Grundet myndighedernes seneste restriktioner, ift. begrænsning af smitte med Corona-virus, er Roskilde Gymnastikforening desværre nødt til at indstille alle aktiviteter i en periode, så vi alle kan passe godt på hinanden.

Alle foreningens hold vil derfor være lukket fra og med onsdag, d. 9/12-20, og foreløbigt til og med søndag, d. 17/1-21.

Vi følger naturligvis nøje myndighedernes kommende udmeldinger, og håber meget på, at kunne byde alle vores gymnaster velkommen indenfor i haller & gymnastik sale igen efter nytår. Det nuværende forsamligsforbud på maks. 10 personer, er indtil videre blevet forlænget til d. 28/2-21.

Vi værdsætter i høj grad al den støtte og forståelse, som Roskilde Gymnastikforening er blevet mødt med fra alle sider, og glæder os til at kunne samles om gymnastikken igen.

Det vil fortsat være muligt at kontakte kontoret på telefon og mail i åbningstiden, i denne periode.

Slutteligt vil vi gerne ønske dig en rigtig dejlig jul og et godt nytår.

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle