(025) Blæksprutterne 4-6 år

Blæksprutterne (4-6 år)

Instruktør: Ann Rasmussen.

Hjælpeinstruktører: Emilie Bisgård, Karen Mathilde Skarnager & Mathilde Mølgaard.

Holdet er for både piger og drenge. Timen starter med lidt opvarmning og vi skal lege forskellige lege som f.eks.: stop dans, ikke røre jorden, blæksprutte leg og stafet løb. Vi skal prøve redskaberne vi har i salen af, udfordres på en forhindringsbane, lære at slå forlæns & baglæns kolbøtter samt at holde balancen ved at gå på line. Timen sluttes af med eksempelvis afslapning hvor vi ”pensler” hinanden eller der er udstrækning, hvor vi laver et par yoga øvelser for børn.

Da holdet er et børnehold, forventer vi at forældre sidder i omklædningsrummet og ikke i salen.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 27. marts 2021.

Mange blæksprutte hilsener

Ann Rasmussen & hjælpere.

Blæksprutterne 4-6 år
03.09.2020