Lars Walmod
Præsentation
Jeg hedder Lars Walmod og er formand i Roskilde Gymnastikforening, jeg er ansvarlig for trampolinafdelingen.
Jeg er 49 år og er far til Maila der springer trampolin i foreningen.
Jeg træner selv foreningens konkurrence- og aspiranthold, sammen med Siff Pedersen.
Jeg er fuldt uddannet trampolin-elitetræner og er også uddannet international FIG-dommer.
Når jeg ikke står i hallen, arbejder jeg til dagligt i butikken &quotFanatic&quot og ruller en tur på speedskates, hvis der er tid og vejr til det.
Mail: walmod@roskildegf.dk
Bente Lindegaard Magnusson
Præsentation
Jeg er næstormand for Roskilde Gymnastikforening RG.
Jeg blev valgt ind i RG´s bestyrelsen i 1969. Foreningen bestod på daværende tidspunkt af et Gymnastikudvalg og et Svømmeudvalg samt en bestyrelse, hvor udvalgsformændene var født medlem.
Fra 1971 har jeg været formand for gymnastikken i RG, først i Gymnastikudvalget siden i Gymnastikafdelingen.
I 2001 blev svømmeafdeling en selvstændig forening og Roskilde Gymnastikforening en enstrenget forening, som jeg er formand for. Bestyrelsesarbejdet i RG har jeg altid prioriteret meget højt og er glad for.
RG har i dag, foruden diverse former for gymnastik, en del forskellige aktiviteter indenfor bredde samt konkurrence. RG deltager i konkurrencer i Sports Acro, Trampolin og Unicykling alle med fine resultater.
Siden 1982, hvor RG første gang deltog på Roskilde Festival, har jeg været aktiv i arbejdet inden opstart og på Roskilde Festival. RG deltagelse har givet foreningen mulighed for at investerer i mange springredskaber og trampoliner m.m.
Roskilde Gymnastikforening har 90 års jubilæum den 22. oktober 2014 med opvisning og fest den 25. oktober 2014
Kontakt: 20415542 /bente@roskildegf.dk
Esben Ro Egebo Buhl
Præsentation

Jeg har været i Roskilde Gymnastikforening igennem hele mit liv, først som aktiv gymnast og siden 2002 instruktør i foreningen.

Jeg har været aktiv i Roskilde Gymnastikforening bestyrelse siden 2007.

Jeg er kontaktperson for alle springholdene.

Ved overordnet spørgsmål ang. holdene kan jeg kontaktes på 31627630. Mail: buhl@roskildegf.dk

Hanne Hede
Præsentation

Som kasserer i Roskilde Gymnastikforening har jeg en masse opgaver i vores store og forskelligartet forening udover de traditionelle kassereropgaver. Jeg kan kontaktes på hanne@roskildegf.dk

Kontorassistent
Helle Mortensen
Kontorassistent i Roskilde Gymnastikforening

Helle har kontortid mandag til fredag fra kl. 16-19 og kan træffes i Idrættens Hus Roskilde beliggende på Kildegården 1
Du kan kontakte Helle på kontakt@roskildegf.dk eller på 52 24 19 24 i kontortiden

Bestyrelsesmedlem
Kim Jørgensen
Præsentation
Jeg hedder Kim og er 35 år gammel.
Jeg er bestyrelsesmedlem og sidder med RG''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''s opvisning.

Kontakt: joergensen@roskildegf.dk
Suppleant
Rolf Bluhme Hansen
Præsentation
Er i bestyrelsen som suppleant, og deltager til bestyrelsesmøder på lige fod med den øvrige bestyrelse, dog uden stemmeret.
Jeg står for administrationen af Roskilde Gymnastikforeningens hjemmeside og vedligeholdelse af medlemssystemet.

Tlf. 53 62 90 84, træffes efter kl. 16.30

Mail: bluhme@roskildegf.dk