Instruktør
Alexander Thøgersen

Jeg er 22 år holder mig meget fysisk aktiv. Jeg går til fitness 4 gange om ugen, hvor jeg træner både styrke træning, balance og calisthenics. Jeg kører også mountainbike i weekenderne, og nu går jeg til gymnastik og er blevet hjælpetræner. Jeg glæder mig at være hjælpetræner i Roskilde Gymnastikforening og ser frem til de nye udfordringer det vil bringe.

Læs mere
Amalie Dawall
Jeg er 25 år og har været gymnastikinstruktør de sidste 5 år. Gymnastik har altid været en stor del af mit liv.  Jeg har dyrket sporten siden jeg var 2 år gammel og været Team-Gym konkurrence gymnast i 8 ud af mine 25 år.
I dag bruger jeg min energi på at give glæden ved gymnastik videre til andre.
Læs mere
André Jespersen

Jeg er en Fyr på 27 år, har dyrket gymnastik i jeg har lavet gymnastik i nogle år før jeg valgte at blive træner.

Jeg har arbejdet som træner i cirka 5 år.

Jeg er en Energisk Træner som har fokus på gymnastens udvikling.

Læs mere
Andrea Fejer
Jeg er 20 år og har lige færdiggjort min HF. Til september starter jeg på pædagogseminariet, hvor jeg vil læse til socialpædagog. I min fritid er jeg sammen med mine venner og træner et par gange om ugen. 

Som trampolininstruktør har jeg erfaring fra ØGF. Nu glæder jeg mig til at blive en del af Roskilde Gymnastik Forening.

Læs mere
Anja Hauge

Jeg er 23 år, bor i Roskilde og studerer Journalistik og Politik og Administration på Roskilde Universitet. Lige nu er jeg i praktik på Berlingske. Jeg er oprindeligt fra Holstebro og har dyrket gymnastik lige så længe, jeg kan huske. Bl.a. har jeg gået to år på gymnastikefterskolen Brejninggaard og på flere forskellige rytme- og dansehold i Holstebro og Roskilde.
Jeg har gennem tiden været instruktør for forskellige gymnastik- og streetdancehold for børn og unge, hvor jeg har haft stor fokus på udtryk, improvisation og alternative serier.
Gymnastik og dans fylder generelt meget i min hverdag, og det, som jeg synes, er det fedeste, er, at man kan udtrykke så mange forskellige følelser og stemninger gennem musik og bevægelse. Desuden er jeg stor fan af de forskellige håndredskaber.

Det er nu tredje sæson, jeg er instruktør for Foxy Ladies and Gentlemen. Jeg glæder mig meget til at se nye og gamle ansigter på holdet og give mig i kast med nye spændende udfordringer.
Udover at være instruktør er jeg også skribent på foreningens nyhedsbrev.

Mail: anja.hauge@altiboxmail.dk
Mobil: 40456632 
Læs mere
Ann Rasmussen

Jeg er 46 år og har en datter på 17 år. I en lang årrække har jeg undervist mange børn i alderen 2-6 år i Roskilde Gymnastikforening og jeg glæder mig til mange flere gymnastiktimer sammen med alle jer på holdene: Krudtuglerne og Blæksprutterne, samt på begge Voksen/barn-holdene.

Tlf: 31135580 - træffes bedst efter kl. 15.00 på hverdage.

Email: arasmussen75@gmail.com

Læs mere
Anne Palle Christensen

Uddannet på Gerlev IH og på lærerseminarium med idræt.

Jeg har undervist i skolen og foreninger.

Nu arbejder jeg med ældre træning i forskellige discipliner: motionsgymnastik M/K, fitness, pilates,

yoga, effekt, varmvandstræning, stolegymnastik og stavgang m.m.

Er gymnastikvejleder i DGI Midt og Vestsjælland og har deltaget i DGIs foreningsarbejde på

Klub-, landsdel- og landsplan. Har tilrettelagt kurser, ferielejre og stævner.

Læs mere
Anton Mervig Schrøder
Jeg er 19 år og kommer her fra Roskilde. Jeg har trænet parkour i 7 år, og det startede simpelthen her i foreningen. 

I sæsonen 18/19 gik jeg på Sorø Gymnastikefterskole, hvor jeg blandt andet var på et instruktørteam, som underviste skolens weekendgæster. I de to sidste år har jeg undervist parkour i både Sønderlundskvarterets Idrætsforening og Himmelev-Veddelev Gymnastikforening. Jeg nyder at undervise og at følge børnenes udvikling - både individuelt og som hold. 

Udover at være instruktør læser jeg bioteknologi, på sidste år på Roskilde Katedralskole.

Læs mere
Birgitte Bjerring

Hej, jeg hedder Birgitte Bjerring og er født og opvokset her i Roskilde.

Jeg er instruktør på miniholdet i stortrampolin. Miniholdet er for de 5-7 årige børn der synes trampolin er vildt sjovt.

På trods af deres unge alder, lægger jeg vægt på, at børnene lærer at springe nogle flotte grundspring, som kan bære dem videre til de lidt sværere spring. Det er vigtigt at børnene har det sjovt mens de er til trampolin, så der er også plads til leg i trampolinerne.

Når jeg ikke træner trampolinbørn arbejder jeg som farmakonom i Roskilde Kommune.

Fritiden bliver brugt på bestyrelsesarbejde i Roskilde Gymnastikforening, løb og familien.


Læs mere
Cecilia Møller
Jeg er 26 år og arbejder til hverdag med kommunikation og marketing. Jeg elsker at bevæge mig og det, at udtrykke sig til musik. Jeg gik til gymnastik, da jeg var barn, og igen efter jeg kom hjem fra efterskole, men med nogle års pause imellem, hvor jeg blandt andet gik til dans. Før jeg flyttede til Roskilde, var jeg også hjælpeinstruktør på forskellige børnehold i den lokale gymnastikforening, hvor jeg boede.

Jeg har nu gået til gymnastik hvert år siden efterskolen, og det fylder rigtig meget i min hverdag. Lige nu går jeg selv til gymnastik på holdet: Foxy Ladies & Gentlemen her i foreningen, som jeg har gjort siden jeg flyttede til Roskilde i 2014.


I denne sæson skal jeg være instruktør for rytmesiden på Team Novus samt for Dansepigerne, og jeg glæder mig meget til nye og spændende udfordringer og en masse gode timer sammen med gymnasterne.
Læs mere
Emilie Theil Petersen

Jeg går i 2.g på Roskilde Gymnasium og fylder 19 år til november. Jeg har altid elsket at gå til gymnastik og sidste år gik jeg på en gymnastik efterskole på Fyn, hvor jeg fik muligheden for at tage første del af gymnastiktræner uddannelsen. Jeg har været hjælpetræner på holdet: Dansepigerne i to år hos RG, før jeg tog på efterskole sidste år. 

Læs mere
Esben Ro Egebo Buhl

Jeg har været i Roskilde Gymnastikforening igennem hele mit liv, først som aktiv gymnast og siden 2002 instruktør i foreningen.

Jeg har været aktiv i Roskilde Gymnastikforening bestyrelse siden 2007.

Jeg er kontaktperson for alle springholdene.

Ved overordnet spørgsmål ang. holdene kan jeg kontaktes på 61188063. Mail: buhl@roskildegf.dk

 

Læs mere
Frederikke Rasmussen

Hej, jeg hedder Frederikke.

Jeg er 17 år gammel. Jeg har gået til springgymnastik siden jeg var helt lille, og har altid elsket det. Jeg har lige været på idrætsefterskole hvor jeg har dyrket en hel masse gymnastik. Jeg har før været hjælpetræner på nogle andre hold. Jeg har også selv gået på hold her i Roskilde Gymnastikforening.


Læs mere
Hans-Henrik Schmidt

Har nydt gymnastikken i snart 40 år. Startede som konkurrence gymnast i RG og senere Køge bugt. Har undervist i alt fra Hop Shop til stortrampolin. (Dog ikke grand prix ) startede sågar dette herre motionshold op for 20 år siden.  I de sidste 8år har jeg undervist piger i Teamgym ude i Gadstrup. Men trænger nu seriøst til noget mandehørm og store rundsving.   Til daglig er jeg tømrermester og er netop flyttet retur til Roskilde efter et smut til Gadstrup på 20 år.  Glæder mig til at byde dig velkommen til en time i godt selskab

Læs mere
Helle Nordahl

Jeg er 54 år, er gift og har 2 piger, som begge har været aktive i gymnastikforeningen - både som gymnaster og som instruktører. Til daglig er jeg servicekonsulent i Elis. Jeg har selv dyrket rytmisk gymnastik i foreningen siden jeg var lille bl.a. var jeg i mange år gymnast på Grand Prix hold på konkurrenceplan.

Jeg har været instruktør på Sports Akrobatik - Øvede i 11 år, og i de 11 år har jeg oplevet meget stor glæde, ved at arbejde med de dejlige gymnaster, som har gået på holdet.

Foruden Julie Lynggaard og mig som instruktører på holdet, er vi så heldige at have nogle fantastiske hjælpere, som alle tidligere har været gymnaster på holdet og som nu er aktive gymnaster på Sports Acro - Konkurrenceholdet.

Jeg glæder mig altid til hver træningsaften, og går altid hjem med en stor glæde over hvor at se hvor dygtige pigerne på holdet er.

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf.:23 73 90 52 eller på mail: nordahl@roskildegf.dk
Læs mere
Johanne Lea Hjøllund Petersen
Hej. Jeg er 17 år, og går i 2.g på Roskilde katedralskole. Jeg er nu på mit andet år som instruktør for unicykel begyndere, og har også været hjælpeinstruktør førhen. Jeg startede med at cykle i 2012, og har gjort det lige siden.
Læs mere
Jonas Hjorth

Jeg hedder Jonas Hjorth er 19 år gammel, har lavet gymnastik de sidste 14 år.

Har været hjælpetræner i 5 år og instruktør i 2 år. Har selv lavet konkurrence gymnastik i en del år og undervist i det de sidste 3 år.

Læs mere
Judith Fjelstrup

Jeg har været gymnastikinstruktør i mere end 35 år, og har haft mange forskellige hold igennem årene. Jeg startede med unge kvinder, både begyndere og øvede, samt motionsdamer. Siden har jeg undervist i Work out, Callanetics, Effekt, Herremotion og forskellige andre motionshold.

Læs mere
Julie Lynggaard Olsen

Hej med jer. Jeg hedder Julie er 17 år og går i 2.G på Roskilde Handelsskole. 

Jeg har gået til sportsakrobatik i 8 år, hvoraf de 7 har været på hhv. Aspirant- og Øvede-holdet, og jeg har elsket det!

I 5 år har jeg været hjælpeinstruktør, det sidste år på Sports Acro-holdet og i sidste sæson var jeg så heldig at være instruktør på Acro-holdet. 

Jeg er lykkelig over, at jeg på andet år skal være instruktør sammen med Helle Nordahl. Jeg glæder mig helt vildt til mange fede træninger. 


Læs mere
Karina Visholm Andersen
Jeg har selv været en meget aktiv gymnast, og startede som så mange andre, med at min mor tog mig med til "forældre/barn" - dengang i Slagelse gymnastik forening.
Jeg var aktiv gymnast både på "Elite spring pigerne", samt på Sports acrobatik holdet i Slagelse - hvor jeg deltog i adskillige konkurrencer. Her konkurrerede jeg i ca. 10 år.
Jeg er desuden, for 2. år i træk, en del af landsholdstræner teamet inden for Sports Acro.
Jeg er gift og bor i Roskilde med min mand og vores 2 børn, Oscar og Felix.
Til dagligt arbejder jeg både hjemmefra og i Købehavn hos DellEMC som "Projekt Manager".
Udover de mange timer som jeg bruger på acroen – forsøger jeg også selv at dyrke lidt motion (,")
Du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du gerne vil vide.
Kærlig hilsen
Karina.
Jeg kan træffes alle hverdage fra kl. 09.00 på telefon: 21406197 eller altid på mail: roskildesportsacro.konkurrence@gmail.com
Læs mere
Kathrine Cornali Lerche

Mit navn er Kathrine Cornali Lerche og jeg er træner for begynder unicyklister i Roskilde gymnastikforening, sammen med Anna Møller Hansen og vores hjælpetræner Freja Bjerregaard.

Til daglig læser jeg jura på Københavns universitet.
Jeg startede selv med at cykle på ethjulet da jeg var 8 år gammel, og jeg har dermed cyklet i omkring 12 år. Jeg har været træner for begyndere i mange år, både i Roskilde og i Jyllinge.  

Sammen med blandt andre Anna og Freja, træner jeg på det danske landshold i ethjulet (Danish Freestyle Team - DFT)

Mobil: 26 71 02 31
Læs mere
Katja Vandsted

Hej, jeg hedder Katja og er 52 år. 

Jeg har trænet børn i trampolin de sidst 8 år og børn i alderen 3-13 år på begynder og let øvede. 

Jeg begyndte at få øjnene op for trampolin da min datter begyndte at springe trampolin. 

Andrea er 12 år og springer på konkurrence holdet

Læs mere
Kim Jørgensen

Jeg har været i bestyrelsen for Roskilde Gymnastikforening de seneste 5 år og hjælper derudover til med kontoropgaverne. Som barn har jeg dyrket springgymnastik og jeg har været instruktør siden jeg fyldte 18 år.

Kontakt: kim@roskildegf.dk

Læs mere
Kaare Munkholm
Jeg er 28 år gammel og har dyrket gymnastik og trampolinspring siden jeg var 8 år, og det har været en stor del af mit liv. Som aktiv springer har jeg været til rigtig mange konkurrencer både i Danmark og internationalt. De seneste år har jeg primært dyrket crossfit, fitness og cyklet lidt, men også sprunget en lille smule i trampolin i ny og næ, og det sidste år har jeg været springer på voksenholdet i RG.
 
Jeg elsker at undervise og lære fra mig - for mig er det vigtigt at træning også er sjovt, samtidig med at vi lærer noget. Jeg tror på at der er en stor læring i at "lege" sig til nye spring og bevægelser. Jeg er samtidig også træneren med de hårde opvarmninger, fyldt med sjove, mærkelige og udfordrede øvelser. 

Jeg startede med at være hjælpetræner i gymnastik da jeg var 13 år, sideløbende med at jeg selv sprang i trampolin. Efter jeg stoppede som aktiv springer, har jeg været trampolintræner for både begyndere, øvede og konkurrencehold og var i en periode én af cheftrænerne for trampolinafdelingen i Roskilde. De sidste 5 år har jeg ikke været træner - men nu er jeg tilbage og I kan godt glæde jer!

Ved siden af min trampolintræneruddannelse har jeg en HD(R) fra CBS og arbejder som controller i RGS Nordic.

Læs mere
Lars Walmod
Jeg er formand for Roskilde Gymnastikforening, samt kontaktperson for foreningens hold i Unicykling. Derudover er jeg træner for vores Trampolin – Konkurrencehold. Ved stævner inden for trampolinsporten repræsenterer jeg foreningen, som enten dommer eller kampleder. Til dagligt  arbejder jeg som elektriker.

Jeg kan kontaktes på mail: walmod@roskildegf.dk
Læs mere
Lena Svane

Jeg har været instruktør i Ølstykke GF i 15 år, og nu er tiden kommet til at prøve noget nyt. Jeg er meget spændt på at skulle være instruktør i RG, fordi undervisningsmetoderne er helt anderledes. Jeg nyder at undervise begyndere, og er også glad undervise de øvede springere.

Selv har jeg sprunget i trampolin siden jeg var 6 år gammel, og jeg startede til springgymnastik da jeg var 18. Foruden at være instruktør, er jeg også en ”Foxy Lady" i RG.

Læs mere
Line Olesen
Jeg er 28 år gammel, bor i Roskilde og arbejder til dagligt som socialrådgiver. Jeg startede mine instruktørdage for omkring 7 år siden, hvor jeg startede som hjælpeinstruktør på holdet: Rytme og Dans og senere hen blev jeg instruktør. De sidste 3 år har jeg været fast rytmeinstruktør på mix-holdet: Team Novus (13-17 år).
Jeg har gået til gymnastik i omkring 25 år af mit liv og har de sidste mange år gået på holdet: Foxy - Ladies and Gentlemen.
For at jeg kan være den bedste instruktør for mine gymnaster, bruger jeg gerne tid og energi på at forbedre mig gennem kurser og rytmeuddannelser.
Gymnastik fylder meget i min hverdag og jeg vil bestemt ikke kunne undvære den energi og glæde det giver, at se alle gymnasterne udvikle sig gennem gymnastikken, og jeg glæder mig til endnu en sæson sammen med de skønne unge mennesker.
 
Mail: olesen1310@hotmail.com                      
Telefonnr.: 30623216Læs mere
Lisbeth Vejlstrup
Jeg er uddannet pædagog, og foruden løbetræning, dyrker jeg Piloxing/knokout.
Jeg ser frem til en spændende, energisk sæson, med nogle fantastisk dygtige Acro-gymnaster.
Læs mere
Lisbeth Walmod
Stepkassen har i rigtigt mange år været mit foretrukne træningsredskab, og jeg glæder mig til at dele denne effektive motionsform, som giver energi og udfordringer til både krop og hjerne. 

Jeg arbejder til dagligt som kontorassistent, er gift og har en voksen datter. Vi er alle 3 en aktiv del af Roskilde Gymnastikforening, på forskellig vis.

Læs mere
Lise Ryge

Jeg har undervist i forskellige former for bevægelse siden 1992. I 2018 tog jeg DGIs Hatha yogauddannelse og i 2019 et 300 timers supplement. Jeg har siden undervist i yoga i flere idrætsforeninger. Jeg deltager løbende på yogakurser. Udover at være den mest alsidige måde at vedligeholde kroppen på, som jeg er stødt på, skal man ikke underkende yogaens velgørende effekt på nervesystemet og psyken.

Læs mere
Mads Overgaard-Larsen

Jeg hedder Mads Overgaard-Larsen er 41 år og har været i Roskilde Gymnastikforening i 20 år og været stor trampolin træner siden 1998. 

Jeg er bygningsmaler og har været det i 16 år.

Jeg glæder mig til at lære dig nogle spring på trampolinen. 

Du kan kontakte mig på mobil:20633783 eller på mail: maol@lite.dk

Læs mere
Maila Walmod

Jeg er cheftræner for trampolinafdelingen, og det er faktisk nærmest 4/5 af mit liv, jeg har haft trampolinsporten i mit liv. Jeg kastede min kærlighed på trampolinen som 6-årig og jeg er nu 29 år. Som aktiv springer har jeg været eliteatlet på det danske trampolinlandshold i 11 år, men er nu at finde i trampolinhallen som træner på både begynderhold, letøvede hold, øvede hold og konkurrencehold - og jeg elsker selv at springe med i tramplinen som træner på voksenholdet!

Som instruktør er mit mål at støtte gymnasterne i at udvikle sig både trampolinteknisk, men også som mennesker. Jeg lægger vægt på at  gymnasterne får mulighed for selv at reflektere og tage ansvar for deres egen læring, mens jeg støtter og hjælper dem. Jeg er meget med i undervisningen for at gå forrest med de værdier, vi har i tranpolinafdelingen. Derfor ser man mig ofte være med til opvarmningen, bruge tid på refleksion over træningen med holdet og give highfives for god træningsindstilling og indsats.

Ved siden af trampolintræneruddannelse og GymTræner 2, har jeg en bacheloruddannelse i idræt fra Københavns Universitet, er foredragsholder og transformational speaker, samt er uddannet coach fra Mindjuice Academy.Læs mere
Maja Illum Andersen
Jeg er 17 år gammel og har cyklet på unicykel siden jeg var syv år. 

Til dagligt går jeg på Roskilde Gymnasium.

Læs mere
Martin Ilsøe
Jeg har altid været vild med gymnastik, og har bl.a. gået på Gørlev Idrætsefterskole, hvor jeg startede min instruktøruddannelse.
Som træner brænder jeg for det jeg laver. Jeg elsker de succesoplevelser gymnastikken kan give, og glæder mig til at dele disse oplevelser.
Jeg har været træner på springhold i 17 år, for både nybegyndere og øvede. Sideløbende har jeg taget et hav af kurser - i spring, akrobatik, dans, leg, trampolin m.m. - da jeg nyder at hente inspiration fra andre, især mine kollegaer.
I træningen vil jeg lægge vægt på høj aktivitet, individuel udvikling, sjov og leg, samt det sociale fællesskab som er forudsætningen for at man trives og udvikles. Jeg glæder mig til at se jer til en masse fed gymnastik.
Kontakt: ma.ils@hotmail.com – mobil/sms: 27290521
Læs mere
Mathias Ankerstjerne
Jeg er tidligere elite atlet inden for rosporten, og har trænet på det danske ro-landshold og i Roskilde Roklub, men holder i øjeblikket pause. I otte år har jeg trænet roning og i de fem af årene, kæmpet på internationalt niveau. Jeg har tidligere været verdensrekord holder i 500 meter for letvægtsmænd mellem 17 og 18 år. Udover at være instruktør for Cross Fitness er jeg også ungdomstræner i Roskilde Roklub.
 
Mine erfaringer kommer fra de år jeg har dyrket sporten, og hvor jeg har gjort meget brug af både cirkeltræning, hvor mange basisøvelser indgår, og af styrketræning, med tung og let vægt. Jeg har - uanset hvad jeg har trænet - sat mig grundigt ind i hvordan alle øvelser udføres korrekt og har altid gået meget op i rigtig teknik, i alt hvad jeg laver.
 
Jeg har gået på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro, og studerer nu på Roskilde Handelsskole i 3.G. Jeg er glad for at være instruktør på Cross Fitness, fordi jeg er meget interesseret i andres sportslige udvikling.
Læs mere
Mathilde Kronholm Nelson
Jeg er en glad pige, som er 18 år gammel. Til dagligt går jeg i 2.g på Roskilde Handelsskole. Jeg er instruktør på miniholdet og på øvet hold i stortrampolin.

Jeg har været trampolintræner i omkring 4 år nu, og er rigtig glad for det.  Jeg har selv dyrket en del gymnastik gennem årene, og bl.a. har jeg været på konkurrenceholdet i stortrampolin her i Roskilde Gymnastikforening. Inden jeg startede på Roskilde Handelsskole, gik jeg på Gymnastikefterskolen Stevns.
Læs mere
Noah Waynert
Jeg hedder Noah og er en glad og imødekommende fyr, som i sin hverdagen går på Roskilde Katedralskole i 3.g. Jeg har været i foreningen i 3 år efter at have været på Ringe efterskole i et år. Jeg træner Stjerneskud og Supernova i min fritid når jeg ikke selv går til gymnastik.
Læs mere
Ny Instruktør
Ukendt instruktør
Læs mere
Phie Lambert

Jeg er 26 år og har altid gået til gymnastik. Jeg har både været springer og rytmegymnast, men efter mit efterskoleophold valgte jeg at fokusere på rytmedelen. Jeg har gået på et ungdomshold på Fyn i fire sæsoner, til dans et halvt år og på seniorholdet her i Roskilde Gymnastikforening i to sæsoner.

Siden 2009 har jeg været træner på forskellige rytmehold, og her i foreningen har jeg tidligere været instruktør på Juniorpigerne i fire sæsoner og Flexibility i én sæson. Denne sæson er det tredje sæson jeg skal være instruktør på rytmesiden af Foxy Ladies and Gentlemen.

Udover jobbet som instruktør fungerer jeg også som kontaktperson mellem rytmeinstruktørerne, deres gymnaster og bestyrelsen. Jeg ved selv, hvor fedt det er at blive udfordret og derved også udvikle sig, og det glæder jeg mig til at skulle give videre til mine gymnaster.

Jeg er vokset op i en lille by syd for Kolding, har boet i Roskilde i 3,5 år og bor nu i Søborg. Ved siden af gymnastikken studerer jeg Leisure Management på Absalon i Trekroner og arbejder med et studierelevant studentermedhjælperjob inde hos Tivoli.

Jeg glæder mig helt vildt meget til at starte op på en ny gymnastik sæson og give den max gas sammen med en masse gymnaster, både nye og gamle.

Læs mere
Rie Dabelsteen
Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening i rigtig mange år, hvor jeg bl.a. har beskæftiget mig med voksne gymnaster.
P.t. har jeg et senior-hold over 60 år i Roskilde-Hallen om formiddagen og et M/K hold på Sct. Jørgen Skole tirsdag fra kl. 18.00 - 19.00.
Jeg har været bestyrelsesmedlem i foreningen og har været dommer i grand-prix konkurrence gymnastik.
Jeg har været aktiv gymnast i R.G. på forskellige hold og deltaget i konkurrence-gymnastik.

Mail: Rie43@hotmail.com
Mobil: 22358786  46480536

Læs mere
Rikke Skjold Larsen

Jeg er en aktiv og engageret pige, der altid er frisk på nye udfordringer. Til dagligt arbejder jeg som lærervikar på Hvalsø Skole samt tjener og bartender på SoHo Food-Lounge-Music i Roskilde.

Jeg er tidligere elitedanser, men efter 19 år i branchen, danser jeg nu kun stilarten jitterbug på højere niveau.

Jeg har stor erfaring indenfor undervisningsfaget, da jeg har stået som hjælpetræner hos Reinhards Dans siden år 2005.

Læs mere
Rune Kern Hansen
Jeg er 24 år og kommer fra Holbæk. Jeg har dyrket parkour i ca. 10 år og startede som Parkour instruktør for Holbæk Gymnastikforening, for ca. 7 år siden. Efter et par år i Holbæk Gymnastikforening, startede jeg også i Roskilde Gymnastikforening som Parkour instruktør, hvilket kun har givet mig mere erfaring inden for faget.
Jeg synes det er noget helt særligt, at man kan lære de unge så mange ting og se dem blive grebet i momentet og virkelig få interesse for sporten.
Udover at være Parkour instruktør, er jeg uddannet IT supporter og arbejder med IT på en Skole i Holbæk.
Læs mere
Signe Kristensen

Jeg har gået til gymnastik i hele mit liv, og siden jeg var 9 år gammel, har jeg dyrket det på elite niveau. Jeg har gennem tiden deltaget i mange store stævner, som f.eks.: Gymnastrada, VM for hold og GYM for Life. Jeg dyrker desværre ikke gymnastik på højt niveau mere, da jeg har fået en skade. Til hverdag er jeg studerende.

Jeg har stor erfaring med gymnastik, dels fordi jeg selv har dyrket det i mange år, og fordi jeg har været aktiv instruktør i Roskilde Gymnastik forening siden 2014.

Jeg er uddannet som Springsikker-instruktør på alle niveauer og også uddannet inden for rytmedelen. Jeg er træner på springholdet, men er også den som står for serierne til holdene.

Det som jeg fokuserer på, er at holdet udvikler sig, men også at du selv som person, føler at du får lært det du ønsker.

Jeg er en frisk og glad person, som er klar til at lære alt hvad jeg kan, fra mig. 

I kan kontakte mig på:

Mobil: 28761623

Mail: signe-sandie@hotmail.com

Mvh. Signe Kristensen

Læs mere
Simon Hedengran

Jeg er 19 år og er på mit tredje år på Roskilde Katedralskole, hvor jeg studerer fysik og matematik. Jeg har gået til stortrampolin i omkring 4 år, og efterfølgende har jeg være hjælpetræner i et år, foruden instruktør på nogle hold, sammen med andre super flinke instruktører. Min egen erfaring med trampolin er, at man virkeligt får styrket kroppen samtidig med at man har det sjovt, og der er altid nye spring man kan lære eller blive bedre til. Jeg er glad for at kunne være med til at undervise nye springere i min favoritsport. Jeg er en imødekommende dreng med masser af gå-på-mod.

Læs mere
Simone Skinbjerg

Jeg hedder Simone og er 28 år. Jeg er fornylig flyttet til Roskilde, hvor jeg nu skal træne Sports Acro Konkurrenceholdet sammen med Karina og Frederikke. Jeg er uddannet tandplejer og arbejder til daglig i Holbæk. Oprindeligt er jeg opvokset på Lolland hvor jeg selv har dyrket sports acro, men i forbindelse med studiet har jeg boet i København, hvor jeg var med til at starte et helt nyt acrohold op. Dette har jeg haft i 6 sæsoner, og er nu klar til at blive en del af sports acro holdet i Roskilde. Jeg glæder mig meget til at møde jer J

De bedste hilsner 

Simone Skinbjerg

Læs mere
Sofie Christensen
Jeg er 19 år, bor til dagligt i København og starter studie op til august i Roskilde. Jeg har de seneste 5 år selv gået til Rope Skipping i Lillerød gymnastikforening på et konkurrencehold, hvor jeg har været vant til at træne mange gange ugentligt, men da jeg desværre ikke har tid til at konkurrencesjippe på højt plan længere, er jeg nu blevet jeres nye Rope Skipping instruktør. Jeg ser frem til at tilbringe en masse seje og svedige timer med jer i hallen, med en masse sjov leg og mange tove.
Læs mere
Solvejg Sørensen

Har altid været en meget aktiv gymnast og dyrket konkurrence gymnastik, Grand Prix på eliteholdet i RG i flere år.

Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening siden 1986.

Startede med: Puslinge og 2 børnehold, Work out, Callanetics, Aerobic, mave baller og lår og Stavgang.

I 1990 startede jeg Rytmeakrobaterne op, med Acro/ rope skipping. Senere Aspiranterne som Pia og Helle overtog og Sports Acro konkurrenceholdet sammen med Mie og Karina. Deltog ved SM og DM fra 2008-2014 hvor pigerne fik mange flotte medaljer med hjem i guld, sølv og bronze.

Fortsætter igen i denne sæson med Aerobic, mave, baller og lår holdet.

Foruden har jeg været med i Roskilde Gymnastikforenings Bestyrelse 1986-2013 som kasserer mv.

Arbejder til dagligt som regnskabschef i Roskilde.

Mail: solvejg.s@post.cybercity.dk

Telefon 51364638

Læs mere
Stine Bøgh Jacobsen

Jeg er 27 år og har dyrket gymnastik hele mit liv og undervist på DGI’s landsdelshold de seneste 10 år. De sidste 5 år har jeg været instruktør for aspirantholdet i Øst. Jeg er uddannet fysioterapeut, arbejder på en klinik i Slangerup og bor i Roskilde. 

 
Læs mere
Sussie Karen Hermansen
Jeg har dyrket mange former for sport gennem tiden og bl.a. selv gået til springgymnastik. Sidenhen har jeg taget kursus i forælder/barn gymnastik og har undervist i dette ad flere omgange. Jeg har deltaget i ”Store legedag” i flere år og har også tidligere været med til at starte hold op i en anden forening.
 
Jeg er glad for at undervise børn i springgymnastik, og vil gerne lege det ind i dem og give dem muligheden for at prøve at hoppe og springe på redskaber.

Læs mere
Hjælpeinstruktør
Alida Flanding

Jeg er 13 år gammel og går i 8.klasse. Jeg går til trampolinspring og har gået til det i 3 år. Jeg elsker sporten, fordi man hele tiden kan udfordre sig selv med nye mål, og der er en god fællesskabsfølelse. I min fritid elsker jeg at lave kreative ting og bager mange forskellige kager.

Jeg skal i år være hjælpetræner, hvilket jeg glæder mig til, da jeg elsker at lære fra mig og se folk udvikle sig og blive bedre.

Læs mere
Amanda Jensen

Jeg er 13 år gammel, og går i 7 klasse på Lynghøj skolen. Jeg går til atletik om mandagen og onsdagen, og læser tit i min fritid.

Læs mere
Andrea Bodekær Olsson
Jeg har gået til akrobatik i 4 år og er meget glad for det. Nu er jeg 14 år og det er min 2. sæson som hjælpeinstruktør på holdet Sports Acro - Aspiranter og Øvede. Jeg glæder mig til en ny, fantastisk sæson.
Læs mere
Anna Rose Bjørnø Mogensen
Jeg er en 15 årig pige, der efter sommeren starter i 9. klasse på Sct. Jørgens skole. Jeg er selv aktiv gymnast på holdet Sports acrobatik - konkurrence
 og har gået til gymnastik, så længe som jeg kan huske.

Jeg elsker at lære fra mig og at være en del af den udvikling der sker hos gymnasterne.

Jeg ser frem til en sæson fyldt med hygge, gymnastik og store ambitioner.

Vi ses på Acro - aspirant og hos lopperne!
Læs mere
Anna-Lucca Plæhn

Ny hjælpeinstruktør.
Læs mere
Benedicte Jørgensen
Jeg er 22 år og bor i Valby, til dagligt læser jeg Socialvidenskab på RUC. Jeg har dyrket Rope Skipping i 5 år, men har holdt en del års pause grundet travlhed. Nu er jeg klar til at tage fat i tovene igen og glæder mig til at tilbringe tid sammen med andre sjippeentusiaster og få en masse sjove stunder.  
Læs mere
Emilia Busk Rahbek
Hejsa. Jeg er 13 år gammel og går i 7. klasse på Hedegårdenes skole. Jeg skal være hjælpetræner, for første gang, på børne yogaholdet.
 
Jeg har tidligere både gået til dans og ports akrobatik, og nu går jeg til almindelig gymnastik.
 
Jeg glæder mig meget til at træne børnene sammen med Emily og Ann.
Læs mere
Emily Kristensen
Jeg er 13 år, går i 7. klasse på Hedegårdenes skole og skal være hjælpeinstruktør i RG for første gang. Jeg har selv gået til en masse gymnastik, bl.a. sports akrobatik, og nu går jeg til almindelig gymnastik.
 
Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise sammen med Ann og Emilia på børne-yogaholdet.
Læs mere
Emma Rolsted
Jeg går i 6 klasse på Vindinge skole og er 12 år gammel. Jeg har dyrket gymnastik i ca. 6 år og glæder mig til at jeg nu skal være hjælpetræner hos Krudtuglerne.
Det bliver sjovt, at hjælpe de mindre børn, ligesom jeg selv blev hjulpet til gymnastik før i tiden.
Læs mere
Frederikke Hald Madsen
Jeg er en glad og imødekommende pige på 25 år, som lever og ånder for sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau siden 8-års alderen. Jeg har stor erfaring med gymnastik, da jeg har dyrket det, siden jeg var 2 år gammel. Udover mange år på Roskildes Sports Acro hold, har jeg også gået på KBH''s ynglingehold og Roskildes Repræsentstionshold.
Jeg har igennem flere år været hjælpetræner på diverse puslingehold, spring- og rytmehold og af flere omgange sportsacroholdet, som jeg yderligere har været træner for af flere omgange. Jeg har i denne forbindelse opbygget stort kendskab til at lære fra mig, samt at arbejde med gymnaster i alle aldre. Jeg kender konkurrenceverdenen ud og ind og har selv vundet flere medaljer samt titlen "Årets serie", hvilket danner grundlag for en viden, som jeg kan give gymnasterne, når jeg igen i denne sæson, skal være hjælpetræner for Roskildes Sports Acro konkurrencehold.
Til dagligt læser jeg Psykologi på Københavns universitet, hvor jeg lige nu er ved at skrive mit speciale. Ved siden af studiet arbejder jeg som frivillig terapeut i en privat praksis og i et familiecenter og et børnehus. Jeg er desuden gravid, hvorfor jeg går på acro-barsel fra december. Jeg håber på at komme tilbage og støtte pigerne til årets konkurrencer - nu med baby :-)
 
Mvh. Frederikke Hald Madsen (hjælpeinstruktør på Sports Acro - Konkurrencehold)
Læs mere
Freja Rolsted
Jeg er 12 år gammel, og jeg går i 6. klasse på Vindinge skole. Jeg har gået til gymnastik næsten hele mit liv, og nu skal jeg være hjælpetræner hos Krudtuglerne.
Jeg glæder mig meget til at prøve at være hjælpetræner, så jeg kan lære fra mig og give glæden ved gymnastik videre.
Læs mere
Freja Sandau Lund

Jeg hedder Freja og er 13 år gammel. 

Til hverdag går jeg i 7 klasse. Jeg har gået til springgymnastik siden jeg var 7 år og har elsket det siden.

Jeg elsker gymnastik og jeg vil gerne give min glæde videre til andre
Læs mere
Frida Bjerring

Jeg hedder Frida Bjerring og er hjælper på stortrampolinhold.

Jeg er 13 år (snart 14), går på Lynghøjskolen i Svogerslev og springer selv på konkurrenceholdet i stortrampolin i min fritid. 

Jeg synes det er hyggeligt at kunne hjælpe andre med at lære den sport jeg selv brænder for og håber jeg kan motivere dem til at blive ved :-)

Læs mere
Kasper Dyrmose Andersen
Jeg er en frisk, ung mand med interesse for nye udfordringer. Jeg er 23 år og er vokset op med gymnastikken helt tæt på. Jeg har selv dyrket gymnastik hele mit liv, både på konkurrence- og opvisningshold, heraf adskillelige år på DGI junior rep., lokale opvisningshold, et år på Gymnastik Efterskolen Stevns 13/14, Gadstrup TeamGym, Power Tumbling på Ollerup F18 og nu er det min 5. sæson på Storkøbenhavs REP-hold.
 
I forlængelse af mit engagement i gymnastikken, læser jeg til dagligt til Fysioterapeut på Absalon og bruger også mange timer på selvtræning, både styrke og gymnastik.

Jeg har været træner i 10 år, hvor jeg både har undervist børn og voksne. Jeg er selv instruktør for et drengespringhold, som jeg træner hver torsdag.
Igennem min tid som træner har jeg videreudviklet mine kompetencer med adskillelige kurser for både modtagelse, teknik og træningsmetoder. Jeg vil derfor primært hjælpe med finpudsning af teknik og modtagelse af spring som hjælpeinstruktør. Jeg glæder mig til at opleve et nyt twist af gymnastikken og se hvad Sports Acro-verdenen indebærer.
Læs mere
Kim Lauer
Jeg er startet sidste år på holdet: Foxy Ladies and Gentlemen. Gymnastik er ret nyt for mig, og derfor har jeg valgt at blive hjælpeinstruktør,
så jeg både kan hjælpe helt nye gymnaster, og samtidigt selv få grundteknikkerne i springgymnastik helt på plads. Ud over at gå til gymnastik,
springer jeg i faldskærm. Jeg er hjælpetræner på Åben spring-holdet, og det er jeg rigtigt glad for. Jeg har en datter på snart 5 år, som nu
går på holdet: Springlopperne, som hun også er rigtig glad for.
 
Læs mere
Kirstine Bach Malon

Jeg er 16 år og går i 1.g på Roskilde Gymnasium. Jeg er hjælpetræner på holdene: Sports Acro - Aspirant og Dansepigerne, og jeg har selv dyrket både dans i flere forskellige genrer samt sports acro, siden jeg var 6 år. Jeg har været hjælpetræner nu i 4 sæsoner, og glæder mig til endnu flere!

Læs mere
Laura Brendstrup

Jeg er 17 år gammel og går i 1.G på Roskilde Katedralskole. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 3 år. De fleste af årene i Roskilde Gymnastikforening, hvor jeg både har gået på springhold og til Team-Gym. Udover gymnastikken spiller jeg også håndbold.

Jeg glæder mig til, at vi skal have de sjovt og dyrke en masse gymnastik. 

Læs mere
Malou Hansen

Jeg er 22 år gammel og til dagligt er jeg ansat i Coop Danmark. Jeg er født og opvokset i Roskilde og bor stadig i byen, hvor jeg startede til gymnastik allerede da jeg var helt lille. Gymnastik har altid været en del af mit liv, gennem hele min barndom og ungdom. Jeg har gået på teamgym hold i Gadstrup Gymnastikforening, og på nuværende tidspunkt går jeg på Foxy holdet i Roskilde Gymnastikforening. 

Jeg ser frem til at være en del af Springmix 11-14 år, og glæder mig til at være med til at være med til at udvikle gymnasterne, og til at være en del af holdet. 

 

Læs mere
Maria Petersen
Jeg er 23 år gammel og flyttede til Roskilde, for at studere, for halvandet år siden. Jeg er ny hjælpetræner i Roskilde Gymnastikforening. Jeg startede selv på et hold i foreningen sidste år, hvor jeg genopfandt glæden ved gymnastik og tænkte jeg gerne vil give den videre til andre.  Jeg har gået til rytme- og springgymnastik siden jeg var helt lille, men dog holdt en pause i de sene teenageår og er nu glædeligt tilbage.
Læs mere
Mikala Emily Gulholm
Jeg er 13 år og skal efter sommerferien starte i 7. klasse på Lynghøjskolen. Det er første gang, at jeg skal være hjælpetræner, men jeg har gået til gymnastik, spring, zumba og dans siden jeg var 4 år. Jeg skal være hjælpeinstruktør på "Springlopperne", og jeg glæder mig rigtig meget :)
Læs mere
Mille Astrid Bjørklund
Hej jeg hedder Mille jeg er 15 år gammel, går i 9 klasse og jeg bor her i Roskilde.
Jeg træner trampolin om fredagen selv og er hjælpetræner om mandagen.
Jeg har gået til trampolin i 4 år og er rigtig glad for det.
Glæder mig til at blive hjælpetræner og se hvilke udfordringer der kommer og hjælpe til der hvor jeg kan.
Læs mere
Pernille Hald Madsen

Jeg er en imødekommende og smilende pige på 21 år, som lever og ånder for gymnastikken - særligt sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau i 12-13 år. Jeg har dog ikke blot erfaring inden for sportsacrobatikken, da jeg også har gået på mange opvisningshold såsom DGI juniorrep, DGI ynglinge (Nuværende aspiranthold) samt Gymnastikefterskolen Stevns årgang 14/15 for at videreudvikle mine spring og rytmiske evner. 

Jeg har igennem flere år været hjælpetræner for forskellige puslingehold, 1-2 klasses hold og af flere omgange sportsacrobatikholdet, som jeg yderligere også har været træner for sammen med Karina. Jeg har igennem alle disse år som hjælpetræner/træner fået kendskabet til at arbejde med gymnaster i forskellige aldersgrupper.

Jeg kender selv konkurrenceverden ud og ind, og har selv vundet flere medaljer samt vundet titlen "årets serie", hvilket danner grundlag for den viden jeg vil videregive så godt jeg kan i den kommende sæson, hvor jeg sammen med Karina, Frederikke, Simone og Lisbeth skal være hjælpetræner for Roskildes sportsacro konkurrencehold.

Udover gymnastikken læser til dagligt som fysioterapeut på Absalon, og arbejder i et børnehus samt som servicemedarbejder i Imerco Home.

Læs mere
Sabrina Jensen
Læs mere
Sarah Varberg

Jeg er 14 år gammel og går i 9. klasse på Skt. Josef skole. Jeg går til Sports Acro på 6. sæson. Før det gik jeg til gymnastik. Jeg har altid elsket sport og at være aktiv. Jeg glæder mig meget til at træne sammen med både Sports Acro – mini og med Smølferne.

Læs mere
Sofie Kallberg
Jeg er 12 år gammel og går i 6. klasse.
Jeg har gået til gymnastik det meste af mit liv, og går selv til Teamgym nu. Jeg glæder mig til at være hjælpetræner hos Krudtuglerne. Det bliver fedt at lære fra mig og have det sjovt med børnene.
Læs mere
William Hintze
Ny hjælpeinstruktør.
Læs mere

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle