Maila Walmod
Beskrivelse

Jeg er cheftræner for trampolinafdelingen, og det er faktisk nærmest 4/5 af mit liv, jeg har haft trampolinsporten i mit liv. Jeg kastede min kærlighed på trampolinen som 6-årig og jeg er nu 29 år. Som aktiv springer har jeg været eliteatlet på det danske trampolinlandshold i 11 år, men er nu at finde i trampolinhallen som træner på både begynderhold, letøvede hold, øvede hold og konkurrencehold - og jeg elsker selv at springe med i tramplinen som træner på voksenholdet!

Som instruktør er mit mål at støtte gymnasterne i at udvikle sig både trampolinteknisk, men også som mennesker. Jeg lægger vægt på at  gymnasterne får mulighed for selv at reflektere og tage ansvar for deres egen læring, mens jeg støtter og hjælper dem. Jeg er meget med i undervisningen for at gå forrest med de værdier, vi har i tranpolinafdelingen. Derfor ser man mig ofte være med til opvarmningen, bruge tid på refleksion over træningen med holdet og give highfives for god træningsindstilling og indsats.

Ved siden af trampolintræneruddannelse og GymTræner 2, har jeg en bacheloruddannelse i idræt fra Københavns Universitet, er foredragsholder og transformational speaker, samt er uddannet coach fra Mindjuice Academy.Se hele beskrivelsen
Hold i dag