Lars Walmod
Præsentation

Jeg hedder Lars Walmod og er formand i Roskilde Gymnastikforening. Jeg er derudover kontaktperson for Sports Acro- og Trampolinafdelingen.
I hverdagen er jeg instruktør på trampolinafdelingens konkurrencehold, og når jeg ikke står i hallen, arbejder jeg som elektriker.

Mail: walmod@roskildegf.dk

Esben Ro Egebo Buhl
Præsentation

Jeg har været i Roskilde Gymnastikforening igennem hele mit liv, først som aktiv gymnast og siden 2002 instruktør i foreningen.

Jeg har været aktiv i Roskilde Gymnastikforening bestyrelse siden 2007.

Jeg er kontaktperson for alle springholdene.

Ved overordnet spørgsmål ang. holdene kan jeg kontaktes på 31627630. Mail: buhl@roskildegf.dk

Hanne Hede
Præsentation

Som kasserer i Roskilde Gymnastikforening har jeg en masse opgaver i vores store og forskelligartet forening udover de traditionelle kassereropgaver. Jeg kan kontaktes på hanne@roskildegf.dk

Bestyrelsesmedlem
Helle Nordahl
Præsentation

Efter 1 års pause fra bestyrelsen er jeg nu valgt ind som suppleant i Roskilde Gymnastikforening.

Jeg er selv aktiv instruktør på Acro Aspirantholdet igennem 8 år, og er kontaktperson for alle tre hold inden for acrobatik. Jeg er gift og er mor til 2 voksne piger, som indtil sidste år var instruktører i foreningen, men som nu har valgt at satse på deres studier.

Roskilde Gymnastikforening har været en del af hele min opvækst, hvor jeg har været aktiv gymnast og de senere år instruktør og en del af bestyrelsen, jeg har derfor valgt, at jeg gerne vil være med til at foreningen fortsat vil være en meget attraktiv forening, som alle har lyst til at være en del af.

Mail: nordahl@roskildegf.dk

Kim Jørgensen
Præsentation

Jeg hedder Kim Jørgensen og er bestyrelsesmedlem i Roskilde Gymnastikforening.

Jeg er kontaktperson for flg. hold: Børn & deres aktive voksne, Smølferne samt Rollingerne.

Derudover er jeg instruktør på holdene: Springmusene, Springlopperne, Smølferne og TeamGym.

Kontakt: kim@roskildegf.dk

Suppleant
Birgitte Bjerring
Ny suppleant
Marlene Rasmussen
Ny suppleant
Rolf Bluhme Hansen
Præsentation
Er i bestyrelsen som suppleant, og deltager til bestyrelsesmøder på lige fod med den øvrige bestyrelse, dog uden stemmeret.
Jeg står for administrationen af Roskilde Gymnastikforeningens hjemmeside og vedligeholdelse af medlemssystemet.

Tlf. 53 62 90 84, træffes efter kl. 16.30

Mail: bluhme@roskildegf.dk
Kontorassistent
Lisbeth Walmod
Præsentation

Jeg hedder Lisbeth Walmod og arbejder som administrerende kontorassistent i Roskilde Gymnastikforening.

Til daglig arbejder jeg på kontor, som Order flow assistant i Ringsted.

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle