Info

Team Novus Rytme (fra 13 år)

Instruktører: Cecilia Møller og Line Olesen

Team Novus er et mix hold for 13-17-årige. Holdet består af en rytmeside og en springside, der træner hver for sig, men laver opvisninger med et fælles samlet program.

Rytmegymnasterne træner hver mandag på Hedegårdenes Skole kl. 17:45-19:45, og springsiden træner hver mandag på Kildegården kl. 19:45- 21:15 og hver onsdag på Kildegården kl. 19:00-21:00.

Man vælger i starten af sæsonen, om man vil gå på rytmesiden eller springsiden. Vi gør opmærksom på, at der til opvisningerne vil være fællesserier og -indslag, som både spring- og rytmegymnaster skal deltage i. Det betyder, at selv om man har valgt at gå på springsiden, skal man forvente at skulle deltage i få rytmeserier. Vi har en forventning om, at uanset om man vælger spring eller rytme, så har man lyst til at være en del af et fælles hold, hvor man engagerer sig og tager et fælles ansvar for, at vi får nogle gode træninger.

Rytmesiden bliver trænet af Cecilia Møller & Line Olesen, og springsiden trænes af Frank Hansen & Signe Kristensen.

Rytmesiden:

Team Novus Rytme er et hold for både begyndere og øvede rytmegymnaster, som har lyst til at udfordre sig selv. Der er plads til alle uanset erfaring, da vi tilpasser træningerne, så den enkelte gymnast udfordres på eget niveau. I træningerne vil vi blandt andet arbejde med styrke, smidighed, grundteknik og forskellige gymnastiske genre. I løbet af sæsonen vil vi også arbejde med forskellige serier, som skal bruges i vores opvisningsprogram.

I forbindelse med dragter og håndredskab til opvisningerne vil der komme en ekstra udgift – udover kontingent. 

Vi har en forventning om at du prioriterer træningerne samt opvisningerne og er klar på at yde dit bedste og blive udfordret som gymnast. Vi prioriterer også det sociale fællesskab på holdet, og håber på at se en masse energiske og engagerede gymnaster til en mega fed sæson med en masse gode oplevelser.

Da rytme og spring siden ikke træner samme dag, skal man forvente at der ca. en gang om måneden vil være fælles onsdagstræninger med den anden del af holdet. Derudover vil der komme en del weekendtræninger, hvor vi skal fokusere på at lære hinanden at kende, have det sjovt og arbejde med vores samlede opvisningsprogram.

Datoerne vil I få at vide, så snart sæsonen starter. 

Hvis der er spørgsmål til holdet, kan vi kontaktes på mail.

Lines e-mail: olesen1310@hotmail.com

Cecilias e-mail: cbnm1995@gmail.com

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Team Novus rytme fra 13 år - (051)
Mandag Tid: 17:45 - 19:15
Sted: Hedegårdene Skole, Hallen, Hallen
Instruktør: Cecilia Møller / Line Olesen /
Team Novus rytme fra 13 år
Periode: 01.09.2019 - 06.06.2020
Tilmeldte: 13/20
Rabat: 70%
Pris: 1700 kr. 510 kr.
Tilmeld

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle