Trampolin Aspirant hold fra 8 år

Dette hold er for springere der har gået til trampolin før, og som af deres træner er blevet anbefalet aspirantholdet. Er du i tvivl om niveau, så kontakt ansvarlige trænere.

Med to ugentlige træninger om ugen er dette hold viderebygningen på Trampolin Letøvet. Vi arbejder særligt på øvelser og kombinationer, men har stadig teknisk træning af springene. Med god teknik kan du lære endnu flere nye spring og lave endnu sværere øvelser.
Aspirantholdet tager til nationale konkurrencer. Inklusiv i kontingentet er dækning af tilmeldingsgebyr til de konkurrencer, som klubben har udvalgt. Det er målet for aspirantholdspringere, at komme ud og prøve trampolinkonkurrencer og have hyggelige sociale stunder sammen med holdet til konkurrencerne. Aspirantholdsspringere skal selv skaffe konkurrencelicens i starten af sæsonen - der kommer information om dette ved sæsonens første træning.
Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk/styrkeøvelser og afslutning af dagens træning.
Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information til springere og forældre og vi ser frem til at se jer, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.
Regler og retningslinjer for holdet:
Man siger altid goddag og farvel ved start/slut på holdet.
Skal man på toilettet mv. eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går
Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon :-)
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre du har en aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. skole.
Derudover skal alle gymnaster på holdet deltage i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.
Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen