(040) RG Spring (14+)

Antal tilmeldte: 29/30 Alder: 14-60 Pris: 1.750,00 DKK
07/09/2023 - 04/04/2024 Idrættens hus (Springhal) Torsdag 18:00-20:00 Instruktør: Alexander Thøgersen Niklas Lind
Beskrivelse

Holdet er for dig der over 14 år, som gerne vil arbejde med teknik og dygtiggøre dig inden for springgymnastikken.

Vi kommer til at fokusere på at gå i dybden med en masse teknik og arbejde på at sætte nogle fede spring sammen, uanset om du er nybegynder eller en øvet springgymnast.

Holdet deltager ikke i opvisninger, så der vil ikke være nogle ekstra udgifter til dragter eller nogle serier som skal læres.

Vi træner hver torsdag fra 18-20 i Springhallen i Idrættens Hus, der rummer både airtracks, fast tracks, nedsænkede stortrampoliner, springgrave og meget andet.


Vi glæder os til at se jer.
Mvh. Alexander & Niklas

Pris: 875,00 DKK

Samlet rabat på 875,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Alexander Thøgersen

Jeg blev inviteret ned og hjælpe af en af mine venner, i sæsonen 2018/19, på et par hold der hedder Supernova og Stjerneskud. Jeg blev så bare hængende, begyndte selv at gå til springgymnastik og hjalp til, når de andre hold havde brug for det. I dag er jeg blevet instruktør, for mange af de hold som jeg hjalp på.

Det bedste ved at være instruktør på et gymnastikhold, ud over at vi selvfølgelig har det supersjovt, er at være en del af ens gymnasts fremskridt. Der er nærmest ikke noget bedre end følelsen af, når ens gymnaster bliver glade over at lære noget nyt.

Jeg tror på at alt kan læres med den rette indstilling, og jeg har ikke selv gået til gymnastik eller nogen anden form sport, før jeg kom til Roskilde Gymnastikforening. Jeg har lært det hele som voksen og bruger i dag meget af min tid i et fitnesscenter, hvor jeg prøver at mestre min krop med eksempelvis: håndstand, menneskeligt flag og andre sjove øvelser.

Jeg glæder mig til fed gymnastik sæson.

Niklas Lind

Jeg er 24 år og jeg har trænet gymnastik, siden jeg startede på efterskole i 2015. Jeg bruger rigtigt meget tid med gymnastik, både som instruktør på flere forskellige hold i Roskilde og Hedehusene, og som aktiv gymnast. Jeg elsker at lære fra mig, og at give unge den samme glæde ved gymnastikken som jeg selv har.

Sæson 22/23 bliver mit 7. år som instruktør. Jeg glæder mig supermeget til et rigtigt godt år, med masser af gymnastik, og hvor vi skal arbejde sammen om at blive bedre til gymnastik.