2018/2019 01.09.2018  -  30.06.2019
Vejledning

 

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret.

 

For at fortryde en indmeldelse kan du afmelde holdet ved at sende en mail til Helle Mortensen med en kort begrundelse herfor.

Fortrydes indmeldelsen indenfor 14 dage, tilbageføres kontingentet til Dankortet.

Ved afmelding indenfor 2 måneder, fratrækkes der to måneders kontingent inden udbetaling.

Efter to måneder er kontingentet bindende.

 

Har du behov for hjælp kan du kontakte Helle Mortensen 16.00-19.00 i hverdage på 52 24 19 24 eller på kontakt@roskildegf.dk


Se her oversigt over alle holdene efter alder eller ugedag:
 
 

Rollingerne 3-5 år (Rolli)

Rollingernes 3-5 år

Instruktør: Didde Bendiksen

Holdet er for børn fra tre til fem år. Gennem sæsonen vil børnene blive introduceret til både rytme- og springgymnastikken gennem lege, redskaber, musik og deres krop.
Vi vil udforske hvad kroppen kan, både alene og i samarbejde med hinanden og redskaber. Træningerne vil bestå af samlinger, lege/aktiviteter med gang i den, sange, eventyr med redskabsbaner samt afslutninger, hvor vi får pusten ned, vha. mindfulness, yoga eller massage.
Under gymnastiktimen vil der være mulighed for at forældrene kan vente i omklædningsrummet.

Har I nogen spørgsmål er min mail: didde.n.b96@gmail.com

Jeg håber at se en masse glade børn

Hilsen Didde Bendiksen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen/Barn 3-5 år (VB1-)

Voksen/Barn 3-5 år

Husk at både barn og voksen skal tilmeldes.  

Instruktør: Didde Bendiksen.

Holdet er for børn fra tre til fem år og deres voksne, som gerne vil gå til gymnastik sammen, og bruge tid sammen på en anden måde end derhjemme.
Vi skal lære hvad gymnastik er igennem leg, redskaber, musik og vores egen krop. Træningerne vil bestå af samlinger, lege/aktiviteter med gang i den, sange, eventyr med redskabsbaner samt afslutninger hvor vi får pulsen ned, vha. mindfulness, yoga eller massage.

Der er en forventning om at alle deltager, i den grad de har mulighed for.

Har I nogen spørgsmål er min mail: didde.n.b96@gmail.com

Jeg håber at se en masse glade børn

Hilsen Didde Bendiksen
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen/Barn 2-3 år (VB2-3)

Voksen/Barn 2-3-år

Husk at både barn og voksen skal tilmeldes. 

Instruktør: Ann Rasmussen

Holdet er for voksen og barn hvor vi skal undersøge alt hvad vi har i gymnastiksalen, træningen vil starte med at vi samles i rundkredsen og bliver krydset af. Vi synger en goddag sang, vi vil lave lidt opvarmning hvor vi skal tumle rundt på evt. en forhindringsbane. Så vil vi lege med evt. småredskaber, redskabsbane, en leg, samling i rundkreds, farvel sang og tak for i dag.

Jeg ser frem til nogle hyggelige tumling timer sammen med jer.

Hilsen

Ann Rasmussen

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Krudtuglerne 3-5 år (Krudt)

Krudtuglerne 3-5 år

Instruktør: Ann Rasmussen

Man skal være fyldt 3 år når man starter på holdet.

Vi samles altid i rundkreds når timen starter, opvarmning evt. stop dans, stafet eller hvad vi finder på af sjove ting, lege med små redskaber eller en sangleg, redskabsbane, afslapning på madrassen, samling i rundkreds og farvel.

Der vil komme nogle dage hvor forældre også kan komme med ind og være aktive i løbet af sæsonen, datoerne får I senere. Da holdet er et børnehold, forventer vi at forældre sidder i omklædningsrummet og ikke i salen, det vil dog blive accepteret de første 2 træninger.

Jeg og mine to hjælpere ser frem til nogle hyggelige timer sammen med jeres børn i gymnastiksalen.

Med krudtugle hilsener

Ann Rasmussen

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hit Fit (HFFam)

Hit Fit

Instruktør: Rikke Skjold Larsen

Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock''''''''n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top.... - det kan ikke undgåes...!!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Smølferne2 4-5 år (Smol2)

Smølferne 4-5 år 

Holdet er fra 4 til 5 år og man skal kunne være på holdet uden far og mor.

Her skal vi lege gymnastikken ind.

Vi vil starte med samling og derefter lave opvarmning som går over i leg og til sidst vil vi slutte af med at komme ned igen :0)

Der vil være musik, sang og en masse grin.

Vi skal lave redskabsbaner, slå kolbøtter, rulle, sanglege, hoppe og danse til musikken.

Kort sagt, rigtig få gang i kroppen på en sjov måde.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Springlopperne mix 5-6 år (SpLop)

Springlopperne mix 5-6 år

Instruktør: Kim Jørgensen 

Her hos Springlopperne, fra 5-6 år, får jeres børn en sjov undervisning af to Instruktører med barnlige sind, der har en del års erfaring med både springgymnastik og børn.
Vi har en masse forventninger til dit barn. Vi forventer, at dit barn er med på fis og ballade, elsker at bevæge sig og ikke mindst... at grine! Hos os er det vigtigt at lære fra os på den sjoveste måde, så både børnene, os trænere , og ikke mindst børnenes forældre går glade hjem, så de næsten ikke kan venter til det bliver torsdag igen. Dog skal det siges, at træningen er uden forældre, da vi gerne vil hygge, grine, springe en masse, lege osv., uden opsyn fra de voksne.

Vi glæder os rigtig meget til at lære Danmarks bedste børn at kende!


 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stjerneskud fra 7 år (StSku)

Stjerneskud piger 7-11 år

Instruktører: Martin Ilsøe & André Jespersen

Holdet er et hyggeligt springhold som (udover en masse spring) også øver balance, dans, serier, akro, styrke, mm.
Holdet er åbent for alle gymnastikglade piger, nye som gamle. Alle er velkomne til at komme og prøve holdet. Vi skal springe, lege, danse og have det sjovt - med hjælp fra vores mange skumredskaber, på luft-airtrack og i springgraven. Vi øver vejrmøller, håndstand, flikflak, trampolinspring, og måske en lille dans. Kom og få en sund fritid og lær seje tricks.

Vi deltager i 3 opvisninger i Roskilde i marts-juni. Der kan forekomme ekstra betaling til dragter i december. Kom glad og spring sammen med os. vi glæder os til at se dig!

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Supernovaer (Super)
Supernovaer piger 8-12 år

Instruktører: Martin Ilsøe & André Jespersen

Holdet er et hyggeligt springhold for øvede/letøvede piger som (udover en masse spring) også øver balance, dans, serier, akro, styrke, mm. Alle er velkomne til at komme og prøve holdets træning. Vi springer i springgrav og på airtrack og lærer og øver flik, salto, håndstand, tempoflik, baglænder, mm. Vi er et dedikeret og socialt sammentømret trænerteam med plads til at differentiere træningen efter den enkelte gymnasts behov og niveau. Holdet deltager i 3 opvisninger i Roskilde i marts-juni. Der kan forekomme ekstra betaling til dragter i december.

Vi glæder os til at se en masse gymnastikglade piger- nye som gamle :)

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springmusene (SpMus)

Springmusene 7-10 år

Instruktør: Bo Belkov

Holdet for både de seje piger og højtflyvende drenge

For at deltage på holdet skulle man gerne kunne kravle, rulle, gå på fødderne og spænde i maven.

Du behøver ikke være en flying super kids, men vi skal nok  få dig op og flyve både i trampolinen og på springbanen, eller om du er mere til serie og dans så skal dette nok også blive trænet, men ingen slipper for serie eller at springe. Er der lidt krudt i dine spring eller serie så retter vi det ind, så det til sidst ender med en kanon opvisningen.

Træner på holdet er Bo og Mathias plus en masse herlige hjælpere, som nok skal hjælpe os igennem sæsonen.

Vi vil i løbet af året skulle et par ture til et springcenter, sammen med teamgymholdet og alle deres trænere.

Af opvisninger skal vi til DGI forårsdagene i marts og vores egen lokal opvisning i marts og vi slutter af i juni ude på Vigen til Gymnastik ved fjorden.

Vi vil skrive ud når vi kender datoer og tider på opvisningerne, når vi har dem.

Af udgifter vil der være lidt til dragter, da den dragt vi brugte sidste år, går igen til både drenge og piger.

Skulle man være vokset ud af sin dragt, så skal man lige medregne dette når man tilmelder sig holdet.

Skulle der opstå udfordringer undervejs i sæsonen, og man skal have fat i os trænere, så kommer der en seddel ud med alle de oplysninger i skulle få brug for.

Der vil komme lidt hjemmearbejde som vi klart regner med man udfører så godt man kan, men dette kommer også på den før omtalte seddel.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Junior 10 -16 år (TGJur)

TeamGym Junior 10 -16  år

Serie indstruktør: Anne Aae Jeppesen

Spring instruktør: Bo Belkov og Jonas Hjort


TeamGym Junior er et konkurrencehold for drenge og piger i alderen 10 til 16 år (fylder 11-17 år i kalenderåret 2019) som har gået til gymnastik før og ønsker at dygtiggøre sig inden for både rytme og spring. TeamGym består af tre discipliner rytme, bane og trampolin. Vi kommer til at arbejde meget med teknik inden for alle tre discipliner, samt den kondition, udholdenhed, styrke og smidighed der er nødvending for at man kan dyrke TeamGym. At gøre et spring konkurrence klar betyder at gentage det hundredevis af gange og lytte til vores kommentar og tage dem til sig så man kan forbedre springet lidt hele tiden.

Vi træner tre gange om ugen, tirsdag og torsdag vil primært være springtræning (springcenter), og lørdag vil primært være rytme træning (kildegården). Alle instruktører er uddannede inden for både spring og rytme, dog er Anne den primære rytmeinstruktør, mens Bo, Kim og Jonas primært tager sig af springene.

Vi har en klar forventning om at man så vidt muligt kommer til alle træninger. Vi har forståelse for at man i familien kan have planer om lørdagene, vi håber dog at i vil tage hensyn så gymnasten kan komme langt de fleste lørdage.

Er man skadet er det vigtigt at man alligevel kommer til træning da der kan være andre ting man kan træne, man lære meget af at kigge og så er der også det sociale aspekt.

Der er to forudsætninger for at gå på holdet, den ene er den springtekniske man kan lave araber-flik på banen (måske med en lille hånd) og selv kan lave salto i trampolinen. Den anden er at man skal være klar på at dyrke seriøs gymnastik tre gange om ugen. Det betyder at man skal være på når man er til træning, lytte til den kritik vi putter meget energi ind i at give dig specifikt og man skal være klar på at der vil komme nogle øvelser man skal lave hjemme/momenter man skal træne.

Der vil komme nogle søndage fordelt udover sæsonen hvor vil holde nogle ekstratræninger som vi forventer at man i familien pivoterer. Derudover skal gymnasten være indstillet på et travlt forår hvor vi både skal til konkurrencer og flere opvisninger.

Vi planlægger at tage til fire konkurrencer Gladsaxe Jule Cup (dec), Region Østdanmark Mesterrækken (19-20*/1 2019, Roskilde), Forbundsmesterskaberne 1. runde (30-31*/3, Helsinge) og Forbundsmesterskaberene 2. runde (18-19*/5, Randers). Derudover skal vi til tre opvisninger Forårsdagene i Roskilde hallerne (ligger normalt i starten af marts), RG’s lokalopvisning (normal i slutningen af marts, Roskilde) og Vigen (starten af juni, Roskilde).
* Vi skal kun konkurrer en af datende, men vi ved endnu ikke hvilken.

Udover kontinentet skal man påregne ca. 700 kr. til en dragt som skal bruges til konkurrencer og opvisninger. Vi har valgt at alle gy

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TeamGym Mini 8-12år (TGMin)

TeamGym Mini 8 -12 år

TeamGym Mini er et konkurrencehold for drenge og piger i alderen 8 år til 12 år (fylder i kalenderåret 2019 max 13 år) som har gået til gymnastik før og ønsker at dygtiggøre sig inden for både rytme og spring. Alt efter hvor mange piger og drenge der kommer vil de blive inddelt i et pige og et mix hold eller et pige og et drenge hold. TeamGym består af tre discipliner rytme, bane og trampolin. Vi kommer til at arbejde meget med teknik inden for alle tre discipliner, samt den kondition, styrke og smidighed der er nødvending for at man kan dyrke TeamGym. Vi træner to gange om ugen torsdag vil primært være springtræning (springcenter), og lørdag vil være en kombination af spring og rytme træning (kildegården). Alle instruktører er uddannede inden for både spring og rytme, dog er Anne den primære rytmeinstruktør, mens Bo, Kim og Jonas primært tager sig af springene.

Vi har en klar forventning om at man så vidt muligt kommer til alle træninger. Vi har forståelse for at man i familien kan have planer om lørdagene, vi håber dog at i vil tage hensyn så gymnasten kan komme langt de fleste lørdage. Er man skadet er det vigtigt at man alligevel kommer til træning da der kan være andre ting man kan træne, man lære meget af at kigge og så er der også det sociale aspekt.

Der er to forudsætninger for at gå på holdet, den ene er et man skal have gået til gymnastik før og den anden er at man skal være klar på at dyrke seriøs gymnastik. Det betyder at man skal være på når man er til træning, lytte til den kritik vi giver dig og man skal være klar på at der vil komme nogle øvelser man skal lave hjemme/momenter man skal træne.

Der vil komme nogle søndage fordelt udover sæsonen hvor vil holde nogle ekstratræninger som vi forventer at man i familien pivoterer. Derudover skal gymnasten og familien være indstillet på et travlt forår hvor vi både skal til konkurrencer og flere opvisninger.

Vi planlægger at tage til tre konkurrencer Gladsaxe Jule Cup (dec), Region Østdanmark Talentrækken 1. runde (2-3-9-10*/3 2019, Helsinge), Region Østdanmark Talentrækken 2. runde (13-14-27-28*/4 2019, Helsinge eller Greve). Derudover skal vi til tre opvisninger Forårsdagene i Roskilde hallerne (ligger normalt i starten af marts), RG’s lokalopvisning (normalt i slutningen af marts, Roskilde) og Vigen (starten af juni, Roskilde).
* Vi skal kun konkurrer en af datende, men vi ved endnu ikke hvilken.

Udover kontinentet skal man påregne ca. 700 kr. til en dragt som skal bruges til opvisninger og konkurrencer. Vi har valgt at alle i år skal have en ny dragt da vi skifter leverandør, efter at have kæmpet med dårlige syninger og huller i dragten et helt år. Den ny dragt er det til gengæld meningen at vi skal have nogle sæsoner så man kan genbruge den næste år eller måske sælge den videre.
Bliver man udvalgt som konkurrence gymnast skal man have en konkurrence licens, den koster ca. 225 kr. og i skal selv købe den (i efteråret udvælger vi hvem og informere om hvordan).

Hvordan ved jeg om jeg er mini eller junior?

Er gymnasten mellem 10 og 12 år (fylder 11, 12 eller 13 år i kalenderåret 2019) må man vurdere hvor man tror man passer bedst ind. Det vil sige har man kun gået til gymnastik nogle få år og tænker at man godt kunne tænke sig at forbedre sig tilmelder man sig minierne, har man der i mod gået til gymnastik i flere år og synes man er god til gymnastik og synes man har lyst til at gå til gymnastik tre gange om ugen tilmelder man sig Junior holdet. Som grundregel vil man dog konkurrer så længe så muligt som mini.

Junior og minier vil dog træne sammen de første gange og når vi har et indtryk af hvad gymnasterne kan, vil vi inddele holdene. I den forbindelse vil vi måske anbefale at en gymnast flytte fra mini til junior eller omvendt, skulle dette blive aktuelt vil vi træner tage en snak med gymnast og forældre.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springmix fra 11 år (SpMix)

Springmix fra 11 år

 

Instruktører: Signe Kristensen, Frank Hansen & Rolf Bluhme Hansen

Vi vil fra sæsonstart være 3 instruktører og 3-4 hjælpere, alt efter antallet af gymnaster deler vi holdet op i grupper, for derigennem kunne differentiere undervisningen. På holdet er der både er plads til den øvede gymnast, samt den uøvede, vi har plads til alle.


Der vil blive brugt mange forskellige springopstillinger, som vil være med til at udvikle gymnasterne.

Vi prøver at arrangere en eller flere weekendtræninger.

Der skal forventes en udgift til opvisningsdragt på op til ca kr.200,-

Holdet har udvidet sæsonen frem til DGI´s sommerstævne i juni 2018.

Holdet deltager i følgende opvisninger:

 · DGI´s forårsdagene

 · RG sæsonafslutning

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Team Novus spring fra 13 år (Komet)

Team Novus spring fra 13 år

Instruktører: Signe & Frank

Vi er et mix hold for 13 til 17-årige, holdet består af en rytmeside og en springside der træner hver for sig, men laver opvisninger med et fælles samlet program.

Rytmegymnasterne træner hver mandag på Hedegårdenes skole kl. 17:45-19:15 og springsiden træner hver onsdag på Kildegården kl. 19:00-21:00.
Man vælger i starten af sæsonen om man vil gå på rytmesiden eller springsiden. Vi gør opmærksom på at der til opvisningerne vil være fællesserier som både spring- og rytmegymnaster skal deltage i. Derfor vil der også komme en del fælles træninger i løbet af sæsonen hvor vi træner sammen.

Rytmesiden bliver trænet af Cecilia Møller & Line Olesen og springsiden trænes af Frank Hansen & Signe Kristensen.

Team Novus Spring mix

Holdet er både for begyndere og øvede springgymnaster, som har lyst til at udfordre sig selv. Der er plads til alle uanset erfaring, da vi tilpasser træningerne, så den enkelte gymnast udfordres på eget niveau. Vi er med til at rykke jeres egne grænser, så i hele tiden udvikler jer.
Selve træningerne  består af en opvarmning, hvor vi både laver styrke og får koppen ordentlig varmet op. Efter opvarmningen vi arbejder med grundteknikken, som håndstande og generel kropskontrol. Her efter springer vi en hel masse.

 

Vi er to springtrænere, som ønsker at i er med til at have medvirkning på, hvilke spring der skal lægges fokus på. På denne måde har i også stor indvirkning på hvilke spring, som vi har med til opvisningerne.  Vi håber meget på at spring er lige noget for jer. Da vi lægger stor vægt på at spring skal fylde det meste af træningen. Vi ville komme til at øve lidt serie, når vi nærmer os opvisningerne til foråret.

I forbindelse med dragter  ville der komme en ekstra udgift som i ville få oplysninger om i starten af sæsonen.

Vi har en forventning om at du prioriterer træningerne samt opvisningerne og er klar på at yde dit bedste og blive udfordret som gymnast. Vi prioriterer også det sociale fællesskab på holdet, og håber på at se en masse energiske og engagerede gymnaster til en mega fed sæson med en masse gode oplevelser.

Team Novus er et nyt hold, der erstatter de tidligere hold: ”Juniorpigerne” og ”Kometerne” – men vi glæder os til at se både nye såvel som gamle gymnaster i den kommende sæson. 

 

 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Foxy Ladies and Gentlemen spri (SmSpr)

Foxy Ladies and Gentlemen er et mixhold i aldersgruppen 18-35 år. Holdet er for dig, der har lavet spring-, rytmegymnastik eller dans før og er frisk på at være en del af et socialt og hyggeligt hold. Der vil blive lagt vægt på gode og energiske træninger med fokus på, at du som gymnast bliver udfordret og udvikler dig løbende. Ved opstart vælger du, om du henholdsvis vil være en del af rytmesiden eller springsiden.
Træningerne foregår i nogle af de bedste spring- og rytme-faciliteter på Sjælland, nemlig i Idrættens Hus på Kildegården. Holdet er et opvisningshold, og træningerne vil derfor munde ud i et samlet opvisningsprogram, som vi vil vise ved DGIs forårsstævner på Sjælland, RGs opvisning og sommerstævnet ved fjorden.

På Rytmesiden vil der være fokus på grundtræning, styrketræning, smidighedstræning, teknik og spring over gulv. Vi har både fokus på at udvikle jer individuelt som gymnast og som et samlet hold. Vi vil samtidig sørge for, at du får afprøvet forskellige gymnastik- og dansegenre fra street til moderne og kommer til at arbejde med forskellige udtryk i serierne. I denne sæson vil vi arbejde med håndredskabet vimpel - det forventes dog ikke, at du har erfaring med dette håndredskab.

På springsiden vil der være fokus på udviklingen af den enkelte gymnast. Vi vil arbejde både med standard opstillinger, men også en del stationsarbejde. På springsiden kan man starte, uanset om man er begynder, øvet eller meget øvet. Vi vil tilpasse træningen, så alle har mulighed for at udvikle sig. For os er det vigtigt, at man som gymnast arbejder fokuseret mod et mål, uanset om det er vejrmølle, salto, randi, eller triple out. For os er det vigtigt, at alle er lige, uanset hvilket niveau man er på.
Vi har en forventning om, at du som gymnast kommer til alle træningerne med en lyst til at lære, blive udfordret og udvikle dig. Derudover forventer vi også, at du deltager i de sociale arrangementer, der vil blive afholdt, da det sociale er en ligeså vigtig del af holdet som det gymnastiske. På holdet lægger vi stor vægt på engagement, og vi forventer også, at du prioriterer træningerne og opvisningerne højt. Det er nemlig på denne måde, at vi kan sikre bedst mulig udvikling – ikke kun for dig selv, men også for hele holdet.
Til gengæld vil I også opleve, at vi som trænere møder forberedte op hver gang, og at vi vil gøre meget for at lytte til jeres ønsker.
Ud over kontingentet som betales i to rater, vil der blive indkrævet et beløb på maks. 900 kr., som vil dække alle udgifter til opvisningstøj.
Vi har planer om, at lave en Foxy Camp på Roskilde Festival 2019 og sammen arbejde frivilligt i Foreningens madbod på festivalpladsen, og dette håber vi meget på, at I alle sammen vil være en del af.

Vi er i fuld gang med at planlægge sæsonen og opvisningens programmet og vi glæder os helt vildt til at skulle træne jer alle sammen!

**** OBS! Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 29. september, hvor vi vil holde sæsonens første ekstra træning, med ekstra fokus på at lære hinanden at kende****

****OBS! De første 2 træninger er prøvetræninger, herefter kan man kun deltage i træningen, hvis man har tilmeldt sig holdet ****

Du kan læse mere om holdet på vores facebook-side: https://www.facebook.com/Foxy-Ladies-and-Gentlemen-Roskilde-Gymnastikforening-818988784935346/

Her har du også mulighed for at tilmelde dig fortræninge. Det er dog ikke et krav for at deltage: https://www.facebook.com/events/649193972087960/

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Parkour begynder 8-15 år (ParkO)

Parkour begynder 8-15 år

Instruktører: Sebastian Egebjerg

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Åben spring træning (ÅbSpr)

Åben springtræning - Man skal være tilmeldt et andet hold i Roskilde Gymnastikforening for at tilmelde sig dette hold

Ekstra-spring/Åben spring træning 8-12 år - for øvede piger og drenge (NB: vi deler hallen med RG teamgym)

Har du lyst til at boltre dig i et sandt drømmeland af et springcenter? Holdet er et ekstra springhold åbent for alle interesserede piger og drenge 8-12 år der i forvejen går på et hold i Roskilde Gymnastikforening og som har lyst til endnu mere træning. Vi træner tirsdag i det spritnye springcenter, som er et af landets fedeste springcentre, med springgrave, trampoliner mm. Holdet er især for de lidt mere øvede gymnaster. Vi varmer grundigt op og øver og lærer forskelige spring som flik, tempoflik, kraft, salto, strakt, baglænder osv. Vi skal have det sjovt og øve spring men ikke opvisning, som i stedet kan øves på gymnasternes normale hold. Kom og bliv endnu bedre til springgymnastik.

Vi glæder os til at se dig!
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Rytme & Dans fra 6 år (RytD6)

Rytme & Dans fra 6 år

Instruktører: Ida Baes

På holdet elsker vi at danse og lege, holdet er derfor for friske børn, der elsker gymnastikken, og som elsker at røre sig. Træningen kommer til at foregå på Hedegårdene Skole i Roskilde. Formålet er, at alle på holdet får nogle sjove timer efter lange skoledage.

Ved sæsonens udgang, vil vi i foråret afslutte med en flot lokalopvisning for forældre, søskende, bedsteforældre og lignende. Der vil være en udgift i forbindelse med opvisningen. Vi glæder os til en fed sæson!

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dansepigerne 8-12 år (DnsPi)

Dansepigerne 8-12 år

Instruktør: Maria Schmidt og Christine Klein Kieler

Dansepigerne er holdet for dig, der elsker at høre musik og danse. Vi træner hver tirsdag 17.30-19.00 i hallen på Hedegårdenes Skole.

Her vil vi arbejde med forskellige balancer, udstråling, serier mv., som skal fremvise til tre forskellige opvisninger. I forbindelse med opvisningerne vil der være en udgift på højst 250 kr. til opvisningstøj.

Hvis der er spørgsmål til holdet så kontakt mig, Maria, på mail: Mariawschmidt@hotmail.com


Mange hilsner

Christine og Maria

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Team Novus rytme fra 13 år (JuPig)

Team Novus rytme fra 13 år

Instruktører: Cecilia Brætløv Neuberet Møller og Line Olesen

Vi er et mix hold for 13-17-årige, holdet består af en rytmeside og en springside, der træner hver for sig, men laver opvisninger med et fælles samlet program.

Rytmegymnasterne træner hver mandag på Hedegårdenes skole kl. 17:45-19:15 og springsiden træner hver onsdag på Kildegården kl. 19:00-21:00.
Man vælger i starten af sæsonen, om man vil gå på rytmesiden eller springsiden. Vi gør opmærksom på, at der til opvisningerne vil være fællesserier, som både spring- og rytmegymnaster skal deltage i. Derfor vil der også komme en del fællestræninger i løbet af sæsonen, hvor vi træner sammen.

Rytmesiden bliver trænet af Cecilia Møller & Line Olesen og springsiden trænes af Frank Hansen & Signe Kristensen.

Rytmesiden:

Novus Rytme Mix er et hold både for begyndere og øvede rytmegymnaster, som har lyst til at udfordre sig selv. Der er plads til alle uanset erfaring, da vi tilpasser træningerne, så den enkelte gymnast udfordres på eget niveau.
I træningerne vil vi blandt andet arbejde med styrke, smidighed, grundteknik og forskellige gymnastiske genrer. I løbet af sæsonen vil vi arbejde med nogle serier, som skal bruges i vores opvisningsprogram.
I forbindelse med dragter og håndredskab til opvisningerne vil der komme en ekstra udgift – udover kontingent - på ca. 500 kr.

Vi har en forventning om at du prioriterer træningerne samt opvisningerne og er klar på at yde dit bedste og blive udfordret som gymnast. Vi prioriterer også det sociale fællesskab på holdet, og håber på at se en masse energiske og engagerede gymnaster til en mega fed sæson med en masse gode oplevelser.

Team Novus er et nyt hold, der erstatter de tidligere hold: ”Juniorpigerne” og ”Kometerne” – men vi glæder os til at se både nye såvel som gamle gymnaster i den kommende sæson.

Hvis der er spørgsmål til holdet, kan vi kontaktes på henholdsvis Lines e-mail: olesen1310@hotmail.com og Cecilias e-mail: cbnm1995@gmail.com

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Foxy Ladies and Gentlemen rytm (SmRyt)

Foxy Ladies and Gentlemen er et mixhold i aldersgruppen 18-35 år. Holdet er for dig, der har lavet spring-, rytmegymnastik eller dans før og er frisk på at være en del af et socialt og hyggeligt hold. Der vil blive lagt vægt på gode og energiske træninger med fokus på, at du som gymnast bliver udfordret og udvikler dig løbende. Ved opstart vælger du, om du henholdsvis vil være en del af rytmesiden eller springsiden.
Træningerne foregår i nogle af de bedste spring- og rytme-faciliteter på Sjælland, nemlig i Idrættens Hus på Kildegården. Holdet er et opvisningshold, og træningerne vil derfor munde ud i et samlet opvisningsprogram, som vi vil vise ved DGIs forårsstævner på Sjælland, RGs opvisning og sommerstævnet ved fjorden.  
 
På Rytmesiden vil der være fokus på grundtræning, styrketræning, smidighedstræning, teknik og spring over gulv. Vi har både fokus på at udvikle jer individuelt som gymnast og som et samlet hold. Vi vil samtidig sørge for, at du får afprøvet forskellige gymnastik- og dansegenre fra street til moderne og kommer til at arbejde med forskellige udtryk i serierne. I denne sæson vil vi arbejde med håndredskabet vimpel - det forventes dog ikke, at du har erfaring med dette håndredskab.
 
På springsiden vil der være fokus på udviklingen af den enkelte gymnast. Vi vil arbejde både med standard opstillinger, men også en del stationsarbejde. På springsiden kan man starte, uanset om man er begynder, øvet eller meget øvet. Vi vil tilpasse træningen, så alle har mulighed for at udvikle sig. For os er det vigtigt, at man som gymnast arbejder fokuseret mod et mål, uanset om det er vejrmølle, salto, randi, eller triple out. For os er det vigtigt, at alle er lige, uanset hvilket niveau man er på.
Vi har en forventning om, at du som gymnast kommer til alle træningerne med en lyst til at lære, blive udfordret og udvikle dig. Derudover forventer vi også, at du deltager i de sociale arrangementer, der vil blive afholdt, da det sociale er en ligeså vigtig del af holdet som det gymnastiske. På holdet lægger vi stor vægt på engagement, og vi forventer også, at du prioriterer træningerne og opvisningerne højt. Det er nemlig på denne måde, at vi kan sikre bedst mulig udvikling – ikke kun for dig selv, men også for hele holdet.
Til gengæld vil I også opleve, at vi som trænere møder forberedte op hver gang, og at vi vil gøre meget for at lytte til jeres ønsker.
Ud over kontingentet som betales i to rater, vil der blive indkrævet et beløb på maks. 900 kr., som vil dække alle udgifter til opvisningstøj.
Vi har planer om, at lave en Foxy Camp på Roskilde Festival 2019 og sammen arbejde frivilligt i Foreningens madbod på festivalpladsen, og dette håber vi meget på, at I alle sammen vil være en del af.
 
Vi er i fuld gang med at planlægge sæsonen og opvisningens programmet og vi glæder os helt vildt til at skulle træne jer alle sammen!
 
**** OBS! Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 29. september, hvor vi vil holde sæsonens første ekstra træning, med ekstra fokus på at lære hinanden at kende****
 
****OBS! De første 2 træninger er prøvetræninger, herefter kan man kun deltage i træningen, hvis man har tilmeldt sig holdet ****

Du kan læse mere om holdet på vores facebook-side: https://www.facebook.com/Foxy-Ladies-and-Gentlemen-Roskilde-Gymnastikforening-818988784935346/

Her har du også mulighed for at tilmelde dig fortræninge. Det er dog ikke et krav for at deltage: https://www.facebook.com/events/649193972087960/


pasting

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

CrossGym 16+ (Cross)

CrossGym 16+

Instruktør:  Charlotte Munch


 • Holdet er for alle (16+) mænd og kvinder, der ønsker at komme i form.
 • Ønsker du at blive stærkere og mere udholdende - så er det her holdet for dig.
 • Træningen er hård - på den fede måde, og foregår både inde og ude.
 • Det er effektiv funktionel træning og styrketræning, hvor du giver den max gas!
 • Der trænes i starten med egen, og hinandens, kropsvægt, samt sjippetov. Senere håber jeg at vi kan komme til at træne med kettlebells, medicinbolde og andet.
 • Træningen udfordrer og forbedrer din kondition, styrke, balance, smidighed og koordination.
 • En træning i CrossGym kaldes for en WOD (Workout Of the Day), og består af en serie af øvelser, der skal gentages et bestemt antal gange på tid, eller så mange gange som muligt inden for et bestemt antal minutter (AMRAP - As Many Rounds As Possible).


 


Velmødt til CrossGym Roskilde Gymnastikforening :-)


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Senior hold dig i form M/K (SHDIF)

Senior hold dig i form M/K

Instruktør: Rie Dabelsteen

Er en motionsform under hyggelige former sammen med jævnaldrende og ligesindede. Det er et motionstilbud tilrettelagt for seniorer.
 
Hvem kan deltage?
Det kan næsten alle, da man aldrig bliver for gammel til at starte på et seniorhold, Har man fysiske småskavanker, skal man netop af sted. Som Helle Gotved siger: "Det er din krop, og den er hvad du gør den til". Kom og få rørt dig, vær sammen med andre mennesker, og ha det godt bagefter.
Vi starter med opvarmning af hele kroppen, bagefter laver vi forskellige aktiviteter.
Vi slutter altid med afspænding.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Seniordamerne (SPige)

Seniordamerne

Instruktør: Kirsten Damm

Holdet er for kvinder/damer ”oppe i årene”, og jeg overtog det sidste sæson. Holdet er for både øvede og uøvede gymnaster, som har lyst til i hyggeligt fællesskab at give kroppen en omgang god motion. Træningen kommer omkring både led, muskler, kondition, koordination og udstrækning, - alt sammen til god  musik. Sidst – men ikke mindst – får vi også rørt lattermusklerne til hver træning. Jeg glæder mig til at gense gymnasterne fra sidste sæson, men vil også rigtig gerne møde nye deltagere på holdet.

Gymnahopsa-hilsner

Kirsten (51357446)


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motionsherrer (MoHer)
Motionsherrer
Instruktør: Hans Henrik Schmidt
Mandegymnastik
Til dig der trænger til at bevæge dig enten fordi du er ramt af stivhed i led og muskler. Eller fordi du gerne vil undgå det 😊 jeg garanterer vi kommer igennem HELE kroppen. Uden at løbe for meget rundt.
Holdet er tiltænkt noget mandehørm hvor der er plads til Alle der har mod på at tage fat på noget gedigen herregymnastik.
Opbygning
Led opvarmning
Puls
Styrke
Afspænding
Vel mødt
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aerobic mave/baller/lår (Aerob)

Aerobic mave/baller/lår

Instruktør: Solvejg Sørensen

Aerobic-Motion, mave/ balle/lår er en intens træning, der sætter gang i kroppen.

Der arbejdes på at få pulsen op og brændt en masse kalorier af, samtidig med godt humør.

Hele kroppen arbejdes igennem i hver time, med en god opvarmning, gymnastiske øvelser, Low Impact som ikke belaster knæ og ryg men får pulsen op og består af små trinkombinationer til god musik.

Mave-, balle- og lårtræning, Gymfit, styrke og gulvøvelser, samt elastikker og håndvægte..

Der arbejdes hen mod flad mave, stramme baller og fastere lår.

Timen afsluttes med udspænding på måtter, som er i hallen.

Aerobic sko anbefales. Håndvægte medbringes.

Glæder mig til en ny spændende sæson.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Glad Motion M/K (GladM)

Glad motion M/K

Instruktør: Rie Dabelsteen

Vi starter med en god gang opvarmning, hvor vi arbejder hele kroppen igennem. Vi får også rørt de store muskelgrupper: Mave-ryg-baller-lår-hofter samt skuldre. Vi laver let styrketræning. Til sidst slutter vi af med afspænding. Alt foregår til behagelig musik.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates for seniorer (Pilse)

Pilates for seniorer

Instruktør: Anne Palle Christensen

Pilates for seniorer fokuserer på åndedræt, præcision, koncentration, afspænding og en forbedret kropsholdning. Der arbejdes med balance, styrke og udvikling af den fysiske formåen.

Der løbes og hoppes ikke.

Vi anvender bolde og måtter til gulvøvelserne.

Bevægelserne er ledsaget af behagelig og rolig musik.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Flexibiliy and strengh (FLEXI)

Flexibiliy and strengh 

Instruktør: Charlotte Nielsen 

Smidighed og en god grundstyrke er en vigtig del indenfor alle former for gymnastikgenrer, det gør at kroppen kan præstere optimalt, og det mindsker risikoen for skader. På Flexibility and Strength holdet får du en gang om ugen mulighed for at træne din smidighed og grundstyrke ved hjælp af egen kropsvægt og i eget niveau. Den første halve time vil blive brugt på styrketræning og herefter vil vi bruge en times tid på smidighed. Det primære fokus vil være på, at du ved sæsonafslutning har fået en bedre grundstyrke, og at du er tættere på at nå dit eget mål, om det så er split, spagat eller noget helt andet. Holdet er for alle der har lyst til at forbedre deres smidighed og grundstyrke, der er ingen krav til gymnastisk erfaring.

Jeg glæder mig til at se jer alle sammen.

Hilsen Charlotte Nielsen

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Bevægelse og Afspænding fra 18 (fyraf)

Fyraftenhold:  Bevægelse og Afspænding fra 18+

Kom og stress af efter arbejde. Dette hold tager afsæt i Gotvedgymnastik kombineret med EFFEKT-træning og egner sig særlig godt til dig, som ønsker at afslutte din arbejdsdag med en alsidig træningstime, hvor du både løsner spændinger og myoser, og samtidig træner dine styrke, balance og smidighed.

Her er begrænset med løb og hop, og vi laver ikke serier - alligevel vil du opleve at få pulsen op. Vi arbejder hele kroppen igennem med humor og lethed som grundelement, og med alsidig musik som understøtter bevægelserne. Fokus er på glæde og kvalitet i undervisningen, og instruktøren hjælper hver enkelt til at få det bedste ud af træningen – uanset niveau.

Vi slutter med afspænding, så medbring tæppe eller trøje til dette.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Unicykling begyndere (UniBe)

Unicykling begyndere

Instruktører: Anna Møller Hansen, Kathrine Cornali Lerche

Hjælpeinstruktør: Freja Bjerregaard

Begynderholdet i unicykling er for dem som vil lære at cykle på ethjulet, og som lige er begyndt at prøve kræfter med tricks.

På begynderholdet træner vi balancen igennem forskellige lege, vi lærer tricks gennem workshops og vi øver formationer og små shows gennem samarbejde. 

Har du lyst til at prøve har vi en cykel du kan låne de første 2 gange, herefter skal du have din egen cykel med lyse dæk. Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Unicykling Øvede (UniØv)

Unicykling Øvede

Instruktør: Mathilde Lennartz-Johansen

Unicykling Øvede er et hold for dem som mestrer de fleste basale tricks på deres cykel, gerne vil lære endnu mere og stille op i freestyle konkurrencer, samt for de allerdygtigste, som udover at træne på dette hold også træner i andre klubber og på landsholdet.

Holdet har deltaget til DM i gruppefreestyle mange gange, og de fleste på holdet deltager også til VM. I træningen er der fokus på, at alle får mulighed for at blive udfordret og kan hjælpe og motivere hinanden til at blive bedre, og der er råderum til selv at få indflydelse på hvad træningen skal indeholde. Trænerne står aktiviteter og øvelser, men cyklisterne skal også kunne være selvkørende på dette hold.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

MiniAcro 6-8 år (MiniA)

MiniAcro 6-8 år

Instruktører: Sasha Jensen

Mini acro er holdet for de 6-8 årige, som har interesse for gymnastik og har prøvet kræfter med gymnastik før og nu vil prøve kræfter med Sports Acro.

På holdet vil vi lære gymnasterne teknikken ved at springe, træne deres smidighed og momenter fra Acro, samt basis gymnastik. Sports Acro er en sammenholdssport og kontakt sport. Derfor er det vigtigt, at kunne arbejde sammen.

Trænerne sammensætter en serie, som gymnasterne lærer, og som vil blive fremvist til forårets opvisninger. Bemærk, der er en udgift til opvisningsdragten. I år bliver det den samme som sidste sæson.

I løbet af sæsonen, vil vi derfor som trænere have fokus på:

Grundelementerne indenfor Sports Acro

 • Styrke
 • Spring
 • Smidighed
 • Individuelle øvelser

Det er først og fremmest meningen, at det skal være sjovt at gå på holdet, men der er også fokus på seriøsitet og udvikling, da det skal være lærerigt. Holdet lærer gymnasterne nogle grundelementer, som kan hjælpe dem med at komme på Sports Acro Aspirant holdet og/eller Sports Acro konkurrence holdet.

Det forventes, at gymnasten inden opstart på holdet tør svinge sig op på hænder og rundt i en vejrmølle. Man behøver ikke at kunne fuldføre øvelsen til punkt og prikke, men det er for at sikre god mulighed for udvikling for den enkelte gymnast.

Vi foretrækker, at forældrene ikke er til stede i hallen, da det kan være forstyrrende for gymnasterne. Der forventes også, at man så vidt muligt melder afbud, hvis gymnasten er forhindret i at komme til træning.

Ved spørgsmål om holdet, kan jeg kontaktes på mail eller mobil.

Kom glad og smilende til en spændende ny sæson!

Sasha (træner) og Elisabeth (hjælpetræner)

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Sports Acro Aspiranterne fra 8 (AcroA)

Sports Acrobatik Aspiranter og øvede - hold 8 

Instruktør: Helle Nordahl, Astrid Meder

Hjælpeinstruktør: Emilie Müller, Signe Pørksen

Holdet er både for begyndere og let øvede. 

Sports Acro er en hold sport, hvor gymnasterne arbejder tæt sammen. Når man dyrker acrobatik er det vigtigt at man har tillid til hinanden, masse gåpåmod og tålmodighed. 

Acrobatik kræver mod, styrke og udholdenhed for at kunne dyrke denne sportsgren. 

Vi arbejder sammen både par/trio, og det er derfor er forventningen at man møder op ved alle træninger. 

Vores træning starter altid med en god og grundig opvarmning, hvor der vil blive trænet smidighed, styrke og balance. For at kunne få den rigtige smidighed er det meget vigtigt at der også trænes hjemme. 

For at gå på holdet skal man have tætsiddende tøj på, meget gerne shorts da gymnasterne står på hinanden, bare tæer og håret sat op. 

Der vil i løbet af sæsonen være forskellige opvisninger som gymnasterne skal deltage i, og i skal allerede nu sikre jer at det er muligt at deltage i disse arrangementer, da gymnasterne er meget afhængige af hinanden. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen på følgende opvisningesdatoer, hvor der er mødepligt for alle på holdet. 


 • DGI´s forårsopvisning første eller anden weekend i marts(dato ikke lagt endnu)
 • Lokalopvisningen i Roskilde hallen d. 30. marts 2019

Bemærk at der i år vil være udgifter til nye gymnaster til gymnastikdragt som er påkrævet at gå på holdet, udover dette vil det være muligt at bestille træningsdragt som dog ikke er påkrævet at købe. 

Vi glæder os igen i år til at se nye og gamle gymnaster, hvor vi igen i år vil få nogle dejlige træningsaftener sammen. 

På gensyn

Helle, Astrid, Emilie og Signe


 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sports Acro Aspiranterne øvede (AcroØ)

Sports Acrobatik Aspiranter og øvede - hold 8b

Instruktør: Helle Nordahl og Thea Nordahl Rasmussen

Hjælpeinstruktør: Astrid Meder og Ida Beisner 

Sports Acrobatik Aspiranter øvede, er for piger og drenge som er specielt udtaget fra Aspirantholdet af instruktørende. Holdet starter op midt september. Trænerne vil i løbet af de første to uger udtage de gymnaster som går på aspirantholdet, så udover at de stadig skal gå på aspirantholdet, vil pigerne få ekstra tid til at blive bedre på dette hold.

For at blive udtaget til dette hold, skal gymnasterne være klar til at træne hårdt med styrke, smidighed og spring. Der vil blive træningsprogram med forskellige discipliner som skal øves hjemme. 

Holdet arbejder hen på, at gymnasterne er klar til at gå videre til Sports Acrobatik konkurrencehold. 

Vi træner: 

 • Grundelementer, smidighed og balance 
 • Spring og styrke 
 • Momenter, par/trio og pyramider

Sæt allerede nu kryds i kalenderen på følgende opvisningesdatoer, hvor der er mødepligt for alle på holdet. 

 • DGI´s forårsopvisning d. 10 og 11 marts 2018 
 • Lokalopvisningen i Roskilde hallen d. 24 marts 2018
 • Grundlovsdag d 5. juni 2018 
 • DGI’ sommerstævne juni 2018 (datoen meldes ud senere)

Bemærk at der i år vil være udgifter til nye gymnaster til gymnastikdragt som er påkrævet at gå på holdet, udover dette vil det være muligt at bestille træningsdragt som dog ikke er påkrævet at købe. 

Vi glæder os igen i år til at se nye og gamle gymnaster, hvor vi igen i år vil få nogle dejlige træningsaftener sammen. 

På gensyn

Helle, Thea, Astrid og Ida

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sports Acro Konkurrence (AcroK)

SPORTS ACRO, KONKURRENCE fra 7 år og ingen øvre grænse.

For at kunne gå på konkurrenceholdet, skal man igennem en udtagelsesprøve og være godkendt inden. Det er ikke sikkert, at alle gymnaster bliver udtaget – Så hvis man ønsker en plads på Aspirant holdet, bør man melde sig på dette hold, hvorefter vi hjælper med at rykke gymnasten fra det ene til det andet hold. Man er dermed sikret en plads uanset.

Hvem kan stille op til vores udtagelse:

Alle som overvejer et konkurrence hold. Det kan være tidligere: Acro Aspiranter, Øvede Acro Aspiranter, Mini acro, tidligere acro konkurrence hold, Springere, eller Rytmiske gymnaster som ønsker at prøve noget nyt.

Udtagelsestræninger - mødepligt – Østervangshallen

 1. Onsdag 22. August – 17.00 – 19.00

 2. Mandag 27. August – 17.00 – 19.00

 3. Onsdag 29. August – 16.00 – 19.00

Alle gymnaster får ved første udtagelses træning udleveret et skema – som skal udfyldes med kontakt info. Efter endt 3. træning – vil Acro Konkurrence trænerne udtage det antal gymnaster som skal på på konkurrence holdet, udefra hvad de har set fra de tre træninger.

Der vil være et skema, med minimumskrav, som vil blive øvet på de tre træninger. Skemaet skal øves hjemme imellem træningerne. Ydermere, skal der fremvises en lille serie, så vi kan se, at gymnasten vil, og kan arbejde seriøst.

Vigtig info: Der vil være 2 konkurrence hold i året 2018 – 2019 – Gymnasten vil blive informeret om, hvilket et hold de skal tilmelde sig på, når de bliver udtaget. Det er trænerne som sætter holdene, udfra gymnastens færdigheder og gymnastens ambitionsniveau. Begge hold træner sammen. Det er de samme trænere som har begge hold.
Xtra træninger forekommer over hele sæsonen, både i spejlsale, springcentre samt hos andre foreninger. Disse træninger er der mødepligt på.

Vi tilbyder træning, i alle skoleferier.
Efter Nytår, ønsker vi, at alt ferie udover skolernes ferie - ikke finder sted. Da vi er meget pressede i forhold til opvisninger og konkurrencer.

Er man været forhindret i at stille op til udtagelsen, men ønsker man at gå på holdet, kan man kontakte Karina Visholm Andersen: 21406197 eller

Email: roskilde-sportsacro.konkurrence@hotmail.com - Alle skal igennem en udtagelse.

Hvad er acro?

Gymnast ovenpå gymnast - Koreografi, spring, balance, råstyrke og en enorm smidighed. Det er en kombination af alle gymnastikkens facetter.

Som top og bund bruger gymnasten meget tid og flid på at udfærdige: Saldoer, håndstand, kateter, udstråling & spring. Vi bruger

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Trampolin Mini 5-7 år (TrMin)

Trampolin mini 5-7 år

Instruktør: Birgitte Bjerring
 

Dette hold er for de små nybegyndere i trampolinspring.

Her lærer vi om regler når man springer stortrampolin, sikkerhed omkring trampolinen, lærer grundspringene som er byggestenene til de sværere spring og lærer at til trods for at stortrampolin i de fleste tilfælde er en enmandssport, så er sammenhold og venskab super vigtigt.

Vi varmer grundigt op inden vi begynder at springe i trampolinerne.

Forældre er velkomne i salen, men må også gerne gå - vi skal nok passe godt på jeres børn.

 

Til første træning vil der være vigtig information til springere og forældre.

Her vil I også kunne stille spørgsmål til os trænere.Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

 • Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
 • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
 • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
 • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
 • Alle skal deltage i opvarmningen.
 • Langt hår skal være sat op med elastik.
 • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
 • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
 • Man har sokker eller gymnastiksko  på fødderne. INGEN bare fødder.

Ved afbud og forsinkelser gives der besked via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Trampolin Aspirant hold fra 8 (TrAsp)

Trampolin Aspirant hold fra 8 år

Dette hold er for springere der har gået til trampolin før, og som af deres træner er blevet anbefalet aspirantholdet. Er du i tvivl om niveau, så kontakt ansvarlige trænere. 

Med to ugentlige træninger om ugen er dette hold viderebygningen på Trampolin Letøvet. Vi arbejder særligt på øvelser og kombinationer, men har stadig teknisk træning af springene. Med god teknik kan du lære endnu flere nye spring og lave endnu sværere øvelser.
Aspirantholdet tager til nationale konkurrencer. Inklusiv i kontingentet er dækning af tilmeldingsgebyr til de konkurrencer, som klubben har udvalgt. Det er målet for aspirantholdspringere, at komme ud og prøve trampolinkonkurrencer og have hyggelige sociale stunder sammen med holdet til konkurrencerne. Aspirantholdsspringere skal selv skaffe konkurrencelicens i starten af sæsonen - der kommer information om dette ved sæsonens første træning.
Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk/styrkeøvelser og afslutning af dagens træning.
Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information til springere og forældre og vi ser frem til at se jer, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.
Regler og retningslinjer for holdet:
Man siger altid goddag og farvel ved start/slut på holdet.
Skal man på toilettet mv. eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går
Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon :-)
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre du har en aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. skole.
Derudover skal alle gymnaster på holdet deltage i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.
Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Trampolin let øvede (TrUff)

Trampolin Letøvet:
Har du gået en eller flere sæsoner til trampolin og behersker grundspringene, så er dette holdet for dig! Det er sjov, udfordrende træning, der bygger videre på de spring du kan og teknikken i dem samt på nye spring og kombinationer. Her begynder vi at sætte springene sammen til små eller længere øvelser også. Med god teknik er grundlaget der for at komme godt i gang med saltoer og saltoer med skruer, så det er både grundspring, saltospring og øvelser, der trænes på dette hold ud fra den enkeltes niveau.
Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.
Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information til springere og forældre og vi ser frem til at se jer, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.
Regler og retningslinjer for holdet:
Man siger altid goddag og farvel ved start/slut på holdet.
Skal man på toilettet mv. eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går
Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon :-)
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre du har en aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. skole.
Derudover skal alle gymnaster på holdet deltage i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.
Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Trampolin begynder (TrBeg)

Trampolin

- er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Har du lyst til at prøve at springe trampolin eller har du prøvet det lidt før, så er dette holdet for dig. Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning lærer du trampolinspring, og hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har et lille kendskab til det, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem du kan. 

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information til springere og forældre og vi ser frem til at se jer, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.
Regler og retningslinjer for holdet:
Man siger altid goddag og farvel ved start/slut på holdet.
Skal man på toilettet mv. eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går
Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon :-)
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre du har en aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. skole.
Derudover skal alle gymnaster på holdet deltage i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.
Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).
 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Trampolin voksen (TrVok)

Trampolin voksen:

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Har du lyst at mærke suset i maven og få masser af træning for lattermusklerne, så er dette voksenhold lige noget til dig. Uanset om du aldrig prøvet at springe trampolin eller om kender til sporten, så er dette hold sjov og udfordrende træning med andre med lyst til at få luft under vingerne! Man skal være fyldt 17 år.

Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning er træningen i en uformel stemning med fokus på hygge, nye spring og at udvikle sig ud fra sit eget udgangspunkt.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der er god grundtræning og virker skadesforebyggende. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning med hyggelig snak.

Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.

Regler og retningslinjer for holdet:
Man gør det så godt man kan og lytter til egen krop

Man kommer med smil og gåpå-mod uden telefoner
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre der er en klar aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. arbejde.
Alle på holdet deltager i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.

Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).

Der er mulighed for at blive hængende efter, hvis der er stemning for det og måske en kageordning eller lignende kan stables på benene :)

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Trampolin konkurrence (TrKon)

Trampolin konkurrencehold 

Dette hold er for springere, der har gået til trampolin før, og som af deres træner er blevet anbefalet konkurrenceholdet. Er du i tvivl om niveau, så kontakt ansvarlige trænere.
Holdet har tre ugentlige træninger og forlænget sæson, så der også trænes om sommeren. Sæsonstart er primo september, og så er der et par ugers pause over jul og i sommerferien. Fokus er på springernes udvikling, teknik og stil i springene og at sætte det sammen til konkurrenceøvelser. Træningen er sjov og udfordrende med tre tilknyttede, dygtige trænere, der er der skiftevis.
i løbet af året deltages ved nationale såvel som udenlandske konkurrencer (når kravene til disse opfyldes). Det forventes man deltager ved nationale konkurrencer (medmindre der er noget meget vigtigt, der er aftalt med trænerne), og vi ser meget gerne, at det prioriteres og blive en hyggelig tur med trampolinvennerne. Ved udenlandske konkurrencer kommer der info i god tid inden i forhold til pris, tidspunkt og praktik, der giver muligheden for at melde til og fra til disse.
Klubben betaler for tilmeldingsgebyret til konkurrencer. Konkurrenceholdsspringere skal selv skaffe konkurrencelicens i starten af sæsonen - der kommer information om dette ved sæsonens første træning.
Inklusiv i kontingentet er en klubdragt til konkurrence samt mulighed for at være med på ugentlige styrketræning med Maila om mandagen efter træningen, hvis det meldes til Maila dagen inden. Dette er et tilbud, da styrke og god kropskontrol er vigtig for at springe sikkert og blive endnu bedre.
Derfor er der ved hver træning grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk/styrkeøvelser og afslutning af dagens træning.
Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information til springere og forældre og vi ser frem til at se jer, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.
Regler og retningslinjer for holdet:
Man siger altid goddag og farvel ved start/slut på holdet.
Skal man på toilettet mv. eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går
Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon :-)
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre du har en aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. skole.
Derudover skal alle gymnaster på holdet deltage i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.
Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)