Træning & Trivsel

Roskilde Gymnastikforening rummer det hele, og der er plads til mere!

Er du god til børne-/voksengymnastik indenfor bredde-/elitegymnastik? - eller til f.eks.: Linedance, Cross Gym, motorisk grundtræning eller noget helt andet? - så giv det videre som instruktør i Roskilde Gymnastikforening og del glæden sammen med os her i Roskilde.

Vi klæder vores instruktører og hjælpeinstruktører på til opgaven og tilbyder dig:

En plads i det gode fællesskab af instruktører & hjælpeinstruktører.
Nødvendige og relevante kurser.
Løn/godtgørelse.
Rabat på kontingent til dig og dine børn.

Bliv medlem af Roskilde Gymnastikforening i dag

Gå til tilmelding

Velkommen til Roskilde Gymnastikforenings nye hjemmeside.

Skulle der være spørgsmål til noget med hjemmesiden/medlemssystemet er du velkommen til at skrive til kim@roskildegf.dk

Kontakt Roskilde Gymnastikforening

Roskilde Gymnastikforening har kontor i Idrættens Hus på Kildegården 1 i Roskilde.

Der er åbent for personlig henvendelse mandag og onsdag, kl. 16.30-19.00 fra d. 15/8 2022.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på: kontakt@roskildegf.dk eller på 52 24 19 24