Martin Ilsøe
Jeg har altid været vild med gymnastik, og har bl.a. gået på Gørlev Idrætsefterskole, hvor jeg startede min instruktøruddannelse.
Som træner brænder jeg for det jeg laver. Jeg elsker de succesoplevelser gymnastikken kan give, og glæder mig til at dele disse oplevelser.
Jeg har været træner på springhold i 17 år, for både nybegyndere og øvede. Sideløbende har jeg taget et hav af kurser - i spring, akrobatik, dans, leg, trampolin m.m. - da jeg nyder at hente inspiration fra andre, især mine kollegaer.
I træningen vil jeg lægge vægt på høj aktivitet, individuel udvikling, sjov og leg, samt det sociale fællesskab som er forudsætningen for at man trives og udvikles. Jeg glæder mig til at se jer til en masse fed gymnastik.
Kontakt: ma.ils@hotmail.com – mobil/sms: 27290521
André Jespersen

Jeg er en Fyr på 27 år, har dyrket gymnastik i jeg har lavet gymnastik i nogle år før jeg valgte at blive træner.

Jeg har arbejdet som træner i cirka 5 år.

Jeg er en Energisk Træner som har fokus på gymnastens udvikling.

Noah Waynert
Jeg hedder Noah og er en glad og imødekommende fyr, som i sin hverdagen går på Roskilde Katedralskole i 3.g. Jeg har været i foreningen i 3 år efter at have været på Ringe efterskole i et år. Jeg træner Stjerneskud og Supernova i min fritid når jeg ikke selv går til gymnastik.
Alexander Thøgersen

Jeg er 22 år holder mig meget fysisk aktiv. Jeg går til fitness 4 gange om ugen, hvor jeg træner både styrke træning, balance og calisthenics. Jeg kører også mountainbike i weekenderne, og nu går jeg til gymnastik og er blevet hjælpetræner. Jeg glæder mig at være hjælpetræner i Roskilde Gymnastikforening og ser frem til de nye udfordringer det vil bringe.

Hold i dag