Trampolin konkurrence

Har du sprunget trampolin før i en forening, og har lyst at træne konkurrencetrampolin tre gange om ugen, så er det her holdet for dig! Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning arbejder du videre med både de basale grundspring, men med fokus på saltospring og konkurrenceøvelser. For at gå på Konkurrence skal du kunne lave grundspringene (sidde-, mave- og ryglanding samt halv skrue mave) med armtræk foran i god højde, lave forlænder, baglænder og barani med trampolinteknik samt udføre 10-springsøvelser med saltoer.

Man tilmeldes som udgangspunkt alle konkurrencer, der er meldt ud for sæsonen, og har ansvaret for at melde fra, hvis man mod forventning ikke kan deltage.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i, inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med styrke/udstræk og afslutning af dagens træning.

Tilmelding er efter aftale med trænerteamet - kontakt ovenstående instruktører.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

• Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
  • Man prioriterer træningsdage samt konkurrencedage
  • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
  • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Trampolin konkurrence - (091)
Mandag Tid: 17:15 - 19:15
Onsdag Tid: 17:15 - 19:15