Kontaktperson for hold
Bente Lindegaard Magnusson
Jeg startede til dans, da jeg var ca. 3 år og gymnastik fra jeg fra 7 år. I 1959-1972 deltog jeg som aktiv konkurrencegymnast på det daværende Elitehold, der deltog i SM Damekonkurrencen og Grand Prix konkurrencer.. Jeg har siden 1974 været instruktør i RG. Min første opgave var et par serier til RGs 50 års jubilæum i oktober 1974. Derefter har jeg igennem årene haft mange forskellige rytmehold samt Junior og Senior Grand Prix konkurrencehold. Jeg har desuden flere sæsoner undervist i Linedance.
De sidste par år har jeg haft hold sammen med Judith Fjelstrup, hvor vi skiftes til opvarmning og udarbejder hver vore serier. Et godt samarbejde, der fortsætter i sæson 2014-2015.
Jeg har siden 1969 været i Roskilde Gymnastikforening bestyrelse, siden 1971 som formand for gymnastikken.
Kontakt: 20415542 /bente@roskildegf.dk
Instruktør
André Jespersen

Jeg er en Fyr på 27 år, har dyrket gymnastik i jeg har lavet gymnastik i nogle år før jeg valgte at blive træner.

Jeg har arbejdet som træner i cirka 5 år.

Jeg er en Energisk Træner som har fokus på gymnastens udvikling.

Anja Hauge

Jeg er 23 år, bor i Roskilde og studerer Journalistik og Politik og Administration på Roskilde Universitet. Lige nu er jeg i praktik på Berlingske. Jeg er oprindeligt fra Holstebro og har dyrket gymnastik lige så længe, jeg kan huske. Bl.a. har jeg gået to år på gymnastikefterskolen Brejninggaard og på flere forskellige rytme- og dansehold i Holstebro og Roskilde.
Jeg har gennem tiden været instruktør for forskellige gymnastik- og streetdancehold for børn og unge, hvor jeg har haft stor fokus på udtryk, improvisation og alternative serier.
Gymnastik og dans fylder generelt meget i min hverdag, og det, som jeg synes, er det fedeste, er, at man kan udtrykke så mange forskellige følelser og stemninger gennem musik og bevægelse. Desuden er jeg stor fan af de forskellige håndredskaber.

Det er nu tredje sæson, jeg er instruktør for Foxy Ladies and Gentlemen. Jeg glæder mig meget til at se nye og gamle ansigter på holdet og give mig i kast med nye spændende udfordringer.
Udover at være instruktør er jeg også skribent på foreningens nyhedsbrev.

Mail: anja.hauge@altiboxmail.dk
Mobil: 40456632 
Ann Rasmussen

Jeg hedder Ann Rasmusssen og er 44år og har en datter på 15år 

Jeg har undervist mange børn i alderen 2-5 år i mange år i Roskilde Gymnastikforening og glæder mig til mange gymnastik timer sammen med jer på krudtuglerne og voksen/barn

Tlf: 31135580 træffes bedst efter 15 på hverdage

Email: arasmussen75@gmail.com

Anna Møller Hansen

Jeg er 22 år og til dagligt læser jeg biologi på Københavns Universitet. Jeg er en af instruktørene på unicykel øvede holdet. Jeg er selv unicykel udøver og har været det i mere end 9 år, samt være på landsholdet i mere end 5 år.

Derfor har jeg gode forudsætninger for træning af holdet, hvor jeg kan rådgive og hjælpe hvert individ på holdet.

Telefon: 22450097

Email: annaamh@hotmail.com

Anne Jeppesen

Hej, jeg hedder Anne og er 25 år.

Til hverdag læser jeg Biologi-Bioteknologi på KU, og meget af min fritid bruger jeg på at undervise i gymnastik. Jeg startede med at undervis da jeg var 13 år, og har gjort det mere eller mindre lige siden. Først som hjælper (2 år), så som hjælpetræner og siden 2010 som instruktør. I løbet af årene har jeg undervis gymnaster i alderen 3 til 18 år på mange forskellige hold børnehold, showdance, rytmehold og spring-rytmehold. Jeg startede til gymnastik som 2-årig, og har været en aktiv gymnast lige siden, dog mere sporadisk de seneste år pga. skader.

Jeg glæder mig til at undervise en masse glade børn og unge

I tilfælde af spørgsmål kan jeg kontaktes på tlf. 30 66 08 18 eller mail anste92@yahoo.dk

Anne Palle Christensen

Uddannet på Gerlev IH og på lærerseminarium med idræt.

Jeg har undervist i skolen og foreninger.

Nu arbejder jeg med ældre træning i forskellige discipliner: motionsgymnastik M/K, fitness, pilates,

yoga, effekt, varmvandstræning, stolegymnastik og stavgang m.m.

Er gymnastikvejleder i DGI Midt og Vestsjælland og har deltaget i DGIs foreningsarbejde på

Klub-, landsdel- og landsplan. Har tilrettelagt kurser, ferielejre og stævner.

Annika Holland

Hej, jeg hedder Annika og jeg er 17 år gammel. Jeg er en glad og åben pige som til dagligt går i 2g på Himmelev Gymnasium. Før det gik jeg på Vestsjællands Idrætsefterskole hvor jeg sprang en del stor trampolin. Jeg begyndte til trampolin i år 2013, dette er en sport som jeg brænder meget for og som betyder en helt del for mig. Jeg synes trampolin er det fedeste sport, fordi man altid kan lære nye spring og man for prøvet en masse grænser med sig selv af. Det er en sport med massere af energi og spænding. Men en af de ting jeg elsker aller mest ved denne sport er, at man for et speciel bånd med folk. Man får ikke kun et tæt bånd med sit eget hold men også med folk fra andre hold, klubber og endda også andre lande.  

Jeg blev dog nød til at stoppe til trampolin efter en lang periode med rygskader, men ser nu rigtig meget frem til at kunne lære fra mig.

Asta-Fernanda Hilfling Nielsen

Hej, jeg hedder Asta-Fernanda. Efter sommerferien går jeg i 8.klasse på Absalons skole. Jeg har gået til Akrobatik i omkring 5 år nu, og er i gang med mit 3 år på konkurrence holdet. Jeg elsker akrobatik og at lære det jeg kan fra mig. Jeg glæder mig til sjov og lærerig sæson som instruktør på mini Akro holdet.

Birgitte Bjerring

Hej, jeg hedder Birgitte Bjerring og er født og opvokset her i Roskilde.

Jeg er træner på miniholdene i stortrampolin. Miniholdene er for de 5-7 årige børn der synes trampolin er vildt sjovt.

Det er vigtigt at børnene har det sjovt mens de er til trampolin, men jeg vil til trods for deres unge alder, lægge vægt på at børnene lærer at springe nogle flotte grundspring, som kan bære dem videre til de lidt sværere spring.

Jeg har to piger som også springer trampolin og det var den ældstes start på sporten der gjorde at jeg valgte at blive træner.

Når jeg ikke træner trampolinbørn arbejder jeg som farmakonom på Holbæk Sygehus.

Fritiden bliver brugt på trampolin, løb og familien.


Bo Belkov

Hej alle

Jeg er en mand på 36 år, som har dyrket springgymnastik siden jeg var 13 år.

Jeg har undervist i springgymnastik siden jeg var 16 år, hvor jeg startede som hjælpeinstruktør, og fik mit eget hold som 17 årig.

Jeg har undervist flere steder idanmark, lige fra Svogerslev til Frederikshavn, til Hedehusene og Himmelev.

Min passion er springgymnastik, da jeg ikke er så meget rytmisk, men kan dog brygge en serie sammen.

Jeg fuldt ud uddannet instruktør og holder mine springtekniske og springsikkerhed vedlige via kurser, som jeg varmt kan anbefale.

På holder lægger jeg meget vægt på det sociale, det sjove men også det seriøse. Min filosofi er at: "Er holdet seriøst og morsomt, holder holdet også godt sammen"

Kontakt oplysninger:

Tlf: 23 91 40 40 bedst efter kl.15:00

Mail: bo@roskildegf.dk

Cecilia Møller
Jeg hedder Cecilia, jeg er 23 år gammel, og til daglig læser jeg kommunikation og dansk på Roskilde Universitet.
Jeg elsker gymnastik og det at bevæge sig og udtrykke sig til musik. Jeg har gået til gymnastik i en del år efterhånden. Jeg startede, da jeg var barn, og igen efter jeg kom hjem fra efterskole, men med nogle års pause i mellem, hvor jeg blandt andet gik til dans. Før jeg flyttede til Roskilde, var jeg også hjælpeinstruktør for forskellige børnehold i den lokale gymnastikforening.
Jeg har nu gået til gymnastik hvert år siden efterskolen, og det fylder rigtig meget i min hverdag. Lige nu går jeg selv til gymnastik på Foxy Ladies & Gentlemen her i foreningen, som jeg har gjort siden jeg flyttede til Roskilde i 2014.
I denne sæson skal jeg være instruktør for rytmesiden på Team Novus sammen med Line, og jeg glæder mig meget til nye og spændende udfordringer og en masse gode timer med gymnasterne.
Cecilie Dyhrberg

Hej

Mit navn er Cecilie Dyhrberg, jeg er 18 år gammel og til dagligt går jeg i 2g på roskilde katedralskole, jeg læser biologi, kemi og idræt. Og før det gik jeg på gymnatik efterskolen vesterlund. Jeg har selv sprunget stor trampolin i 5-6 år. Jeg synes trampolin er en fed sport, med masser af energi og spænding, derudover er det fedt at kunne prøve grænser af med sig selv og mærke at man bliver bedre og bedre, der er altid noget ny man kan lære indenfor trampolin. Jeg brænder for at lære fra mig og jeg er en meget frisk, aktiv, glad og imødekommende pige.

Mobil: 60238298

Mail: cillebear@gmail.com

 
Charlotte Munch

Hej, jeg hedder Charlotte!

Jeg er 50 år, arbejder som matematik og idrætslærer, og læser til matematiklærer ved siden af. Derudover har CrossGym min helt store interesse. Det startede i det små, voksede sig STORT, og det blev den helt store kærlighed. Jeg startede CrossGym op fra bunden i IF Frem Bjæverskov, med start i juli måned 2012, og det voksede sig hurtigt stort, og jeg har haft den STORE fornøjelse, at træne mere end 280 forskellige personer, voksne som unge. 

Nu er min situation imidlertid den, at begge mine døtre har valgt at ro i Roskilde Roklub, så jeg tilbringer  5-6 aftener/ formiddage om ugen i Roskilde, og derfor har jeg valgt at skifte til Roskilde Gymnastikforening.

Jeg har tidligere haft flere forskellige hold bl.a. puslinge, børnehold, spring/rytme piger, aerobic, step og så naturligvis CrossGym for kids.

Jeg er gift med John, som også ind i mellem vil være at finde på mit hold, og han vil også være den der overtager træningen, når jeg måtte være forhindret. Vi bor i Bjæverskov... men giver nu jer chancen for at få lov til at få lidt "sygt hård træning" ?? (det er Johns motto).

Ses vi ?? Det håber jeg 

Christina Beringskjold

Jeg hedder Christina Beringskjold, jeg er 31 år og bor i Solrød men er oprindeligt fra Vordingborg. Til hverdag arbejder jeg i Social Psykiatrien i Ishøj/Vallensbæk.

Jeg startede til stortrampolin da jeg var 7 år og har gået til sporten i små 10 år. Jeg var de sidste par år hjælpetræner på nogle af børneholdene. Jeg har deltaget i utallige klubtræf, DanCup og DM. Da jeg blev 12, startede jeg ved siden af til springgymnastik, dette har været en del af mine teenageår. Jeg lavede mest spring og til slut var jeg instruktør i nogle år.

Jeg har holdt en lang pause fra gymnastikken og har i stedet brugt fritiden på klatring, MMA og fitness, men nu var tiden til, at jeg ville søge tilbage mod trampolinen

Didde Bendiksen

Jeg er 22 år og har været aktiv inden for gymnastik stort set hele mit liv, både som gymnast og senere også som hjælpeinstruktør og instruktør. Ud over at være instruktør, går jeg på Foxy ladies and gentlmen i foreningen. Til daglig læser jeg til dagtilbudspædagog ude på Absalon i Roskilde, hvor jeg er færdig til februar. Derudover er jeg uddannet børneyogalærer og bruger også dette i min gymnastik undervisning. Jeg skal i den kommende sæson have forældre/barn 3-5 år, og Rollingerne 3-5 år.


Esben Ro Egebo Buhl

Jeg har været i Roskilde Gymnastikforening igennem hele mit liv, først som aktiv gymnast og siden 2002 instruktør i foreningen.

Jeg har været aktiv i Roskilde Gymnastikforening bestyrelse siden 2007.

Jeg er kontaktperson for alle springholdene.

Ved overordnet spørgsmål ang. holdene kan jeg kontaktes på 31627630. Mail: buhl@roskildegf.dk

 

Frank Hansen

Hej med jer
Jeg hedder Frank
Jeg er uddannet træner i spring gymnastik og Stortrampilin.
Har været træner her i foreningen i mange år.
Startede som hjælpetræner, har derefter haft diverse hold, Stortrampolin og diverse springhold, fra børn ca. 5-6 år 
Til juniorhold op til 17-18 års unge mennesker.
Jeg springer os selv stadig lidt.
Jeg er glad for at være træner og dele ud af min store viden inden for springgymnastik

Jeg kan kontaktes
Mail.
frankrhansen@hotmail.com
Mobil. 40814209

Frederik Søgård

Jeg er 19 år gammel og bor i Roskilde. Jeg går i 3.g på Roskilde Katedralskole, og i min fritid arbejder jeg i Roskilde vin. Jeg har tidligere været Trampolinspringer, og er derfor klar til at give den gas som træner og lære fra mig. Jeg er frisk, imødekommende og glad. heeep!!

Frederikke Hald Madsen

Jeg er en glad og imødekommende pige på 22 år, som lever og ånder for gymnastik - herunder især sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau siden 8-års alderen. Jeg har stor erfaring med gymnastik, da jeg har dyrket det, siden jeg var 2 år gammel. Udover mange år på Roskildes sportsacrohold så har jeg også gået på KBH''''s ynglingehold og Roskildes Repræsentstionshold.

Jeg har igennem flere år været hjælpetræner på diverse puslingehold, spring og rytme hold og af flere omgange sportsacroholdet, som jeg yderligere har været træner for sammen med Karina. Jeg har i denne forbindelse opbygget stort kendskab til at lære fra mig samt at arbejde med gymnaster i alle aldre. Jeg kender konkurrenceverdenen ud og ind og har selv vundet flere medaljer samt titlen "årets serie", hvilket danner grundlag for en viden, som jeg kan give gymnasterne, når jeg i denne sæson sammen med Karina, Cecilie og Pernille skal være hjælpetræner for Roskildes sportsacro konkurrencehold. 

Udover gymnastikken læser jeg til dagligt Psykologi på Københavns Universitet, og jeg arbejder i et børnehus samt som hjemmetræner for en dreng med infantil autisme. Yderligere er jeg frivillig på BørneTelefonen.

Freja Bjerregaard
Hej jeg hedder Freja og er 13år gammel. Jeg er hjælpetræner på ethjulet holdet. Jeg har kørt på ethjulet i 7 år og er nu på landsholdet. Jeg har arbejdet som hjælpe træner i et på år og trænet SFO. 

Hans-Henrik Schmidt

Har nydt gymnastikken i snart 40 år. Startede som konkurrence gymnast i RG og senere Køge bugt. Har undervist i alt fra Hop Shop til stortrampolin. (Dog ikke grand prix ) startede sågar dette herre motionshold op for 20 år siden.  I de sidste 8år har jeg undervist piger i Teamgym ude i Gadstrup. Men trænger nu seriøst til noget mandehørm og store rundsving.   Til daglig er jeg tømrermester og er netop flyttet retur til Roskilde efter et smut til Gadstrup på 20 år.  Glæder mig til at byde dig velkommen til en time i godt selskab

Helle Nordahl

Jeg hedder Helle Nordahl og har været instruktør på Sports Acrobatik øvede i 9 år, og i de 9 år har jeg haft meget stor glæde at arbejde med de dejlige gymnaster som har gået på holdet.


Jeg er 52 år, gift og har 2 piger som begge har været aktive i foreningen både som gymnaster og instruktør.

Til daglig er jeg servicekonsulent i Berendsen.

Jeg selv har dyrket rytmisk gymnastik i foreningen siden jeg var lille, bl.a var jeg i mange år gymnast på Grand Prix hold på konkurrenceplan.

Vi er to instruktør på holdet, Isabel Nielsen og jeg, derudover er vi så heldige at have Julie Lynggaard Olsen og Sofie Vejlstrup. Julie har været aktive gymnaster på vores Sports Acro øvede hold og har været det i mange år.

Jeg glæder mig altid til hver træningsaften, og går altid hjem med en stor glæde over hvor at se hvor dygtige pigerne er på holdet.


Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 73 90 52 eller på mail nordahl@roskildegf.dk

Ida Baes

Hej, jeg hedder Ida. Jeg er 19 år gammel, og har dyrket gymnastik i 4 år. Jeg elsker gymnastikken, og glæder mig til at starte ny sæson! Jeg har førhen gået på Sorø gymnastikefterskole, samt på DGIs Aspiranthold. Når jeg ikke laver gymnastik, går jeg efter sommeren i 3.g på Himmelev Gymnasium, hvor jeg læser biokemi.

Tlf: 31762537

mail: idabaes@gmail.com

Jeppe Munkholm

Hej mit navn er Jeppe Wexøe Søndergaard Munkholm, jeg er 19 år gammel og  bor i Tune sammen med mine forældre og søster. I hverdagen arbejder jeg som vikar på min gamle folkeskole da jeg holder sabbatår, derudover træner jeg i fitness i min fritid.

Et par ord om mig selv ville nok være åben, imødekommende, og god til at håndtere stress og holde overblik.  

Johanne Lea Hjøllund Petersen
Hej. Jeg er 17 år, og går i 2.g på Roskilde katedralskole. Jeg er nu på mit andet år som instruktør for unicykel begyndere, og har også været hjælpeinstruktør førhen. Jeg startede med at cykle i 2012, og har gjort det lige siden.
Jonas Hjorth

Jeg hedder Jonas Hjorth er 19 år gammel, har lavet gymnastik de sidste 14 år.

Har været hjælpetræner i 5 år og instruktør i 2 år. Har selv lavet konkurrence gymnastik i en del år og undervist i det de sidste 3 år.

Karina Visholm Andersen

Jeg har selv været en meget aktiv gymnast - og startede som mange andre, ved at min mor tog mig med til "forældre barn" dengang i Slagelse gymnastik forening.

Jeg var aktiv gymnast både på "Elite spring pigerne" samt på Sports acrobatik holdet i Slagelse - hvor jeg deltog i adskillige konkurrencer. Her konkurrerede jeg i ca. 10 år.

Jeg er gift og bor i Roskilde, med min mand, samt vores 2 børn Oscar og Felix.

Til dagligt arbejder jeg både hjemmefra, men ellers i Købehavn hos DellEMC som "Projekt Manager"

Udover de mange timer som jeg bruger på acroen – forsøger jeg selv at dyrke lidt motion (,")

Du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du vil vide.

Kærlig Hilsen

Karina

Jeg kan træffes alle hverdage fra 09.00 på

Telefon: 21406197 eller

Altid på mail: roskilde-sportsacro.konkurrence@hotmail.com


Kathrine Cornali Lerche

Mit navn er Kathrine Cornali Lerche og jeg er træner for begynder unicyklister i Roskilde gymnastikforening, sammen med Anna Møller Hansen og vores hjælpetræner Freja Bjerregaard.

Til daglig læser jeg jura på Københavns universitet.
Jeg startede selv med at cykle på ethjulet da jeg var 8 år gammel, og jeg har dermed cyklet i omkring 12 år. Jeg har været træner for begyndere i mange år, både i Roskilde og i Jyllinge.  

Sammen med blandt andre Anna og Freja, træner jeg på det danske landshold i ethjulet (Danish Freestyle Team - DFT)

Mobil: 26 71 02 31
Katja Vandsted

Hej, jeg hedder Katja og er 52 år. 

Jeg har trænet børn i trampolin de sidst 8 år og børn i alderen 3-13 år på begynder og let øvede. 

Jeg begyndte at få øjnene op for trampolin da min datter begyndte at springe trampolin. 

Andrea er 12 år og springer på konkurrence holdet

Kim Jørgensen

Jeg hedder Kim Jørgensen og er bestyrelsesmedlem i Roskilde Gymnastikforening.

Jeg er kontaktperson for flg. hold: Børn & deres aktive voksne, Smølferne samt Rollingerne.

Derudover er jeg instruktør på holdene: Springmusene, Springlopperne, Smølferne og TeamGym.

Kontakt: kim@roskildegf.dk

Kirsten Damm
Jeg har gået til gymnastik, siden jeg var barn og har undervist i ca. 50 år, - startende i de frivillige gymnastikforeninger og senere også som lærer i folkeskolen i 36 år. Jeg har haft mange typer hold fra små børn over springgymnastik og rytmepiger til motionshold og konkurrencegymnastik. Jeg er gammel Grandprixgymnast og -instruktør, og jeg har gået på rep.hold, afterrep.hold og er stadig aktiv gymnast på DGI Masterrep.hold i Roskilde.
Kisothaman Sithamparapellai

Mit navn er Kisothaman Sithamparapellai (Kisor). Jeg er er blevet student i 2017, hvilket har medført at jeg er på sabbatår og underviser i parkour og arbejder som sælger i Elgiganten. Jeg underviser i parkour hos Roskilde gymnastikforening, og en hel masse andre foreninger. Jeg har dyrket parkour siden 2012, og har undervist siden 2014! Som parkourinstruktør, fokusere jeg meget på jeres barn/børns individuelle styrke og mål, og hjælper dem med og rykke deres mentale, som fysiske grænser! Dette er også en del af min motivation til og dyrke bevægelsesformen parkour, og dette har hjulpet mig med og finde en indre ro!

Telefon: 26703577


Lars Walmod
Jeg hedder Lars Walmod og er formand i Roskilde Gymnastikforening. Jeg er derudover kontaktperson for Sports Acro- og Trampolinafdelingen.
I hverdagen er jeg instruktør på trampolinafdelingens konkurrencehold, og når jeg ikke står i hallen, arbejder jeg som elektriker.

Mail: walmod@roskildegf.dk

Laura Danielsen
Line Olesen

Mit navn er Line Olesen og jeg er 25 år gammel og jeg er rytmeinstruktør på mix-holdet Team Novus (13-17 år). Jeg har før været instruktør på holdet Rytme og Dans, men skal nu mod nye udfordringer og glæder mig rigtig meget til at komme i gang med det nye hold.
Jeg er bosiddende i Roskilde og læser til socialrådgiver. Samtidig dyrker jeg en masse gymnastik, som jeg har gjort det de seneste 23 år efterhånden, så det har altid fyldt meget i min hverdag og jeg vil ikke kunne undvære det, da det giver en masse god energi og motion.
Glæden ved at se de unge udvikle sig gennem gymnastikken er en gave og jeg glæder mig til en god sæson med masser af glade og friske gymnaster.

Mail: olesen1310@hotmail.com                      

Telefonnr: 30623216


Mads Overgaard-Larsen

Jeg hedder Mads Overgaard-Larsen er 41 år og har været i Roskilde Gymnastikforening i 20 år og været stor trampolin træner siden 1998. 

Jeg er bygningsmaler og har været det i 16 år.

Jeg glæder mig til at lære dig nogle spring på trampolinen. 

Du kan kontakte mig på mobil:20633783 eller på mail: maol@lite.dk

Maila Walmod


Mit navn er Maila Walmod og jeg er 27 år. Jeg er trampolintræner og læser ved siden af idræt på KU med stor interesse for sportspsykologi.

Passionen for trampolinsporten kommer fra hjertet og jeg har selv sprunget trampolin i 17 år og været aktiv på landsholdet, inden jeg sluttede karrieren i 2016. At være i trampolinhallen og give gode oplevelser til springglade børn, unge og voksne er super fedt og motiverende og det jeg brænder for! Til mine træninger er der højt tempo, grin og gode rettelser og fokus på god teknik. Jeg hjælper også gerne med spørgsmål af enhver karakter så godt jeg kan, og mine styrker ligger særligt inden for fysisk træning, bevægelighed, præstation, teknik og kost - noget af alt det jeg nørder inde på KU ) Jeg er cheftræner for trampolinafdelingen i Roskilde Gymnastikforening og certificeret ATK-træner under GymDanmark. Desuden er jeg ved at uddanne mig til coach fra Mindjuice og tager også GymTræner 2-uddannelsen aktuelt.


Martin Ilsøe
Jeg er 35 år, og har altid været vild med gymnastik, siden jeg startede som 2-årig. Jeg har bl.a. gået på Gørlev idrætsefterskole, hvor jeg startede min instruktøruddannelse.
Som træner brænder jeg for det jeg laver, jeg elsker de succesoplevelser gymnastikken kan give, og håber på at se en masse gymnaster som også ønsker at opleve dette.
Jeg har været træner på springhold i 12 år for både nybegyndere og øvede. Sideløbende har jeg taget et hav af kurser i spring, akrobatik, dans, airtrack, leg, trampolin mm. da jeg nyder at hente inspiration fra andre, især mine medinstruktører.
I træningen vil jeg lægge vægt på høj aktivitet, sjov og leg, individuel udvikling, og allervigtigst det sociale fællesskab som er forudsætningen for at man trives og udvikles som gymnast og menneske.
ccc94623@mail.jubii.dk – mob: 27290521
Mathilde Kronholm Nelson

Hej, jeg hedder Mathilde og jeg er 17 år gammel. Jeg har lige afsluttet et år på Gymnastikefterskolen Stevns, men inden det var jeg også træner indenfor trampolin. Jeg har selv sprunget trampolin i mange år og jeg glæder mig til at lære fra mig og forhåbentlig give glæden til trampolin videre. På mit hold bliver der seriøs træning, men også tid til at hygge sig og få et bånd med sine holdkammerater.

Noah Waynert
Jeg hedder Noah og er en glad og imødekommende fyr, som i sin hverdagen går på Roskilde Katedralskole i 3.g. Jeg har været i foreningen i 3 år efter at have været på Ringe efterskole i et år. Jeg træner Stjerneskud og Supernova i min fritid når jeg ikke selv går til gymnastik.
Ny Instruktør
Ukendt instruktør
Phie Lambert

Jeg er 26 år og har altid gået til gymnastik. Jeg har både været springer og rytmegymnast, men efter mit efterskoleophold valgte jeg at fokusere på rytmedelen. Jeg har gået på et ungdomshold på Fyn i fire sæsoner, til dans et halvt år og på seniorholdet her i Roskilde Gymnastikforening i to sæsoner.

Siden 2009 har jeg været træner på forskellige rytmehold, og her i foreningen har jeg tidligere været instruktør på Juniorpigerne i fire sæsoner og Flexibility i én sæson. Denne sæson er det tredje sæson jeg skal være instruktør på rytmesiden af Foxy Ladies and Gentlemen.

Udover jobbet som instruktør fungerer jeg også som kontaktperson mellem rytmeinstruktørerne, deres gymnaster og bestyrelsen. Jeg ved selv, hvor fedt det er at blive udfordret og derved også udvikle sig, og det glæder jeg mig til at skulle give videre til mine gymnaster.

Jeg er vokset op i en lille by syd for Kolding, har boet i Roskilde i 3,5 år og bor nu i Søborg. Ved siden af gymnastikken studerer jeg Leisure Management på Absalon i Trekroner og arbejder med et studierelevant studentermedhjælperjob inde hos Tivoli.

Jeg glæder mig helt vildt meget til at starte op på en ny gymnastik sæson og give den max gas sammen med en masse gymnaster, både nye og gamle.

Rie Dabelsteen
Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening i rigtig mange år, hvor jeg bl.a. har beskæftiget mig med voksne gymnaster.
P.t. har jeg et senior-hold over 60 år i Roskilde-Hallen om formiddagen og et M/K hold på Sct. Jørgen Skole tirsdag fra kl. 18.00 - 19.00.
Jeg har været bestyrelsesmedlem i foreningen og har været dommer i grand-prix konkurrence gymnastik.
Jeg har været aktiv gymnast i R.G. på forskellige hold og deltaget i konkurrence-gymnastik.

Mail: Rie43@hotmail.com
Mobil: 22358786  46480536

Rikke Skjold Larsen

Jeg er en aktiv og engageret pige, der altid er frisk på nye udfordringer. Til dagligt arbejder jeg som lærervikar på Hvalsø Skole samt tjener og bartender på SoHo Food-Lounge-Music i Roskilde.

Jeg er tidligere elitedanser, men efter 19 år i branchen, danser jeg nu kun stilarten jitterbug på højere niveau.

Jeg har stor erfaring indenfor undervisningsfaget, da jeg har stået som hjælpetræner hos Reinhards Dans siden år 2005.

Rolf Bluhme Hansen

Jeg har undervist i springgymnastik i ca. 30 år.

Derudover er jeg aktiv i bestyrelsen og står for Roskilde Gymnastikforenings hjemmeside og medlemssystem.

Til dagligt arbejder jeg som IT-servicekonsulent.

Jeg har 3 børn, som alle er aktive i Roskilde Gymnastikforening.
 
Tlf. 53 62 90 84, træffes efter kl. 16.30
 
Mail: bluhme@roskildegf.dk
Rune Kern Hansen
Hej mit navn er Rune Kern Hansen. Jeg er 18 år og går på Stenhus gymnasium og HF til hverdag. Det er dog ikke det eneste jeg bruger min tid på. Jeg er nemlig parkour træner og har været instruktør i Holbæk Gymnastikforening i lidt over et år. Som instruktør handler parkour om tre ting. At have det sjovt er utrolig vigtigt, at man trives socialt og at man selvfølgelig opnår noget ved at være med. I min fritid dyrker og træner jeg også meget parkour. Det ved parkour som nok mest har fanget mig er det fri aspekt, det at parkour i princippet ikke kræver en masse ting bare lysten til at dyrke det og så kan man næsten ikke gå nogen steder uden at man ser muligheder for parkour. Parkour er en livsstil som jeg i til deleshed anvender.
 

Mail: rune_kern_hansen@hotmail.com

Mobil: 50420311

Sanne Jusjong Larsen

Hej!

Jeg hedder Sanne Jusjong Larsen, jeg er 19 år gammel og til hverdag går jeg i 3.g på Roskilde Katedralskole hvor jeg læser biologi/matematik/idræt. Jeg har i årene 2010-2015 dyrket trampolin på konkurrenceniveau, hvor jeg både har lært en masse omkring det at turde bryde sine grænser engang imellem, målsætning og mentalitet og så har jeg selvfølgelig fået nogle fantastiske venskaber igennem den her sport.

I min fritid dyrker jeg fitness på konkurrenceplan, samt crossfit og så selvfølgelig en smule trampolin.

Jeg er en glad og smilende person, som altid er klar til at lære fra sig.

Vi ses!

Sarah Bendix Larsen

Jeg er en frisk og imødekommende pige på 19 år, som har dyrket gymnastik siden jeg var helt lille. Dog startede min ægte passion for gymnastikken som 8-årig, da jeg startede som acrobat på Roskilde sportsacrobatik aspiranthold. Få måneder senere rykkede jeg op på konkurrenceholdet, og konkurrerede til både sjællands- og danmarksmesterskaberne i 7 år. Her formåede jeg at vinde både guld-, sølv- og bronzemedaljer med hjem. I de sidste 4 år af min tid på konkurrenceholdet, startede min far som træner på holdet også, og jeg har savnet acrofamilien lige siden jeg drog afsted på efterskole som 16-årig. Alt imens jeg dyrkede akrobatik på konkurrenceplan, startede jeg også som hjælpetræner på 2 springgymnastikhold i Roskilde Gymnastikforening (4-6 år og 7-10 år), hvor jeg fik kendskab til at arbejde med gymnaster i flere aldersgrupper, lave opvisningsserier og vedligeholde et godt fællesskab og sjovt og lærerigt miljø.

Jeg gik på Sorø Gymnastikefterskole årgang 16/17, hvor jeg både fik vedligeholdt akrobatikken, men også fik forståelse og teknik for en masse andre grene inden for gymnastikken. Heriblandt Grandprix (som jeg konkurrerede i til efterskolernes danmarksmesterskaber), dans og springgymnastik. Jeg glæder mig til at kunne lære fra mig og inddrage en masse af den viden som jeg har fået med mig på vejen, i de opvisninger som vi skal ud med i løbet af sæsonen.

Udover at være Instruktør sammen med Helle Nordahl på aspirantholdet, arbejder jeg deltid i Imerco og går i 3.g på Roskilde Katedralskole.

Signe Kristensen

Jeg er 21 år, i min hverdag er jeg studerende.

Jeg har gået til gymnastik i hele mit liv, siden jeg var 9 år gammel har jeg dyrket det på elite niveau. Har deltaget i mange store stævner, som Gymnastrada, VM for hold. 

Dyrker desværre ikke gymnastik på højt niveau mere, da jeg har fået en skade.

Har stor erfaring med gymnastik, eftersom jeg selv har dyrket det i mange år. 

Har været aktiv instruktør i Roskilde Gymnastik forening siden 2014.

Er en frisk og glad person, som er klar på at lærer alt hvad jeg kan fra mig. 

Det som jeg fokuserer på er at holdet udvikler sig, men også dig selv som person, føler at du får lært det du ønsker.


I kan kontake mig

mobil: 28761623

mail: signe-sandie@hotmail.com


Mvh. Signe Kristensen


Simone Skinbjerg

Jeg hedder Simone og er 28 år. Jeg er fornylig flyttet til Roskilde, hvor jeg nu skal træne Sports Acro Konkurrenceholdet sammen med Karina og Frederikke. Jeg er uddannet tandplejer og arbejder til daglig i Holbæk. Oprindeligt er jeg opvokset på Lolland hvor jeg selv har dyrket sports acro, men i forbindelse med studiet har jeg boet i København, hvor jeg var med til at starte et helt nyt acrohold op. Dette har jeg haft i 6 sæsoner, og er nu klar til at blive en del af sports acro holdet i Roskilde. Jeg glæder mig meget til at møde jer J

De bedste hilsner 

Simone Skinbjerg

Solvejg Sørensen

Har altid været en meget aktiv gymnast og dyrket konkurrence gymnastik, Grand Prix på eliteholdet i RG i flere år.

Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening siden 1986.

Startede med: Puslinge og 2 børnehold, Work out, Callanetics, Aerobic, mave baller og lår og Stavgang.

I 1990 startede jeg Rytmeakrobaterne op, med Acro/ rope skipping. Senere Aspiranterne som Pia og Helle overtog og Sports Acro konkurrenceholdet sammen med Mie og Karina. Deltog ved SM og DM fra 2008-2014 hvor pigerne fik mange flotte medaljer med hjem i guld, sølv og bronze.

Fortsætter igen i denne sæson med Aerobic, mave, baller og lår holdet.

Foruden har jeg været med i Roskilde Gymnastikforenings Bestyrelse 1986-2013 som kasserer mv.

Arbejder til dagligt som regnskabschef i Roskilde.

Mail: solvejg.s@post.cybercity.dk

Telefon 51364638

Steffen Borgstrøm

Jeg har været instruktør på en række spring/rytmehold, samt arbejdet på en idrætsefterskole i Jylland.

I dag bor jeg i Roskilde med min familie.

Mail: steffen@unicum.dk

Tlf: 2969 1417
Sussie Karen Hermansen
Hjælpeinstruktør
Alexander Thøgersen

Jeg er 22 år holder mig meget fysisk aktiv. Jeg går til fitness 4 gange om ugen, hvor jeg træner både styrke træning, balance og calisthenics. Jeg kører også mountainbike i weekenderne, og nu går jeg til gymnastik og er blevet hjælpetræner. Jeg glæder mig at være hjælpetræner i Roskilde Gymnastikforening og ser frem til de nye udfordringer det vil bringe.

Amanda Mørck

Hej, mit navn er Amanda og jeg er 13 år. Jeg bor her i Roskilde med min storebror og mine forældre, og har gjort det hele mit liv.

Jeg har tidligere været hjælpeinstruktør på Springlopperne. Nu er jeg hjælpeinstruktør på Mini acro og glæder mig rigtig meget til at lære alle acrobaterne at kende.

Jeg er selv udøvende acrobat og har gået til acrobatik 2 år på aspirantholdet og er nu i gang med mit fjerde år på konkurrenceholdet.

Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle lære fra mig som hjælpeinstruktør på Mini acro.

Andrea Bodekær Olsson

Jeg er 13 år og bor i Roskilde med min lillesøster og forældre.

Det er mit første år som hjælpetræner på Sports Acrobatikholdet for aspiranter og øvede. Jeg glæder mig rigtig meget til at hilse på holdet og træne serier, styrke, momenter og udtryk.

Jeg har selv dyrket gymnastik i ca. 5 år, inden jeg startede til Sportsacrobatik for 2 år siden. Sidste år gik jeg på konkurrenceholdet, hvor jeg glæder mig til at fortsætte den kommende sæson.

Jeg elsker at dyrke sportsacrobatik og være aktiv. Det giver gode venskaber og masser af sjove oplevelser.

Andrea-Evelina Vandsted Dalgaard

Jeg er 13 år og har sprunget i trampolin siden jeg var 3 år gammel.

Anna Rose Bjørnø Mogensen

Jeg hedder Anna, og jeg er 13 år gammel.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 3, og har lavet akrobatik siden jeg var 8. nu går jeg på Roskildes konkurrence akrobatikhold.

Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise Smølferne.

Astrid Danielsen
Mit navn er Astrid. Jeg er 14 år og går i 8. klasse.
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 7.
Jeg har prøvet spring men det var jeg ikke så vild med så startede jeg tll acrobatik og har gået til det lige siden.
Bella Olivia jægerga Nielsen
Jeg er 15 år gammel og går på campusskolen i Ringsted. Jeg har sprunget trampolin siden jeg var 13 år.
Bianca Victoria Løvendorf Vedsted
Charlotte Grann Hyldig

Hej.

Mit navn er Charlotte Hyldig. Jeg er 13 år gammel, og går i 7. Klasse på Lynghøjskolen i Svogerslev. Jeg har gået til trampolin i snart 3 år - og har fået mange nye gode venner. Jeg er hjælper på et hold hver fredag. Jeg elsker og se dem jeg underviser blive bedre, og altid hoppe ind i dugen med et smil på læben. Nu går jeg til trampolin flere gange om ugen, og jeg synes der er noget alle burde prøve:)

Med venlig hilsen

Charlotte


 
Ella Bluhme Hansen
Jeg er 12 år gammel og går i 6. klasse

Jeg går selv til springgymnastik og har gået til gymnastik siden at jeg var 2 år gammel 

Emilie Bisgård

Hej. Jeg hedder Emilie, og jeg er 13 år gammel. Jeg går i 7. klasse på Trekronerskolen.

Jeg har selv gået til mange forskellige former for gymnastik næsten hele mit liv, og nu går jeg til sportsacro på 3. år og til rytmegymnastik på Team Novus.

Jeg glæder mig til at være sammen med jeres børn på Rollingerne!

Emma Dione Jurs
Emma Hald
Jeg hedder Emma jeg har gået til gymnastik siden jeg var 5 år gammel, jeg går til springgymnastik, men har prøvet mange forskellige slags gymnastik. Jeg er 14 år går i 8.kl og har altid elsket at dyrke gymnastik - særligt at springe synes jeg er sjovt. Jeg glæder mig til at være hjælpetræner og til at inspirere krudtuglerne til at få det bedste ud af deres gymnastik.
Filippa Plæhn

Hej, jeg hedder Filippa Plæhn og jeg er 13 år gammel.
Jeg har dyrket gymnastik i 10 år, hvoraf de seneste 5 år var springgymnastik. Da jeg for 3 år siden opdagede sporten stortrampolin, blev jeg meget bidt af denne sport og har dyrket det flere gange om ugen lige siden.
Lige nu springer jeg på konkurrenceholdet og jeg synes, det er rigtig fedt at springe, samt at lære nye spring og at blive bedre til disse.
Jeg har i det sidste års tid været hjælpetræner for gymnastik og trampolinhold og har været på kursus gennem GymDanmark.
Jeg elsker at lære fra mig og at se dem, jeg underviser, blive bedre til deres spring.
Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise dig:)

Med venlig hilsen
Filippa


Frederikke Rasmussen

Hej, jeg hedder Frederikke.

Jeg er 17 år gammel. Jeg har gået til springgymnastik siden jeg var helt lille, og har altid elsket det. Jeg har lige været på idrætsefterskole hvor jeg har dyrket en hel masse gymnastik. Jeg har før været hjælpetræner på nogle andre hold. Jeg har også selv gået på hold her i Roskilde Gymnastikforening.


Freja Hjortgaard
Hej jeg hedder Freja Hjortgaard, jeg er 14 år gammel. Jeg går på Himmelev skole i 8. klasse, på team Danmark linjen. I min fritid spiller jeg håndbold på elite plan. Jeg bor i Roskilde med min mor, far og mine 2 søstre.
Freja Sandau Lund

Jeg hedder Freja og er 13 år gammel. 

Til hverdag går jeg i 7 klasse. Jeg har gået til springgymnastik siden jeg var 7 år og har elsket det siden.

Jeg elsker gymnastik og jeg vil gerne give min glæde videre til andre
Frida Bjerring

Jeg hedder Frida Bjerring og er hjælper på stortrampolinhold.

Jeg er 13 år (snart 14), går på Lynghøjskolen i Svogerslev og springer selv på konkurrenceholdet i stortrampolin i min fritid. 

Jeg synes det er hyggeligt at kunne hjælpe andre med at lære den sport jeg selv brænder for og håber jeg kan motivere dem til at blive ved :-)

Ida Naumann
Jeg hedder Ida. Jeg er 11 år, og jeg går i 5. klasse på Absalons Skole i Roskilde. I min fritid går jeg til spejder og dans. Jeg elsker at være aktiv i min fritid, og jeg glæder mig meget til at skulle være hjælpetræner på Krudtuglerne
Julie Lynggard Olsen

Hej mit navn er Julie, jeg er 15 år gammel og går i 9. Klasse på Østervangsskolen.
Jeg er i gang med min 4. sæson som hjælpetræner her i Roskilde Gymnastikforening, og jeg elsker det! Jeg har selv gået til akrobatik i 8 år og er super spændt på at jeg nu skal være hjælpetræner på aspiranterne og øvede

Jeg glæder mig og ser frem til endnu en fanatiske sæson.

Karen Mathilde Skarnager Pedersen

Hej mit navn er Karen-Mathilde.

Jeg er 13 år gammel og går i 7. Klasse på Trekronerskolen.

Jeg har gået til gymnastik hele mit liv. Alt fra kolbøttegymnastik, spring, rytme og Sports acro.

I år går jeg til sports acro øvede på 3. År og Team novus rytme på 1. År.

Jeg har selv mindre søskende på 9, 3 og 2 så er vandt til mindre børn

Det er i år mit første år som hjælpetræner og glæder mig super meget til at være sammen med jeres børn på “Rollingerne”

Kathrine Krogh

Jeg hedder Kathrine. Jeg er 13 år, går i 7. klasse og er glad for springgymnastik.


Katrine Krogh Madsen

Hej,

Jeg hedder Katrine, og jeg skal være hjælper på Smølferne i denne sæson – det var jeg også sidste år. Jeg er 14 år og går i 9. klasse i Roskilde, hvor jeg også selv har gået til springgymnastik i min fritid en række år. Nu går jeg til sportsacrobatik på min tredje sæson – også i RG. Jeg glæder mig til at lære fra mig og hjælpe gymnasterne med deres udvikling i sporten!

Kirstine Bach Malon

Hej allesammen!
Jeg hedder Kirstine og er 14 år gammel. Jeg går i 8. på Klostermarksskolen og har nu været hjælpetræner i et år.

Jeg har gået til sports acrobatik siden jeg var 6 år gammel og springgymnastik siden jeg var 9 år gammel. Udover det går jeg til scenekunst og moderne dans og har før gået til disco og ballet.

Laura Moldrup Nielsen

Hej jeg hedder Laura og er 13 år gammel. Jeg går i 7. klasse på Hedegårdenes skole.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 4 år gammel, og har også dyrket stor trampolin i nogle år.

Jeg elsker at lave gymnastik, og har derfor valgt at være hjælpetræner på Stjerneskud.

Line Michaelsen

Jeg hedder Line og jeg er 13 år gammel. Jeg er en glad pige som elsker børn. Jeg går i 7 klasse på Absalon skole. Jeg har dyrket springgymnastik i ca. 4 år, jeg er dog stoppet pga. min tennis som jeg startede til og som jeg nu er knyttet til, men det holder mig selvfølgelig ikke fra at dele min viden om gymnastik til børn der gerne vil lære det.

Lisbeth Vejlstrup

Jeg er så heldig at være hjælpetræner på Sports Acro konkurrenceholdet. Jeg er uddannet pædagog, dog lige nu studerende på UCSJ.   Jeg selv løbetræner og dyrker Piloxing/knokout. Jeg ser frem til en spændende og energisk sæson, med nogle fantastisk dygtige Acrogymnaster.

Liv Hesse

Hej mit navn er Liv, jeg er 12 år og går i 6.klasse på Hedegårdenes Skole.

Jeg skal være hjælpetræner på Krudtuglerne og Springlopperne og jeg glæder mig til at lære jer alle sammen at kende.
Jeg elsker gymnastik og har gået til det i 6 år.
Luka Vedel Turner Jessen

Hej jeg hedder Luka og er 14år.

Jeg er hjælpetræner på Springlopperne.

Jeg træner selv Team gym og har dyrket gymnastik i 5år. Jeg var hjælpetræner for 2-4 kl. piger sidste sæson i en anden forening, og har også erfaring med børn fra min tid i legepatrujlen hvor vi legede med børnene i alderen 6-9 år i frikvartererne.

Mathilde Falkenberg

Hej, jeg hedder Mathilde, går i 7. klasse på Trekronerskolen og er 13 år.

Jeg elsker at være aktiv og bevæge mig, og har gået til mange forskellige sportsgrene: unicykling, speed skating, svømning, springgymnastik, atletik, tennis og dans.

Jeg har altid godt kunne lide musik og rytme, så derfor har dansen fanget mig mest.

Jeg glæder mig til at være hjælpeinstuktør, lære fra mig og møde en masse nye mennesker, som også elsker at danse.

Noah Waynert
Jeg hedder Noah og er en glad og imødekommende fyr, som i sin hverdagen går på Roskilde Katedralskole i 3.g. Jeg har været i foreningen i 3 år efter at have været på Ringe efterskole i et år. Jeg træner Stjerneskud og Supernova i min fritid når jeg ikke selv går til gymnastik.
Oda Bluhme Hansen

Hej jeg hedder Oda, er 18 år gammel
og går iف. G


Jeg har gået til gymnastik siden at
jeg var 2 år gammel 


Pernille Hald Madsen

Jeg er en imødekommende og smilende pige på 21 år, som lever og ånder for gymnastikken - særligt sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau i 12-13 år. Jeg har dog ikke blot erfaring inden for sportsacrobatikken, da jeg også har gået på mange opvisningshold såsom DGI juniorrep, DGI ynglinge (Nuværende aspiranthold) samt Gymnastikefterskolen Stevns årgang 14/15 for at videreudvikle mine spring og rytmiske evner. 

Jeg har igennem flere år været hjælpetræner for forskellige puslingehold, 1-2 klasses hold og af flere omgange sportsacrobatikholdet, som jeg yderligere også har været træner for sammen med Karina. Jeg har igennem alle disse år som hjælpetræner/træner fået kendskabet til at arbejde med gymnaster i forskellige aldersgrupper.

Jeg kender selv konkurrenceverden ud og ind, og har selv vundet flere medaljer samt vundet titlen "årets serie", hvilket danner grundlag for den viden jeg vil videregive så godt jeg kan i den kommende sæson, hvor jeg sammen med Karina, Frederikke, Simone og Lisbeth skal være hjælpetræner for Roskildes sportsacro konkurrencehold.

Udover gymnastikken læser til dagligt som fysioterapeut på Absalon, og arbejder i et børnehus samt som servicemedarbejder i Imerco Home.

Philip Guttorm

Jeg hedder Philip.
Jeg er selv gammel springgymnast. Glæder mig til igen at kunne hjælpe med, at undervise børn og unge i gymnastik.

Jeg er uddannet dyrepasser.

Philippa Thomsen

Jeg er 13 år, går i 7 klasse på klostermarksskolen. Jeg bor i Roskilde sammen med mine forældre og 2 søskende. Jeg har selv gået til gymnastik i 1 år og det her er mit 2 år.

Simon Hedengran

Hej, mit navn er Simon Hedengran, jeg er 17 år gammel og studerer på Roskilde Katedralskole. Jeg læser Fysik og Matematik. Før jeg startede på Roskilde Katedralskole, gik jeg på Vestsjællands Idrætsefterskole. Jeg  har sprunget stortrampolin i cirka 4 år. Så har jeg også gået til spring i 2 år. Jeg synes at trampolin er en dejlig sport, hvor man altid kan lære noget nyt, og hvis man interesserer sig for det, kommer man aldrig til at kede sig, samtidig med at man får brudt nogle grænser. Jeg elsker at lære fra mig, og lægger fokus på et godt miljø på holdet. Derudover er jeg en glad, frisk og imødekommende dreng.

Sisse Friis Tvede

 

Jeg hedder Sisse og går i 8. klasse på Klostermarkskolen i Roskilde. Jeg går til trampolin og det har jeg gjort i 3 års tid.

Gennem årene her jeg gået til virkeligt mange forskellige sportsgrene, men jeg har fundet ud af at trampolin, er det der gør mig gladest. 

Jeg har før arbejdet på et hiphop-dansehold, et børnegymnastik hold og et andet trampolinhold. 

Jeg elsker sport generelt og at lære fra mig, så jeg glæder mig til resten af denne sæson og forhåbentlig mange flere.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle