Fysisk træning & Gymnastik 18+
Fysisk træning & Gymnastik 18+ | 017

Fysisk træning & Gymnastik (18+)

Instruktør: Maila Walmod

Kom til sjov, fysisk træning – en fejring af alt det, som kroppen kan! Dette hold er til dig, der gerne vil arbejde med din balance, koordination, styrke og egen kropsfornemmelse. Gennem en kombination af fysisk kropsvægts-træning og alsidig gymnastik, tager din instruktør dig hver uge gennem en sjov træning med lidt af hvert på paletten. Der vil være elementer af klassisk gymnastik med f.eks. armbøjninger, sving og maveøvelser, som kombineres med øvelser fra yoga, mobility, pilates og crossfit.

Til en træning vil vi altid varme hele kroppen op med ledopvarmning samt mobilitets- og balanceøvelser. Herefter vil der hver gang være forskellige træningsprogrammer, hvor hele kroppen arbejdes igennem. Det kan både være individuelle styrkeøvelser, forskellige cirkeltræningsprogrammer, par øvelser, yoga flows, lege der giver sved på panden samt at arbejde med koordination og gymnastiske elementer. Der garanti for at lære nyt, grine sammen og blive stærkere på en sikker måde i et godt fællesskab. Maila vil altid hjælpe med forskellige progressioner, så I i fællesskab finder den variation, som passer dig og giver dig den gode udfordring.

Træningen foregår enten med bare fødder eller iført strømper – det anbefales dog at have bare tæer til træninger, hvor der indgår løb.

Der er garanti for at få stimuleret både musklerne og de små grå, når vi sammen skal prøve nye bevægelser og udforske alt det, som kroppen kan.

Start din torsdag med et smil og en sjov & anderledes helkropstræning for voksne i alle aldre!

02.09.2021
16.12.2021