Unicykling Øvede (7+)

Antal tilmeldte: 9/30 Alder: 7-60 Pris: 1.400,00 DKK
01/09/2022 - 15/06/2023 Hedegårdenes Skole (Hallen) Torsdag 17:30-19:00 Instruktør: Kathrine Lerche Maja Andersen Johanne Lea Hjøllund Petersen
Beskrivelse

Unicykling Øvede er et hold for dem som mestrer de fleste basale tricks på deres cykel, dvs. fra level 4 og op efter. På holdet fokuserer vi på at lære mange forskellige tricks. Mange af deltagerne på holdet er freestyle cyklister og derfor er træningen i perioder meget freestyle orienteret. På holdet fokuserer vi ydermere på styrketræning og til tider smidighedstræning, som led i at blive dygtigere på cyklen.

Under træningen er der fokus på, at alle får mulighed for at blive udfordret, at alle kan hjælpe og motivere hinanden til at blive bedre og der er råderum til selv at få indflydelse på hvad træningen skal indeholde. Trænerne står for aktiviteter og øvelser, men cyklisterne skal også kunne være selvkørende på dette hold dvs. kunne varetage fri træning.

Holdet har deltaget i DM i ”Gruppefreestyle” mange gange, og de fleste på holdet deltager også ved VM. Derudover stiller vi ofte med et hold i Hockey disciplinen til DM.

De almindelige træninger foregår iført træningstøj og indendørssko.

Pris: 1.400,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Kathrine Lerche

Jeg er 26 år, har været unicykeltræner i Roskilde Gymnastikforening i omkring 10 år og har selv cyklet på ethjulet cykel siden 2004. Jeg elsker sporten fordi den styrker kroppen, udfordrer kreativiteten og skaber et fantastisk sammenhold.

Maja Andersen

Jeg er 18 år og går på Roskilde Gymnasium. Jeg har cyklet på unicykel siden jeg var syv år og har de sidste 4 år cyklet på landsholdet i ethjulet cykling (Danish Freestyle Team).

Johanne Lea Hjøllund Petersen

Jeg er 20 år og er i gang med mit andet sabbatår, efter 3 skønne år på Roskilde Katedralskole, hvor jeg blev student i 2021.

Jeg startede til unicykling i 2010 og har cyklet lige siden. Jeg er cyklist på Danish Freestyle Team, som er det danske landshold i unicykling; det har jeg været i et par år nu og det det mega fedt!