Info

TeamGym Mini 8 -12 år

TeamGym Mini er et konkurrencehold for drenge og piger i alderen 8 år til 12 år (fylder i kalenderåret 2019 max 13 år) som har gået til gymnastik før og ønsker at dygtiggøre sig inden for både rytme og spring. Alt efter hvor mange piger og drenge der kommer vil de blive inddelt i et pige og et mix hold eller et pige og et drenge hold. TeamGym består af tre discipliner rytme, bane og trampolin. Vi kommer til at arbejde meget med teknik inden for alle tre discipliner, samt den kondition, styrke og smidighed der er nødvending for at man kan dyrke TeamGym. Vi træner to gange om ugen torsdag vil primært være springtræning (springcenter), og lørdag vil være en kombination af spring og rytme træning (kildegården). Alle instruktører er uddannede inden for både spring og rytme, dog er Anne den primære rytmeinstruktør, mens Bo, Kim og Jonas primært tager sig af springene.

Vi har en klar forventning om at man så vidt muligt kommer til alle træninger. Vi har forståelse for at man i familien kan have planer om lørdagene, vi håber dog at i vil tage hensyn så gymnasten kan komme langt de fleste lørdage. Er man skadet er det vigtigt at man alligevel kommer til træning da der kan være andre ting man kan træne, man lære meget af at kigge og så er der også det sociale aspekt.

Der er to forudsætninger for at gå på holdet, den ene er et man skal have gået til gymnastik før og den anden er at man skal være klar på at dyrke seriøs gymnastik. Det betyder at man skal være på når man er til træning, lytte til den kritik vi giver dig og man skal være klar på at der vil komme nogle øvelser man skal lave hjemme/momenter man skal træne.

Der vil komme nogle søndage fordelt udover sæsonen hvor vil holde nogle ekstratræninger som vi forventer at man i familien pivoterer. Derudover skal gymnasten og familien være indstillet på et travlt forår hvor vi både skal til konkurrencer og flere opvisninger.

Vi planlægger at tage til tre konkurrencer Gladsaxe Jule Cup (dec), Region Østdanmark Talentrækken 1. runde (2-3-9-10*/3 2019, Helsinge), Region Østdanmark Talentrækken 2. runde (13-14-27-28*/4 2019, Helsinge eller Greve). Derudover skal vi til tre opvisninger Forårsdagene i Roskilde hallerne (ligger normalt i starten af marts), RG’s lokalopvisning (normalt i slutningen af marts, Roskilde) og Vigen (starten af juni, Roskilde).
* Vi skal kun konkurrer en af datende, men vi ved endnu ikke hvilken.

Udover kontinentet skal man påregne ca. 700 kr. til en dragt som skal bruges til opvisninger og konkurrencer. Vi har valgt at alle i år skal have en ny dragt da vi skifter leverandør, efter at have kæmpet med dårlige syninger og huller i dragten et helt år. Den ny dragt er det til gengæld meningen at vi skal have nogle sæsoner så man kan genbruge den næste år eller måske sælge den videre.
Bliver man udvalgt som konkurrence gymnast skal man have en konkurrence licens, den koster ca. 225 kr. og i skal selv købe den (i efteråret udvælger vi hvem og informere om hvordan).

Hvordan ved jeg om jeg er mini eller junior?

Er gymnasten mellem 10 og 12 år (fylder 11, 12 eller 13 år i kalenderåret 2019) må man vurdere hvor man tror man passer bedst ind. Det vil sige har man kun gået til gymnastik nogle få år og tænker at man godt kunne tænke sig at forbedre sig tilmelder man sig minierne, har man der i mod gået til gymnastik i flere år og synes man er god til gymnastik og synes man har lyst til at gå til gymnastik tre gange om ugen tilmelder man sig Junior holdet. Som grundregel vil man dog konkurrer så længe så muligt som mini.

Junior og minier vil dog træne sammen de første gange og når vi har et indtryk af hvad gymnasterne kan, vil vi inddele holdene. I den forbindelse vil vi måske anbefale at en gymnast flytte fra mini til junior eller omvendt, skulle dette blive aktuelt vil vi træner tage en snak med gymnast og forældre.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(29) TeamGym Mini 8-12år
Tid/Sted
Tirsdag 16:00-18:00 Idrættens hus - Roskildes nye gymhus, Springhal Lørdag 09:00-11:00 Kildegaardshallen, Hallen
Instruktør: Anne Jeppesen / Bo Belkov / Jonas Hjorth / Kim Jørgensen /
Startdato
01.09.2018
Slutdato
10.06.2019
Tilmeldte
13/25
Opr. Pris / Rabat
2800 kr. / 70%
Kort beskrivelse
TeamGym Mini
Pris 70% rabat fratrukket.
840 kr.
Tilmeld