Info

TeamGym (træning 3 dage)

TeamGym er et konkurrencehold for drenge og piger i alderen 8 til 16 år (fylder max 17 år i kalenderåret 2019) som har gået til gymnastik før og ønsker at dygtiggøre sig inden for både rytme og spring. TeamGym består af tre discipliner rytme, bane og trampolin. Vi kommer til at arbejde meget med teknik inden for alle tre discipliner, samt den kondition, udholdenhed, styrke og smidighed der er nødvending for at man kan dyrke TeamGym.

Der er ikke nogen krav til hvor dygtig man skal være for at gå på holdet, men det er vigtigt at man har lyst til at forbedre sig og arbejde med gymnastikken. Oplever vi trænere ikke den rette indstilling hos gymnasten vil i samråd med forældrene anbefale et andet hold til gymnasten som passer bedre.

Opvisninger og konkurrencer

Alle gymnaster får mulighed for at komme på at konkurrence hold, men det er os trænere der fordele gymnasterne på konkurrenceholdene. Gymnasterne bliver fordelt ud fra deres niveau, modenhed og attitude.

Vi planlægger at deltage i to til fire konkurrencer og tre opvisninger, så det må påregnes at gymnasterne har et travlt forår.

Udgifter udover kontingentet

Udover kontinentet skal man påregne ca. 700 kr. til en dragt som skal bruges til konkurrencer og opvisninger, og 225 kr. til konkurrencelicens. Dragten er den samme som sidste år der vil være mulighed for at købe en ny og hvis man er heldig kan man måske købe den brugt af en gymnast der er stoppet.

Træninger

Vi træner tre gange om ugen tirsdag og torsdag vil primært være springtræning (springcenter) mens lørdag vil primært være rytmetræning (rytmehal). Rytmetræningen vare 1,5 til 2 timer og ligger mellem kl. 9 og 14.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

TeamGym 3 dage - (039)
Tirsdag Tid: 16:00 - 18:00
Sted: Idrættens hus - Roskildes nye gymhus, Springhal
Torsdag Tid: 18:00 - 20:00
Sted: Idrættens hus - Roskildes nye gymhus, Springhal
Lørdag Tid: 11:00 - 13:00
Sted: Kildegaardshallen, Hallen
Instruktør: Anne Jeppesen / Bo Belkov / Jonas Hjorth / Kim Jørgensen /
TeamGym Junior10-16 år
Periode: 01.09.2019 - 06.06.2020
Tilmeldte: 3/25
Rabat: 70%
Pris: 4000 kr. 1200 kr.
Tilmeld

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle