Instruktør
André Jespersen
Beskrivelse
Ny instruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anja Hauge
Beskrivelse

Jeg er 23 år, bor i Roskilde og studerer Journalistik og Politik og Administration på Roskilde Universitet. Lige nu er jeg i praktik på Berlingske. Jeg er oprindeligt fra Holstebro og har dyrket gymnastik lige så længe, jeg kan huske. Bl.a. har jeg gået to år på gymnastikefterskolen Brejninggaard og på flere forskellige rytme- og dansehold i Holstebro og Roskilde.
Jeg har gennem tiden været instruktør for forskellige gymnastik- og streetdancehold for børn og unge, hvor jeg har haft stor fokus på udtryk, improvisation og alternative serier.
Gymnastik og dans fylder generelt meget i min hverdag, og det, som jeg synes, er det fedeste, er, at man kan udtrykke så mange forskellige følelser og stemninger gennem musik og bevægelse. Desuden er jeg stor fan af de forskellige håndredskaber.

Det er nu tredje sæson, jeg er instruktør for Foxy Ladies and Gentlemen. Jeg glæder mig meget til at se nye og gamle ansigter på holdet og give mig i kast med nye spændende udfordringer.
Udover at være instruktør er jeg også skribent på foreningens nyhedsbrev.

Mail: anja.hauge@altiboxmail.dk
Mobil: 40456632 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ann Rasmussen
Beskrivelse

Jeg hedder Ann Rasmusssen og er 43år og har en datter på 14år 

Jeg har undervist mange børn i alderen 2-5 år i mange år i Roskilde Gymnastikforening og glæder mig til mange gymnastik timer sammen med jer på krudtuglerne og voksen/barn

Tlf: 31135580 træffes bedst efter 15 på hverdage

Email: arasmussen75@gmail.com

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anna Møller Hansen
Beskrivelse

Jeg er 22 år og til dagligt læser jeg biologi på Københavns Universitet. Jeg er en af instruktørene på unicykel øvede holdet. Jeg er selv unicykel udøver og har været det i mere end 9 år, samt være på landsholdet i mere end 5 år.

Derfor har jeg gode forudsætninger for træning af holdet, hvor jeg kan rådgive og hjælpe hvert individ på holdet.

Telefon: 22450097

Email: annaamh@hotmail.com

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anne Jeppesen
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Anne og er 25 år.

Til hverdag læser jeg Biologi-Bioteknologi på KU, og meget af min fritid bruger jeg på at undervise i gymnastik. Jeg startede med at undervis da jeg var 13 år, og har gjort det mere eller mindre lige siden. Først som hjælper (2 år), så som hjælpetræner og siden 2010 som instruktør. I løbet af årene har jeg undervis gymnaster i alderen 3 til 18 år på mange forskellige hold børnehold, showdance, rytmehold og spring-rytmehold. Jeg startede til gymnastik som 2-årig, og har været en aktiv gymnast lige siden, dog mere sporadisk de seneste år pga. skader.

Jeg glæder mig til at undervise en masse glade børn og unge

I tilfælde af spørgsmål kan jeg kontaktes på tlf. 30 66 08 18 eller mail anste92@yahoo.dk

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anne Palle Christensen
Beskrivelse

Uddannet på Gerlev IH og på lærerseminarium med idræt.

Jeg har undervist i skolen og foreninger.

Nu arbejder jeg med ældre træning i forskellige discipliner: motionsgymnastik M/K, fitness, pilates,

yoga, effekt, varmvandstræning, stolegymnastik og stavgang m.m.

Er gymnastikvejleder i DGI Midt og Vestsjælland og har deltaget i DGIs foreningsarbejde på

Klub-, landsdel- og landsplan. Har tilrettelagt kurser, ferielejre og stævner.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Annika Holland
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Annika og jeg er 17 år gammel. Jeg er en glad og åben pige som til dagligt går i 2g på Himmelev Gymnasium. Før det gik jeg på Vestsjællands Idrætsefterskole hvor jeg sprang en del stor trampolin. Jeg begyndte til trampolin i år 2013, dette er en sport som jeg brænder meget for og som betyder en helt del for mig. Jeg synes trampolin er det fedeste sport, fordi man altid kan lære nye spring og man for prøvet en masse grænser med sig selv af. Det er en sport med massere af energi og spænding. Men en af de ting jeg elsker aller mest ved denne sport er, at man for et speciel bånd med folk. Man får ikke kun et tæt bånd med sit eget hold men også med folk fra andre hold, klubber og endda også andre lande.  

Jeg blev dog nød til at stoppe til trampolin efter en lang periode med rygskader, men ser nu rigtig meget frem til at kunne lære fra mig.

Se hele beskrivelsen
Astrid Eyrich Meder
Beskrivelse

Hej alle sammen!

Jeg hedder Astrid og jeg er 17 -snart 18- år gammel. Jeg er glad og åben og skal i den kommende sæson være hjælpetræner - med henblik på at blive instruktør- på Sportsacro aspirant holdene 8 og 8b. Jeg har selv gået til acrobatik i 6 år og har elsket det. Jeg har desuden gået til rytmegymnastik og også springgymnastik da jeg var mindre, men arcobatik fangede min interesse mest og jeg har nydt at gå til det.

Jeg er nu stoppet, fordi jeg går på Himmelev gymnasium, og dette tager meget af min tid.

Jeg glæder mig til endnu en ny, god sæson og ser frem til at være hjælpetræner, da jeg holder af at lære fra mig og arbejde med børn.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Birgitte Bjerring
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Birgitte Bjerring og er født og opvokset her i Roskilde.

Jeg er træner på miniholdene i stortrampolin. Miniholdene er for de 5-7 årige børn der synes trampolin er vildt sjovt.

Det er vigtigt at børnene har det sjovt mens de er til trampolin, men jeg vil til trods for deres unge alder, lægge vægt på at børnene lærer at springe nogle flotte grundspring, som kan bære dem videre til de lidt sværere spring.

Jeg har to piger som også springer trampolin og det var den ældstes start på sporten der gjorde at jeg valgte at blive træner.

Når jeg ikke træner trampolinbørn arbejder jeg som farmakonom på Holbæk Sygehus.

Fritiden bliver brugt på trampolin, løb og familien.


Se hele beskrivelsen
Bo Belkov
Beskrivelse

Hej alle

Jeg er en mand på 36 år, som har dyrket springgymnastik siden jeg var 13 år.

Jeg har undervist i springgymnastik siden jeg var 16 år, hvor jeg startede som hjælpeinstruktør, og fik mit eget hold som 17 årig.

Jeg har undervist flere steder idanmark, lige fra Svogerslev til Frederikshavn, til Hedehusene og Himmelev.

Min passion er springgymnastik, da jeg ikke er så meget rytmisk, men kan dog brygge en serie sammen.

Jeg fuldt ud uddannet instruktør og holder mine springtekniske og springsikkerhed vedlige via kurser, som jeg varmt kan anbefale.

På holder lægger jeg meget vægt på det sociale, det sjove men også det seriøse. Min filosofi er at: "Er holdet seriøst og morsomt, holder holdet også godt sammen"

Kontakt oplysninger:

Tlf: 23 91 40 40 bedst efter kl.15:00

Mail: bo@roskildegf.dk

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilia Møller
Beskrivelse
Jeg hedder Cecilia, jeg er 23 år gammel, og til daglig læser jeg kommunikation og dansk på Roskilde Universitet.
Jeg elsker gymnastik og det at bevæge sig og udtrykke sig til musik. Jeg har gået til gymnastik i en del år efterhånden. Jeg startede, da jeg var barn, og igen efter jeg kom hjem fra efterskole, men med nogle års pause i mellem, hvor jeg blandt andet gik til dans. Før jeg flyttede til Roskilde, var jeg også hjælpeinstruktør for forskellige børnehold i den lokale gymnastikforening.
Jeg har nu gået til gymnastik hvert år siden efterskolen, og det fylder rigtig meget i min hverdag. Lige nu går jeg selv til gymnastik på Foxy Ladies & Gentlemen her i foreningen, som jeg har gjort siden jeg flyttede til Roskilde i 2014.
I denne sæson skal jeg være instruktør for rytmesiden på Team Novus sammen med Line, og jeg glæder mig meget til nye og spændende udfordringer og en masse gode timer med gymnasterne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilie Dyhrberg
Beskrivelse

Hej

Mit navn er Cecilie Dyhrberg, jeg er 18 år gammel og til dagligt går jeg i 2g på roskilde katedralskole, jeg læser biologi, kemi og idræt. Og før det gik jeg på gymnatik efterskolen vesterlund. Jeg har selv sprunget stor trampolin i 5-6 år. Jeg synes trampolin er en fed sport, med masser af energi og spænding, derudover er det fedt at kunne prøve grænser af med sig selv og mærke at man bliver bedre og bedre, der er altid noget ny man kan lære indenfor trampolin. Jeg brænder for at lære fra mig og jeg er en meget frisk, aktiv, glad og imødekommende pige.

Mobil: 60238298

Mail: cillebear@gmail.com

 
Se hele beskrivelsen
Charlotte Munch
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Charlotte!

Jeg er 50 år, arbejder som matematik og idrætslærer, og læser til matematiklærer ved siden af. Derudover har CrossGym min helt store interesse. Det startede i det små, voksede sig STORT, og det blev den helt store kærlighed. Jeg startede CrossGym op fra bunden i IF Frem Bjæverskov, med start i juli måned 2012, og det voksede sig hurtigt stort, og jeg har haft den STORE fornøjelse, at træne mere end 280 forskellige personer, voksne som unge. 

Nu er min situation imidlertid den, at begge mine døtre har valgt at ro i Roskilde Roklub, så jeg tilbringer  5-6 aftener/ formiddage om ugen i Roskilde, og derfor har jeg valgt at skifte til Roskilde Gymnastikforening.

Jeg har tidligere haft flere forskellige hold bl.a. puslinge, børnehold, spring/rytme piger, aerobic, step og så naturligvis CrossGym for kids.

Jeg er gift med John, som også ind i mellem vil være at finde på mit hold, og han vil også være den der overtager træningen, når jeg måtte være forhindret. Vi bor i Bjæverskov... men giver nu jer chancen for at få lov til at få lidt "sygt hård træning" ?? (det er Johns motto).

Ses vi ?? Det håber jeg 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Charlotte Nielsen
Beskrivelse
Mit navn er Charlotte og jeg er 24 år. Til dagligt arbejder jeg som dekoratør i København. Jeg skal i år være instruktør for Flexibillity and Strength. Jeg har tidligere været instruktør på et spring/rytme hold i en anden forening og har altid gået til gymnastik, de sidste 4 år på Foxy Ladies and Gentlemen. Som barn startede jeg til spring gymnastik, men som jeg er blevet ældre er jeg gået hen til rytmiskgymnastik. Udover gymnastik bruger jeg også meget af min fritid med polefitness og smidighed.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Christina Beringskjold
Beskrivelse

Jeg hedder Christina Beringskjold, jeg er 31 år og bor i Solrød men er oprindeligt fra Vordingborg. Til hverdag arbejder jeg i Social Psykiatrien i Ishøj/Vallensbæk.

Jeg startede til stortrampolin da jeg var 7 år og har gået til sporten i små 10 år. Jeg var de sidste par år hjælpetræner på nogle af børneholdene. Jeg har deltaget i utallige klubtræf, DanCup og DM. Da jeg blev 12, startede jeg ved siden af til springgymnastik, dette har været en del af mine teenageår. Jeg lavede mest spring og til slut var jeg instruktør i nogle år.

Jeg har holdt en lang pause fra gymnastikken og har i stedet brugt fritiden på klatring, MMA og fitness, men nu var tiden til, at jeg ville søge tilbage mod trampolinen

Se hele beskrivelsen
Didde Bendiksen
Beskrivelse

Jeg er 22 år og har været aktiv inden for gymnastik stort set hele mit liv, både som gymnast og senere også som hjælpeinstruktør og instruktør. Ud over at være instruktør, går jeg på Foxy ladies and gentlmen i foreningen. Til daglig læser jeg til dagtilbudspædagog ude på Absalon i Roskilde, hvor jeg er færdig til februar. Derudover er jeg uddannet børneyogalærer og bruger også dette i min gymnastik undervisning. Jeg skal i den kommende sæson have forældre/barn 3-5 år, og Rollingerne 3-5 år.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Esben Ro Egebo Buhl
Beskrivelse

Jeg har været i Roskilde Gymnastikforening igennem hele mit liv, først som aktiv gymnast og siden 2002 instruktør i foreningen.

Jeg har været aktiv i Roskilde Gymnastikforening bestyrelse siden 2007.

Jeg er kontaktperson for alle springholdene.

Ved overordnet spørgsmål ang. holdene kan jeg kontaktes på 31627630. Mail: buhl@roskildegf.dk

 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frank Hansen
Beskrivelse

Hej med jer
Jeg hedder Frank
Jeg er uddannet træner i spring gymnastik og Stortrampilin.
Har været træner her i foreningen i mange år.
Startede som hjælpetræner, har derefter haft diverse hold, Stortrampolin og diverse springhold, fra børn ca. 5-6 år 
Til juniorhold op til 17-18 års unge mennesker.
Jeg springer os selv stadig lidt.
Jeg er glad for at være træner og dele ud af min store viden inden for springgymnastik

Jeg kan kontaktes
Mail.
frankrhansen@hotmail.com
Mobil. 40814209

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Freja Bjerregaard
Beskrivelse
Hej jeg hedder Freja og er 13år gammel. Jeg er hjælpetræner på ethjulet holdet. Jeg har kørt på ethjulet i 7 år og er nu på landsholdet. Jeg har arbejdet som hjælpe træner i et på år og trænet SFO. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hanne Schneemark
Beskrivelse

Jeg er uddannet bevægelsespædagog og massør fra Gotvedskolen i Kbh., og har mere end 25 års undervisningserfaring indenfor feltet ’krop, sundhed & bevægelse’.

Min undervisningserfaring spænder vidt fra fitness, spinning, zumba, Pilates og vandgymnastik til afspænding, meditation, mindfulness, efterfødselsgymnastik, babysvømning, senioryoga og EFFEKT-træning.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hans-Henrik Schmidt
Beskrivelse

Har nydt gymnastikken i snart 40 år. Startede som konkurrence gymnast i RG og senere Køge bugt. Har undervist i alt fra Hop Shop til stortrampolin. (Dog ikke grand prix ) startede sågar dette herre motionshold op for 20 år siden.  I de sidste 8år har jeg undervist piger i Teamgym ude i Gadstrup. Men trænger nu seriøst til noget mandehørm og store rundsving.   Til daglig er jeg tømrermester og er netop flyttet retur til Roskilde efter et smut til Gadstrup på 20 år.  Glæder mig til at byde dig velkommen til en time i godt selskab

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Helle Nordahl
Beskrivelse
Jeg hedder Helle Nordahl og har været instruktør på Sports Acrobatik øvede
i 8 år, og i de 8 år har jeg haft meget stor glæde at arbejde med de dejlige gymnaster
som har gået på holdet.

Jeg er 51 år, gift og har 2 piger som begge har været aktive i foreningen både
som gymnaster og instruktør.
Til daglig er jeg servicekonsulent i Berendsen.
Jeg
selv har dyrket rytmisk gymnastik i foreningen siden jeg var lille, bl.a var
jeg i mange år gymnast på Grand Prix hold på konkurrenceplan.
Vi er to instruktør på holdet, Astrid Meder og jeg, derudover er vi så
heldige at have Emile Mûller og Signe Pørksen som begge er aktive gymnaster på
vores Acro Sports konkurrencehold, og som 20px="quot height:="quot text-indent:="quot background-image:="quot url(="CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=image&ampampfile=anchor.gif")="quot background-repeat:="quot no-repeat="quot>
begge har været
det i mange år.

Jeg glæder mig altid til hver træningsaften, og går altid hjem med en stor
glæde over hvor at se hvor dygtige pigerne er på holdet.

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 73 90 52 eller på mail
nordahl@roskildegf.dk
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ida Baes
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Ida. Jeg er 19 år gammel, og har dyrket gymnastik i 4 år. Jeg elsker gymnastikken, og glæder mig til at starte ny sæson! Jeg har førhen gået på Sorø gymnastikefterskole, samt på DGIs Aspiranthold. Når jeg ikke laver gymnastik, går jeg efter sommeren i 3.g på Himmelev Gymnasium, hvor jeg læser biokemi.

Tlf: 31762537

mail: idabaes@gmail.com

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jeppe Munkholm
Beskrivelse

Hej mit navn er Jeppe Wexøe Søndergaard Munkholm, jeg er 19 år gammel og  bor i Tune sammen med mine forældre og søster. I hverdagen arbejder jeg som vikar på min gamle folkeskole da jeg holder sabbatår, derudover træner jeg i fitness i min fritid.

Et par ord om mig selv ville nok være åben, imødekommende, og god til at håndtere stress og holde overblik.  

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Johanne Lea Hjøllund Petersen
Beskrivelse
Ny instruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jonas Hjorth
Beskrivelse

Jeg hedder Jonas Hjorth er 19 år gammel, har lavet gymnastik de sidste 14 år.

Har været hjælpetræner i 5 år og instruktør i 2 år. Har selv lavet konkurrence gymnastik i en del år og undervist i det de sidste 3 år.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karina Visholm Andersen
Beskrivelse

Jeg har selv været en meget aktiv gymnast - og startede som mange andre, ved at min mor tog mig med til "forældre barn" dengang i Slagelse gymnastik forening.

Jeg var aktiv gymnast både på "Elite spring pigerne" samt på Sports acrobatik holdet i Slagelse - hvor jeg deltog i adskillige konkurrencer. Her konkurrerede jeg i ca. 10 år.

Jeg er gift og bor i Roskilde, med min mand, samt vores 2 børn Oscar og Felix.

Til dagligt arbejder jeg både hjemmefra, men ellers i Købehavn hos DellEMC som "Projekt Manager"

Udover de mange timer som jeg bruger på acroen – forsøger jeg selv at dyrke lidt motion (,")

Du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du vil vide.

Kærlig Hilsen

Karina

Jeg kan træffes alle hverdage fra 09.00 på

Telefon: 21406197 eller

Altid på mail: roskilde-sportsacro.konkurrence@hotmail.com


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kathrine Cornali Lerche
Beskrivelse

Mit navn er Kathrine Cornali Lerche og jeg er træner for begynder unicyklister i Roskilde gymnastikforening, sammen med Anna Møller Hansen og vores hjælpetræner Freja Bjerregaard.

Til daglig læser jeg jura på Københavns universitet.
Jeg startede selv med at cykle på ethjulet da jeg var 8 år gammel, og jeg har dermed cyklet i omkring 12 år. Jeg har været træner for begyndere i mange år, både i Roskilde og i Jyllinge.  

Sammen med blandt andre Anna og Freja, træner jeg på det danske landshold i ethjulet (Danish Freestyle Team - DFT)

Mobil: 26 71 02 31
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kim Jørgensen
Beskrivelse
Jeg hedder Kim og er 35 år gammel.
Jeg har gået til gymnastik meget af min ungdom.
Og er uddannet instruktør.

Kontakt:
joergensen@roskildegf.dk
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kirsten Damm
Beskrivelse
Jeg har gået til gymnastik, siden jeg var barn og har undervist i ca. 50 år, - startende i de frivillige gymnastikforeninger og senere også som lærer i folkeskolen i 36 år. Jeg har haft mange typer hold fra små børn over springgymnastik og rytmepiger til motionshold og konkurrencegymnastik. Jeg er gammel Grandprixgymnast og -instruktør, og jeg har gået på rep.hold, afterrep.hold og er stadig aktiv gymnast på DGI Masterrep.hold i Roskilde.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lars Walmod
Beskrivelse
Jeg hedder Lars Walmod og er formand i Roskilde Gymnastikforening, jeg er ansvarlig for trampolinafdelingen.
Jeg er 49 år og er far til Maila der springer trampolin i foreningen.
Jeg træner selv foreningens konkurrence- og aspiranthold, sammen med Siff Pedersen.
Jeg er fuldt uddannet trampolin-elitetræner og er også uddannet international FIG-dommer.
Når jeg ikke står i hallen, arbejder jeg til dagligt i butikken &quotFanatic&quot og ruller en tur på speedskates, hvis der er tid og vejr til det.
Mail: walmod@roskildegf.dk
Se hele beskrivelsen
Line Olesen
Beskrivelse

Mit navn er Line Olesen og jeg er 25 år gammel og jeg er rytmeinstruktør på mix-holdet Team Novus (13-17 år). Jeg har før været instruktør på holdet Rytme og Dans, men skal nu mod nye udfordringer og glæder mig rigtig meget til at komme i gang med det nye hold.
Jeg er bosiddende i Roskilde og læser til socialrådgiver. Samtidig dyrker jeg en masse gymnastik, som jeg har gjort det de seneste 23 år efterhånden, så det har altid fyldt meget i min hverdag og jeg vil ikke kunne undvære det, da det giver en masse god energi og motion.
Glæden ved at se de unge udvikle sig gennem gymnastikken er en gave og jeg glæder mig til en god sæson med masser af glade og friske gymnaster.

Mail: olesen1310@hotmail.com                      

Telefonnr: 30623216


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mads Overgaard-Larsen
Beskrivelse

Jeg hedder Mads Overgaard-Larsen er 41 år og har været i Roskilde Gymnastikforening i 20 år og været stor trampolin træner siden 1998. 

Jeg er bygningsmaler og har været det i 16 år.

Jeg glæder mig til at lære dig nogle spring på trampolinen. 

Du kan kontakte mig på mobil:20633783 eller på mail: maol@lite.dk

Se hele beskrivelsen
Maila Walmod
Beskrivelse


Mit navn er Maila Walmod og jeg er 27 år. Jeg er trampolintræner og læser ved siden af idræt på KU med stor interesse for sportspsykologi.

Passionen for trampolinsporten kommer fra hjertet og jeg har selv sprunget trampolin i 17 år og været aktiv på landsholdet, inden jeg sluttede karrieren i 2016. At være i trampolinhallen og give gode oplevelser til springglade børn, unge og voksne er super fedt og motiverende og det jeg brænder for! Til mine træninger er der højt tempo, grin og gode rettelser og fokus på god teknik. Jeg hjælper også gerne med spørgsmål af enhver karakter så godt jeg kan, og mine styrker ligger særligt inden for fysisk træning, bevægelighed, præstation, teknik og kost - noget af alt det jeg nørder inde på KU ) Jeg er cheftræner for trampolinafdelingen i Roskilde Gymnastikforening og certificeret ATK-træner under GymDanmark. Desuden er jeg ved at uddanne mig til coach fra Mindjuice og tager også GymTræner 2-uddannelsen aktuelt.


Se hele beskrivelsen
Maria Schmidt
Beskrivelse

Jeg hedder Maria og jeg er 22 år.
Jeg har været gymnast siden jeg var helt lille. Jeg er gammel konkurrencegymnast fra Gadstrup Teamgym, og har været i Hedehusenes gymnastikforening, men er så rykket til Roskilde gymnastikforening. Da jeg gik på efterskole, tog jeg et kursus i at være rytme- og springinstruktør. Jeg går på holdet Foxy Ladies and Gentlemen og er instruktør for Dansepigerne 8-12 år.

Mariawschmidt@hotmail.com

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marlene Rasmussen
Beskrivelse

Jeg hedder Marlene og er 44 år, bor i skønne Gevninge med mand og en dejlig dreng.

Jeg arbejder til daglig som pædagog i en privat børnehave og har i mange år spillet teater.

Jeg startet sidste år i Roskilde gymnastikforening som instruktør for Smølferne og tog ved siden af kursus i ”Gymnastik fra A-Å.”

Glæder mig til at se en masse skønner børn på Smølfe holdet fra 4-5 år.Se hele beskrivelsen
Vis hold
Martin Ilsøe
Beskrivelse
Jeg er 35 år, og har altid været vild med gymnastik, siden jeg startede som 2-årig. Jeg har bl.a. gået på Gørlev idrætsefterskole, hvor jeg startede min instruktøruddannelse.
Som træner brænder jeg for det jeg laver, jeg elsker de succesoplevelser gymnastikken kan give, og håber på at se en masse gymnaster som også ønsker at opleve dette.
Jeg har været træner på springhold i 12 år for både nybegyndere og øvede. Sideløbende har jeg taget et hav af kurser i spring, akrobatik, dans, airtrack, leg, trampolin mm. da jeg nyder at hente inspiration fra andre, især mine medinstruktører.
I træningen vil jeg lægge vægt på høj aktivitet, sjov og leg, individuel udvikling, og allervigtigst det sociale fællesskab som er forudsætningen for at man trives og udvikles som gymnast og menneske.
ccc94623@mail.jubii.dk – mob: 27290521
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Kronholm Nelson
Beskrivelse
Ny instruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Pernille Hald Madsen
Beskrivelse

Jeg er en imødekommende og smilende pige på 20 år. Jeg lever og ånder for gymnastikken, og herunder specielt med interessere for sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau i 11 år. Udover mange år på Roskildes sportsacrobatik hold, så har jeg gået på både DGI juniorrep i 2 år, DGI ynglinge (nuværende aspiranthold) samt Gymnastikefterskolen Stevns 14/15 for at udvikle mine spring og rytmiske evner. Jeg har ydermere været hjælpetræner for forskellige puslingehold, 1-2 klasses hold m.m, hvilket har givet mig kendskabet til at arbejde gymnaster i forskellige aldre.

Jeg kender personligt selv konkurrenceverden ud og ind, og har selv vundet flere medaljer samt vundet titlen "årets serie", hvilket danner grundlag for den viden jeg vil videregive så godt jeg kan i den kommende sæson hvor jeg sammen med Karina skal være træner for Roskildes sportsacro konkurrencehold. 

Udover gymnastikken holder jeg sabbatår efter at være blevet student fra Roskilde katedralskole 15/18, hvor jeg arbejder i Imerco.

Mvh

Pernille Madsen

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Phie Lambert
Beskrivelse

Jeg er 26 år og har altid gået til gymnastik. Jeg har både været springer og rytmegymnast, men efter mit efterskoleophold valgte jeg at fokusere på rytmedelen. Jeg har gået på et ungdomshold på Fyn i fire sæsoner, til dans et halvt år og på seniorholdet her i Roskilde Gymnastikforening i to sæsoner.

Siden 2009 har jeg været træner på forskellige rytmehold, og her i foreningen har jeg tidligere været instruktør på Juniorpigerne i fire sæsoner og Flexibility i én sæson. Denne sæson er det tredje sæson jeg skal være instruktør på rytmesiden af Foxy Ladies and Gentlemen.

Udover jobbet som instruktør fungerer jeg også som kontaktperson mellem rytmeinstruktørerne, deres gymnaster og bestyrelsen. Jeg ved selv, hvor fedt det er at blive udfordret og derved også udvikle sig, og det glæder jeg mig til at skulle give videre til mine gymnaster.

Jeg er vokset op i en lille by syd for Kolding, har boet i Roskilde i 3,5 år og bor nu i Søborg. Ved siden af gymnastikken studerer jeg Leisure Management på Absalon i Trekroner og arbejder med et studierelevant studentermedhjælperjob inde hos Tivoli.

Jeg glæder mig helt vildt meget til at starte op på en ny gymnastik sæson og give den max gas sammen med en masse gymnaster, både nye og gamle.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rie Dabelsteen
Beskrivelse
Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening i rigtig mange år, hvor jeg bl.a. har beskæftiget mig med voksne gymnaster.
P.t. har jeg et senior-hold over 60 år i Roskilde-Hallen om formiddagen og et M/K hold på Sct. Jørgen Skole tirsdag fra kl. 18.00 - 19.00.
Jeg har været bestyrelsesmedlem i foreningen og har været dommer i grand-prix konkurrence gymnastik.
Jeg har været aktiv gymnast i R.G. på forskellige hold og deltaget i konkurrence-gymnastik.

Mail: Rie43@hotmail.com
Mobil: 22358786  46480536

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rikke Skjold Larsen
Beskrivelse

Jeg er en aktiv og engageret pige, der altid er frisk på nye udfordringer. Til dagligt arbejder jeg som lærervikar på Hvalsø Skole samt tjener og bartender på SoHo Food-Lounge-Music i Roskilde.

Jeg er tidligere elitedanser, men efter 19 år i branchen, danser jeg nu kun stilarten jitterbug på højere niveau.

Jeg har stor erfaring indenfor undervisningsfaget, da jeg har stået som hjælpetræner hos Reinhards Dans siden år 2005.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rolf Bluhme Hansen
Beskrivelse

Jeg har undervist i springgymnastik i ca. 30 år.

Derudover er jeg aktiv i bestyrelsen og står for Roskilde Gymnastikforenings hjemmeside og medlemssystem.

Til dagligt arbejder jeg som IT-servicekonsulent.

Jeg har 3 børn, som alle er aktive i Roskilde Gymnastikforening.
 
Tlf. 53 62 90 84, træffes efter kl. 16.30
 
Mail: bluhme@roskildegf.dk
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sasha Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Sasha og er 22 år gammel. Jeg bor i Roskilde og jeg studerer Leisure Management i Trekroner. Derudover har jeg gået på Sports Acro konkurrence holdet i 9 år i RG og jeg har gået på Foxy Ladies and Gentlemen i sæsonen 2017/2018.

Det er fjerde år jeg træner Mini Acro og jeg ser frem til den nye sæson. Derudover er det første år jeg træner Rytmetøserne.

Jeg foretrækker at blive kontaktet pr. sms, men hvis det er et større spørgsmål kan I også ringe.

Tlf: 24 84 00 19

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sebastian Egeberg
Beskrivelse
Ny instruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Signe Kristensen
Beskrivelse

Jeg er 21 år, i min hverdag er jeg studerende.

Jeg har gået til gymnastik i hele mit liv, siden jeg var 9 år gammel har jeg dyrket det på elite niveau. Har deltaget i mange store stævner, som Gymnastrada, VM for hold. 

Dyrker desværre ikke gymnastik på højt niveau mere, da jeg har fået en skade.

Har stor erfaring med gymnastik, eftersom jeg selv har dyrket det i mange år. 

Har været aktiv instruktør i Roskilde Gymnastik forening siden 2014.

Er en frisk og glad person, som er klar på at lærer alt hvad jeg kan fra mig. 

Det som jeg fokuserer på er at holdet udvikler sig, men også dig selv som person, føler at du får lært det du ønsker.


I kan kontake mig

mobil: 28761623

mail: signe-sandie@hotmail.com


Mvh. Signe Kristensen


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Solvejg Sørensen
Beskrivelse

Har altid været en meget aktiv gymnast og dyrket konkurrence gymnastik, Grand Prix på eliteholdet i RG i flere år.

Jeg har været instruktør i Roskilde Gymnastikforening siden 1986.

Startede med: Puslinge og 2 børnehold, Work out, Callanetics, Aerobic, mave baller og lår og Stavgang.

I 1990 startede jeg Rytmeakrobaterne op, med Acro/ rope skipping. Senere Aspiranterne som Pia og Helle overtog og Sports Acro konkurrenceholdet sammen med Mie og Karina. Deltog ved SM og DM fra 2008-2014 hvor pigerne fik mange flotte medaljer med hjem i guld, sølv og bronze.

Fortsætter igen i denne sæson med Aerobic, mave, baller og lår holdet.

Foruden har jeg været med i Roskilde Gymnastikforenings Bestyrelse 1986-2013 som kasserer mv.

Arbejder til dagligt som regnskabschef i Roskilde.

Mail: solvejg.s@post.cybercity.dk

Telefon 51364638

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Stine Lynggaard
Beskrivelse
Ny instruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Stinne Lange
Beskrivelse

Jeg har tidligere været udøvende gymnast indenfor Sports Acro i mange år.

Nu er jeg gået over til at være dommer, som jeg har været i to år.

Har også været hjælpetræner i en anden klub.

Udover dette har jeg gået til masse af andet sport og er stadig selv aktiv indenfor rytme.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ukendt Instruktør
Beskrivelse
Ukendt instruktør
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpeinstruktør
Alexander Thøgersen
Beskrivelse

Jeg er 22 år holder mig meget fysisk aktiv. Jeg går til fitness 4 gange om ugen, hvor jeg træner både styrke træning, balance og calisthenics. Jeg kører også mountainbike i weekenderne, og nu går jeg til gymnastik og er blevet hjælpetræner. Jeg glæder mig at være hjælpetræner i Roskilde Gymnastikforening og ser frem til de nye udfordringer det vil bringe.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Amalie G. Kristensen
Beskrivelse

Hejsa alle sammen.

Jeg hedder Amalie og er 17 år. Jeg startede med at gå til gymnastik da jeg var 5 år, men jeg begynde på at lave mini akrobatik i haven da jeg var 3 år og siden der har jeg altid synes at gymnastik og springgymnastik har været en fest.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Amanda Mørck
Beskrivelse

Hej - jeg hedder Amanda, jeg er 12 år gammel og går i 6. klasse på Klostermarksskolen. Jeg er nu hjælpetræner på Springlopperne og forsøger at lære alle at kende. Jeg elsker gymnastikken - jeg har selv gået til sportsacrobatik i mere end 4 år, de sidste 2 år på konkurrenceholdet i Roskilde. Herudover går jeg også til springgymnastik.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caroline Bisgård
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Caroline, er 15 år og går i 9. Klasse på Trekronerskolen. Jeg elsker at danse og går selv til dans i RG. Jeg glæder mig meget til at være sammen med jeres børn hos Krudtuglerne!

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilie Havnhøj Jensen
Beskrivelse
Ny hjælper
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Elisabeth Hauge Jordahn
Beskrivelse

Jeg hedder Elisabeth og er 13 år gammel og går på Absalon skole. Jeg har gået til Acrobatik i cirka 5 år nu og elsker det! Jeg har også gået lidt til springgymnastik men acro’en fanger mig nu mest. Jeg ser meget frem til den kommende sæson hvor jeg skal være hjælpetræner på mini Acro holdet.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ella Bluhme Hansen
Beskrivelse
Jeg er 12 år gammel og går i 6. klasse

Jeg går selv til springgymnastik og har gået til gymnastik siden at jeg var 2 år gammel 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emilie Müller
Beskrivelse

Hej!

Jeg hedder Emilie, jeg er 13 snart 14 år gammel, og skal starte i 8 klasse efter sommerferien. Jeg går på sports acro konkurrence hold. Jeg glæder mig til at være hjælpetræner på aspirantholdet, som jeg selv har gået på for nogle år siden. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Filippa Plæhn
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Filippa Plæhn og jeg er 13 år gammel.
Jeg har dyrket gymnastik i 10 år, hvoraf de seneste 5 år var springgymnastik. Da jeg for 3 år siden opdagede sporten stortrampolin, blev jeg meget bidt af denne sport og har dyrket det flere gange om ugen lige siden.
Lige nu springer jeg på konkurrenceholdet og jeg synes, det er rigtig fedt at springe, samt at lære nye spring og at blive bedre til disse.
Jeg har i det sidste års tid været hjælpetræner for gymnastik og trampolinhold og har været på kursus gennem GymDanmark.
Jeg elsker at lære fra mig og at se dem, jeg underviser, blive bedre til deres spring.
Jeg glæder mig rigtig meget til at undervise dig:)

Med venlig hilsen
Filippa


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frederik Søgård
Beskrivelse

Jeg er 19 år gammel og bor i Roskilde. Jeg går i 3.g på Roskilde Katedralskole, og i min fritid arbejder jeg i Roskilde vin. Jeg har tidligere været Trampolinspringer, og er derfor klar til at give den gas som træner og lære fra mig. Jeg er frisk, imødekommende og glad. heeep!!

Se hele beskrivelsen
Frederikke Hald Madsen
Beskrivelse

Jeg er en glad og imødekommende pige på 22 år, som lever og ånder for gymnastik - herunder især sportsacrobatik, som jeg har dyrket på konkurrenceniveau siden 8-års alderen. Jeg har stor erfaring med gymnastik, da jeg har dyrket det, siden jeg var 2 år gammel. Udover mange år på Roskildes sportsacrohold så har jeg også gået på KBH''s ynglingehold og Roskildes Repræsentstionshold.

Jeg har igennem flere år været hjælpetræner på diverse puslingehold, spring og rytme hold og af flere omgange sportsacroholdet, som jeg yderligere har været træner for sammen med Karina. Jeg har i denne forbindelse opbygget stort kendskab til at lære fra mig samt at arbejde med gymnaster i alle aldre. Jeg kender konkurrenceverdenen ud og ind og har selv vundet flere medaljer samt titlen "årets serie", hvilket danner grundlag for en viden, som jeg kan give gymnasterne, når jeg i denne sæson sammen med Karina, Cecilie og Pernille skal være hjælpetræner for Roskildes sportsacro konkurrencehold. 

Udover gymnastikken læser jeg til dagligt Psykologi på Københavns Universitet, og jeg arbejder i et børnehus samt som hjemmetræner for en dreng med infantil autisme. Yderligere er jeg frivillig på BørneTelefonen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frederikke Isabel Ibsen
Beskrivelse

Hej! Mit navn er Frederikke Isabel Ibsen og jeg er 18 år gammel. 

Udover at jeg er hjælpetræner i Roskilde Gymnastikforening, går jeg i 2.g på Himmelev Gymnasium i Roskilde, hvor jeg læser bioteknologi. Jeg har tidligere sprunget trampolin på konkurrenceniveau i 5 år. Jeg har haft en pause på ca. 2,5 år men er nu kommet tilbage for at få en vigtig del af mig selv tilbage. Jeg er en åben og frisk person der altid vil gøre mit bedste for at motivere folk og de kan udvikle sig individuelt. Jeg er målrettet og altid imødekommende overfor nye mennesker. 

Se hele beskrivelsen
Frederikke Rasmussen
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Frederikke.

Jeg er 17 år gammel. Jeg har gået til springgymnastik siden jeg var helt lille, og har altid elsket det. Jeg har lige været på idrætsefterskole hvor jeg har dyrket en hel masse gymnastik. Jeg har før været hjælpetræner på nogle andre hold. Jeg har også selv gået på hold her i Roskilde Gymnastikforening.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frida Bjerring
Beskrivelse

Jeg hedder Frida Bjerring og er hjælper på stortrampolinhold.

Jeg er 13 år (snart 14), går på Lynghøjskolen i Svogerslev og springer selv på konkurrenceholdet i stortrampolin i min fritid. 

Jeg synes det er hyggeligt at kunne hjælpe andre med at lære den sport jeg selv brænder for og håber jeg kan motivere dem til at blive ved :-)

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hannah Kirsten Bjørn Wibholm
Beskrivelse

Hej jeg hedder Hannah jeg er 14 år og går i 8 klasse

Jeg er en glad, positiv og åben person som elsker børn, jeg går selv til Acro og det er mit 4 år men har os dyrket gymnastik i 4 år tidligere. Jeg er selv hjælper på stjerneskud og supernova om fredagen. Jeg glæder mig til den kommende sæson - Hannah


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ida Naumann
Beskrivelse
Jeg hedder Ida. Jeg er 11 år, og jeg går i 5. klasse på Absalons Skole i Roskilde. I min fritid går jeg til spejder og dans. Jeg elsker at være aktiv i min fritid, og jeg glæder mig meget til at skulle være hjælpetræner på Krudtuglerne
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Julie Lynggaard Olsen
Beskrivelse

Hej mit navn er Julie, jeg er 15 år gammel og går i 8. Klasse på Østervangsskolen.

Jeg er i gang med mit 3. år som hjælpetræner her i Roskilde Gymnastikforening, og jeg elsker det!

Jeg er selv igang med min 7. Sæson arcobatik, og er sindssyg glad for det!


Glæder mig og ser frem til endnu en fanatiske sæson.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Katja Vandsted
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Katja og er 52 år. 

Jeg har trænet børn i trampolin de sidst 8 år og børn i alderen 3-13 år på begynder og let øvede. 

Jeg begyndte at få øjnene op for trampolin da min datter begyndte at springe trampolin. 

Andrea er 12 år og springer på konkurrence holdet

Se hele beskrivelsen
Katrine Andersen
Beskrivelse
Ny hjælper
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Katrine Krogh Madsen
Beskrivelse

Jeg hedder Katrine, og jeg skal hjælpe til på Smølferne næste år (det glæder jeg mig rigtig meget til!). Efter sommerferien starter jeg i 8. klasse. Jeg har gået til springgymnastik en del år, men lige for tiden går jeg til sportsacrobatik og jeg elsker det.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kirstine Bach Malon
Beskrivelse
Ny hjælper
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Laura Danielsen
Beskrivelse
Ny hjælper
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lisbeth Vejlstrup
Beskrivelse

Jeg er så heldig at være hjælpetræner på Sports Acro konkurrenceholdet. Jeg er uddannet pædagog, dog lige nu studerende på UCSJ.   Jeg selv løbetræner og dyrker Piloxing/knokout. Jeg ser frem til en spændende og energisk sæson, med nogle fantastisk dygtige Acrogymnaster.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Liv Hesse
Beskrivelse

Hej mit navn er Liv, jeg er 12 år og går i 6.klasse på Hedegårdenes Skole.

Jeg skal være hjælpetræner på Krudtuglerne og Springlopperne og jeg glæder mig til at lære jer alle sammen at kende.
Jeg elsker gymnastik og har gået til det i 6 år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Falkenberg
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Mathilde, går i 7. klasse på Trekronerskolen og er 13 år.

Jeg elsker at være aktiv og bevæge mig, og har gået til mange forskellige sportsgrene: unicykling, speed skating, svømning, springgymnastik, atletik, tennis og dans.

Jeg har altid godt kunne lide musik og rytme, så derfor har dansen fanget mig mest.

Jeg glæder mig til at være hjælpeinstuktør, lære fra mig og møde en masse nye mennesker, som også elsker at danse.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Moelgaard
Beskrivelse

Hej, mit navn er Mathilde

Jeg er 12år gammel

Mine interesser er Akrobatik og Gymnastik

I løbet af årende har jeg dyrket noget forskelligt gymnastik bla. rytme og spring.

Jeg elsker gymnastik og er god med børn, så er derfor er jeg blevet hjælpe træner på Smølferne 4-5 år.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maya Foxmar
Beskrivelse
Ny hjælper
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Noah Waynert
Beskrivelse
Ny hjælper
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oda Bluhme Hansen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Oda, er 17 år gammel og går i 10. klasse

Jeg har gået til gymnastik siden at jeg var 2 år gammel 


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Philip Guttorm
Beskrivelse

Jeg hedder Philip.
Jeg er selv gammel springgymnast. Glæder mig til igen at kunne hjælpe med, at undervise børn og unge i gymnastik.

Jeg er uddannet dyrepasser.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Philippa Thomsen
Beskrivelse
Ny hjælper
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sanne Jusjong Larsen
Beskrivelse

Hej!

Jeg hedder Sanne Jusjong Larsen, jeg er 19 år gammel og til hverdag går jeg i 3.g på Roskilde Katedralskole hvor jeg læser biologi/matematik/idræt. Jeg har i årene 2010-2015 dyrket trampolin på konkurrenceniveau, hvor jeg både har lært en masse omkring det at turde bryde sine grænser engang imellem, målsætning og mentalitet og så har jeg selvfølgelig fået nogle fantastiske venskaber igennem den her sport.

I min fritid dyrker jeg fitness på konkurrenceplan, samt crossfit og så selvfølgelig en smule trampolin.

Jeg er en glad og smilende person, som altid er klar til at lære fra sig.

Vi ses!

Se hele beskrivelsen
Sarah Holm Pilmann
Beskrivelse

Hej, mit navn er Sarah, jeg er 12 år gammel.

Jeg er hjælpetræner på Smølferne. Jeg dyrker selv gymnastik, det har jeg gjort siden jeg var 4 år. Jeg elsker gymnastik.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Signe Pørksen
Beskrivelse
Hej! jeg hedder Signe, og jeg er 14 år gammel og starter i 8 klasse efter sommerferien. Jeg er selv konkurrenceacrobat og skal også være det næste år. Jeg har tidligere gået på aspirantholdet nogle år og skal nu være hjælpetræner på aspirantholdet, og jeg glæder mig meget.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Signe West Grünewald
Beskrivelse

 

Hej. Jeg hedder Signe, er 14 (bliver 15 i løbet af denne sæson) år gammel og bor i Roskilde.

Jeg har altid holdt meget af gymnastik og sportsacrobatik, og har i mange år dyrket sportsacrobatik på konkurrenceniveau. I år skal jeg i stedet forsøge mig med at være hjælpeinstruktør på samme hold, hvilket jeg ser meget frem til.

De bedste hilsner Signe.

 

 


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Simon Hedengran
Beskrivelse

Hej, mit navn er Simon Hedengran, jeg er 17 år gammel og studerer på Roskilde Katedralskole. Jeg læser Fysik og Matematik. Før jeg startede på Roskilde Katedralskole, gik jeg på Vestsjællands Idrætsefterskole. Jeg  har sprunget stortrampolin i cirka 4 år. Så har jeg også gået til spring i 2 år. Jeg synes at trampolin er en dejlig sport, hvor man altid kan lære noget nyt, og hvis man interesserer sig for det, kommer man aldrig til at kede sig, samtidig med at man får brudt nogle grænser. Jeg elsker at lære fra mig, og lægger fokus på et godt miljø på holdet. Derudover er jeg en glad, frisk og imødekommende dreng.

Se hele beskrivelsen
Steffen Borgstrøm
Beskrivelse

Jeg har været instruktør på en række spring/rytmehold, samt arbejdet på en idrætsefterskole i Jylland.

I dag bor jeg i Roskilde med min familie.

Mail: steffen@unicum.dk

Tlf: 2969 1417
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Valter Bluhme Hansen
Beskrivelse

Jeg har været hjælpetræner siden jeg var 12 år, jeg har været en del af foreningen siden jeg var 2 år.

Jeg er 18 år gammel og til hverdag studerer jeg på HHX.
Se hele beskrivelsen
Vis hold