(019) Step Up! Freestyle Step - Øvede (18+)

Antal tilmeldte: 4/4 Venteliste: 0 Alder: 18-99 Pris: 500,00 DKK
02/09/2023 - 23/03/2024 Idrættens Hus (Bevægelsessal - Stuen) Lørdag 10:15-11:00 Instruktør: Lisbeth Walmod

Step Up! – Øvede er for dig der har noget erfaring med serier og trinkombinationer på stepkassen, og som har lyst til udfordringer.

Koreografien på dette hold vil være lidt mere avanceret og tempoet skruet lidt højere op. Vi skal prøve at steppe på mere end en stepkasse, arbejde med hurtige fodskift og flere rotationer.

Dette er, kort fortalt, koreograferet konditionstræning til up tempo musik, der øger glæden og energien.

Stepkassen kan justeres i højden, så du selv vælger intensiteten af træningen.

Gode, indendørs træningssko anbefales.

Pris: 250,00 DKK

Samlet rabat på 250,00 DKK

Lisbeth Walmod

Jeg har siden 2019 været ansat som administrativ medarbejder i Roskilde Gymnastikforening, og jeg arbejder også på kontoret i en anden virksomhed.

Derudover er jeg instruktør på Freestyle Step - en fitnessform der med masser af energi - motionerer både kroppen & hjernen, og som jeg selv har nydt at dyrke gennem de sidste 18 år.

I gymnastikforeningen er jeg kontaktperson for flg. hold:
Hatha Yoga, Dance-Fit, God-morgen-gymnastik & Seniormotion M/K.