Trampolin - Let øvede/øvede (11-16 år)

Antal tilmeldte: 10/10 Venteliste: 0 Alder: 11-16 Pris: 1.175,00 DKK
05/09/2022 - 20/03/2023 Idrættens hus (Trampolinhal) Mandag 15:45-17:10 Instruktør: Lars Walmod Tinke Sonne

Har du sprunget trampolin før i en forening og har du mod på at arbejde videre med grundspring, saltoer og øvelser, så er det her holdet for dig. På holdet lærer du mere om sikkerhed, at hjælpe hinanden på holdet med feedback og måtter og du arbejder videre med god trampolinteknik, så springene kan sættes sammen til konkurrenceøvelser.

Hvis du helst kun vil lave vilde tricks, så er holdet ikke for dig. Vil du derimod gerne lære god trampolinteknik og arbejde sammen med dine holdkammerater og træner på at lære springene rigtigt, så er du landet på det helt rigtige hold!

For at gå på Letøvede/øvede skal du minimum kunne lave:

- alle grundspring (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran

- alle benspring med armtræk foran

- arbejde med/i gang med at lære ¾ forlænder og ½ skrue mave med armtræk foran.

Desuden er du helt klar over at opvarmning er obligatorisk, du er åben og positiv omkring dette og har du lyst til at lære at lave 10-springsøvelser i løbet af sæsonen. Det er skridt på vej mod at deltage ved begynderkonkurrencer. Tag gerne kontakt til cheftræner Maila Walmod, hvis du er i tvivl på mail: maila@roskildegf.dk eller på SMS: 40164446.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som du selvfølgelig deltager i inden vi springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med bl.a. udstræk og afslutning af dagens træning. Der er i både start og slutning af træning fokus på at begynde at reflektere over egen læring og sætte ord på hvad du har lært af dagens lektion.

Holdet træner samtidig med letøvede 8-10 år, der bruger de to andre sæt trampoliner.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

• Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
  • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
  • Det forventes, at du som springer møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren (giv besked til haltelefon 52 23 21 24).
  • Du deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
  • Langt hår skal være sat op med elastik.
  • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse etc. – det gælder også ørenringe og du må ikke springe med dem. Er det nye, kan du købe micro pore tape på apotek og dække dem med.
  • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Til trampolin har du sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
  • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52 23 21 24

Pris: 1.175,00 DKK

Lars Walmod

Jeg har været formand for Roskilde Gymnastikforening siden 2018, og siddet i bestyrelsen siden 2011.

Derudover er jeg kontaktperson for vores Unicykel-hold & Fællesholdet, samt medlem af gymnastikforeningens Festivals-udvalg.

Jeg er også både instruktør på og dommer for vores trampolinhold, hvor jeg nyder den gode stemning og at se udøverne udvikle sig i deres sportsgren.

Jeg er en glad deltager på foreningens Freestyle step-hold, hvor jeg brænder kalorier af en gang om ugen.

Til daglig arbejder jeg som elektriker på RUC, bor i Roskilde med min hustru og glædes altid når vores voksne datter kommer forbi.

Tinke Sonne

Jeg går selv til trampolin og har gjort det i 4 år. Jeg elsker at springe trampolin, og det er virkelig fedt at have fået muligheden for at give mine erfaringer og viden videre, som hjælpetræner på trampolinholdet. Jeg elsker at være i hallen med springerne, og så får jeg lov til at opleve deres smil og glæde, når de lærer noget nyt - og det er noget af det bedste jeg ved.