Instruktør
André Jespersen

Jeg er en Fyr på 27 år, har dyrket gymnastik i jeg har lavet gymnastik i nogle år før jeg valgte at blive træner.

Jeg har arbejdet som træner i cirka 5 år.

Jeg er en Energisk Træner som har fokus på gymnastens udvikling.

Læs mere
Anja Hauge

Jeg er 23 år, bor i Roskilde og studerer Journalistik og Politik og Administration på Roskilde Universitet. Lige nu er jeg i praktik på Berlingske. Jeg er oprindeligt fra Holstebro og har dyrket gymnastik lige så længe, jeg kan huske. Bl.a. har jeg gået to år på gymnastikefterskolen Brejninggaard og på flere forskellige rytme- og dansehold i Holstebro og Roskilde.
Jeg har gennem tiden været instruktør for forskellige gymnastik- og streetdancehold for børn og unge, hvor jeg har haft stor fokus på udtryk, improvisation og alternative serier.
Gymnastik og dans fylder generelt meget i min hverdag, og det, som jeg synes, er det fedeste, er, at man kan udtrykke så mange forskellige følelser og stemninger gennem musik og bevægelse. Desuden er jeg stor fan af de forskellige håndredskaber.

Det er nu tredje sæson, jeg er instruktør for Foxy Ladies and Gentlemen. Jeg glæder mig meget til at se nye og gamle ansigter på holdet og give mig i kast med nye spændende udfordringer.
Udover at være instruktør er jeg også skribent på foreningens nyhedsbrev.

Mail: anja.hauge@altiboxmail.dk
Mobil: 40456632 
Læs mere
Ann Rasmussen
Jeg er 45 år og har en datter på 16 år. I en lang årrække har jeg undervist mange børn i alderen 2-5 år i Roskilde Gymnastikforening og jeg glæder mig til mange flere gymnastiktimer sammen med alle jer på: Krudtuglerne, Blæksprutterne og Voksen/barn-holdet.

Tlf: 31135580 - træffes bedst efter kl. 15.00 på hverdage.

Email: arasmussen75@gmail.com
Læs mere
Anna Møller Hansen

Jeg er 22 år og til dagligt læser jeg biologi på Københavns Universitet. Jeg er en af instruktørene på unicykel øvede holdet. Jeg er selv unicykel udøver og har været det i mere end 9 år, samt være på landsholdet i mere end 5 år.

Derfor har jeg gode forudsætninger for træning af holdet, hvor jeg kan rådgive og hjælpe hvert individ på holdet.

Telefon: 22450097

Email: annaamh@hotmail.com

Læs mere
Anne Palle Christensen

Uddannet på Gerlev IH og på lærerseminarium med idræt.

Jeg har undervist i skolen og foreninger.

Nu arbejder jeg med ældre træning i forskellige discipliner: motionsgymnastik M/K, fitness, pilates,

yoga, effekt, varmvandstræning, stolegymnastik og stavgang m.m.

Er gymnastikvejleder i DGI Midt og Vestsjælland og har deltaget i DGIs foreningsarbejde på

Klub-, landsdel- og landsplan. Har tilrettelagt kurser, ferielejre og stævner.

Læs mere
Annika Holland

Hej, jeg hedder Annika og jeg er 17 år gammel. Jeg er en glad og åben pige som til dagligt går i 2g på Himmelev Gymnasium. Før det gik jeg på Vestsjællands Idrætsefterskole hvor jeg sprang en del stor trampolin. Jeg begyndte til trampolin i år 2013, dette er en sport som jeg brænder meget for og som betyder en helt del for mig. Jeg synes trampolin er det fedeste sport, fordi man altid kan lære nye spring og man for prøvet en masse grænser med sig selv af. Det er en sport med massere af energi og spænding. Men en af de ting jeg elsker aller mest ved denne sport er, at man for et speciel bånd med folk. Man får ikke kun et tæt bånd med sit eget hold men også med folk fra andre hold, klubber og endda også andre lande.  

Jeg blev dog nød til at stoppe til trampolin efter en lang periode med rygskader, men ser nu rigtig meget frem til at kunne lære fra mig.

Læs mere
Birgitte Bjerring

Hej, jeg hedder Birgitte Bjerring og er født og opvokset her i Roskilde.

Jeg er træner på miniholdene i stortrampolin. Miniholdene er for de 5-7 årige børn der synes trampolin er vildt sjovt.

Det er vigtigt at børnene har det sjovt mens de er til trampolin, men jeg vil til trods for deres unge alder, lægge vægt på at børnene lærer at springe nogle flotte grundspring, som kan bære dem videre til de lidt sværere spring.

Jeg har to piger som også springer trampolin og det var den ældstes start på sporten der gjorde at jeg valgte at blive træner.

Når jeg ikke træner trampolinbørn arbejder jeg som farmakonom på Holbæk Sygehus.

Fritiden bliver brugt på trampolin, løb og familien.


Læs mere
Cecilia Møller
Jeg hedder Cecilia, jeg er 23 år gammel, og til daglig læser jeg kommunikation og dansk på Roskilde Universitet.
Jeg elsker gymnastik og det at bevæge sig og udtrykke sig til musik. Jeg har gået til gymnastik i en del år efterhånden. Jeg startede, da jeg var barn, og igen efter jeg kom hjem fra efterskole, men med nogle års pause i mellem, hvor jeg blandt andet gik til dans. Før jeg flyttede til Roskilde, var jeg også hjælpeinstruktør for forskellige børnehold i den lokale gymnastikforening.
Jeg har nu gået til gymnastik hvert år siden efterskolen, og det fylder rigtig meget i min hverdag. Lige nu går jeg selv til gymnastik på Foxy Ladies & Gentlemen her i foreningen, som jeg har gjort siden jeg flyttede til Roskilde i 2014.
I denne sæson skal jeg være instruktør for rytmesiden på Team Novus sammen med Line, og jeg glæder mig meget til nye og spændende udfordringer og en masse gode timer med gymnasterne.
Læs mere
Cecilie Dyhrberg
Jeg er en meget frisk, glad og imødekommende pige på 20 år, som har været instruktør i stor trampolin i 3-4 år. Jeg er i sommeren 2020 blevet student fra  Roskilde Gymnasium, og før gymnasiet gik jeg på gymnastik efterskolen Vesterlund. Lige nu har jeg et sabbatår hvor jeg arbejder i en børnehave/vuggestue. Jeg har selv sprunget i stor trampolin og synes trampolin er en fed sport, da man hele tiden kan udfordre sig selv og dermed blive bedre og bedre. Pt er jeg instruktør på det øvede hold og konkurrenceholdet.
 
Læs mere
Christian Harck
Jeg er 25 a°r og er i gang med at læse til maskinmester pa° 6 semester. Min gymnastik karriere startede i Gadstrup, og har primært besta°et af TeamGym, med et enkelt ophold pa° Ollerup. Jeg glæder mig meget til at lave Danmarks mest sociale hold.
Ses.
Læs mere
Christina Beringskjold

Jeg hedder Christina Beringskjold, jeg er 31 år og bor i Solrød men er oprindeligt fra Vordingborg. Til hverdag arbejder jeg i Social Psykiatrien i Ishøj/Vallensbæk.

Jeg startede til stortrampolin da jeg var 7 år og har gået til sporten i små 10 år. Jeg var de sidste par år hjælpetræner på nogle af børneholdene. Jeg har deltaget i utallige klubtræf, DanCup og DM. Da jeg blev 12, startede jeg ved siden af til springgymnastik, dette har været en del af mine teenageår. Jeg lavede mest spring og til slut var jeg instruktør i nogle år.

Jeg har holdt en lang pause fra gymnastikken og har i stedet brugt fritiden på klatring, MMA og fitness, men nu var tiden til, at jeg ville søge tilbage mod trampolinen

Læs mere
Didde Bendiksen

Jeg er 22 år og har været aktiv inden for gymnastik stort set hele mit liv, både som gymnast og senere også som hjælpeinstruktør og instruktør. Ud over at være instruktør, går jeg på Foxy ladies and gentlmen i foreningen. Til daglig læser jeg til dagtilbudspædagog ude på Absalon i Roskilde, hvor jeg er færdig til februar. Derudover er jeg uddannet børneyogalærer og bruger også dette i min gymnastik undervisning. Jeg skal i den kommende sæson have forældre/barn 3-5 år, og Rollingerne 3-5 år.


Læs mere
Emilie Theil Petersen

Jeg går i 2.g på Roskilde Gymnasium og fylder 19 år til november. Jeg har altid elsket at gå til gymnastik og sidste år gik jeg på en gymnastik efterskole på Fyn, hvor jeg fik muligheden for at tage første del af gymnastiktræner uddannelsen. Jeg har været hjælpetræner på holdet: Dansepigerne i to år hos RG, før jeg tog på efterskole sidste år. 

Læs mere
Esben Ro Egebo Buhl

Jeg har været i Roskilde Gymnastikforening igennem hele mit liv, først som aktiv gymnast og siden 2002 instruktør i foreningen.

Jeg har været aktiv i Roskilde Gymnastikforening bestyrelse siden 2007.

Jeg er kontaktperson for alle springholdene.

Ved overordnet spørgsmål ang. holdene kan jeg kontaktes på 31627630. Mail: buhl@roskildegf.dk

 

Læs mere
Evelyn Almstrup
Jeg er en 17-årig pige, som efter sommerferien starter på Roskilde gymnasium. Jeg har gået til opvisningsgymnastik i ca. 7 år og TeamGym i 1 år, som linjefag på min efterskole. Jeg elsker både gymnastik, at hjælpe andre og at lære fra mig - derfor glæder jeg mig til at starte som instruktør.
Læs mere
Frank Hansen

Hej med jer
Jeg hedder Frank
Jeg er uddannet træner i spring gymnastik og Stortrampilin.
Har været træner her i foreningen i mange år.
Startede som hjælpetræner, har derefter haft diverse hold, Stortrampolin og diverse springhold, fra børn ca. 5-6 år 
Til juniorhold op til 17-18 års unge mennesker.
Jeg springer os selv stadig lidt.
Jeg er glad for at være træner og dele ud af min store viden inden for springgymnastik

Jeg kan kontaktes
Mail.
frankrhansen@hotmail.com
Mobil. 40814209

Læs mere
Frederik Søgård

Jeg er 19 år gammel og bor i Roskilde. Jeg går i 3.g på Roskilde Katedralskole, og i min fritid arbejder jeg i Roskilde vin. Jeg har tidligere været Trampolinspringer, og er derfor klar til at give den gas som træner og lære fra mig. Jeg er frisk, imødekommende og glad. heeep!!

Læs mere
Hanne Schneemark
Hanne Schneemark er uddannet bevægelsespædagog og massør fra Gotved-instituttet og har i mere end 30 år undervist inden for det kropslige felt. Hendes erfaring spænder bredt - fra aftenskoleregi og sportshøjskoler, til kommunale træningstilbud i DGI og en række virksomheder. Derudover har Hanne i en årrække drevet egen klinik med massage, afspænding og individuel kropsbehandling.
Læs mere
Hans-Henrik Schmidt

Har nydt gymnastikken i snart 40 år. Startede som konkurrence gymnast i RG og senere Køge bugt. Har undervist i alt fra Hop Shop til stortrampolin. (Dog ikke grand prix ) startede sågar dette herre motionshold op for 20 år siden.  I de sidste 8år har jeg undervist piger i Teamgym ude i Gadstrup. Men trænger nu seriøst til noget mandehørm og store rundsving.   Til daglig er jeg tømrermester og er netop flyttet retur til Roskilde efter et smut til Gadstrup på 20 år.  Glæder mig til at byde dig velkommen til en time i godt selskab

Læs mere
Helle Nordahl

Jeg hedder Helle Nordahl og har været instruktør på Sports Acrobatik øvede i 9 år, og i de 9 år har jeg haft meget stor glæde at arbejde med de dejlige gymnaster som har gået på holdet.


Jeg er 52 år, gift og har 2 piger som begge har været aktive i foreningen både som gymnaster og instruktør.

Til daglig er jeg servicekonsulent i Berendsen.

Jeg selv har dyrket rytmisk gymnastik i foreningen siden jeg var lille, bl.a var jeg i mange år gymnast på Grand Prix hold på konkurrenceplan.

Vi er to instruktør på holdet, Isabel Nielsen og jeg, derudover er vi så heldige at have Julie Lynggaard Olsen og Sofie Vejlstrup. Julie har været aktive gymnaster på vores Sports Acro øvede hold og har været det i mange år.

Jeg glæder mig altid til hver træningsaften, og går altid hjem med en stor glæde over hvor at se hvor dygtige pigerne er på holdet.


Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 73 90 52 eller på mail nordahl@roskildegf.dk

Læs mere
Isabella Hansen
Jeg er 18 år og ny instruktør i Roskilde Gymnastikforening, men jeg har flere års erfaring fra Ølstykke, som både hjælpetræner og instruktør. Jeg har selv gået til gymnastik fra barnsben, på både breddehold og TeamGym. Jeg brænder for at træne både børn og unge, og sætter en ære i at udfordre gymnasterne, så de får både en sjov, men også en udfordrende oplevelse.
Læs mere
Jeppe Munkholm

Hej mit navn er Jeppe Wexøe Søndergaard Munkholm, jeg er 19 år gammel og  bor i Tune sammen med mine forældre og søster. I hverdagen arbejder jeg som vikar på min gamle folkeskole da jeg holder sabbatår, derudover træner jeg i fitness i min fritid.

Et par ord om mig selv ville nok være åben, imødekommende, og god til at håndtere stress og holde overblik.  

Læs mere
Jeppe Østergaard Nielsen
Jeg er 21 år og lige nu går jeg på Ollerup højskole. Jeg har både lavet opvisnings- og konkurrencegymnastik, bl.a. på Stevnselite, Landsdelshold og i Roskilde TeamGym. De sidste par år har jeg været med i en masse spændene projekter så som 10.000 på 10, afviklet af en masse camps og stiftet Roskilde Gymshow sammen med Christian. Næste år skal jeg også være lærer på Gørlev Idrætsefterskole. Jeg glæder mig til en vild sæson med masser af grin og sved.
Læs mere
Johanne Lea Hjøllund Petersen
Hej. Jeg er 17 år, og går i 2.g på Roskilde katedralskole. Jeg er nu på mit andet år som instruktør for unicykel begyndere, og har også været hjælpeinstruktør førhen. Jeg startede med at cykle i 2012, og har gjort det lige siden.
Læs mere
Jonas Hjorth

Jeg hedder Jonas Hjorth er 19 år gammel, har lavet gymnastik de sidste 14 år.

Har været hjælpetræner i 5 år og instruktør i 2 år. Har selv lavet konkurrence gymnastik i en del år og undervist i det de sidste 3 år.

Læs mere
Josefine Marie Petersen

Jeg er 18 år og har gået til gymnastik i 16 år. Til dagligt går jeg i 2.g på Roskilde Gymnasium og går til rytmisk gymnastik i fritiden. Jeg glæder mig til at have et gymnastik/danse-hold igen, da det har været på pause efter jeg tog på efterskole i 18/19, hvor jeg tog første del af gymnastikinstruktør uddannelsen (G1).

Læs mere
Judith Fjelstrup

Jeg har været gymnastikinstruktør i mere end 35 år, og har haft mange forskellige hold igennem årene. Jeg startede med unge kvinder, både begyndere og øvede, samt motionsdamer. Siden har jeg undervist i Work out, Callanetics, Effekt, Herremotion og forskellige andre motionshold.

Læs mere
Julie Lynggaard Olsen

Jeg har gået til sportsacrobatik i 8 år, hvoraf de 7 har været på hhv. Aspirant- og Øvede-holdet, og jeg har elsket det!

I 4 år har jeg været hjælpeinstruktør, det sidste år på Sports Acro-holdet. Jeg 16 år og går i 1.G på Roskilde Handelsskole. 

Jeg er lykkelig over, at jeg nu skal være instruktør sammen med Helle Nordahl. Jeg glæder mig helt vildt til mange fede træninger.


Læs mere
Karina Visholm Andersen
Jeg har selv været en meget aktiv gymnast, og startede som så mange andre, med at min mor tog mig med til "forældre/barn" - dengang i Slagelse gymnastik forening.
Jeg var aktiv gymnast både på "Elite spring pigerne", samt på Sports acrobatik holdet i Slagelse - hvor jeg deltog i adskillige konkurrencer. Her konkurrerede jeg i ca. 10 år.
Jeg er desuden, for 2. år i træk, en del af landsholdstræner teamet inden for Sports Acro.
Jeg er gift og bor i Roskilde med min mand og vores 2 børn, Oscar og Felix.
Til dagligt arbejder jeg både hjemmefra og i Købehavn hos DellEMC som "Projekt Manager".
Udover de mange timer som jeg bruger på acroen – forsøger jeg også selv at dyrke lidt motion (,")
Du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du gerne vil vide.
Kærlig hilsen
Karina.
Jeg kan træffes alle hverdage fra kl. 09.00 på telefon: 21406197 eller altid på mail: roskildesportsacro.konkurrence@gmail.com
Læs mere
Kasper Lehrmann Kemner
Jeg kommer fra Viby og startede min gymnastik-karriere i det tidligere Gadstrup TeamGym da jeg var omkring 4 år. Der har jeg dyrket gymnastik lige siden, også efter at det skiftede navn til Roskilde TeamGym.

Min 9. klasse tog jeg på Vejstrup Efterskole og var derefter 4 år på deres ”gamle elevhold”: Lilleholdet. Efter Lilleholdet, var jeg på Ollerup Højskole i F20. Til næste år skal jeg være lærer på Gørlev Efterskole.

Læs mere
Kathrine Cornali Lerche

Mit navn er Kathrine Cornali Lerche og jeg er træner for begynder unicyklister i Roskilde gymnastikforening, sammen med Anna Møller Hansen og vores hjælpetræner Freja Bjerregaard.

Til daglig læser jeg jura på Københavns universitet.
Jeg startede selv med at cykle på ethjulet da jeg var 8 år gammel, og jeg har dermed cyklet i omkring 12 år. Jeg har været træner for begyndere i mange år, både i Roskilde og i Jyllinge.  

Sammen med blandt andre Anna og Freja, træner jeg på det danske landshold i ethjulet (Danish Freestyle Team - DFT)

Mobil: 26 71 02 31
Læs mere
Katja Vandsted

Hej, jeg hedder Katja og er 52 år. 

Jeg har trænet børn i trampolin de sidst 8 år og børn i alderen 3-13 år på begynder og let øvede. 

Jeg begyndte at få øjnene op for trampolin da min datter begyndte at springe trampolin. 

Andrea er 12 år og springer på konkurrence holdet

Læs mere
Kim Jørgensen

Jeg har været i bestyrelsen for Roskilde Gymnastikforening de seneste 5 år og hjælper derudover til med kontoropgaverne. Som barn har jeg dyrket springgymnastik og jeg har været instruktør siden jeg fyldte 18 år.

Kontakt: kim@roskildegf.dk

Læs mere
Lars Walmod
Jeg er formand for Roskilde Gymnastikforening, samt kontaktperson for foreningens hold i Unicykling. Derudover er jeg træner for vores Trampolin – Konkurrencehold. Ved stævner inden for trampolinsporten repræsenterer jeg foreningen, som enten dommer eller kampleder. Til dagligt  arbejder jeg som elektriker.

Jeg kan kontaktes på mail: walmod@roskildegf.dk
Læs mere
Lena Svane

Jeg har været instruktør i Ølstykke GF i 15 år, og nu er tiden kommet til at prøve noget nyt. Jeg er meget spændt på at skulle være instruktør i RG, fordi undervisningsmetoderne er helt anderledes. Jeg nyder at undervise begyndere, og er også glad undervise de øvede springere.

Selv har jeg sprunget i trampolin siden jeg var 6 år gammel, og jeg startede til springgymnastik da jeg var 18. Foruden at være instruktør, er jeg også en ”Foxy Lady" i RG.

Læs mere
Line Olesen

Mit navn er Line Olesen og jeg er 25 år gammel og jeg er rytmeinstruktør på mix-holdet Team Novus (13-17 år). Jeg har før været instruktør på holdet Rytme og Dans, men skal nu mod nye udfordringer og glæder mig rigtig meget til at komme i gang med det nye hold.
Jeg er bosiddende i Roskilde og læser til socialrådgiver. Samtidig dyrker jeg en masse gymnastik, som jeg har gjort det de seneste 23 år efterhånden, så det har altid fyldt meget i min hverdag og jeg vil ikke kunne undvære det, da det giver en masse god energi og motion.
Glæden ved at se de unge udvikle sig gennem gymnastikken er en gave og jeg glæder mig til en god sæson med masser af glade og friske gymnaster.

Mail: olesen1310@hotmail.com                      

Telefonnr: 30623216


Læs mere
Lisbeth Vejlstrup
Jeg er uddannet pædagog, og foruden løbetræning, dyrker jeg Piloxing/knokout.
Jeg ser frem til en spændende, energisk sæson, med nogle fantastisk dygtige Acro-gymnaster.
Læs mere
Lise Ryge

Jeg har undervist i forskellige former for bevægelse siden 1992. I 2018 tog jeg DGIs yogauddannelse og har siden undervist i yoga i flere idrætsforeninger. Jeg har selv dyrket Iyengar-yoga, men er uddannet i Hatha-yoga. Jeg videreuddanner mig p.t. og deltager også løbende på yogakurser. Udover at være den mest alsidige måde at vedligeholde kroppen på, som jeg er stødt på, skal man ikke underkende yogaens velgørende effekt på nervesystemet og psyken.

Læs mere
Louise Laage-Petersen

Jeg er 23 år gammel og jeg bor på Nørrebro. Til dagligt arbejder jeg i Falck kundeservice og derudover har jeg brugt rigtig meget tid på, at udfolde mig selv inden for de forskellige danse genrer. Jeg har gået på Pi-dans, Pi-elitepiger og Pi-X og derudover har jeg gået på Lilleholdet i 3 år. Til sidst endte jeg på Copenhagen Dance Space, hvor jeg har taget deres danseuddannelse og gået på flere forskellige aftenhold på CDS.

Læs mere
Lucas Nielsen
Læs mere
Mads Overgaard-Larsen

Jeg hedder Mads Overgaard-Larsen er 41 år og har været i Roskilde Gymnastikforening i 20 år og været stor trampolin træner siden 1998. 

Jeg er bygningsmaler og har været det i 16 år.

Jeg glæder mig til at lære dig nogle spring på trampolinen. 

Du kan kontakte mig på mobil:20633783 eller på mail: maol@lite.dk

Læs mere
Maila Walmod


Mit navn er Maila Walmod og jeg er 27 år. Jeg er trampolintræner og læser ved siden af idræt på KU med stor interesse for sportspsykologi.

Passionen for trampolinsporten kommer fra hjertet og jeg har selv sprunget trampolin i 17 år og været aktiv på landsholdet, inden jeg sluttede karrieren i 2016. At være i trampolinhallen og give gode oplevelser til springglade børn, unge og voksne er super fedt og motiverende og det jeg brænder for! Til mine træninger er der højt tempo, grin og gode rettelser og fokus på god teknik. Jeg hjælper også gerne med spørgsmål af enhver karakter så godt jeg kan, og mine styrker ligger særligt inden for fysisk træning, bevægelighed, præstation, teknik og kost - noget af alt det jeg nørder inde på KU ) Jeg er cheftræner for trampolinafdelingen i Roskilde Gymnastikforening og certificeret ATK-træner under GymDanmark. Desuden er jeg ved at uddanne mig til coach fra Mindjuice og tager også GymTræner 2-uddannelsen aktuelt.


Læs mere
Martin Ilsøe
Jeg er 35 år, og har altid været vild med gymnastik, siden jeg startede som 2-årig. Jeg har bl.a. gået på Gørlev idrætsefterskole, hvor jeg startede min instruktøruddannelse.
Som træner brænder jeg for det jeg laver, jeg elsker de succesoplevelser gymnastikken kan give, og håber på at se en masse gymnaster som også ønsker at opleve dette.
Jeg har været træner på springhold i 12 år for både nybegyndere og øvede. Sideløbende har jeg taget et hav af kurser i spring, akrobatik, dans, airtrack, leg, trampolin mm. da jeg nyder at hente inspiration fra andre, især mine medinstruktører.
I træningen vil jeg lægge vægt på høj aktivitet, sjov og leg, individuel udvikling, og allervigtigst det sociale fællesskab som er forudsætningen for at man trives og udvikles som gymnast og menneske.
ccc94623@mail.jubii.dk – mob: 27290521
Læs mere
Mathias Ankerstjerne
Jeg er tidligere elite atlet inden for rosporten, og har trænet på det danske ro-landshold og i Roskilde Roklub, men holder i øjeblikket pause. I otte år har jeg trænet roning og i de fem af årene, kæmpet på internationalt niveau. Jeg har tidligere været verdensrekord holder i 500 meter for letvægtsmænd mellem 17 og 18 år. Udover at være instruktør for Cross Fitness er jeg også ungdomstræner i Roskilde Roklub.
 
Mine erfaringer kommer fra de år jeg har dyrket sporten, og hvor jeg har gjort meget brug af både cirkeltræning, hvor mange basisøvelser indgår, og af styrketræning, med tung og let vægt. Jeg har - uanset hvad jeg har trænet - sat mig grundigt ind i hvordan alle øvelser udføres korrekt og har altid gået meget op i rigtig teknik, i alt hvad jeg laver.
 
Jeg har gået på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro, og studerer nu på Roskilde Handelsskole i 3.G. Jeg er glad for at være instruktør på Cross Fitness, fordi jeg er meget interesseret i andres sportslige udvikling.
Læs mere
Mathilde Kronholm Nelson
Læs mere
Melanie Hansen

Jeg er 20 år, bor i Ølstykke og har dyrket gymnastik, siden jeg var helt lille. Jeg har både gået til TeamGym og på forskellige opvisningshold. Jeg er ny instruktør i Roskilde Gymnastikforening, men har været instruktør i Ølstykke siden 2016 og hjælpeinstruktør siden 2013. Lige nu går jeg selv på Foxy - Ladies & Gentlemen her i Roskilde Gymnastikforening. Gymnastikken fylder meget i min hverdag og det er vigtigt for mig, at mine gymnaster får en lærerig og ikke mindst sjov træning, hvor alle får rykket deres grænser.

Læs mere
Noah Waynert
Jeg hedder Noah og er en glad og imødekommende fyr, som i sin hverdagen går på Roskilde Katedralskole i 3.g. Jeg har været i foreningen i 3 år efter at have været på Ringe efterskole i et år. Jeg træner Stjerneskud og Supernova i min fritid når jeg ikke selv går til gymnastik.
Læs mere
Ny Instruktør
Ukendt instruktør
Læs mere
Phie Lambert

Jeg er 26 år og har altid gået til gymnastik. Jeg har både været springer og rytmegymnast, men efter mit efterskoleophold valgte jeg at fokusere på rytmedelen. Jeg har gået på et ungdomshold på Fyn i fire sæsoner, til dans et halvt år og på seniorholdet her i Roskilde Gymnastikforening i to sæsoner.

Siden 2009 har jeg været træner på forskellige rytmehold, og her i foreningen har jeg tidligere været instruktør på Juniorpigerne i fire sæsoner og Flexibility i én sæson. Denne sæson er det tredje sæson jeg skal være instruktør på rytmesiden af Foxy Ladies and Gentlemen.

Udover jobbet som instruktør fungerer jeg også som kontaktperson mellem rytmeinstruktørerne, deres gymnaster og bestyrelsen. Jeg ved selv, hvor fedt det er at blive udfordret og derved også udvikle sig, og det glæder jeg mig til at skulle give videre til mine gymnaster.

Jeg er vokset op i en lille by syd for Kolding, har boet i Roskilde i 3,5 år og bor nu i Søborg. Ved siden af gymnastikken studerer jeg Leisure Management på Absalon i Trekroner og arbejder med et studierelevant studentermedhjælperjob inde hos Tivoli.

Jeg glæder mig helt vildt meget til at starte op på en ny gymnastik sæson og give den max gas sammen med en masse gymnaster, både nye og gamle.

Læs mere
Rie Dabelsteen
Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening i rigtig mange år, hvor jeg bl.a. har beskæftiget mig med voksne gymnaster.
P.t. har jeg et senior-hold over 60 år i Roskilde-Hallen om formiddagen og et M/K hold på Sct. Jørgen Skole tirsdag fra kl. 18.00 - 19.00.
Jeg har været bestyrelsesmedlem i foreningen og har været dommer i grand-prix konkurrence gymnastik.
Jeg har været aktiv gymnast i R.G. på forskellige hold og deltaget i konkurrence-gymnastik.

Mail: Rie43@hotmail.com
Mobil: 22358786  46480536

Læs mere
Rikke Skjold Larsen

Jeg er en aktiv og engageret pige, der altid er frisk på nye udfordringer. Til dagligt arbejder jeg som lærervikar på Hvalsø Skole samt tjener og bartender på SoHo Food-Lounge-Music i Roskilde.

Jeg er tidligere elitedanser, men efter 19 år i branchen, danser jeg nu kun stilarten jitterbug på højere niveau.

Jeg har stor erfaring indenfor undervisningsfaget, da jeg har stået som hjælpetræner hos Reinhards Dans siden år 2005.

Læs mere
Rune Kern Hansen
Hej mit navn er Rune Kern Hansen. Jeg er 18 år og går på Stenhus gymnasium og HF til hverdag. Det er dog ikke det eneste jeg bruger min tid på. Jeg er nemlig parkour træner og har været instruktør i Holbæk Gymnastikforening i lidt over et år. Som instruktør handler parkour om tre ting. At have det sjovt er utrolig vigtigt, at man trives socialt og at man selvfølgelig opnår noget ved at være med. I min fritid dyrker og træner jeg også meget parkour. Det ved parkour som nok mest har fanget mig er det fri aspekt, det at parkour i princippet ikke kræver en masse ting bare lysten til at dyrke det og så kan man næsten ikke gå nogen steder uden at man ser muligheder for parkour. Parkour er en livsstil som jeg i til deleshed anvender.
 

Mail: rune_kern_hansen@hotmail.com

Mobil: 50420311

Læs mere
Sarah Fobian
Jeg er 23 år og studerer lige nu Medicin og Teknologi på DTU. Jeg kommer fra Næstved, men har de sidste to år boet i København. Jeg startede min gymnastik karriere med at gå til TeamGym og var en del af landsholdet i 2012 og 2014. Jeg gik på Vejstrup Efterskole og havde derefter 3 år på Lilleholdet.

Efter gymnasiet skiftede jeg spring ud med rytme, hvor jeg gik på PI Elitepiger og PIX. De sidste to år har jeg bevæget mig ind i danseverdenen på Copenhagen Dance Space, hvilket er det, vores træninger kommer til at blive præget af.

Læs mere
Signe Kristensen

Jeg har gået til gymnastik i hele mit liv, og siden jeg var 9 år gammel, har jeg dyrket det på elite niveau. Jeg har gennem tiden deltaget i mange store stævner, som f.eks.: Gymnastrada, VM for hold og GYM for Life. Jeg dyrker desværre ikke gymnastik på højt niveau mere, da jeg har fået en skade. Til hverdag er jeg studerende.

Jeg har stor erfaring med gymnastik, dels fordi jeg selv har dyrket det i mange år, og fordi jeg har været aktiv instruktør i Roskilde Gymnastik forening siden 2014.

Jeg er uddannet som Springsikker-instruktør på alle niveauer og også uddannet inden for rytmedelen. Jeg er træner på springholdet, men er også den som står for serierne til holdene.

Det som jeg fokuserer på, er at holdet udvikler sig, men også at du selv som person, føler at du får lært det du ønsker.

Jeg er en frisk og glad person, som er klar til at lære alt hvad jeg kan, fra mig. 

I kan kontakte mig på:

Mobil: 28761623

Mail: signe-sandie@hotmail.com

Mvh. Signe Kristensen

Læs mere
Simon Hedengran

Hej, mit navn er Simon Hedengran, jeg er 17 år gammel og studerer på Roskilde Katedralskole. Jeg læser Fysik og Matematik. Før jeg startede på Roskilde Katedralskole, gik jeg på Vestsjællands Idrætsefterskole. Jeg  har sprunget stortrampolin i cirka 4 år. Så har jeg også gået til spring i 2 år. Jeg synes at trampolin er en dejlig sport, hvor man altid kan lære noget nyt, og hvis man interesserer sig for det, kommer man aldrig til at kede sig, samtidig med at man får brudt nogle grænser. Jeg elsker at lære fra mig, og lægger fokus på et godt miljø på holdet. Derudover er jeg en glad, frisk og imødekommende dreng.

Læs mere
Simone Skinbjerg

Jeg hedder Simone og er 28 år. Jeg er fornylig flyttet til Roskilde, hvor jeg nu skal træne Sports Acro Konkurrenceholdet sammen med Karina og Frederikke. Jeg er uddannet tandplejer og arbejder til daglig i Holbæk. Oprindeligt er jeg opvokset på Lolland hvor jeg selv har dyrket sports acro, men i forbindelse med studiet har jeg boet i København, hvor jeg var med til at starte et helt nyt acrohold op. Dette har jeg haft i 6 sæsoner, og er nu klar til at blive en del af sports acro holdet i Roskilde. Jeg glæder mig meget til at møde jer J

De bedste hilsner 

Simone Skinbjerg

Læs mere
Sofie Christensen
Jeg er 19 år, bor til dagligt i København og starter studie op til august i Roskilde. Jeg har de seneste 5 år selv gået til Rope Skipping i Lillerød gymnastikforening på et konkurrencehold, hvor jeg har været vant til at træne mange gange ugentligt, men da jeg desværre ikke har tid til at konkurrencesjippe på højt plan længere, er jeg nu blevet jeres nye Rope Skipping instruktør. Jeg ser frem til at tilbringe en masse seje og svedige timer med jer i hallen, med en masse sjov leg og mange tove.
Læs mere
Solvejg Sørensen

Har altid været en meget aktiv gymnast og dyrket konkurrence gymnastik, Grand Prix på eliteholdet i RG i flere år.

Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening siden 1986.

Startede med: Puslinge og 2 børnehold, Work out, Callanetics, Aerobic, mave baller og lår og Stavgang.

I 1990 startede jeg Rytmeakrobaterne op, med Acro/ rope skipping. Senere Aspiranterne som Pia og Helle overtog og Sports Acro konkurrenceholdet sammen med Mie og Karina. Deltog ved SM og DM fra 2008-2014 hvor pigerne fik mange flotte medaljer med hjem i guld, sølv og bronze.

Fortsætter igen i denne sæson med Aerobic, mave, baller og lår holdet.

Foruden har jeg været med i Roskilde Gymnastikforenings Bestyrelse 1986-2013 som kasserer mv.

Arbejder til dagligt som regnskabschef i Roskilde.

Mail: solvejg.s@post.cybercity.dk

Telefon 51364638

Læs mere
Stine Bøgh Jacobsen

Jeg er 27 år og har dyrket gymnastik hele mit liv og undervist på DGI’s landsdelshold de seneste 10 år. De sidste 5 år har jeg været instruktør for aspirantholdet i Øst. Jeg er uddannet fysioterapeut, arbejder på en klinik i Slangerup og bor i Roskilde. 

 
Læs mere
Hjælpeinstruktør
Alberte Bolvig

Jeg går i 9. klasse, har gået til Sports Acro i 5 år, og går nu på 3. år på Konkurrenceholdet.

Jeg elsker gymnastik og glæder mig til at lære fra mig. 

Læs mere
Alexander Thøgersen

Jeg er 22 år holder mig meget fysisk aktiv. Jeg går til fitness 4 gange om ugen, hvor jeg træner både styrke træning, balance og calisthenics. Jeg kører også mountainbike i weekenderne, og nu går jeg til gymnastik og er blevet hjælpetræner. Jeg glæder mig at være hjælpetræner i Roskilde Gymnastikforening og ser frem til de nye udfordringer det vil bringe.

Læs mere
Amanda Mørck

Jeg er 14 år gammel og efter sommerferien skal jeg starte i ottende klasse på Klostermarksskolen. Jeg er en meget aktiv pige og har gået til gymnastik siden jeg var helt lille. Lige nu går jeg på Sports Acro - Konkurrenceholdet og Team Novus - Spring. Jeg har gået til acrobatik i 6 år og på Team Novus i 2 år.

Jeg har været hjælpetræner på to andre hold og skal nu være hjælpeinstruktør hos Springmusene. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære fra mig og give gymnastik-glæden videre.

Læs mere
Andrea Bodekær Olsson
Jeg har gået til akrobatik i 4 år og er meget glad for det. Nu er jeg 14 år og det er min 2. sæson som hjælpeinstruktør på holdet Sports Acro - Aspiranter og Øvede. Jeg glæder mig til en ny, fantastisk sæson.
Læs mere
Anna Rose Bjørnø Mogensen
Hej - jeg hedder Anna Rose.
 
 
Efter sommerferien går jeg i ottende klasse på Sct. Jørgens skole, og fylder fjorten. Jeg har dyrket akrobatik i syv af de år. De år består af et år på Mini acro, fire år på Aspirant-holdet, og de sidste to år har jeg gået på konkurrenceholdet. Akrobatikken fylder en stor del af mit liv, og derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at være hjælpetræner på Aspirant-holdet, og ønsker at lærer alt hvad jeg ved fra mig. Jeg ser frem til en sæson fyldt med glæde, latter og akrobatik.
Læs mere
Astrid Bjerre
Jeg er 15 år og går i 9. klasse på Roskilde Private Realskole. Jeg har boet i Roskilde i 2 år nu og før det 11 år i Schweiz. Jeg har gået til redskabsgymnastik i 3 år på International School of Geneva og rytmegymnastik i 1 år i RG. Jeg er hjælpeinstruktør hos Rollingerne (3-5 år) og skal igen i år selv gå på Team Novus rytmedelen. Jeg er en glad og positiv pige, som ser frem til at give glæden ved gymnastik videre imens vi har det sjovt.
Læs mere
Astrid Danielsen
Mit navn er Astrid. Jeg er 14 år og går i 8. klasse.
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 7.
Jeg har prøvet spring men det var jeg ikke så vild med så startede jeg tll acrobatik og har gået til det lige siden.
Læs mere
Bianca Victoria Løvendorf Vedsted
Ny hjælpeinstruktør
Læs mere
Caroline Bisgård

Jeg er 17 år og er lige startet i 1.g på Himmelev Gymnasium. Før det gik jeg et år på Svenstrup Efterskole, hvor jeg havde valgt danselinjen.


Jeg elsker at danse og bevæge mig til musikken, og har gået til en masse forskellige former for dans og gymnastik. De seneste 5-6 år har det været rytmedans jeg har gået til, hvilket jeg også fortsætter med i år.

Før mit år på efterskole, var jeg hjælpetræner på et børnegymnastikhold, og jeg glæder mig meget til at skulle være det igen.
Læs mere
Charlotte Grann Hyldig
Læs mere
Emilie Bisgård
Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg har gået til mange forskellige former for gymnastik siden jeg var helt lille.

I år skal jeg være hjælpetræner på holdet: Blæksprutterne (4-6 år) og gå til Cheerleading. Udover det skal jeg til udtagelse på Sports Acro - konkurrencehold.

Jeg glæder mig til at hjælpe/udvikle jeres børn i gymnastik <3

Læs mere
Filippa Lysemose Andersson

Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 6 år gammel, og jeg træner lige nu på Roskilde Sports Acro - Konkurrencehold, hvor jeg har gået i snart 4 år. Jeg er en glad og energisk pige på 14 år, der går rigtigt meget op i gymnastikken. Jeg er hjælpetræner for første gang i år, og jeg glæder mig meget til at dele ud af mine gymnastiske erfaringer. 

Læs mere
Filippa Plæhn

Hej, jeg hedder Filippa Plæhn og jeg er 13 år gammel.
Jeg har dyrket gymnastik i 10 år, hvoraf de seneste 5 år var springgymnastik. Da jeg for 3 år siden opdagede sporten stortrampolin, blev jeg meget bidt af denne sport og har dyrket det flere gange om ugen lige siden.
Lige nu springer jeg på konkurrenceholdet og jeg synes, det er rigtig fedt at springe, samt at lære nye spring og at blive bedre til disse.
Jeg har i det sidste års tid været hjælpetræner for gymnastik og trampolinhold og har været på kursus gennem GymDanmark.
Jeg elsker at lære fra mig og at se dem, jeg underviser, blive bedre til deres spring.
Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise dig:)

Med venlig hilsen
Filippa


Læs mere
Frederikke Hald Madsen
Jeg er en glad og imødekommende pige på 25 år, som lever og ånder for sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau siden 8-års alderen. Jeg har stor erfaring med gymnastik, da jeg har dyrket det, siden jeg var 2 år gammel. Udover mange år på Roskildes Sports Acro hold, har jeg også gået på KBH''s ynglingehold og Roskildes Repræsentstionshold.
Jeg har igennem flere år været hjælpetræner på diverse puslingehold, spring- og rytmehold og af flere omgange sportsacroholdet, som jeg yderligere har været træner for af flere omgange. Jeg har i denne forbindelse opbygget stort kendskab til at lære fra mig, samt at arbejde med gymnaster i alle aldre. Jeg kender konkurrenceverdenen ud og ind og har selv vundet flere medaljer samt titlen "Årets serie", hvilket danner grundlag for en viden, som jeg kan give gymnasterne, når jeg igen i denne sæson, skal være hjælpetræner for Roskildes Sports Acro konkurrencehold.
Til dagligt læser jeg Psykologi på Københavns universitet, hvor jeg lige nu er ved at skrive mit speciale. Ved siden af studiet arbejder jeg som frivillig terapeut i en privat praksis og i et familiecenter og et børnehus. Jeg er desuden gravid, hvorfor jeg går på acro-barsel fra december. Jeg håber på at komme tilbage og støtte pigerne til årets konkurrencer - nu med baby :-)
 
Mvh. Frederikke Hald Madsen (hjælpeinstruktør på Sports Acro - Konkurrencehold)
Læs mere
Frederikke Rasmussen

Hej, jeg hedder Frederikke.

Jeg er 17 år gammel. Jeg har gået til springgymnastik siden jeg var helt lille, og har altid elsket det. Jeg har lige været på idrætsefterskole hvor jeg har dyrket en hel masse gymnastik. Jeg har før været hjælpetræner på nogle andre hold. Jeg har også selv gået på hold her i Roskilde Gymnastikforening.


Læs mere
Freja Sandau Lund

Jeg hedder Freja og er 13 år gammel. 

Til hverdag går jeg i 7 klasse. Jeg har gået til springgymnastik siden jeg var 7 år og har elsket det siden.

Jeg elsker gymnastik og jeg vil gerne give min glæde videre til andre
Læs mere
Frida Bjerring

Jeg hedder Frida Bjerring og er hjælper på stortrampolinhold.

Jeg er 13 år (snart 14), går på Lynghøjskolen i Svogerslev og springer selv på konkurrenceholdet i stortrampolin i min fritid. 

Jeg synes det er hyggeligt at kunne hjælpe andre med at lære den sport jeg selv brænder for og håber jeg kan motivere dem til at blive ved :-)

Læs mere
Johanne Burgaard
Læs mere
Julie Bunde Olin

Jeg er 14 år og har gået til gymnastik siden jeg var 2 år gammel. Jeg startede med at gå på forskellige hold sammen med min bedste veninde. Da jeg var 7 år startede jeg til Sports Acro, og gik på holdet: Mini Acro i et år. Sæsonen efter startede jeg på Aspirantholdet og gik der i 5 år. Nu har jeg gået på Konkurrenceholdet i en sæson og skal til udtagelse efter sommerferien, hvor jeg håber på at komme med på holdet igen i år.

Jeg glæder mig til at undervise jeres små børn, som hjælpetræner hos Krudtuglerne. 
Læs mere
Karen Mathilde Skarnager Pedersen

Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg har selv gået til gymnastik fra jeg var helt lille, og de seneste par år har jeg gået til sports akrobatik og rytmegymnastik. I år skal jeg gå til Cheer og så skal jeg være hjælpetræner hos Blæksprutterne. Jeg glæder mig rigtig meget til en god og hyggelig sæson.

Læs mere
Kasper Dyrmose Andersen
Jeg er en frisk, ung mand med interesse for nye udfordringer. Jeg er 23 år og er vokset op med gymnastikken helt tæt på. Jeg har selv dyrket gymnastik hele mit liv, både på konkurrence- og opvisningshold, heraf adskillelige år på DGI junior rep., lokale opvisningshold, et år på Gymnastik Efterskolen Stevns 13/14, Gadstrup TeamGym, Power Tumbling på Ollerup F18 og nu er det min 5. sæson på Storkøbenhavs REP-hold.
 
I forlængelse af mit engagement i gymnastikken, læser jeg til dagligt til Fysioterapeut på Absalon og bruger også mange timer på selvtræning, både styrke og gymnastik.

Jeg har været træner i 10 år, hvor jeg både har undervist børn og voksne. Jeg er selv instruktør for et drengespringhold, som jeg træner hver torsdag.
Igennem min tid som træner har jeg videreudviklet mine kompetencer med adskillelige kurser for både modtagelse, teknik og træningsmetoder. Jeg vil derfor primært hjælpe med finpudsning af teknik og modtagelse af spring som hjælpeinstruktør. Jeg glæder mig til at opleve et nyt twist af gymnastikken og se hvad Sports Acro-verdenen indebærer.
Læs mere
Kim Lauer
Jeg er startet sidste år på holdet: Foxy Ladies and Gentlemen. Gymnastik er ret nyt for mig, og derfor har jeg valgt at blive hjælpeinstruktør,
så jeg både kan hjælpe helt nye gymnaster, og samtidigt selv få grundteknikkerne i springgymnastik helt på plads. Ud over at gå til gymnastik,
springer jeg i faldskærm. Jeg er hjælpetræner på Åben spring-holdet, og det er jeg rigtigt glad for. Jeg har en datter på snart 5 år, som nu
går på holdet: Springlopperne, som hun også er rigtig glad for.
 
Læs mere
Kirstine Bach Malon

Hej allesammen!
Jeg hedder Kirstine og er 14 år gammel. Jeg går i 8. på Klostermarksskolen og har nu været hjælpetræner i et år.

Jeg har gået til sports acrobatik siden jeg var 6 år gammel og springgymnastik siden jeg var 9 år gammel. Udover det går jeg til scenekunst og moderne dans og har før gået til disco og ballet.

Læs mere
Laura Andersen

Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg har gået til springgymnastik i ca. 4 år og til akrobatik i 2 år. Det er mit første år som hjælpetræner, og jeg glæder mig til at lære fra mig, og møde en masse søde børn.

Læs mere
Laura Moldrup Nielsen

Hej jeg hedder Laura og er 13 år gammel. Jeg går i 7. klasse på Hedegårdenes skole.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 4 år gammel, og har også dyrket stor trampolin i nogle år.

Jeg elsker at lave gymnastik, og har derfor valgt at være hjælpetræner på Stjerneskud.

Læs mere
Liv Hesse

Hej mit navn er Liv, jeg er 12 år og går i 6.klasse på Hedegårdenes Skole.

Jeg skal være hjælpetræner på Krudtuglerne og Springlopperne og jeg glæder mig til at lære jer alle sammen at kende.
Jeg elsker gymnastik og har gået til det i 6 år.
Læs mere
Luka Vedel Turner Jessen

Hej jeg hedder Luka og er 14år.

Jeg er hjælpetræner på Springlopperne.

Jeg træner selv Team gym og har dyrket gymnastik i 5år. Jeg var hjælpetræner for 2-4 kl. piger sidste sæson i en anden forening, og har også erfaring med børn fra min tid i legepatrujlen hvor vi legede med børnene i alderen 6-9 år i frikvartererne.

Læs mere
Mathilde Falkenberg
Jeg er 15 år og skal starte i 9. klasse på Trekronerskolen. Jeg elsker at være aktiv og at lave gymnastik. Jeg har gået til springgymnastik i to år nu og er i gang med mit tredje. 

Jeg har førhen været hjælpetræner på et rytmehold og skal nu være det hos Springmusene. Jeg glæder mig til at lære fra mig.

Læs mere
Mathilde Mølgaard
Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg har gået til spring-, rytme- og andre slags gymnastik i løbet af årende. Jeg gik et år på Sports Acro - Aspirant, og derefter har jeg gået et år på Sports Acro - Konkurrencehold.

I år skal jeg gå på Sports Acro – Konkurrenceholdet og være hjælpeinstruktør hos Blæksprutterne, og det glæder jeg mig mega meget til! 

Læs mere
Pernille Hald Madsen

Jeg er en imødekommende og smilende pige på 21 år, som lever og ånder for gymnastikken - særligt sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau i 12-13 år. Jeg har dog ikke blot erfaring inden for sportsacrobatikken, da jeg også har gået på mange opvisningshold såsom DGI juniorrep, DGI ynglinge (Nuværende aspiranthold) samt Gymnastikefterskolen Stevns årgang 14/15 for at videreudvikle mine spring og rytmiske evner. 

Jeg har igennem flere år været hjælpetræner for forskellige puslingehold, 1-2 klasses hold og af flere omgange sportsacrobatikholdet, som jeg yderligere også har været træner for sammen med Karina. Jeg har igennem alle disse år som hjælpetræner/træner fået kendskabet til at arbejde med gymnaster i forskellige aldersgrupper.

Jeg kender selv konkurrenceverden ud og ind, og har selv vundet flere medaljer samt vundet titlen "årets serie", hvilket danner grundlag for den viden jeg vil videregive så godt jeg kan i den kommende sæson, hvor jeg sammen med Karina, Frederikke, Simone og Lisbeth skal være hjælpetræner for Roskildes sportsacro konkurrencehold.

Udover gymnastikken læser til dagligt som fysioterapeut på Absalon, og arbejder i et børnehus samt som servicemedarbejder i Imerco Home.

Læs mere
Sarah Varberg

Jeg er 13 år gammel og går i 8. klasse på Skt. Josef skole. Jeg går til Sports Acro på 5. sæson. Før det gik jeg til gymnastik. Jeg har altid elsket sport og at være aktiv. Jeg glæder mig meget til at træne sammen med Smølferne.

Læs mere
Sarah Holm Pilmann
Jeg fylder 14 år til august og efter sommerferien skal jeg starte i 8. klasse på Østervangsskolen. Jeg har gået på Springmix i 3 år og starter i år på Team Novus.
Tidligere har jeg været hjælpeinstruktør for børn på 4-5 år, men nu glæder jeg mig til at være hjælpeinstruktør for lidt større børn hos Springmusene.
Læs mere
Sarah Sveistrup Olsen
Jeg er 20 år, er lige startet på min bachelor uddannelse på Roskilde Universitet, og er fornyelig flyttet til Trekroner.
Tidligere har jeg været hjælpetræner på diverse svømmehold og har arbejdet fuldtids i en børnehave, i mit sabbatår mellem gymnasiet og universitet.
Jeg finder selv en stor glæde ved at træne, og ser frem til at være med til at give denne glæde videre til andre.
Læs mere
Signe Piedsted jørgensgaard
Jeg går i 9. klasse og jeg glæder mig til både at lege og hygge med børnene på holdet.
Læs mere
Sisse Friis Tvede

 Jeg går i 9. klasse på Klostermarksskolen i Roskilde. Jeg går også til trampolin og det har jeg gjort i 3-4 års tid.

Jeg har gennem årene gået til virkelig mange forskellige sportsgrene, men jeg har fundet ud af at trampolin er det der gør mig gladest.

Før har jeg arbejdet på et hiphop-dansehold, et børnegymnastik hold og et andet trampolinhold.

Jeg elsker sport generelt og at lære fra mig, så jeg glæder mig til denne sæson og forhåbentlig mange flere:)

Læs mere

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle