(023) Voksen/barn (2-3 år)

Antal tilmeldte: 40/40 Venteliste: 4 Alder: 2-3 Pris: 1.050,00 DKK
05/09/2023 - 02/04/2024 Hedegårdenes Skole (Pigesalen) Tirsdag 16:30-17:30 Instruktør: Ann Rasmussen
Beskrivelse

Holdet er for voksen med barn og vi skal undersøge alt, hvad vi har i gymnastiksalen. Timen begynder med at vi samles i en rundkreds og gymnasterne bliver krydset af. Vi synger en goddag sang og laver lidt opvarmning, hvor vi f.eks. skal tumle rundt på en forhindringsbane. Derefter leges/trænes f.eks.: med små redskaber, på en redskabsbane eller vi leger forskellige lege. Timen slutter med at vi atter samles i en rundkreds og synger en farvel sang.

Hver gymnast bedes medbringe sin egen, bløde pensel + et tæppe eller lagen til timen.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongres- & Idrætscenter, lørdag d. 6/4 2024.

Jeg ser frem til nogle hyggelige tumlinge-timer sammen med jer.

Venlige hilsener,

Ann Rasmussen

 

Pris: 525,00 DKK

Samlet rabat på 525,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Ann Rasmussen

Jeg er 48 år, har en datter på 19 år og bor i Gevninge. Jeg er uddannet køkkenassistent, men arbejder som butiksansat, kombineret med mit arbejde i Gevninge Forsamlingshus.

Jeg er en aktiv person som dyrker yoga i min fritid, og er derudover en ildsjæl som elsker frivilligt arbejde. Jeg er derfor aktiv i café runde Rie (- en Non-profit café ved Lynghøjsøerne som drives af frivillige kræfter), og jeg er holdkaptajn for et hold ved ”Stafet for Livet” - Team Svogerslev (- en holdaktivitet for Kræftens Bekæmpelse).

Jeg har undervist i børnegymnastik for børn i alderen 2-6 år i mange år - både på Voksen/barn-hold og på Børnehold, og jeg ser rigtigt meget frem til at undervise jer i gymnastik.