Trampolin - Aspiranthold
Trampolin - Aspiranthold | 090

Trampolin – Aspiranthold (8-16 år)

Instruktører: Maila Walmod, Katja Vandsted & Kaare Munkholm.

Har du sprunget trampolin før i en forening, har du lyst til at træne to gange om ugen, vil du arbejde mod at komme til konkurrencer og vil du lære endnu flere trampolinspring, så er det her holdet for dig! Med et fokus på god teknik, trampolinøvelser, gymnastisk fysisk styrke og sammenhold træner du to gange om ugen samme tid som konkurrenceholdet.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

For at gå på aspiranthold skal du minimum kunne lave:

- alle grundspring (sidde-, mave- og ryglanding) med armtræk foran

- halv skrue mave med armtræk foran

- ¾ forlænder og forlænder med armtræk foran.

- kunne/være i gang med at lære baglænder og barani og ¾ baglænder

- kunne lave en 10-springsøvelse

Desuden har du lyst til at deltage ved konkurrencer, sociale arrangementer og ekstratræninger med dit hold. Selvom trampolin er en enmandssport er der på dette hold et stort fokus på at lære at hjælpe hinanden på holdet med både god træningsindstilling, feedback til holdkammerater og aktiv deltagelse i evaluering af dagens træning, hvor alle springere siger noget.

Det forventes, du er klar på at følge træningsplanen og være i dialog med trænerne om din udvikling. Vi sætter også meget pris på at forældre er med til diverse sociale arrangementer og forældremøder og til konkurrencer så vidt muligt.

Tilmelding er efter aftale med trænerteamet – kontakt Maila Walmod, på mail: maila@roskildegf.dk eller på SMS: 40164446.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

• Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
  • Du prioriterer dine træningsdage og har spist inden (ikke under træning)
  • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
  • Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.
  • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
  • Langt hår skal være sat op med elastik.
  • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
  • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
  • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
  • Afbud sker på SMS til trænere på den pågældende dag.
01.09.2021
23.03.2022
Tid/Sted
Mandag 17:15-19:15 Idrættens hus, Trampolinhal Onsdag 17:15-19:15 Idrættens hus, Trampolinhal
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 1725,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 3450,00 kr.
Næste rate forfalder
02.12.2021 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Hold i dag