Parkour - Begyndere/let øvede (11-15 år)

Antal tilmeldte: 18/25 Alder: 11-15 Pris: 1.025,00 DKK
04/09/2022 - 26/03/2023 Kildegårdshallen (Hallen) Søndag 14:30-16:00 Instruktør: Rune Hansen Anton Mervig Schrøder

På parkour-holdet går vi meget op i sammenhold og i at skabe god kommunikation blandt alle eleverne. Vi fokuserer på at blive bedre til parkour som et hold, men også på den individuelle udvikling, inden for parkour rammerne.

Der vil være megen fokus på træning af faldteknikker, såsom rullefald og "diveroll". Ud over det, så handler parkour jo om at komme fra A til B hurtigst muligt, og det gøres ved at man forcerer diverse "forhindringer" ved brug af "Vaults", som f.eks.: "Monkey, Lazy eller Dash vault".

Vi ved af egen erfaring, hvor hårdt parkour kan være og derfor mener vi også, at det er vigtigt at lægge en del styrketræning og styrkelege ind i træningen, som vores opvarmning. Vi træner armstrækker, coretræning (planke), mavebøjninger og "catcrawl", og bruger også disse øvelser under andre lege eller stikbold.

Denne ekstra træning, vil hjælpe meget når vi skal i krig med diverse Vaults.

Pris: 1.025,00 DKK

Rune Hansen

Jeg er 26 år gammel og kommer fra Holbæk. Jeg har dyrket Parkour i ca. 12 år og startede som Parkour instruktør i Holbæk Gymnastikforening for ca. 7 år siden. Efter et par år i Holbæk Gymnastikforening, startede jeg så også i Roskilde Gymnastikforening, som instruktør i Parkour, hvilket kun har givet mig mere erfaring inden for sporten.

Jeg synes det er noget helt særligt at man kan lære de unge så mange ting og se dem blive grebet i momentet og virkelig få interesse for sporten.

Udover Parkour så er jeg uddannet IT supporter og arbejder med IT på en skole i Holbæk.

Anton Mervig Schrøder

Jeg er 20 år, og jeg kommer her fra Roskilde. Jeg har trænet parkour i 8 år, og jeg har endda gået på de hold, som jeg nu underviser; så jeg har kendt min medinstruktør, Rune, i lang tid

I skoleåret 18/19 gik jeg på Sorø Gymnastikefterskole, hvor jeg blandt andet var på et instruktørteam, som underviste skolens weekendgæster. I løbet af de sidste 3 år har jeg undervist parkour både her i Roskilde Gymnastikforening, Sønderlundskvarterets Idrætsforening og i Himmelev-Veddelev Gymnastikforening. Jeg nyder at undervise og at følge børnenes udvikling - både individuelt og som hold.