Klubmodul henter siden
(030) Springmusene 7-10 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Springmusene (7-10 år)

Instruktører: Kim Jørgensen & Evelyn Almstrup.

Hjælpeinstruktører: Sarah Holm Pilmann, Mathilde Falkenberg, Alexander Thøgersen & Amanda Mørck.

 

Holdet er for både piger og drenge i alderen 7-10 år. Der er plads til alle - både begyndere og øvede.

Vi vil bruge springgrav til indlæring af nye spring og vil efterhånden skifte springgraven gradvist ud med almindelige nedspringsmåtter. Vi sætter fokus på grundspring, og man vil skulle lave mange gentagelser af disse, før man går videre til næste spring.

Vi vil træne en serie og springe på både Airtrack (Spring bane) og Mini trampolin. Ved træningen af spring på banen indgår: håndstand, vejrmølle, rondant & kraftspring og i trampolinen trænes: op hop, overslag, skrue- & saltospring.


I løbet af sæsonen vil vi tage et par ture over i Springcentret i Idrættens Hus, og hygge os sammen med andre springhold.

Vi ønsker at have fokus på et godt fællesskab med plads til alle og det er vigtigt for os, at de unge får en forståelse af, at være en del af et hold. Der vil blive spillet musik i hallen under træningerne.


Der trænes i bare tæer eller tynde gymnastiksko. Kondisko er ikke tilladt under træningen, af hensyn til sikkerheden. Vi ser helst at man træner enten i gymnastikdragt eller i T-shirt & træningsbukser/shorts. Langt hår skal være sat op.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 27. marts 2021og i Gymnastik ved Fjorden (Vigen) i juni måned.

Dragt: Der vil være en lille udgift til opvisningsdragt.

Afbud sendes til Kim på: 27500980.

 

Læs mere
Springmusene mix fra 7 år
Startdato
07.09.2020
Slutdato
07.06.2021
Pris
963,00 kr.
30% rabat fratrukket.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle