Step Up! - Freestyle Step - Øvede (18+)

Antal tilmeldte: 5/10 Alder: 18-99 Pris: 475,00 DKK
03/09/2022 - 18/03/2023 Idrættens Hus (Bevægelsessal - Stuen) Lørdag 10:15-11:00 Instruktør: Lisbeth Walmod

Step Up! – øvede er for dig der har noget erfaring med serier og trinkombinationer på stepkassen, og som har lyst til lidt flere udfordringer.
Koreografien på dette hold vil være lidt mere avanceret og tempoet skuet højere op. Vi skal prøve at steppe på mere end en stepkasse, arbejde med hurtige fodskift og flere rotationer.
Det foregår alt sammen til god musik, der øger glæden og energien.
Steptræningen giver smil på læben, sved på panden, forbedret kondition og øget forbrænding.
Stepkassen kan justeres i højden, så du selv vælger intensiteten af træningen.
Gode, indendørs træningssko anbefales.

Pris: 475,00 DKK

Lisbeth Walmod

Jeg har siden 2019 været ansat som administrativ medarbejder i Roskilde Gymnastikforening, og jeg arbejder også på kontoret i en mindre håndværksvirksomhed.

Derudover er jeg instruktør på Freestyle Step - en fitnessform der, med masser af energi, motionerer både kroppen og hjernen, og som jeg selv har nydt at dyrke gennem de sidste 15 år.

I gymnastikforeningen er jeg kontaktperson for flg. hold:
Hatha Yoga, Dance-Fit, Morgengymnastik & Mentaltræning.