Sports Acro - mini (6-8 år)

Antal tilmeldte: 13/20 Alder: 6-8 Pris: 1.025,00 DKK
07/09/2022 - 22/03/2023 Roskilde Kongres- og Idrætscenter - Hal B Onsdag 16:30-18:00 Instruktør: Selma Skovmøller Mia Bjørnø Fie Bodekær Olsson
Beskrivelse

Sports Akrobatik er en gymnastikform hvor man træner akrobatiske øvelser og momenter som f.eks. at bygge pyramider, foruden at lave spring & serier til musik.

På Sports Acro - mini (6-8 år) kommer vores træninger til at indeholde nogle sjove lege, hvor der samtidigt trænes forskellige elementer imens. Foruden styrke- og smidighedstræning, vil vi træne en masse sjove momenter og spring på måtte. Vi kommer til at øve grundelementer indenfor sportsakrobatikken (håndstand, spagat osv.). Vi kommer også til at arbejde med forskellige momenter, både i par og i trio, og de ting vi kommer til at lære gennem sæsonen, kommer vi naturligvis til at kunne vise i de serier, som vi øver gennem sæsonen. 

Sports Acro - mini deltager i foreningens forårsopvisning, d. 25. marts 2023.

Der kan komme en mindre ekstra udgift til køb eller leje af dragt til opvisningen.  

 

Pris: 1.025,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Selma Skovmøller

Jeg har gået til gymnastik lige siden jeg var 3 år gammel. Jeg har gået på flere forskellige hold, men da jeg var omkring 6 år startede jeg til mini acro og nu har jeg gået til akrobatik i 6 år. Jeg har gået et år på mini acro, et år på aspirantholdet/øvede og 4 år på konkurrenceholdet og det forsætter jeg med!
Det er min første sæson som hjælpeinstruktør og jeg glæder mig rigtig meget til at lære fra mig og håber på en god sæson med masser af akrobatik.

Mia Bjørnø

Jeg er 46 år og har været aktiv gymnast i mange år. Senest har jeg fået øjnene for sportsakrobatikken, hvor jeg fungerer som dommer ved de danske konkurrencer. Jeg glæder mig til at kunne give glæden ved sportsakrobatikken videre, og til at gå en sjov og lærerig sæson i møde.

Fie Bodekær Olsson

Jeg har gået til Sports Acro siden jeg var 8 år gammel. Jeg startede på aspirantholdet, og efter 1 år rykkede jeg op på konkurrenceholdet, som jeg nu har været på i snart 4 år, og det fortsætter jeg med!

Det er mit første år som hjælpeinstruktør, og jeg glæder mig rigtig meget til at lære fra mig og møde jer alle sammen. Jeg håber, at det bliver en rigtig god og lærerig sæson, med en masse god acro!