Træning & Trivsel

Der åbnes for tilmelding af sommerhold lørdag d. 23. marts

Kontakt Roskilde Gymnastikforening

Roskilde Gymnastikforening har kontortid mandag til fredag fra kl. 16.00-19.00.

Kontoret i Idrættens Hus er åbent tirsdage kl. 16.00-19.00
Du kan kontakte os på kontakt@roskildegf.dk eller på 52 24 19 24.

Helle Mortensen passer kontoret, og sørger for at alle henvendelser videresendes til de rette internt i foreningen.

IDRÆTTENS HUS, er Roskildes nye idræts og bevægelsescenter der åbnede i september 2018, centret
indeholder Springcenter, Trampolinhal, flere rytme- og bevægelsessale, samt bordtennissal.
Centret findes ved Kildegaarden med indkørsel fra Møllehusvej klik her for kort

Tilmelding:
Der skal oprettes en profil (et login) for hvert enkelt medlem, den samme e-mailadresse kan godt bruges til flere profiler. Det er VIGTIGT at ALLE under 18 år, har forældrenes mobil og mail-adresse påført, såfremt at en gymnast kommer til skade, SKAL vi kunne kontakte forældrene, Gymnastens (barnets) mobil & email kan evt. oplyses som "Ekstra mobil" og "Ekstra email".
Vælg "HOLDTILMELDING" for at se alle foreningens hold.
                                                   For tilmeldingsguide klik her