Sports Acro Aspiranter - Begyndere/let øvede (7-18 år)

Antal tilmeldte: 32/40 Alder: 7-18 Pris: 1.150,00 DKK
07/09/2022 - 22/03/2023 Idrættens hus (Rytmesal 1) Onsdag 16:30-18:00 Instruktør: Andrea Olsson Julie Lynggaard Kirstine Malon

Sports Acrobatik er en holdsport, hvor gymnasterne arbejder tæt sammen. Når man dyrker akrobatik, er det vigtigt, at gymnasterne har tillid til hinanden, en masse gå-på-mod og tålmodighed. Det kræver ydermere mod, styrke og udholdenhed at dyrke denne sportsgren.

Gymnasterne kommer primært til at arbejde i en gruppe af to (par) eller i en gruppe af tre (trio), men også allesammen sammen i større pyramider. Derfor forventes det, at man møder op til alle træninger.

Vi starter altid træningerne med en god og grundig opvarmning, hvor der vil blive trænet en masse smidighed, styrke, balance og individuelle momenter. For at kunne opnå den rette smidighed samt styrke, er det meget vigtigt, at der også trænes hjemme.

For at træne på holdet, skal man møde op til træninger i tætsiddende tøj på - og meget gerne shorts, da gymnasterne står på hinanden. Vi træner i bare tæer og langt hår skal være sat op. Derudover er ingen smykker tilladt.

Der vil i løbet af sæsonen være forskellige opvisninger som gymnasterne skal deltage i, og I skal allerede ved sæsonstart sikre jer, at det er muligt at deltage i disse arrangementer, da gymnasterne er meget afhængige af hinanden.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen på følgende opvisningsdato, hvor der er mødepligt for alle på holdet. Andre opvisninger og datoer kan komme i løbet af sæsonen.

• Forårsdagene i marts (den præcise ato meldes ud senere).
  • Lokalopvisningen i Roskilde Kongrescenter d. 25. marts 2023.

Bemærk: I år vil være udgifter til en gymnastikdragt som er påkrævet. Derudover vil det være muligt at bestille træningsdragt, som det dog ikke er påkrævet at købe.

Vi glæder os igen i år, til at se både nye og kendte gymnaster, og til at få nogle dejlige træningsaftener sammen.

Vi ses i hallen.

Pris: 1.150,00 DKK

Andrea Olsson

Jeg har været en del af Roskilde gymnastikforening siden sæson 2017/18. Jeg har været hjælpeinstruktør på Sports Acro - aspirant/øvede siden 2018/19 og er blevet instruktør på samme hold i sæson 2022/23.

Jeg har selv gået på akrobatik konkurrenceholdet siden 2018/19 og har derfor en masse erfaring indenfor akrobatik og gymnastik.

Jeg elsker at lære fra mig og arbejde med mennesker og har derfor altid elsket at arbejde indenfor gymnastikverdenen.

Jeg glæder mig til endnu en sæson med en masse nye gymnaster og en masse ny læring.

Julie Lynggaard

Jeg har været en del af Roskilde Gymnastikforening siden 2011, hvor jeg selv startede som gymnast i akroverdenen hvor jeg fortsatte til 2019.

Jeg begyndte at arbejde som hjælpeinstruktør i foreningen i 2017 på et børne- og forældre/barn hold. I 2020 begyndte jeg så som hjælpeinstruktør på holdet Sports Acro -Aspirant/øvede, og de seneste to år har jeg været instruktør på disse hold.

Alle de mange år i akroverdenen har givet mig en masse glæde og erfaringer, som jeg glæder mig til at bringe videre.

Jeg glæder mig HELT VILDT til en fantastisk sæson med en masse acro, grin og venskaber.

Kirstine Malon

Jeg er 17 år, og går til hverdag på Roskilde gymnasium.

Jeg er hjælpetræner på Sports Acro Aspiranter - Begyndere/let øvede + Øvede, og har været det siden sæsonen 21/22. Før det har jeg selv gået til Sports Acro i 10 sæsoner, og har derfor en masse erfaring indenfor feltet.

Jeg har tidligere også været hjælpetræner på holdet Dansepigerne (8-12 år) og hos Springmusene (5-6 år).

Jeg ser frem til en god sæson, med en masse dygtige gymnaster – både nye og kendte.