Trampolin - Begynder/Let øvet
Trampolin - Begyndere/Let øvede (11-16 år) | 083

Trampolin - Begynder/let øvet (11-16 år)

Instruktører: Maila Walmod, Lena Svane & Simon Hedengran.

Hjælpeinstruktør: Mille Astrid Bjørklund.

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Med fokus på sikkerhed og god trampolinteknik lærer du trampolinspring, og hvordan du kan sætte springene sammen til trampolinøvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har gået en sæson eller to, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan. Her lærer du også, at til trods for, at stortrampolin i de fleste tilfælde er en enmandssport, så er sammenhold og venskab supervigtigt. Der vil naturligt være lidt ventetid mellem turene, hvor man bliver ved trampolinen, mens de andre springer. Der er korte ture, så alle prøver mange gange på en træning og kan holde koncentrationen mens, der hoppes på trampolinen.

Hvis du helst bare vil lege, er det her ikke holdet for dig. Vil du derimod gerne lære grundlaget fysisk og trampolinmæssigt for at kunne lave gode saltoer og skruespring, så skynd dig at melde dig på! Dette er også holdet for dig, hvis du har gået på mini-holdet.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som du obligatorisk deltager i, inden du springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

• Som springer siger du altid goddag og farvel til trænerne og gerne holdkammerater ved start/slut.
  • Du bliver ved trampolinen, så du er klar til din tur. Skal du forlade hallen, fx på toilettet eller må tage hjem før tid, skal du altid sige det til træneren, så de ved hvor springerne er.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
  • Det forventes, at springere møder til tiden, medmindre du har en aftalt andet med træneren.
  • Man deltager i opvarmningen og supplerende træning, det er krav for at deltage i trampolintræningen.
  • Langt hår skal være sat op med elastik.
  • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse o.lign.
  • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
  • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.
  • Afbud sker på SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124

06.09.2021