Rope Skipping - Begyndere & øvede (7+)

Antal tilmeldte: 5/20 Alder: 9-60 Pris: 1.100,00 DKK
05/09/2022 - 20/03/2023 Hedegårdenes Skole (Hallen) Mandag 17:15-18:45 Instruktør: Sofie Christensen Benedicte Jørgensen

Hvis du synes det er vildt sjovt at hoppe rundt i et sjippetov, og godt kunne tænke dig er få endnu mere udfordring i form af træning i Rope Skipping, så er holdet lige noget for dig. Vi skal lære at hoppe i vores eget tov, i lange tove, double dutch, 2 i et tov og meget mere!

Så hvis du kan lide at få sved på panden, samtidig med du lærer en masse sjove tricks med sjippetovet og får nye venner, så er dette hold helt klart helt noget for dig!

Holdet er både for dig der aldrig har gået til sjipning før, og for dig som har sjippet før og allerede har godt  kendskab til Rope Skipping.

Pris: 1.100,00 DKK

Sofie Christensen

Jeg har siden jeg var helt lille dyrket gymnastikkens mange facetter, både i form af rytme og af spring. Jeg er i en senere alder vendt tilbage til gymnastikken, men denne gang i form af Rope Skipping, som jeg har dyrket de sidste 6 år på konkurrenceplan. Siden hen er jeg stoppet på konkurrenceplan, og har i stedet været instruktør i Roskilde Gymnastikforening et par sæsoner. Jeg underviser både begynder Rope Skipping holdet, og det helt nyopstartede letøvet konkurrencehold.

Til dagligt læser jeg på Roskilde Universitet, er 21 år og bor i København. Derudover går jeg selv til Rope Skipping en gang om ugen i København, på et voksenhold.

Benedicte Jørgensen

Til dagligt læser jeg Socialvidenskab på Roskilde universitet, og har derved min daglige gang i Roskilde, selvom jeg er bosat i Valby. Jeg har selv dyrket Rope Skipping i 5 år, men har holdt en del års pause, indtil sidste år hvor jeg igen tog fat i tovene, både selv og som hjælpetræner i Roskilde Gymnastikforening. Jeg ser derfor frem til endnu en sæson sammen med andre sjippeentusiaster og en masse sjove stunder i hallen.