Instruktør
André Jespersen
Beskrivelse

Jeg er en Fyr på 27 år, har dyrket gymnastik i jeg har lavet gymnastik i nogle år før jeg valgte at blive træner.

Jeg har arbejdet som træner i cirka 5 år.

Jeg er en Energisk Træner som har fokus på gymnastens udvikling.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anja Hauge
Beskrivelse

Jeg er 23 år, bor i Roskilde og studerer Journalistik og Politik og Administration på Roskilde Universitet. Lige nu er jeg i praktik på Berlingske. Jeg er oprindeligt fra Holstebro og har dyrket gymnastik lige så længe, jeg kan huske. Bl.a. har jeg gået to år på gymnastikefterskolen Brejninggaard og på flere forskellige rytme- og dansehold i Holstebro og Roskilde.
Jeg har gennem tiden været instruktør for forskellige gymnastik- og streetdancehold for børn og unge, hvor jeg har haft stor fokus på udtryk, improvisation og alternative serier.
Gymnastik og dans fylder generelt meget i min hverdag, og det, som jeg synes, er det fedeste, er, at man kan udtrykke så mange forskellige følelser og stemninger gennem musik og bevægelse. Desuden er jeg stor fan af de forskellige håndredskaber.

Det er nu tredje sæson, jeg er instruktør for Foxy Ladies and Gentlemen. Jeg glæder mig meget til at se nye og gamle ansigter på holdet og give mig i kast med nye spændende udfordringer.
Udover at være instruktør er jeg også skribent på foreningens nyhedsbrev.

Mail: anja.hauge@altiboxmail.dk
Mobil: 40456632 
Se hele beskrivelsen
Ann Rasmussen
Beskrivelse
Jeg er 45 år og har en datter på 16 år. I en lang årrække har jeg undervist mange børn i alderen 2-5 år i Roskilde Gymnastikforening og jeg glæder mig til mange flere gymnastiktimer sammen med alle jer på: Krudtuglerne, Blæksprutterne og Voksen/barn-holdet.

Tlf: 31135580 - træffes bedst efter kl. 15.00 på hverdage.

Email: arasmussen75@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anna Møller Hansen
Beskrivelse

Jeg er 22 år og til dagligt læser jeg biologi på Københavns Universitet. Jeg er en af instruktørene på unicykel øvede holdet. Jeg er selv unicykel udøver og har været det i mere end 9 år, samt være på landsholdet i mere end 5 år.

Derfor har jeg gode forudsætninger for træning af holdet, hvor jeg kan rådgive og hjælpe hvert individ på holdet.

Telefon: 22450097

Email: annaamh@hotmail.com

Se hele beskrivelsen
Anne Palle Christensen
Beskrivelse

Uddannet på Gerlev IH og på lærerseminarium med idræt.

Jeg har undervist i skolen og foreninger.

Nu arbejder jeg med ældre træning i forskellige discipliner: motionsgymnastik M/K, fitness, pilates,

yoga, effekt, varmvandstræning, stolegymnastik og stavgang m.m.

Er gymnastikvejleder i DGI Midt og Vestsjælland og har deltaget i DGIs foreningsarbejde på

Klub-, landsdel- og landsplan. Har tilrettelagt kurser, ferielejre og stævner.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Birgitte Bjerring
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Birgitte Bjerring og er født og opvokset her i Roskilde.

Jeg er træner på miniholdene i stortrampolin. Miniholdene er for de 5-7 årige børn der synes trampolin er vildt sjovt.

Det er vigtigt at børnene har det sjovt mens de er til trampolin, men jeg vil til trods for deres unge alder, lægge vægt på at børnene lærer at springe nogle flotte grundspring, som kan bære dem videre til de lidt sværere spring.

Jeg har to piger som også springer trampolin og det var den ældstes start på sporten der gjorde at jeg valgte at blive træner.

Når jeg ikke træner trampolinbørn arbejder jeg som farmakonom på Holbæk Sygehus.

Fritiden bliver brugt på trampolin, løb og familien.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilia Møller
Beskrivelse
Jeg hedder Cecilia, jeg er 23 år gammel, og til daglig læser jeg kommunikation og dansk på Roskilde Universitet.
Jeg elsker gymnastik og det at bevæge sig og udtrykke sig til musik. Jeg har gået til gymnastik i en del år efterhånden. Jeg startede, da jeg var barn, og igen efter jeg kom hjem fra efterskole, men med nogle års pause i mellem, hvor jeg blandt andet gik til dans. Før jeg flyttede til Roskilde, var jeg også hjælpeinstruktør for forskellige børnehold i den lokale gymnastikforening.
Jeg har nu gået til gymnastik hvert år siden efterskolen, og det fylder rigtig meget i min hverdag. Lige nu går jeg selv til gymnastik på Foxy Ladies & Gentlemen her i foreningen, som jeg har gjort siden jeg flyttede til Roskilde i 2014.
I denne sæson skal jeg være instruktør for rytmesiden på Team Novus sammen med Line, og jeg glæder mig meget til nye og spændende udfordringer og en masse gode timer med gymnasterne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Christian Harck
Beskrivelse
Jeg er 25 år og er i gang med at læse til maskinmester på 6 semester. Min gymnastik karriere startede i Gadstrup, og har primært bestået af TeamGym, med et enkelt ophold på Ollerup. Jeg glæder mig meget til at lave Danmarks mest sociale hold.
Ses.
Se hele beskrivelsen
Christina Beringskjold
Beskrivelse

Jeg hedder Christina Beringskjold, jeg er 31 år og bor i Solrød men er oprindeligt fra Vordingborg. Til hverdag arbejder jeg i Social Psykiatrien i Ishøj/Vallensbæk.

Jeg startede til stortrampolin da jeg var 7 år og har gået til sporten i små 10 år. Jeg var de sidste par år hjælpetræner på nogle af børneholdene. Jeg har deltaget i utallige klubtræf, DanCup og DM. Da jeg blev 12, startede jeg ved siden af til springgymnastik, dette har været en del af mine teenageår. Jeg lavede mest spring og til slut var jeg instruktør i nogle år.

Jeg har holdt en lang pause fra gymnastikken og har i stedet brugt fritiden på klatring, MMA og fitness, men nu var tiden til, at jeg ville søge tilbage mod trampolinen

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emilie Theil Petersen
Beskrivelse

Jeg går i 2.g på Roskilde Gymnasium og fylder 19 år til november. Jeg har altid elsket at gå til gymnastik og sidste år gik jeg på en gymnastik efterskole på Fyn, hvor jeg fik muligheden for at tage første del af gymnastiktræner uddannelsen. Jeg har været hjælpetræner på holdet: Dansepigerne i to år hos RG, før jeg tog på efterskole sidste år. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Esben Ro Egebo Buhl
Beskrivelse

Jeg har været i Roskilde Gymnastikforening igennem hele mit liv, først som aktiv gymnast og siden 2002 instruktør i foreningen.

Jeg har været aktiv i Roskilde Gymnastikforening bestyrelse siden 2007.

Jeg er kontaktperson for alle springholdene.

Ved overordnet spørgsmål ang. holdene kan jeg kontaktes på 61188063. Mail: buhl@roskildegf.dk

 

Se hele beskrivelsen
Evelyn Almstrup
Beskrivelse
Jeg er en 17-årig pige, som efter sommerferien starter på Roskilde gymnasium. Jeg har gået til opvisningsgymnastik i ca. 7 år og TeamGym i 1 år, som linjefag på min efterskole. Jeg elsker både gymnastik, at hjælpe andre og at lære fra mig - derfor glæder jeg mig til at starte som instruktør.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frank Hansen
Beskrivelse

Hej med jer
Jeg hedder Frank
Jeg er uddannet træner i spring gymnastik og Stortrampilin.
Har været træner her i foreningen i mange år.
Startede som hjælpetræner, har derefter haft diverse hold, Stortrampolin og diverse springhold, fra børn ca. 5-6 år 
Til juniorhold op til 17-18 års unge mennesker.
Jeg springer os selv stadig lidt.
Jeg er glad for at være træner og dele ud af min store viden inden for springgymnastik

Jeg kan kontaktes
Mail.
frankrhansen@hotmail.com
Mobil. 40814209

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freja Bjerregaard
Beskrivelse
Jeg er instruktør for Unicykel - Begynderhold og har været det siden 2014. Jeg har kørt på ethjulet siden jeg var 6 år gammel og har gennem min unicykel karriere, vundet adskillige guld, sølv og bronze medaljer til både DM og VM. Efter mange år, cykler jeg ikke længere kompetitivt, men bruger i stedet min energi på at videregive min kærlighed, udstråling og erfaring til begynderholdet. Til dagligt går jeg på HTX i Roskilde. Når jeg ikke underviser, udfolder jeg mig kreativt bl.a. ved at hækle og tegne.
Se hele beskrivelsen
Hans-Henrik Schmidt
Beskrivelse

Har nydt gymnastikken i snart 40 år. Startede som konkurrence gymnast i RG og senere Køge bugt. Har undervist i alt fra Hop Shop til stortrampolin. (Dog ikke grand prix ) startede sågar dette herre motionshold op for 20 år siden.  I de sidste 8år har jeg undervist piger i Teamgym ude i Gadstrup. Men trænger nu seriøst til noget mandehørm og store rundsving.   Til daglig er jeg tømrermester og er netop flyttet retur til Roskilde efter et smut til Gadstrup på 20 år.  Glæder mig til at byde dig velkommen til en time i godt selskab

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Helle Nordahl
Beskrivelse

Jeg hedder Helle Nordahl og har været instruktør på Sports Acrobatik øvede i 9 år, og i de 9 år har jeg haft meget stor glæde at arbejde med de dejlige gymnaster som har gået på holdet.


Jeg er 52 år, gift og har 2 piger som begge har været aktive i foreningen både som gymnaster og instruktør.

Til daglig er jeg servicekonsulent i Berendsen.

Jeg selv har dyrket rytmisk gymnastik i foreningen siden jeg var lille, bl.a var jeg i mange år gymnast på Grand Prix hold på konkurrenceplan.

Vi er to instruktør på holdet, Isabel Nielsen og jeg, derudover er vi så heldige at have Julie Lynggaard Olsen og Sofie Vejlstrup. Julie har været aktive gymnaster på vores Sports Acro øvede hold og har været det i mange år.

Jeg glæder mig altid til hver træningsaften, og går altid hjem med en stor glæde over hvor at se hvor dygtige pigerne er på holdet.


Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 73 90 52 eller på mail nordahl@roskildegf.dk

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Isabella Hansen
Beskrivelse
Jeg er 18 år og ny instruktør i Roskilde Gymnastikforening, men jeg har flere års erfaring fra Ølstykke, som både hjælpetræner og instruktør. Jeg har selv gået til gymnastik fra barnsben, på både breddehold og TeamGym. Jeg brænder for at træne både børn og unge, og sætter en ære i at udfordre gymnasterne, så de får både en sjov, men også en udfordrende oplevelse.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jeppe Østergaard Nielsen
Beskrivelse
Jeg er 21 år og lige nu går jeg på Ollerup højskole. Jeg har både lavet opvisnings- og konkurrencegymnastik, bl.a. på Stevnselite, Landsdelshold og i Roskilde TeamGym. De sidste par år har jeg været med i en masse spændene projekter så som 10.000 på 10, afviklet af en masse camps og stiftet Roskilde Gymshow sammen med Christian. Næste år skal jeg også være lærer på Gørlev Idrætsefterskole. Jeg glæder mig til en vild sæson med masser af grin og sved.
Se hele beskrivelsen
Johanne Lea Hjøllund Petersen
Beskrivelse
Hej. Jeg er 17 år, og går i 2.g på Roskilde katedralskole. Jeg er nu på mit andet år som instruktør for unicykel begyndere, og har også været hjælpeinstruktør førhen. Jeg startede med at cykle i 2012, og har gjort det lige siden.
Se hele beskrivelsen
Jonas Hjorth
Beskrivelse

Jeg hedder Jonas Hjorth er 19 år gammel, har lavet gymnastik de sidste 14 år.

Har været hjælpetræner i 5 år og instruktør i 2 år. Har selv lavet konkurrence gymnastik i en del år og undervist i det de sidste 3 år.

Se hele beskrivelsen
Josefine Marie Petersen
Beskrivelse

Jeg er 18 år og har gået til gymnastik i 16 år. Til dagligt går jeg i 2.g på Roskilde Gymnasium og går til rytmisk gymnastik i fritiden. Jeg glæder mig til at have et gymnastik/danse-hold igen, da det har været på pause efter jeg tog på efterskole i 18/19, hvor jeg tog første del af gymnastikinstruktør uddannelsen (G1).

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Judith Fjelstrup
Beskrivelse

Jeg har været gymnastikinstruktør i mere end 35 år, og har haft mange forskellige hold igennem årene. Jeg startede med unge kvinder, både begyndere og øvede, samt motionsdamer. Siden har jeg undervist i Work out, Callanetics, Effekt, Herremotion og forskellige andre motionshold.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Julie Lynggaard Olsen
Beskrivelse

Jeg har gået til sportsacrobatik i 8 år, hvoraf de 7 har været på hhv. Aspirant- og Øvede-holdet, og jeg har elsket det!

I 4 år har jeg været hjælpeinstruktør, det sidste år på Sports Acro-holdet. Jeg 16 år og går i 1.G på Roskilde Handelsskole. 

Jeg er lykkelig over, at jeg nu skal være instruktør sammen med Helle Nordahl. Jeg glæder mig helt vildt til mange fede træninger.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karina Visholm Andersen
Beskrivelse
Jeg har selv været en meget aktiv gymnast, og startede som så mange andre, med at min mor tog mig med til "forældre/barn" - dengang i Slagelse gymnastik forening.
Jeg var aktiv gymnast både på "Elite spring pigerne", samt på Sports acrobatik holdet i Slagelse - hvor jeg deltog i adskillige konkurrencer. Her konkurrerede jeg i ca. 10 år.
Jeg er desuden, for 2. år i træk, en del af landsholdstræner teamet inden for Sports Acro.
Jeg er gift og bor i Roskilde med min mand og vores 2 børn, Oscar og Felix.
Til dagligt arbejder jeg både hjemmefra og i Købehavn hos DellEMC som "Projekt Manager".
Udover de mange timer som jeg bruger på acroen – forsøger jeg også selv at dyrke lidt motion (,")
Du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du gerne vil vide.
Kærlig hilsen
Karina.
Jeg kan træffes alle hverdage fra kl. 09.00 på telefon: 21406197 eller altid på mail: roskildesportsacro.konkurrence@gmail.com
Se hele beskrivelsen
Kasper Lehrmann Kemner
Beskrivelse
Jeg kommer fra Viby og startede min gymnastik-karriere i det tidligere Gadstrup TeamGym da jeg var omkring 4 år. Der har jeg dyrket gymnastik lige siden, også efter at det skiftede navn til Roskilde TeamGym.

Min 9. klasse tog jeg på Vejstrup Efterskole og var derefter 4 år på deres ”gamle elevhold”: Lilleholdet. Efter Lilleholdet, var jeg på Ollerup Højskole i F20. Til næste år skal jeg være lærer på Gørlev Efterskole.

Se hele beskrivelsen
Kathrine Cornali Lerche
Beskrivelse

Mit navn er Kathrine Cornali Lerche og jeg er træner for begynder unicyklister i Roskilde gymnastikforening, sammen med Anna Møller Hansen og vores hjælpetræner Freja Bjerregaard.

Til daglig læser jeg jura på Københavns universitet.
Jeg startede selv med at cykle på ethjulet da jeg var 8 år gammel, og jeg har dermed cyklet i omkring 12 år. Jeg har været træner for begyndere i mange år, både i Roskilde og i Jyllinge.  

Sammen med blandt andre Anna og Freja, træner jeg på det danske landshold i ethjulet (Danish Freestyle Team - DFT)

Mobil: 26 71 02 31
Se hele beskrivelsen
Katja Vandsted
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Katja og er 52 år. 

Jeg har trænet børn i trampolin de sidst 8 år og børn i alderen 3-13 år på begynder og let øvede. 

Jeg begyndte at få øjnene op for trampolin da min datter begyndte at springe trampolin. 

Andrea er 12 år og springer på konkurrence holdet

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kim Jørgensen
Beskrivelse

Jeg har været i bestyrelsen for Roskilde Gymnastikforening de seneste 5 år og hjælper derudover til med kontoropgaverne. Som barn har jeg dyrket springgymnastik og jeg har været instruktør siden jeg fyldte 18 år.

Kontakt: kim@roskildegf.dk

Se hele beskrivelsen
Kristine Engdahl
Beskrivelse
Jeg er 20 år gammel og ny instruktør i Roskilde Gymnastikforening. Jeg er i gang med at læse til sygeplejerske på Professionshøjskolen Absalon i Roskilde, og er derfor nytilflytter i byen.
I årene 2017/2018 gik jeg på Gunslevholm Idrætsefterskole, hvor vi lærte en masse forskellige danse genrer og kom hjem med en hel  del ny læring i vores rygsække.
Jeg har været i gymnastikverden siden jeg var 4 år og har derfor været en masse forskellige genrer igennem - helt fra disco og hiphop, til moderne dans og rytmegymnastik.  De seneste år har det været hiphop og moderne som har fyldt i min hverdag.
Jeg har tidligere været instruktør på et fælleshold og glæder mig til at give mine erfaringer videre, til de kommende dansere/gymnaster.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kaare Munkholm
Beskrivelse

Jeg hedder Kaare Munkholm og jeg er 21 år.

Jeg har selv siden jeg var 12 år sprungettrampolin og i langt de fleste af årene på højere konkurrence niveau. Derudoverhar jeg dyrket badminton og spring gymnastik og har været på Stevns gymnastik-og idrætsefterskole og generelt altid været vild med sport!

Jeg blev i 2012 uddannet trampolin instruktørog har siden da været træner for både begyndere, aspiranter ogkonkurrencespringere.

Som træner lægger jeg stor vægt på at detskal være sjovt, og at der er tid til at lege, da det er min holdning at manlærer rigtig meget i en trampolin, ved selv at eksperimentere og udfordre sigselv efter eget initiativ og lyst, men forventer samtidig at der bliver lyttettil mine instrukser, og at træningen tages seriøst.

Jeg glæder mig meget til en masse dejligetimer i hallen med jer.

Mail: kaare_munkholm@hotmail.com

Mobil: 26 80 22 13

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lars Walmod
Beskrivelse
Jeg er formand for Roskilde Gymnastikforening, samt kontaktperson for foreningens hold i Unicykling. Derudover er jeg træner for vores Trampolin – Konkurrencehold. Ved stævner inden for trampolinsporten repræsenterer jeg foreningen, som enten dommer eller kampleder. Til dagligt  arbejder jeg som elektriker.

Jeg kan kontaktes på mail: walmod@roskildegf.dk
Se hele beskrivelsen
Laura Danielsen
Beskrivelse
Jeg er 18 år og til dagligt går jeg i 3.g på Roskilde Gymnasium. Jeg er instruktør på Unicykelhold for begyndere og for øvede, og har selv udøvet unicykling siden jeg var 6 år og gør det stadig. Jeg har været en del af det danske landshold siden 2016, hvor jeg blev optaget som aspirant. Derfor elsker jeg at undervise de nye unicykel udøvere og hjælpe dem godt i gang med sporten, så de senere kan komme videre op på det øvede hold, hvor jeg heldigvis også får lov at være med.
Se hele beskrivelsen
Lena Svane
Beskrivelse

Jeg har været instruktør i Ølstykke GF i 15 år, og nu er tiden kommet til at prøve noget nyt. Jeg er meget spændt på at skulle være instruktør i RG, fordi undervisningsmetoderne er helt anderledes. Jeg nyder at undervise begyndere, og er også glad undervise de øvede springere.

Selv har jeg sprunget i trampolin siden jeg var 6 år gammel, og jeg startede til springgymnastik da jeg var 18. Foruden at være instruktør, er jeg også en ”Foxy Lady" i RG.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Line Olesen
Beskrivelse

Mit navn er Line Olesen og jeg er 25 år gammel og jeg er rytmeinstruktør på mix-holdet Team Novus (13-17 år). Jeg har før været instruktør på holdet Rytme og Dans, men skal nu mod nye udfordringer og glæder mig rigtig meget til at komme i gang med det nye hold.
Jeg er bosiddende i Roskilde og læser til socialrådgiver. Samtidig dyrker jeg en masse gymnastik, som jeg har gjort det de seneste 23 år efterhånden, så det har altid fyldt meget i min hverdag og jeg vil ikke kunne undvære det, da det giver en masse god energi og motion.
Glæden ved at se de unge udvikle sig gennem gymnastikken er en gave og jeg glæder mig til en god sæson med masser af glade og friske gymnaster.

Mail: olesen1310@hotmail.com                      

Telefonnr: 30623216


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lisbeth Vejlstrup
Beskrivelse
Jeg er uddannet pædagog, og foruden løbetræning, dyrker jeg Piloxing/knokout.
Jeg ser frem til en spændende, energisk sæson, med nogle fantastisk dygtige Acro-gymnaster.
Se hele beskrivelsen
Lise Ryge
Beskrivelse

Jeg har undervist i forskellige former for bevægelse siden 1992. I 2018 tog jeg DGIs yogauddannelse og har siden undervist i yoga i flere idrætsforeninger. Jeg har selv dyrket Iyengar-yoga, men er uddannet i Hatha-yoga. Jeg videreuddanner mig p.t. og deltager også løbende på yogakurser. Udover at være den mest alsidige måde at vedligeholde kroppen på, som jeg er stødt på, skal man ikke underkende yogaens velgørende effekt på nervesystemet og psyken.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Louise Laage-Petersen
Beskrivelse

Jeg er 23 år gammel og jeg bor på Nørrebro. Til dagligt arbejder jeg i Falck kundeservice og derudover har jeg brugt rigtig meget tid på, at udfolde mig selv inden for de forskellige danse genrer. Jeg har gået på Pi-dans, Pi-elitepiger og Pi-X og derudover har jeg gået på Lilleholdet i 3 år. Til sidst endte jeg på Copenhagen Dance Space, hvor jeg har taget deres danseuddannelse og gået på flere forskellige aftenhold på CDS.

Se hele beskrivelsen
Lucas Nielsen
Beskrivelse
Jeg er 23 år og er parkour instruktør her i Roskilde GF. Jeg har dyrket parkour i snart 15 år, og har været med til, at starte størstedelen af dansk parkourmiljø i Vestsjælland. Jeg var instruktør for mit første parkourhold da jeg var 14 år, og har været on/off parkour instruktør lige siden. Jeg var også gymnastikinstruktør i et par sæsoner, både som barn og voksen, men gymnastikken har aldrig været min passion på samme måde som parkour.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mads Overgaard-Larsen
Beskrivelse

Jeg hedder Mads Overgaard-Larsen er 41 år og har været i Roskilde Gymnastikforening i 20 år og været stor trampolin træner siden 1998. 

Jeg er bygningsmaler og har været det i 16 år.

Jeg glæder mig til at lære dig nogle spring på trampolinen. 

Du kan kontakte mig på mobil:20633783 eller på mail: maol@lite.dk

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maila Walmod
Beskrivelse

Jeg er cheftræner for trampolinafdelingen, og det er faktisk nærmest 4/5 af mit liv, jeg har haft trampolinsporten i mit liv. Jeg kastede min kærlighed på trampolinen som 6-årig og jeg er nu 29 år. Som aktiv springer har jeg været eliteatlet på det danske trampolinlandshold i 11 år, men er nu at finde i trampolinhallen som træner på både begynderhold, letøvede hold, øvede hold og konkurrencehold - og jeg elsker selv at springe med i tramplinen som træner på voksenholdet!

Som instruktør er mit mål at støtte gymnasterne i at udvikle sig både trampolinteknisk, men også som mennesker. Jeg lægger vægt på at  gymnasterne får mulighed for selv at reflektere og tage ansvar for deres egen læring, mens jeg støtter og hjælper dem. Jeg er meget med i undervisningen for at gå forrest med de værdier, vi har i tranpolinafdelingen. Derfor ser man mig ofte være med til opvarmningen, bruge tid på refleksion over træningen med holdet og give highfives for god træningsindstilling og indsats.

Ved siden af trampolintræneruddannelse og GymTræner 2, har jeg en bacheloruddannelse i idræt fra Københavns Universitet, er foredragsholder og transformational speaker, samt er uddannet coach fra Mindjuice Academy.Se hele beskrivelsen
Marius Kure
Beskrivelse
Ny instruktør
Se hele beskrivelsen
Martin Ilsøe
Beskrivelse
Jeg har altid været vild med gymnastik, og har bl.a. gået på Gørlev Idrætsefterskole, hvor jeg startede min instruktøruddannelse.
Som træner brænder jeg for det jeg laver. Jeg elsker de succesoplevelser gymnastikken kan give, og glæder mig til at dele disse oplevelser.
Jeg har været træner på springhold i 17 år, for både nybegyndere og øvede. Sideløbende har jeg taget et hav af kurser - i spring, akrobatik, dans, leg, trampolin m.m. - da jeg nyder at hente inspiration fra andre, især mine kollegaer.
I træningen vil jeg lægge vægt på høj aktivitet, individuel udvikling, sjov og leg, samt det sociale fællesskab som er forudsætningen for at man trives og udvikles. Jeg glæder mig til at se jer til en masse fed gymnastik.
Kontakt: ma.ils@hotmail.com – mobil/sms: 27290521
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathias Ankerstjerne
Beskrivelse
Jeg er tidligere elite atlet inden for rosporten, og har trænet på det danske ro-landshold og i Roskilde Roklub, men holder i øjeblikket pause. I otte år har jeg trænet roning og i de fem af årene, kæmpet på internationalt niveau. Jeg har tidligere været verdensrekord holder i 500 meter for letvægtsmænd mellem 17 og 18 år. Udover at være instruktør for Cross Fitness er jeg også ungdomstræner i Roskilde Roklub.
 
Mine erfaringer kommer fra de år jeg har dyrket sporten, og hvor jeg har gjort meget brug af både cirkeltræning, hvor mange basisøvelser indgår, og af styrketræning, med tung og let vægt. Jeg har - uanset hvad jeg har trænet - sat mig grundigt ind i hvordan alle øvelser udføres korrekt og har altid gået meget op i rigtig teknik, i alt hvad jeg laver.
 
Jeg har gået på Idrætsefterskolen Lægården i Holstebro, og studerer nu på Roskilde Handelsskole i 3.G. Jeg er glad for at være instruktør på Cross Fitness, fordi jeg er meget interesseret i andres sportslige udvikling.
Se hele beskrivelsen
Mathilde Kronholm Nelson
Beskrivelse
Jeg er en glad pige, som er 18 år gammel. Til dagligt går jeg i 2.g på Roskilde Handelsskole. Jeg er instruktør på miniholdet og på øvet hold i stortrampolin.

Jeg har været trampolintræner i omkring 4 år nu, og er rigtig glad for det.  Jeg har selv dyrket en del gymnastik gennem årene, og bl.a. har jeg været på konkurrenceholdet i stortrampolin her i Roskilde Gymnastikforening. Inden jeg startede på Roskilde Handelsskole, gik jeg på Gymnastikefterskolen Stevns.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Melanie Hansen
Beskrivelse

Jeg er 20 år, bor i Ølstykke og har dyrket gymnastik, siden jeg var helt lille. Jeg har både gået til TeamGym og på forskellige opvisningshold. Jeg er ny instruktør i Roskilde Gymnastikforening, men har været instruktør i Ølstykke siden 2016 og hjælpeinstruktør siden 2013. Lige nu går jeg selv på Foxy - Ladies & Gentlemen her i Roskilde Gymnastikforening. Gymnastikken fylder meget i min hverdag og det er vigtigt for mig, at mine gymnaster får en lærerig og ikke mindst sjov træning, hvor alle får rykket deres grænser.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Niklas Lind
Beskrivelse
Ny instruktør.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Noah Waynert
Beskrivelse
Jeg hedder Noah og er en glad og imødekommende fyr, som i sin hverdagen går på Roskilde Katedralskole i 3.g. Jeg har været i foreningen i 3 år efter at have været på Ringe efterskole i et år. Jeg træner Stjerneskud og Supernova i min fritid når jeg ikke selv går til gymnastik.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ny Instruktør
Beskrivelse
Ukendt instruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Phie Lambert
Beskrivelse

Jeg er 26 år og har altid gået til gymnastik. Jeg har både været springer og rytmegymnast, men efter mit efterskoleophold valgte jeg at fokusere på rytmedelen. Jeg har gået på et ungdomshold på Fyn i fire sæsoner, til dans et halvt år og på seniorholdet her i Roskilde Gymnastikforening i to sæsoner.

Siden 2009 har jeg været træner på forskellige rytmehold, og her i foreningen har jeg tidligere været instruktør på Juniorpigerne i fire sæsoner og Flexibility i én sæson. Denne sæson er det tredje sæson jeg skal være instruktør på rytmesiden af Foxy Ladies and Gentlemen.

Udover jobbet som instruktør fungerer jeg også som kontaktperson mellem rytmeinstruktørerne, deres gymnaster og bestyrelsen. Jeg ved selv, hvor fedt det er at blive udfordret og derved også udvikle sig, og det glæder jeg mig til at skulle give videre til mine gymnaster.

Jeg er vokset op i en lille by syd for Kolding, har boet i Roskilde i 3,5 år og bor nu i Søborg. Ved siden af gymnastikken studerer jeg Leisure Management på Absalon i Trekroner og arbejder med et studierelevant studentermedhjælperjob inde hos Tivoli.

Jeg glæder mig helt vildt meget til at starte op på en ny gymnastik sæson og give den max gas sammen med en masse gymnaster, både nye og gamle.

Se hele beskrivelsen
Rie Dabelsteen
Beskrivelse
Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening i rigtig mange år, hvor jeg bl.a. har beskæftiget mig med voksne gymnaster.
P.t. har jeg et senior-hold over 60 år i Roskilde-Hallen om formiddagen og et M/K hold på Sct. Jørgen Skole tirsdag fra kl. 18.00 - 19.00.
Jeg har været bestyrelsesmedlem i foreningen og har været dommer i grand-prix konkurrence gymnastik.
Jeg har været aktiv gymnast i R.G. på forskellige hold og deltaget i konkurrence-gymnastik.

Mail: Rie43@hotmail.com
Mobil: 22358786  46480536

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rikke Skjold Larsen
Beskrivelse

Jeg er en aktiv og engageret pige, der altid er frisk på nye udfordringer. Til dagligt arbejder jeg som lærervikar på Hvalsø Skole samt tjener og bartender på SoHo Food-Lounge-Music i Roskilde.

Jeg er tidligere elitedanser, men efter 19 år i branchen, danser jeg nu kun stilarten jitterbug på højere niveau.

Jeg har stor erfaring indenfor undervisningsfaget, da jeg har stået som hjælpetræner hos Reinhards Dans siden år 2005.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rune Kern Hansen
Beskrivelse
Jeg er 24 år og kommer fra Holbæk. Jeg har dyrket parkour i ca. 10 år og startede som Parkour instruktør for Holbæk Gymnastikforening, for ca. 7 år siden. Efter et par år i Holbæk Gymnastikforening, startede jeg også i Roskilde Gymnastikforening som Parkour instruktør, hvilket kun har givet mig mere erfaring inden for faget.
Jeg synes det er noget helt særligt, at man kan lære de unge så mange ting og se dem blive grebet i momentet og virkelig få interesse for sporten.
Udover at være Parkour instruktør, er jeg uddannet IT supporter og arbejder med IT på en Skole i Holbæk.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sarah Fobian
Beskrivelse
Jeg er 23 år og studerer lige nu Medicin og Teknologi på DTU. Jeg kommer fra Næstved, men har de sidste to år boet i København. Jeg startede min gymnastik karriere med at gå til TeamGym og var en del af landsholdet i 2012 og 2014. Jeg gik på Vejstrup Efterskole og havde derefter 3 år på Lilleholdet.

Efter gymnasiet skiftede jeg spring ud med rytme, hvor jeg gik på PI Elitepiger og PIX. De sidste to år har jeg bevæget mig ind i danseverdenen på Copenhagen Dance Space, hvilket er det, vores træninger kommer til at blive præget af.

Se hele beskrivelsen
Signe Kristensen
Beskrivelse

Jeg har gået til gymnastik i hele mit liv, og siden jeg var 9 år gammel, har jeg dyrket det på elite niveau. Jeg har gennem tiden deltaget i mange store stævner, som f.eks.: Gymnastrada, VM for hold og GYM for Life. Jeg dyrker desværre ikke gymnastik på højt niveau mere, da jeg har fået en skade. Til hverdag er jeg studerende.

Jeg har stor erfaring med gymnastik, dels fordi jeg selv har dyrket det i mange år, og fordi jeg har været aktiv instruktør i Roskilde Gymnastik forening siden 2014.

Jeg er uddannet som Springsikker-instruktør på alle niveauer og også uddannet inden for rytmedelen. Jeg er træner på springholdet, men er også den som står for serierne til holdene.

Det som jeg fokuserer på, er at holdet udvikler sig, men også at du selv som person, føler at du får lært det du ønsker.

Jeg er en frisk og glad person, som er klar til at lære alt hvad jeg kan, fra mig. 

I kan kontakte mig på:

Mobil: 28761623

Mail: signe-sandie@hotmail.com

Mvh. Signe Kristensen

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Simon Hedengran
Beskrivelse

Jeg er 19 år og er på mit tredje år på Roskilde Katedralskole, hvor jeg studerer fysik og matematik. Jeg har gået til stortrampolin i omkring 4 år, og efterfølgende har jeg være hjælpetræner i et år, foruden instruktør på nogle hold, sammen med andre super flinke instruktører. Min egen erfaring med trampolin er, at man virkeligt får styrket kroppen samtidig med at man har det sjovt, og der er altid nye spring man kan lære eller blive bedre til. Jeg er glad for at kunne være med til at undervise nye springere i min favoritsport. Jeg er en imødekommende dreng med masser af gå-på-mod.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Simone Skinbjerg
Beskrivelse

Jeg hedder Simone og er 28 år. Jeg er fornylig flyttet til Roskilde, hvor jeg nu skal træne Sports Acro Konkurrenceholdet sammen med Karina og Frederikke. Jeg er uddannet tandplejer og arbejder til daglig i Holbæk. Oprindeligt er jeg opvokset på Lolland hvor jeg selv har dyrket sports acro, men i forbindelse med studiet har jeg boet i København, hvor jeg var med til at starte et helt nyt acrohold op. Dette har jeg haft i 6 sæsoner, og er nu klar til at blive en del af sports acro holdet i Roskilde. Jeg glæder mig meget til at møde jer J

De bedste hilsner 

Simone Skinbjerg

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sofie Christensen
Beskrivelse
Jeg er 19 år, bor til dagligt i København og starter studie op til august i Roskilde. Jeg har de seneste 5 år selv gået til Rope Skipping i Lillerød gymnastikforening på et konkurrencehold, hvor jeg har været vant til at træne mange gange ugentligt, men da jeg desværre ikke har tid til at konkurrencesjippe på højt plan længere, er jeg nu blevet jeres nye Rope Skipping instruktør. Jeg ser frem til at tilbringe en masse seje og svedige timer med jer i hallen, med en masse sjov leg og mange tove.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Solvejg Sørensen
Beskrivelse

Har altid været en meget aktiv gymnast og dyrket konkurrence gymnastik, Grand Prix på eliteholdet i RG i flere år.

Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening siden 1986.

Startede med: Puslinge og 2 børnehold, Work out, Callanetics, Aerobic, mave baller og lår og Stavgang.

I 1990 startede jeg Rytmeakrobaterne op, med Acro/ rope skipping. Senere Aspiranterne som Pia og Helle overtog og Sports Acro konkurrenceholdet sammen med Mie og Karina. Deltog ved SM og DM fra 2008-2014 hvor pigerne fik mange flotte medaljer med hjem i guld, sølv og bronze.

Fortsætter igen i denne sæson med Aerobic, mave, baller og lår holdet.

Foruden har jeg været med i Roskilde Gymnastikforenings Bestyrelse 1986-2013 som kasserer mv.

Arbejder til dagligt som regnskabschef i Roskilde.

Mail: solvejg.s@post.cybercity.dk

Telefon 51364638

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Stine Bøgh Jacobsen
Beskrivelse

Jeg er 27 år og har dyrket gymnastik hele mit liv og undervist på DGI’s landsdelshold de seneste 10 år. De sidste 5 år har jeg været instruktør for aspirantholdet i Øst. Jeg er uddannet fysioterapeut, arbejder på en klinik i Slangerup og bor i Roskilde. 

 
Se hele beskrivelsen
Sussie Karen Hermansen
Beskrivelse
Jeg har dyrket mange former for sport gennem tiden og bl.a. selv gået til springgymnastik. Sidenhen har jeg taget kursus i forælder/barn gymnastik og har undervist i dette ad flere omgange. Jeg har deltaget i ”Store legedag” i flere år og har også tidligere været med til at starte hold op i en anden forening.
 
Jeg er glad for at undervise børn i springgymnastik, og vil gerne lege det ind i dem og give dem muligheden for at prøve at hoppe og springe på redskaber.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpeinstruktør
Alberte Bolvig
Beskrivelse

Jeg går i 9. klasse, har gået til Sports Acro i 5 år, og går nu på 3. år på Konkurrenceholdet.

Jeg elsker gymnastik og glæder mig til at lære fra mig. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Alexander Thøgersen
Beskrivelse

Jeg er 22 år holder mig meget fysisk aktiv. Jeg går til fitness 4 gange om ugen, hvor jeg træner både styrke træning, balance og calisthenics. Jeg kører også mountainbike i weekenderne, og nu går jeg til gymnastik og er blevet hjælpetræner. Jeg glæder mig at være hjælpetræner i Roskilde Gymnastikforening og ser frem til de nye udfordringer det vil bringe.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Amanda Mørck
Beskrivelse

Jeg er 14 år gammel og efter sommerferien skal jeg starte i ottende klasse på Klostermarksskolen. Jeg er en meget aktiv pige og har gået til gymnastik siden jeg var helt lille. Lige nu går jeg på Sports Acro - Konkurrenceholdet og Team Novus - Spring. Jeg har gået til acrobatik i 6 år og på Team Novus i 2 år.

Jeg har været hjælpetræner på to andre hold og skal nu være hjælpeinstruktør hos Springmusene. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære fra mig og give gymnastik-glæden videre.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Andrea Bodekær Olsson
Beskrivelse
Jeg har gået til akrobatik i 4 år og er meget glad for det. Nu er jeg 14 år og det er min 2. sæson som hjælpeinstruktør på holdet Sports Acro - Aspiranter og Øvede. Jeg glæder mig til en ny, fantastisk sæson.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anna Rose Bjørnø Mogensen
Beskrivelse
Hej - jeg hedder Anna Rose.
 
 
Efter sommerferien går jeg i ottende klasse på Sct. Jørgens skole, og fylder fjorten. Jeg har dyrket akrobatik i syv af de år. De år består af et år på Mini acro, fire år på Aspirant-holdet, og de sidste to år har jeg gået på konkurrenceholdet. Akrobatikken fylder en stor del af mit liv, og derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at være hjælpetræner på Aspirant-holdet, og ønsker at lærer alt hvad jeg ved fra mig. Jeg ser frem til en sæson fyldt med glæde, latter og akrobatik.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Asta-Fernanda Hilfling Nielsen
Beskrivelse

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Astrid Bjerre
Beskrivelse
Jeg er 15 år og går i 9. klasse på Roskilde Private Realskole. Jeg har boet i Roskilde i 2 år nu og før det 11 år i Schweiz. Jeg har gået til redskabsgymnastik i 3 år på International School of Geneva og rytmegymnastik i 1 år i RG. Jeg er hjælpeinstruktør hos Rollingerne (3-5 år) og skal igen i år selv gå på Team Novus rytmedelen. Jeg er en glad og positiv pige, som ser frem til at give glæden ved gymnastik videre imens vi har det sjovt.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Astrid Danielsen
Beskrivelse
Jeg er 15 år og går i 9. klasse. Stort set hele mit liv har jeg dyrket gymnastik, kun nogle enkelte pauser ind imellem. Jeg holder super meget af fællesskabet og alle de venner man får i gymnastikken.
Jeg holder også meget af at lege og være sammen med alle børnene, og det er fantastisk at se hvordan de udvikler sig over en sæson.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Bianca Victoria Løvendorf Vedsted
Beskrivelse
Ny hjælpeinstruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caroline Bisgård
Beskrivelse

Jeg er 17 år og er lige startet i 1.g på Himmelev Gymnasium. Før det gik jeg et år på Svenstrup Efterskole, hvor jeg havde valgt danselinjen.


Jeg elsker at danse og bevæge mig til musikken, og har gået til en masse forskellige former for dans og gymnastik. De seneste 5-6 år har det været rytmedans jeg har gået til, hvilket jeg også fortsætter med i år.

Før mit år på efterskole, var jeg hjælpetræner på et børnegymnastikhold, og jeg glæder mig meget til at skulle være det igen.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Charlotte Grann Hyldig
Beskrivelse
Jeg er en glad og imødekommende pige på 15 år, som går i 9. klasse. Jeg springer selv på konkurrenceholdet i stortrampolin,  og har i den forbindelse udviklet en større erfaring med sporten. Jeg har gennem flere  år været hjælpetræner på forskellige trampolinhold sammen med søde medtrænere.

Jeg er glad for at kunne dele min viden med andre, og for at se springerne udvikle sig i den sport, jeg selv brænder for.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emilie Bisgård
Beskrivelse
Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg har gået til mange forskellige former for gymnastik siden jeg var helt lille.

I år skal jeg være hjælpetræner på holdet: Blæksprutterne (4-6 år) og gå til Cheerleading. Udover det skal jeg til udtagelse på Sports Acro - konkurrencehold.

Jeg glæder mig til at hjælpe/udvikle jeres børn i gymnastik <3

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Filippa Lysemose Andersson
Beskrivelse

Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 6 år gammel, og jeg træner lige nu på Roskilde Sports Acro - Konkurrencehold, hvor jeg har gået i snart 4 år. Jeg er en glad og energisk pige på 14 år, der går rigtigt meget op i gymnastikken. Jeg er hjælpetræner for første gang i år, og jeg glæder mig meget til at dele ud af mine gymnastiske erfaringer. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Filippa Plæhn
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Filippa Plæhn og jeg er 13 år gammel.
Jeg har dyrket gymnastik i 10 år, hvoraf de seneste 5 år var springgymnastik. Da jeg for 3 år siden opdagede sporten stortrampolin, blev jeg meget bidt af denne sport og har dyrket det flere gange om ugen lige siden.
Lige nu springer jeg på konkurrenceholdet og jeg synes, det er rigtig fedt at springe, samt at lære nye spring og at blive bedre til disse.
Jeg har i det sidste års tid været hjælpetræner for gymnastik og trampolinhold og har været på kursus gennem GymDanmark.
Jeg elsker at lære fra mig og at se dem, jeg underviser, blive bedre til deres spring.
Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise dig:)

Med venlig hilsen
Filippa


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frederikke Hald Madsen
Beskrivelse
Jeg er en glad og imødekommende pige på 25 år, som lever og ånder for sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau siden 8-års alderen. Jeg har stor erfaring med gymnastik, da jeg har dyrket det, siden jeg var 2 år gammel. Udover mange år på Roskildes Sports Acro hold, har jeg også gået på KBH''s ynglingehold og Roskildes Repræsentstionshold.
Jeg har igennem flere år været hjælpetræner på diverse puslingehold, spring- og rytmehold og af flere omgange sportsacroholdet, som jeg yderligere har været træner for af flere omgange. Jeg har i denne forbindelse opbygget stort kendskab til at lære fra mig, samt at arbejde med gymnaster i alle aldre. Jeg kender konkurrenceverdenen ud og ind og har selv vundet flere medaljer samt titlen "Årets serie", hvilket danner grundlag for en viden, som jeg kan give gymnasterne, når jeg igen i denne sæson, skal være hjælpetræner for Roskildes Sports Acro konkurrencehold.
Til dagligt læser jeg Psykologi på Københavns universitet, hvor jeg lige nu er ved at skrive mit speciale. Ved siden af studiet arbejder jeg som frivillig terapeut i en privat praksis og i et familiecenter og et børnehus. Jeg er desuden gravid, hvorfor jeg går på acro-barsel fra december. Jeg håber på at komme tilbage og støtte pigerne til årets konkurrencer - nu med baby :-)
 
Mvh. Frederikke Hald Madsen (hjælpeinstruktør på Sports Acro - Konkurrencehold)
Se hele beskrivelsen
Frederikke Rasmussen
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Frederikke.

Jeg er 17 år gammel. Jeg har gået til springgymnastik siden jeg var helt lille, og har altid elsket det. Jeg har lige været på idrætsefterskole hvor jeg har dyrket en hel masse gymnastik. Jeg har før været hjælpetræner på nogle andre hold. Jeg har også selv gået på hold her i Roskilde Gymnastikforening.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freja Sandau Lund
Beskrivelse

Jeg hedder Freja og er 13 år gammel. 

Til hverdag går jeg i 7 klasse. Jeg har gået til springgymnastik siden jeg var 7 år og har elsket det siden.

Jeg elsker gymnastik og jeg vil gerne give min glæde videre til andre
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frida Bjerring
Beskrivelse

Jeg hedder Frida Bjerring og er hjælper på stortrampolinhold.

Jeg er 13 år (snart 14), går på Lynghøjskolen i Svogerslev og springer selv på konkurrenceholdet i stortrampolin i min fritid. 

Jeg synes det er hyggeligt at kunne hjælpe andre med at lære den sport jeg selv brænder for og håber jeg kan motivere dem til at blive ved :-)

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Johanne Burgaard
Beskrivelse
Ny hjælpeinstruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Julie Bunde Olin
Beskrivelse

Jeg er 14 år og har gået til gymnastik siden jeg var 2 år gammel. Jeg startede med at gå på forskellige hold sammen med min bedste veninde. Da jeg var 7 år startede jeg til Sports Acro, og gik på holdet: Mini Acro i et år. Sæsonen efter startede jeg på Aspirantholdet og gik der i 5 år. Nu har jeg gået på Konkurrenceholdet i en sæson og skal til udtagelse efter sommerferien, hvor jeg håber på at komme med på holdet igen i år.

Jeg glæder mig til at undervise jeres små børn, som hjælpetræner hos Krudtuglerne. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karen Mathilde Skarnager Pedersen
Beskrivelse

Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg har selv gået til gymnastik fra jeg var helt lille, og de seneste par år har jeg gået til sports akrobatik og rytmegymnastik. I år skal jeg gå til Cheer og så skal jeg være hjælpetræner hos Blæksprutterne. Jeg glæder mig rigtig meget til en god og hyggelig sæson.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karoline Helwigh Kamper
Beskrivelse
Ny hjælpeinstruktør
Se hele beskrivelsen
Kasper Dyrmose Andersen
Beskrivelse
Jeg er en frisk, ung mand med interesse for nye udfordringer. Jeg er 23 år og er vokset op med gymnastikken helt tæt på. Jeg har selv dyrket gymnastik hele mit liv, både på konkurrence- og opvisningshold, heraf adskillelige år på DGI junior rep., lokale opvisningshold, et år på Gymnastik Efterskolen Stevns 13/14, Gadstrup TeamGym, Power Tumbling på Ollerup F18 og nu er det min 5. sæson på Storkøbenhavs REP-hold.
 
I forlængelse af mit engagement i gymnastikken, læser jeg til dagligt til Fysioterapeut på Absalon og bruger også mange timer på selvtræning, både styrke og gymnastik.

Jeg har været træner i 10 år, hvor jeg både har undervist børn og voksne. Jeg er selv instruktør for et drengespringhold, som jeg træner hver torsdag.
Igennem min tid som træner har jeg videreudviklet mine kompetencer med adskillelige kurser for både modtagelse, teknik og træningsmetoder. Jeg vil derfor primært hjælpe med finpudsning af teknik og modtagelse af spring som hjælpeinstruktør. Jeg glæder mig til at opleve et nyt twist af gymnastikken og se hvad Sports Acro-verdenen indebærer.
Se hele beskrivelsen
Kim Lauer
Beskrivelse
Jeg er startet sidste år på holdet: Foxy Ladies and Gentlemen. Gymnastik er ret nyt for mig, og derfor har jeg valgt at blive hjælpeinstruktør,
så jeg både kan hjælpe helt nye gymnaster, og samtidigt selv få grundteknikkerne i springgymnastik helt på plads. Ud over at gå til gymnastik,
springer jeg i faldskærm. Jeg er hjælpetræner på Åben spring-holdet, og det er jeg rigtigt glad for. Jeg har en datter på snart 5 år, som nu
går på holdet: Springlopperne, som hun også er rigtig glad for.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kirstine Bach Malon
Beskrivelse

Hej allesammen!
Jeg hedder Kirstine og er 14 år gammel. Jeg går i 8. på Klostermarksskolen og har nu været hjælpetræner i et år.

Jeg har gået til sports acrobatik siden jeg var 6 år gammel og springgymnastik siden jeg var 9 år gammel. Udover det går jeg til scenekunst og moderne dans og har før gået til disco og ballet.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Laura Andersen
Beskrivelse

Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg har gået til springgymnastik i ca. 4 år og til akrobatik i 2 år. Det er mit første år som hjælpetræner, og jeg glæder mig til at lære fra mig, og møde en masse søde børn.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Laura Moldrup Nielsen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Laura og er 13 år gammel. Jeg går i 7. klasse på Hedegårdenes skole.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 4 år gammel, og har også dyrket stor trampolin i nogle år.

Jeg elsker at lave gymnastik, og har derfor valgt at være hjælpetræner på Stjerneskud.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Liv Hesse
Beskrivelse
Jeg er 14 år gammel og går i 8. Klasse på Hedegårdenes skole. Jeg bruger det meste af min fritid på springgymnastik og har gået til det siden, jeg var 3 år gammel. Jeg har været hjælpetræner i 3 år. Lige nu er jeg hjælpetræner på Stjerneskud, det synes jeg er mega fedt og jeg kan godt lide at lære fra mig.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Luka Vedel Turner Jessen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Luka og er 14år.

Jeg er hjælpetræner på Springlopperne.

Jeg træner selv Team gym og har dyrket gymnastik i 5år. Jeg var hjælpetræner for 2-4 kl. piger sidste sæson i en anden forening, og har også erfaring med børn fra min tid i legepatrujlen hvor vi legede med børnene i alderen 6-9 år i frikvartererne.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mads Rekman
Beskrivelse
Jeg er 20 år gammel og er studerende. Jeg er meget glad for at være aktiv i min fritid og for at lære fra mig.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Falkenberg
Beskrivelse
Jeg er 15 år og skal starte i 9. klasse på Trekronerskolen. Jeg elsker at være aktiv og at lave gymnastik. Jeg har gået til springgymnastik i to år nu og er i gang med mit tredje. 

Jeg har førhen været hjælpetræner på et rytmehold og skal nu være det hos Springmusene. Jeg glæder mig til at lære fra mig.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Mølgaard
Beskrivelse
Jeg er 14 år gammel og går i 8. klasse. Jeg har gået til spring-, rytme- og andre slags gymnastik i løbet af årende. Jeg gik et år på Sports Acro - Aspirant, og derefter har jeg gået et år på Sports Acro - Konkurrencehold.

I år skal jeg gå på Sports Acro – Konkurrenceholdet og være hjælpeinstruktør hos Blæksprutterne, og det glæder jeg mig mega meget til! 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Pernille Hald Madsen
Beskrivelse

Jeg er en imødekommende og smilende pige på 21 år, som lever og ånder for gymnastikken - særligt sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau i 12-13 år. Jeg har dog ikke blot erfaring inden for sportsacrobatikken, da jeg også har gået på mange opvisningshold såsom DGI juniorrep, DGI ynglinge (Nuværende aspiranthold) samt Gymnastikefterskolen Stevns årgang 14/15 for at videreudvikle mine spring og rytmiske evner. 

Jeg har igennem flere år været hjælpetræner for forskellige puslingehold, 1-2 klasses hold og af flere omgange sportsacrobatikholdet, som jeg yderligere også har været træner for sammen med Karina. Jeg har igennem alle disse år som hjælpetræner/træner fået kendskabet til at arbejde med gymnaster i forskellige aldersgrupper.

Jeg kender selv konkurrenceverden ud og ind, og har selv vundet flere medaljer samt vundet titlen "årets serie", hvilket danner grundlag for den viden jeg vil videregive så godt jeg kan i den kommende sæson, hvor jeg sammen med Karina, Frederikke, Simone og Lisbeth skal være hjælpetræner for Roskildes sportsacro konkurrencehold.

Udover gymnastikken læser til dagligt som fysioterapeut på Absalon, og arbejder i et børnehus samt som servicemedarbejder i Imerco Home.

Se hele beskrivelsen
Sarah Varberg
Beskrivelse

Jeg er 13 år gammel og går i 8. klasse på Skt. Josef skole. Jeg går til Sports Acro på 5. sæson. Før det gik jeg til gymnastik. Jeg har altid elsket sport og at være aktiv. Jeg glæder mig meget til at træne sammen med Smølferne.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sarah Holm Pilmann
Beskrivelse
Jeg fylder 14 år til august og efter sommerferien skal jeg starte i 8. klasse på Østervangsskolen. Jeg har gået på Springmix i 3 år og starter i år på Team Novus.
Tidligere har jeg været hjælpeinstruktør for børn på 4-5 år, men nu glæder jeg mig til at være hjælpeinstruktør for lidt større børn hos Springmusene.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sarah Sveistrup Olsen
Beskrivelse
Jeg er 20 år, er lige startet på min bachelor uddannelse på Roskilde Universitet, og er fornyelig flyttet til Trekroner.
Tidligere har jeg været hjælpetræner på diverse svømmehold og har arbejdet fuldtids i en børnehave, i mit sabbatår mellem gymnasiet og universitet.
Jeg finder selv en stor glæde ved at træne, og ser frem til at være med til at give denne glæde videre til andre.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Signe Piedsted jørgensgaard
Beskrivelse
Jeg går i 9. klasse og jeg glæder mig til både at lege og hygge med børnene på holdet.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sisse Friis Tvede
Beskrivelse

 Jeg går i 9. klasse på Klostermarksskolen i Roskilde. Jeg går også til trampolin og det har jeg gjort i 3-4 års tid.

Jeg har gennem årene gået til virkelig mange forskellige sportsgrene, men jeg har fundet ud af at trampolin er det der gør mig gladest.

Før har jeg arbejdet på et hiphop-dansehold, et børnegymnastik hold og et andet trampolinhold.

Jeg elsker sport generelt og at lære fra mig, så jeg glæder mig til denne sæson og forhåbentlig mange flere:)

Se hele beskrivelsen
Vis hold

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle