Træning & Trivsel

Aflysning af træning og RG''s opvisning

Myndighederne i Danmark øger nu indsatsen for at stoppe spredningen af Corona-virus.
Bestyrelsen for Roskilde Gymnastikforening følger naturligvis anvisningerne, derfor aflyses al træning på RG's hold fra og med torsdag, d. 11. marts 2020  og resten af marts måned ud.
I samme forbindelse, aflyses Roskilde Gymnastikforenings opvisning, d. 28/3-20 også helt.
Du vil høre nærmere hvis noget ændrer sig.

Der vil også indtil videre være lukket for tilmelding til ALLE hold

Roskilde Gymnastikforenings bestyrelse

Kontakt Roskilde Gymnastikforening

Roskilde Gymnastikforening har telefontid mandag og onsdag 16.30-19.00, samt tirsdag og fredag 16.30-18.00.

Kontoret i Idrættens Hus er åbent mandag og onsdag kl. 16.30-19.00
Du kan kontakte os på kontakt@roskildegf.dk eller på 52 24 19 24.

Tilmelding:
Der skal oprettes en profil (et login) for hvert enkelt medlem, den samme e-mailadresse kan godt bruges til flere profiler. Det er VIGTIGT at ALLE under 18 år, har forældrenes mobil og mail-adresse påført, såfremt at en gymnast kommer til skade, SKAL vi kunne kontakte forældrene, Gymnastens (barnets) mobil & email kan evt. oplyses som "Ekstra mobil" og "Ekstra email".
Vælg "HOLDTILMELDING" for at se alle foreningens hold.
For tilmeldingsguide klik her

Nyheder - Vis alle