(011) Dance Fit (18+)

Antal tilmeldte: 9/20 Alder: 18-99 Pris: 850,00 DKK
03/09/2023 - 24/03/2024 Idrættens hus (Rytmesal 1) Søndag 10:00-11:15 Instruktør: Lisbeth Walmod Birgitte Pihl Mathiassen

Giv dig selv en god start på søndagen! - Kom med ud på gulvet og sving dine danseglade fødder til god musik, med masser af energi.

Vi får pulsen op i en lille times tid og derefter er der alsidig styrketræning, hvor vi kommer kroppen rundt, før vi slutter af med lidt cool down.

Vi skal have det sjovt & hyggeligt sammen, og niveauet er så alle kan være med.

Vi glæder os til søndagshygge i hallen med jer.

Pris: 425,00 DKK

Samlet rabat på 425,00 DKK

Lisbeth Walmod

Jeg har siden 2019 været ansat som administrativ medarbejder i Roskilde Gymnastikforening, og jeg arbejder også på kontoret i en anden virksomhed.

Derudover er jeg instruktør på Freestyle Step - en fitnessform der med masser af energi - motionerer både kroppen & hjernen, og som jeg selv har nydt at dyrke gennem de sidste 18 år.

I gymnastikforeningen er jeg kontaktperson for flg. hold:
Hatha Yoga, Dance-Fit, God-morgen-gymnastik & Seniormotion M/K.

Birgitte Pihl Mathiassen

Jeg har gennem de sidste 10 år været en del af Roskilde Gymnastikforening, mest som forælder til mine børn på forskellige hold i foreningen.

De sidste 5 år har jeg selv været udøver på Dance Fit holdet og har nydt den energi og glæde det giver at være aktiv på den måde.

Det vil være mit første år som medinstruktør. Fællesskab, glæde, simpelt og sjovt er vigtige værdier for mig, når det handler om at være aktiv.

Det sidste år har jeg derudover også været deltager på Freestyle Step holdet i RG.