Trampolin – Let øvede/øvede 11
Trampolin – Let øvede/øvede 11-16 år | 084

Trampolin – Let øvede/øvede (11-16 år)

Instruktører: Lars Walmod & Simon Hedengran.

Hjælpeinstruktør: Alida Flanding.

Har du sprunget trampolin før i en forening og har du mod på at arbejde videre med grundspring, saltoer og øvelser, så er det her holdet for dig. På holdet lærer du mere om sikkerhed, at hjælpe hinanden på holdet med feedback og måtter og du arbejder videre med god trampolinteknik, så springene kan sættes sammen til konkurrenceøvelser.

Hvis du helst kun vil lave vilde tricks, så er holdet ikke for dig. Vil du derimod gerne lære god trampolinteknik og arbejde sammen med dine holdkammerater og trænere på at lære springene rigtigt, så er du landet på det helt rigtige hold!

For at gå på Letøvede/øvede skal du minimum kunne lave:

- alle grundspring (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran

- alle benspring med armtræk foran

- arbejde med/i gang med at lære ¾ forlænder og ½ skrue mave med armtræk foran.

Desuden har du lyst til at lære at lave 10-springsøvelser og evt. deltage ved begynderkonkurrencer. Tag gerne kontakt til cheftræner Maila Walmod, hvis du er i tvivl på mail: maila@roskildegf.dk eller på SMS: 40164446.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

• Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
  • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
  • Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.
  • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
  • Langt hår skal være sat op med elastik.
  • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
  • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
  • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
  • Afbud sker på SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124
03.09.2021