Trampolin - Mini (5-7 år)

Antal tilmeldte: 16/16 Venteliste: 7 Alder: 5-7 Pris: 975,00 DKK
07/09/2022 - 22/03/2023 Idrættens hus (Trampolinhal) Onsdag 16:00-17:00 Instruktør: Birgitte Bjerring Rasmus Hansen Celia Park Schou-Lassen Mathilde Nelson
Beskrivelse

Trampolin mini er et hold for de 5-7-årige, der gerne vil lære kroppen bedre at kende og lære teknik i trampolinspring. På holdet lærer vi om regler, når man springer stortrampolin, sikkerhed omkring trampolinen, lærer grundspringene, som er byggestenene til de sværere spring, og lærer at til trods for, at stortrampolin i de fleste tilfælde er en enmandssport, så er sammenhold og venskab super vigtigt. Der vil naturligt være lidt ventetid mellem turene, hvor man som springer bliver ved sin trampolin, mens de andre springer, for at være klar til sin tur og mindske spildtid. Der er korte ture, så alle prøver mange gange på en træning og kan holde koncentrationen inde i trampolinen.

På holdet varmer vi grundigt op inden vi begynder at springe i trampolinerne.

Forældre er velkomne i salen, men må også gerne gå - vi skal nok passe godt på jeres børn.

 

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

  • Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne med en high-five og gerne holdkammerater ved start/slut.
  • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er (giv besked til haltelefon 52 23 21 24).
  • Det forventes, at springerne møder til tiden, medmindre andet er aftalt med træneren.
  • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
  • Langt hår skal være sat op med elastik.
  • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect. – nye ørenringe skal dækkes med tape. På apoteket kan købes ”micro pore tape” eller lignende.
  • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Til trampolin har man altid sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
  • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52 23 21 24

Pris: 975,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Birgitte Bjerring

Jeg gjorde min entré i RG i 2018. Jeg var mor til en trampolinspringer og undrede mig over, at man skulle være 8 år for at springe stortrampolin i Roskilde. Jeg tog derfor instruktøruddannelsen og startede et mini trampolinhold op i aldersgruppen 5-7 år. Dette hold er mit ”hjertebarn” og jeg nyder at se den glæde børn har ved at hoppe i trampolin. Derudover har jeg haft nogle begynderhold for de større trampolinspringere, men kom ind i bestyrelsen og har derfor valgt, at holde mig til mine mini springere, så der er energi til både at undervise og til bestyrelsesarbejdet.
I mine unge dage gik jeg selv til springgymnastik, men har været væk fra gymnastikken en del år og nyder nu at være tilbage om end i en lidt anden kontekst.

Til hverdag er jeg klinisk farmakonom og arbejder i Region Sjælland.

I bestyrelsen sidder jeg med i diverse udvalg så som SoMe, opvisningsudvalget, festivaludvalget og lidt til.
Jeg er desuden kontaktperson for børne- og familiehold.

Rasmus Hansen

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var to år gammel. For to år siden, besluttede jeg mig for at prøve trampolin i stedet. Og det er jeg meget glad for. Jeg træner selv tre gange om ugen, og elsker at udfordre mig selv med højere hop og nye spring. Som hjælpeinstruktør, vil jeg rigtig gerne videregive glæden for at springe i trampolin, og den fantastiske følelse, man får når man kommer højt til vejrs.
Jeg glæder mig til at hoppe med jer!

Celia Park Schou-Lassen

Jeg er 13 år, og går selv til trampolin på aspirant holdet. Jeg startede til trampolin for et år siden, men ellers har jeg gået til gymnastik i ca. 6 år. Det er mit første år som hjælpetræner, og jeg glæder mig utroligt meget. Jeg elsker at springe i trampolin og håber, jeg kan dele den lyst og glæde med børnene.

Mathilde Nelson

Jeg har været trampolintræner i 5-6 år, er nu træner på miniholdet i stortrampolin og jeg er rigtig glad for det. Jeg har selv dyrket en del gymnastik gennem årene, bl.a. har jeg været på konkurrenceholdet i stortrampolin her i Roskilde Gymnastikforening, og jeg har også gået på Gymnastikefterskolen Stevns.