnasten tør stå på scenen selv eller samme 2 eller 3 og fortælle en historie ved brug af gymnastik og kroppen.
 • Gymnasten er meget god til at stå på hænder, springe forskellige spring og gider at tilsidesætte 3 dage om ugen til benhård konkurrencetræning.
 • Gymnasten deler glædeligt af sin viden til resten af holdet og hjælper med at udvikle kompetencer.
 • Gymnasten skal have lyst til at styrke sin krop som bund og have lyst og stort mod til at lave saltoer som top.

Pris: 2.875,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Karina Visholm Andersen

Jeg er 41 år og har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening i 8 år. Her har jeg har været med til at oparbejde et super godt Konkurrence hold inden for sportsacrobatik. Jeg elsker gymnastik og er selv startet som helt lille, sammen med min mor til mor/barn gymnastik.

Til dagligt er jeg gift med Bo, og har 2 sønner, Oscar og Felix. I mit daglige virke, er jeg ”Senior Delivery Manager” hos Dell Technologies, og har en meget struktureret hverdag, som jeg har stor gavn af, for at få alt til at hænge sammen.

Hvis du gerne vil vide mere om mig, er du altid velkommen til at spørge.

Kasper Dyrmose Andersen

Jeg er 25 år og dette bliver min tredje sæson i acro verdenen. Min egen gymnastikkarriere har bevæget sig gennem opvisnings gymnastik på samtlige REPhold, konkurrence gymnastik, Power Tumbling samt et ophold på Ollerup Gymnastikhøjskole.

Jeg er forhåbentligt snart færdiguddannet fysioterapeut, hvorfra min interesse for god træning og mennesker kun er vokset.

Jeg er primært spring træner og modtager ved spring, hvor min ekspertise er, men jeg har også et trænet øje for serier og et tungt hjerte for, at gymnasterne trives og har det sjovt!

Jeg ser virkelig frem til endnu en sæson.

Signe Pørksen

Jeg er 18 år gammel og til hverdag går jeg på Roskilde Gymnasium.
Jeg har gået til sports akrobatik så længe jeg kan huske; alt fra sports acro mini samt aspirantholdet og nu på konkurrenceholdet, hvor jeg har gået en del år. Jeg har før været hjælpetræner for aspirantholdet, men glæder mig denne sæson til både at være gymnast og hjælpetræner på konkurrenceholdet. Glæder mig meget til den kommende sæson.

Emilie Müller

Jeg er 18 år gammel og går til dagligt på Roskilde Gymnasium.
Jeg har gået til sports acro siden jeg gik i 1. klasse, både på mini acro og senere på aspirantholdet, og har derefter gået på konkurrenceholdet, siden 5. klasse.
Jeg ser meget frem til at være hjælpetræner på sports acro konkurrenceholdet og glæder mig til den kommende sæson

Asta-Fernanda Nielsen

Pernille Madsen

Jeg 24 år og er til dagligt fysioterapeut studerende på mit sidste semester.

Jeg har gået til mange forskellige former for gymnastik siden barnsben, men hver gang falder jeg tilbage til sportsakrobatikken. Som 6-årig blev jeg rekrutteret som gymnast til Roskilde Sports Acro - Konkurrence holdet - og har været udøvende gymnast lige siden (med enkelte års pause). Jeg har siden 2015 været henholdsvis hjælpeinstruktør og instruktør sammen med det fantastiske trænerteam, vi har bygget op om Acro-holdet.

Jeg elsker gymnastik, og brænder for at det skal være sjovt, udfordrende og i konstant udvikling. Som træner på Acro-holdet drager jeg nytte af min mange års erfaring som gymnast, samt min uddannelse.