Trampolin - Let øvede (8 +)

Har du sprunget trampolin før i en forening og har mod på at arbejde videre med grundspring, saltoer og øvelser? - så er det her holdet for dig. Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning, arbejder du videre med trampolinspring og især med hvordan, man kan sætte springene sammen til øvelser. Det er teknik, der er i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem du kan. For at gå på Trampolin – Let øvede skal du kunne lave grundspringene (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran, samt arbejde med/i gang med at lære ¾ forlænder og forlænder. Desuden har du lyst til at lære at lave 10-springsøvelser og evt. deltage ved begynderkonkurrencer.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i, inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Holdet deltager ikke i Roskilde Gymnastikforenings forårsopvisning i marts 2021.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

• Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
  • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan).
  • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
  • Alle skal deltage i opvarmningen og supplerende træning.
  • Langt hår skal være sat op med elastik.
  • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
  • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
  • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
  • Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Trampolin - Let øvede 8+ - (083)
Tirsdag Tid: 17:30 - 19:00