Velkommen til Roskilde Gymnastikforening

Træning & Trivsel

Ny sæson er på vej

Roskilde Gymnastikforening er glade for at kunne meddele at tilmelding til sæson 2021/22 nu er åben for alle.

Retningslinjer for Covid19 for gymnaster og instruktører på hold i Roskilde Gymnastikforening

Kontakt Roskilde Gymnastikforening

Roskilde Gymnastikforening har telefontid mandag og onsdag 16.30-19.00, samt onsdag og fredag 8.00-9.30.

Kontoret i Idrættens Hus er åbent for personlig henvendelse mandag og onsdag, kl. 16.30-19.00.
Du kan kontakte os på: kontakt@roskildegf.dk eller på 52 24 19 24

Roskilde Gymnastikforening rummer det hele, og der er plads til mere!

Er du god til børne-/voksengymnastik indenfor bredde-/elitegymnastik? - eller til f.eks.: Linedance, Cross Gym, motorisk grundtræning eller noget helt andet? - så giv det videre som instruktør i Roskilde Gymnastikforening og del glæden sammen med os her i Roskilde.

Vi klæder vores instruktører og hjælpeinstruktører på til opgaven og tilbyder dig:

• En plads i det gode fællesskab af instruktører & hjælpeinstruktører.
  • Nødvendige og relevante kurser.
  • Løn/godtgørelse.
  • Rabat på kontingent til dig og dine børn.

Kontakt os så vi kan realisere dine idéer på tlf.: 52 24 19 24 eller på mail: kontakt@roskildegf.dk

Tilmelding:

Der skal oprettes en profil (et login) for hvert enkelt medlem, den samme e-mailadresse kan godt bruges til flere profiler. Det er VIGTIGT at ALLE under 18 år, har forældrenes mobil og mail-adresse påført, såfremt at en gymnast kommer til skade, SKAL vi kunne kontakte forældrene, Gymnastens (barnets) mobil & email kan evt. oplyses som "Ekstra mobil" og "Ekstra email".
Vælg "HOLDTILMELDING" for at se alle foreningens hold.
For tilmeldingsguide klik her

Nyheder - Vis alle